A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Nelli,

neked is megy a napocska és a sok sok életerõ Kép Kép Kép Kép Nekem most nem kell, mert egy hét szünetem van, átruházom rád Kép Kép Kép

Ha most ilyen a helyzet, akkor ne gondolkozz a babán, tereld a figyelmed másra, és lehet, hogy pont így fog megfoganni Kép Ne aggódj, biztosan minden megoldódik Kép Enni és aludni meg kell, mert különben elfogysz és még depisebb leszel. Nekem van egy elég jól bevált taktikám az ilyen esetekre. Ma este ne foglakozzatok semmivel és senkivel csak egymással a pároddal... Nekünk ez nagyon sokat szokott segíteni bármiféle nehéz idõszakban. Ne menjen a tv, ne bezéljetek a gondjaitokról... Ha az ember átél egy ilyen kicsit különleges estét, az nagyon sok energiát ad és szebbnek fogja látni a rossz dolgokat.

Fel a fejjel Kép

/image{napocska}

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Rita!
Sajnálom hogy megjött, de tudod nemsokára vége a férjed kúrájának és ti is egyenesben lesztek. Mikor lesz a kontroll?
A hõm ma 37,1 volt.Még fenn van, de szinte rettegek hogy leesik.

Andi!
Akkor ti is elõreléptetek. Az inszemmel biztos nagyobb az esélye hogy sikerülni fog. Az még külön jó hogy még stimulálni sem kell téged.Kép Már nem sok kell a babához!Kép

Móni!
Szerintem is menj el dokihoz ha nem jön meg. Remélem baba van a dologban.Kép

Virág!
Ne légy szomi! Mennyire esett le a hõd?

Andy
Andy

Orsi!

Köszi, hogy megpróbálsz lelket önteni belém. Most tényleg nem koncentrálok a babára. Szeretném magam elõször is jobban érezni.
Ráadásul a férjem jogsiját felfüggeszették, mert nem lát sötétben. Most vizsgálják, mit lehet tenni. Ha semmit, akkor nem tudom, hogyan tovább. Elég sok nehézséget fog okozni. Mind a ketten magunk alatt vagyunk.
Aranyos a napocska. Lányom mindig ezt kap, ha jól viselkedik, és felhõt, ha nem.
Nelli
nelli2

Sziasztok LányokKép

Most jöttem a dokimtól, és teljesen le vagyok verve. Csinált hormonvérvételt, és megnézett UH-n. Képzeljétek el, hogy nem repedt meg a 16 mm-es tüszõm, és az orvos azt gyanítja, hogy az már hónapok óta nem reped meg, hanem ott van folyamatosan. Kérdeztem tõle, hogy akkor a hõm miért megy fel mindig 37 fölé, azt mondta, hogy valamennyi sárgatest termelõdik, és ez felviszi a hõt. A nyálkahártyán még mindig csak 6 mm,(ciklus 23. napjánKép) és a Closty-tól ilyen vékony. Ezért nincs normál mensim, és ezért barnázom.Kép Most délután hívnom kell a dokit, és bemondja a hormon eredményeimet (az Istvánban másfél hónapot vártam rá, itt egy délelõtt alatt megcsinálják!!!), és a mensim 3. napján megyek megint vérvételre, és UH-n is megnézi az "állandó" tüszõmet. Hát nem tudom hogyan tovább, de nagyon magam alatt vagyok, az egész 1 éves irányított próbálkozás felesleges volt. Csak azt nem tudom, hogy a barom elõzõ dokim(ahol 2x ennyit fizettem) miért nem vette észre.KépKépKép

Bocsi, hogy kisregényt írtam, de le kell vezetnem a feszültséget.

CatEye

Cat
Kép
cateye

CatEye,

nem írtál kisregényt, és azért vagyunk, hogy meghallgassunk Kép Neked is csak energiát tudok küldeni Kép Kép a napocska neked is szól Kép (nem teszem be még egyszer) Kép

Ha meglesznek a hormoneredmények akkor többet fogtok tudni. Ez a doki minden bizonnyal ezerszer jobb, mint a korábbi, és reménykedjünk benne, hogy hipp-hopp megoldja a problémádat Kép és utána a baba is hamar meglesz Kép

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Gitta!
Én csinálnék a helyedben még egy terhes tesztet. Mert ha nem esett le még mindig a hõd, akkor ha babás voltál, azt még kimutathatja. (De persze nem biztos, hogy tényleg kimutatja.) Ha pozitív lesz a teszt, akkor baba volt. Ha negatív lesz, akkor tényleg nem lehet tudni biztosan mi volt. De ha vetélés volt, akkor esetleg azért nem esik le a hõd, mert még nem tisztultál ki teljesen, maradt még valami a méhben. Én így jártam a harmadik alkalommal és mûtéti befejezést alkalmaztak. Hogy ezt megtudd ha mégy a dokidhoz csináltass hüvelyi UH-t. Drukkolok neked, hogy minden rendben legyen! Kép

Laura! Kép
Nekem CatEye nagyon jól leírta magánban mit kell tudni az endoról, ha gondolod átküldöm. Abból kiderül, hogy csak laparral lehet biztosra tudni, hogy van-e.

Lányok, ti hogy hõmérõztök? Orsi kérdezte, csak még nem válaszolt neki senki, hogy az óraállítás miatt most hogy is kell mérni a hõt? Én is kíváncsi lennék a válaszra.

Doris! Kép
Örülök hogy jól vagy, gondolom megkönnyebbültél, hogy ezen is túl vagy és megtudtad mi a helyzet. Remélem ennek fényében tényleg könnyebb lesz összehozni a babát, vagy hamarosan mehettek lombikra!
Jó lenne ha tudnál sûrûbben jönni, hiányzol ebbõl a topicból!

Barbi! Kép
Csak tájékoztatás: ha csak himlõ van írva az oltási papírodba, az lehet fekete himlõ is, mert az 1978 elõtt születetteket oltották ellene, azt hiszem 78-ban szûnt meg, azóta nem oltanak, mert feketehimlõ mentesnek nyilvánították a Földet.

Puszi, Leone

KépKép
leone

Barbi,
csatlakoznék ahhoz, amit Leone írt. Párom 1977-es és róla tudom, hofy fekete himlő ellen oltották, és az oltási könyvben neki is csak himlő szerepel.

Lányok,
ugyerről jutott eszembe. Nem tudjátok mennyi idő alatt jön meg a rubelola-ellenanyag teszt eredménye?? Mert a múlt héten az enyém még nem érkezett meg, és ez már a 4. hét. Vagy ez intézetenként eltérő? Csak már nagyon várom, hogy meglegyen, mert ha negatív, akkor be kell, hogy oltsanak, és utána 6 hét szünetet kell tartani... Azaz csak jövőre lezdhetünk el próbálkozni Kép

puszi mindenkinek

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Barbi,
csatlakoznék ahhoz, amit Leone írt. Párom 1977-es és róla tudom, hofy fekete himlő ellen oltották, és az oltási könyvben neki is csak himlő szerepel.

Lányok,
ugyerről jutott eszembe. Nem tudjátok mennyi idő alatt jön meg a rubelola-ellenanyag teszt eredménye?? Mert a múlt héten az enyém még nem érkezett meg, és ez már a 4. hét. Vagy ez intézetenként eltérő? Csak már nagyon várom, hogy meglegyen, mert ha negatív, akkor be kell, hogy oltsanak, és utána 6 hét szünetet kell tartani... Azaz csak jövőre lezdhetünk el próbálkozni Kép

puszi mindenkinek

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Elnézést a duplázásért, valami a géppel lehet

Orsi
KépKépKép
icsilya

LeoneKép
Küldd át légyszives az endos infókat. Több helyen is utánaolvastam ennek, de nem árt még több információ. Sajnos egyre jobban magamra ismerek, ahogy olvasgatom. Egyenlõre csak abban bízom, hogy az orvosom még gyanúként sem említette soha, és már terhes is voltam. Lehet,ha van is endóm, akkor nem túl súlyos. Azért kicsit beijedtem. Sajnos amúgy is hajlamos vagyok mindenféle betegséget beképzelni magamnak.Kép

CatEyeKép
Sajnálom, hogy baj van a peteéréseddel. Legalább most minden kiderül, nem? Jobb, mint továbbra is feleslegesen próbálkozni. Azért megértelek, én mindig úgy érzem, hogy hiába minden próbálkozás és biztos van valami baj. Most pl. felmerült bennem ez az endós gyanú. Múlt hónapban pedig a mellrák miatt aggódtam. Néha már arra gondolok, hogy a saját gondolataim betegítenek meg. Biztos pszichés eset vagyok.

AndyKép
Nekem a kezdetektõl erõs a mensim és mindig görcsöltem is. Általában a mensi elõtt görcsölök egy pár nappal, de az elsõ nap a legerõsebb utána meg nem fáj. Lehet, hogy nálam ez normális és nem endo miatt van. Te észleltél valami változást a mensidben mielõtt kiderült az endo?

Puszi
Laura
Laura (laura2)

SziaSztok!

Andy!
Jól áll a hõd!!! Hányinger is van még? Én nagyon-nagyon drukkolok neked. Írsz majd e-mailt, hogy mindent tudjak rólad meg majd az sms-t, hogy sikerült?????

Doris!
Vigyázz magadra, és sok sikert!!

Mindenkinek mielõbbi pocakosodást kívánok!!

Virág!
Köszi, hogy hívtál a talira, de mivel Nyíregyháza mellett lakom és az utiköltség is kb. 4500 Ft. lenne, nekem az este 5 óra már túl késõ. Köszi, hogy megértessz!!!!

Kellemes csevegést a talira nektek!

Éva
Éva

Kedves Lányok!

Egy kéréssel fordulnék hozzátok, az egyik ismerösömék nagyon régóta szeretnének babát, de nem jön össze nekik. Az orvosa szerintem nem igazán jó, mert egy csomó vizsgálatra nem küldte még el 6 év alatt. Most úgy döntött, hogy szeretne orvost váltani, de mindenképpen olyat választana, aki elküldi az összes vizsgálatra, amit ilyen esetben el kellene végezni, ezért gondoltam megkérdezlek titeket, hogy valamelyikötök ajánlaná-e az orvosát, mint lelkiismeretes és föleg gyakorlott orvost. Ja igen, csak Budapest jöhet szóba. Elöre is köszönöm. Amennyiben nem akarjátok leírni ide az elérhetöségét a dokinak, a kikkadri@freemail.hu címre küldjétek legyetek szívesek. Még egyszer köszi.

Sziasztok, Evey
evey

LeoneKép
Az elõbb elfelejtettem megírni, hogy én az új idõ szerint hõmérõzök. Igaz így van egy óra eltolódás, de nem igazán érzõdött meg reggel rajtam, hogy egy órával késõbb keltem. Amúgy negyed ötkor mérem, nem szívesen kelnék fel emiatt negyed négykor.Kép Tegnap reggel 36.3 volt a hõm, elõtte napokig 36.4. Ma megint visszament 36.4-re. Lehet, hogy az egyórás késés miatt és ma is 36.3 lett volna. Úgy tudom minden órában megy fel valamennyit így reggel. Lehet, hogy ma van ovulációm, mert eléggé szúrkálnak a petefészkeim.Kép
Na jó nem ragozom tovább, szerintem olyan nagy eltérés nincs, és hamar átállunk az új idõre.

Puszi
Laura
Laura (laura2)

LauraKép Holnap, 29-én este 8 óra 47-kor Holdas vagy.

OrsiKép Te is holnap vagy Holdas, du. 1 óra 19-kor.

Üdv:
krissi
krissi

Krissi,

köszönöm az infót, de amíg nincs meg a rubeola eredmény még véletlenül sem szeretnék babás lenni Kép

Majd a következő alkalommal próbálkozunk Kép Milyen gyakran van ilyen holdas egybeesés??? Havonta? vagy ritkábban? Ne haragudj, ha ezt leírtad már, de sajnos nekem nem maradt meg.

Puszi

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

KrissiKép
Hurrá! Végre nekem is eljött az idõm!Kép
Remélem pont egybeesik a tüszõrepivel!KépIlyenkor az a jó, ha pont abban az idõben van akció, vagy elõtte-utána valamennyivel???

Puszi
Laura
Laura (laura2)

Krissi, mi ez a holdas dolog? Én tökre kíváncsi vagyok ... bocs, ha már beszéltetek róla, de nem tudom, hogy hol keressem.

M. Kép
kismazsi

Sziasztok Lanyok!

Bocsi, de megsem tudok a talira menni, ugyanis a szel szetszedte a kertkapunkat, reggel a kutya mar el is csavargott. Halistennek konnyen megtalaltuk, es a parom ossze is foldozta a kaput, de betegre aggodom magam amiatt hogy megvan-e meg a kutyoKép Ugyhogy inkabb elkeredzkedtem es hazamegyek, mert hasznalhatatlan vagyok....

Puszi es jo talit nektek.

orsoly
orsoly

Orsoly, sajnálom, hogy nem jösz Kép De megértem, hogy aggódsz a kutya miatt, én is kutyabolond vagyok ... Kép és remélem, hogy a szél mostmár abbahagyja a rombolást (bár azt hallottam még néhány napig nem fogja...)

M.
kismazsi

Laura!
Az én mensim kb. 2-3 nap alatt lezajlik. Régen mindig 5 nap volt. Az elsõ nap görcsölök, de van hogy nem tudok csinálni tõle semmit és 2 napig ömlik a vér belõlem. De ez nem ok az endore, mert más nõk is görcsölnek. Nem hinném hogy endod lenne. Miért lett volna mellrákod? Én ennyire nem figyelem magam.

Éva!
Ma is volt egy kis hányingerem, de szerintem már csak beképzelem és amúgy is mensi elõtt is olyan tünetek vannak mint a terhességnél.Majd írok persze, de egyenlõre le vagyok terhelve teljesen. Holnap sem fogok nagyon ráérni, de igyekszem írni neked.

Cateye!
Most kicsit megijesztettél, hogy ha a hõ felmegy akkor nem biztos hogy volt tüszõrepi. Ez érdekes mindenesetre.Az elõzõ dokid tényleg nem csinált semmit. Elhiszem hogy el vagy keseredve, de ezen tud a dokid segíteni, megrepeszti.De ne keseredj el mert a peteérést tudják serkenti más gyógyszerekkel is és a nyálkahártyát is.Kíváncsi vagyok a hormoneredményedre majd írd meg légyszi.

Megyek mert jön a hárpia és ellenõriz!
Majd még benézek.

Puszi

Andy
Andy

ÉVA:ezek szerint nem kaptad meg a válaszomKép Azt írtam, bocsáss meg azt hittem pesti vagy!Közben arra is rájöttem, hogy a BMC miatt gondoltam!Kép
CATEYE:sajnálom, de remélem azért nem próbálkoztatok teljesen hiába, azért biztos nem volt olyan rosszKép! Viccen kívül, jó hogy kiderült! Általában egy évig amúgy sem csinálnak semmit az orvosok. Hát én sem tudtam, hogy hõemelkedésnél elõfordul, hogy nem reped a tüszõ(pedig már 3 éve kínlódok)!
ANDY:kérünk egy kis optimizmust!!!Szerintem a munkahelyi stressz sokat segít annak, aki nem akar gyereket!A Te fõnököd és RITA fõnöke is kiérdemlik a babóellenes érdemrendet!
ORSOLY:kár, hogy nem jössz, remélem megvan az ebecske!
Virág
Virág

Lányok Kép
lassan elindulok itthonról, hogy odaérjek a talira... még elintézek a mamámnak ezt-azt Kép

5-kor találkozunk Kép

puszi mindenkinek

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Gitta! Nekem 3000Ft egy vizsgálat, mindegy mit csinál. Ezért UH mindig van, de ha rákszûrés is van akkor is ennyi. Itt a városban ez még olcsónak számit.

Laura! UH látnia kellene, hogy ciszta v. endo gyanus. Amig kicsi úgysem operálják, ha nagyobb csak akkor. Ha meg akkora, akkor meg Uh is látnia kell. Kb. 5cm átmérõ az ami nagynak számit, ekkor javasolják az orvosok a mûtétet.

Andy! Gondolj rá erõsen hogy sikerülni fog most! Nem jó ha arra gondolsz, hogy ugysem.

Karmen
karmen

Sziasztok CsajokKép

Köszönöm a vigasztaló szavakat. Most hívtam a dokit a hormoneredmény miatt, és azt mondta, hogy nincs terhességi hormon a vérembenKépKép(de ezt sejtettem), viszon elég jó sárgatest eredményem van. De, hogy akkor mitõl barnázom ??? És mitõl jó a sárgatest, ha meg sem reped a tüszõ ??? Minden eddigi tudásomat a témában meghazudtolom.
Azért van öröm is az ürömben. A párom késõbb végzett a dokinál mint és, és aztz mondta a doki az eredményére, hogy kiváló. A doki is mondta, hogy nagyon örül a dolognak, hogy valószínûleg nincs nagy gond, csak az én hormonjaim rendetlenkednek, és az 1000X jobb és kezelhetõbb mintha a férjemé lenne rossz. Azt mondta a páromnak, hogy ha helyrerakja a hormonjaimat akkor nem kell mûvi beavatkozás, spontán teherbe tudok esni. Egy kicsit megnyugodtam.

CatEye

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

VIRÁGKép
teljesen igazad van: az én fõnököm tényleg megkaphatná a babóellenes térdszalagrend arany fokozatátKép. Ma sem unatkoztam, de volt egy jó másfél órás áramszünet (a szélnek hála), ezért nem tudtam dolgozni, meg egy kicsit fuvaroztam anyukámat az intéznivalóihoz. De most már nemsokára megyek haza Kép

ANDYKép
tessék szépen optimistának lenni! A hõd szépen alakul, ne keseritsd magad borús gondolatokkal. Remélem, igazad lesz és nálunk is beindulnak végre a dolgok. Párom holnap kapja az utolsó! szurit (szegény már nagyon várta), és jövõ héten megy kontrollra, én is megyek, mert beszélni akarok a dokival a TORCH vizsgálatról. Neked csinálták? Nekem azért lenne jó, mert vannak cicáim, jó lenne tisztában lenni ezekkel. Nem keseredtem el túlzottan, mivel nem vártam ettõl a hónaptól az átütõ sikert, meg éreztem is, hogy meg fog jönni, csak az idegesit most, hogy miért jött hamarabb (még csak ma-holnap kellett volna, ill. dehogy kellett volna!).

Na, megyek, jönnek értem...

Puszi,

Rita
knérita

CatEye! Kép

Örülök, hogy egy kicsit megnyugodtál! Én sem értem hogy lehet, hogy nem reped meg a tüszõ?! A doki nem mondott rá semmit? Nem lehet, hogy volt másik tüszõ is és az rendben volt?
De ha nem is reped meg, azt õ meg tudja repeszteni, ha akarja, ha csak ennyin múlik már a következõ ciklusban babás lehetsz! Kép Fõleg hogy a párod eredménye is ilyen szuper! Kép
A Clostitól elõfordulhat hogy nem vastagszik meg a méhnyálkahártya?! "A nyálkahártyám még mindig csak 6 mm,(ciklus 23. napján) és a Closty-tól ilyen vékony." Ez azt jelentené???

Leone

KépKép
leone

Sziasztok!

VIRÁGKép
teljesen igazad van: az én fõnököm tényleg megkaphatná a babóellenes térdszalagrend arany fokozatátKép. Ma sem unatkoztam, de volt egy jó másfél órás áramszünet (a szélnek hála), ezért nem tudtam dolgozni, meg egy kicsit fuvaroztam anyukámat az intéznivalóihoz. De most már nemsokára megyek haza Kép

ANDYKép
tessék szépen optimistának lenni! A hõd szépen alakul, ne keseritsd magad borús gondolatokkal. Remélem, igazad lesz és nálunk is beindulnak végre a dolgok. Párom holnap kapja az utolsó! szurit (szegény már nagyon várta), és jövõ héten megy kontrollra, én is megyek, mert beszélni akarok a dokival a TORCH vizsgálatról. Neked csinálták? Nekem azért lenne jó, mert vannak cicáim, jó lenne tisztában lenni ezekkel. Nem keseredtem el túlzottan, mivel nem vártam ettõl a hónaptól az átütõ sikert, meg éreztem is, hogy meg fog jönni, csak az idegesit most, hogy miért jött hamarabb (még csak ma-holnap kellett volna, ill. dehogy kellett volna!).

Na, megyek, jönnek értem...

Puszi,

Rita
knérita

Sziasztok LanyokKép

DorisKép Orulok, hogy tulvagy a muteten, remelem hamar kihevered es indulhat a baba akcioKép Gyere vissza hamar, nagyon varunkKépKép

GittaKép
Nagyon sajnalomKép Szerintem is menj csinalj egy tesztet es menj vissza a dokihoz. Jobb tudni, hogy mi tortent, mintsem bekepzelni mindenfele rosszatKép Sok-sok ++++++++++++++++++++ energiat kuldok NekedKépKép

NelliKép
Ne szomorkodjKép A stressz tenyleg nem tesz jot, probalj meg lazitani, amennyire csak tudsz. Kerd meg a parodat, hogy most kenyeztessen egy kicsit. MegerdemledKép

CatEyeKép
Sajnalom, hogy most derult ki a problemad, de hidd el meg mindig jobb hogy most, mintsem kesobb. De annak orulok, hogy parocskad eredmenye ilyen jo lett. Kapsz masik gyogyszert es hipp-hopp mar ott is a baba, es nem kell egyeb beavatkozas. Fel a fejjelKépKép

Ugy sajnalom, hogy ilyen messze vagyok es nem tudok talizni VeletekKép De azert gondolatban en is ott vagyok.
Majd Barbival csinalunk minitalitKép, ha legkozelebb arra jarunkKép

AndyKép
Szoritok, hogy baba legyen a dologbanKépKép Mikor tesztelsz?

SashaKép
Igy utolag sok-sok boldogsagot GabihozKépKép Lattam a kepeket, aranyosak vagytokKép

Lanyok, beszamolot kerunk a talirol, ok? KépKép

Vica
vica72

Sziasztok Lányok!

Bogár, Cateye, Hurki, Kismazsi, Niki, Orsi, Virág, Zsuzsu!

Nagyon örülök hogy találkoztunk, jó hogy bevezettük a minitali intézményét.

Bogár!
Nagyon jól nézel ki, biztos a kismamaság szépít meg.

Cateye!
Remélem mostmár helyrepofozzák a hormonjaidat és meglesz a gyümölcse nálad a sok gyogyónak.

Hurki!
Nagyon-nagyon köszönöm hogy hazahoztatok. Hazataláltatok? Férjem azzal fogadott, hogy "ilyenkor kell hazajönii?" meg hogy ha Ti Gödöllön laktok akkor miattam kerülnötök kellett. És igazán helyes fiatalember a Mr Vereshurka.

Kismazsi!
Úgy tûnt nekem hogy még nagyon szomorú vagy. Egy éve én is nagyon az voltam, de látod mostmár vidáman nézek a dolgok elé.

Niki!
Remélem beavatsz Elek csodatévõ módszerébe.

Orsi!
Várom az infót milyen amõba állatra csináljon a férjem vizelettesztet. Nagyon megörült hogy nem kell leszoknia a cigirõl.

Virág!
Szerintem tényleg felkereshetsz egy picimókust. Nem mintha szemmel láthatólag szükséged lenne rá, de ha Te úgy érzed. Lefoglaltad a jövõ havi asztalt?

Zsuzsu!
Várom a holnapi "minibb talit", bár úgyse olvasod a soraimat.

Minden topikos lányt sok szeretettel üdvözlök, habár már keveset irogatok, de személyesen nagyon szeretek veletek talizni.

Puszi!
Marcsi
Marcsi

Sziasztok LányokKép
Ne szomizzatok, kérlek...KépTudom, hogy nehéz meglátni a jó dolgokat, de higgyétek el leszünk mi még nagyon-nagyon boldogokKép
KarmenKépAndyKépMindenki aki érdeklõdöttKép
Én kaptam már fél éves hormonkezeléseket a II.Nõi klinikán amely kezelés decemberben fejezõdött be de sajnos sikertelennek bizonyult ezért nem fél év után leállitották. A méhem alsó szakaszán van egy nagyon csunya endo amely komoly problémákat okoz menzi idején PL. folyamatos fájdalom, görcsök és olyan székelési inger mely miatt folyton szaladgálok a mosdóba, mert nem tudom mikor hiteles az érzés.... Azt reméltem a mütét folyamán valamelyest korlátok közé tudják majd szoritani a dolgot, de kiderült, hogy annyira rossz állapotban van a méhem és a végbelem falába beleágyazódva, hogy hozzá sem mertek nyúlni, mert félõ volt, hogy átszakadhat a végbelem az pedig elég borzasztó dolgokat vonna maga után. A méhem belsõbb, felsõbb részében találtak több endometriosis szigetet melyeknek leégették a felszinét. Ezen kivül átmosták a petevezetõimet és kilukasztgatták a petefészkeimet mert kérges volt a felszine. Sajnos a katétert én sem úsztam meg, de szerencsémre a mütét során helyezték azt fel, igy a fájdalmat elkerültem. Mondjuk igy is elég kellemetlen volt. A Closty-val majd túlstimulálják a petefészkeimet, és meglátjuk milyen lesz az eredménye a kezelésnek. Bár amiket itt olvastam, az nem túl biztató.... Majd meglátjuk... Holnap megyek varratszedésre és rákérdezek a végbelem állapotára is, mert kicsit félek ettõl a dologtól. Az elsõdleges megoldás a problémámra a teherbe esés lenne, mert akkor meg lehetne állitani 9 hónapra az endok növekedését és terjeszkedésétKép
VirágKép Köszi, hogy beszámoltál az állapotomról a Lányoknak Kép
Nelli és a szomizokKép Tudom, hogy nagyon nehéz, de próbáljátok meg átértékelni a hétköznapjaitokat hogy megtaláljátok bennük a szép és értelmes dolgokat olyanokat, melyekért érdemes küzdeni és élniKép Én is igy próbálok a felszinen maradniKép
Andi28Kép Sajnálom, ami veletek történik, remélem azért megoldódnak a munkahelyi gondjaitokKép Nagyon drukkolok, hogy sikerüljön az inszemKép
GittaKép Sajnálom, hogy nem sikerült... Nem tudom, hogy segit-e, de azért leirom, hogy nekem folyton darabos a menzim és idõnként egész komoly méretü nyálkahártya darabkák csusszannak ki belõlem... A hõm két ciklussal ezelött 37,1-et mutatott a menzim megjövetelének napján... Nálam ezt fõként az endo okozhatja, Nálad nem tudom mi lehet a gond de érdemes lenne egy lapart csinálni... Nem ijesztgetés képp irom, csak ez tényleg megbizható eredményeket ad.
CatEyeKép Sajnálom, hogy ilyen problémáid vannak... Nálam is kiderült, hogy a petefészkem annyira el olt kérgesedve, hogy abból bizony nem is tudott kiszabadulni egyetlen tüszõcske... Ennek ellenére jók voltak a hõgörbéim és tökéletes hormonszinteket produkáltam.... Reménykedjünk, hogy ha jó lesz a hormonjaid szintje, akkor mielöbb babás leszelKép
KarmenKép Bocsi, de én úgy tudom, hogy az endonak csak a kifejlettebb példányai láthatóak UH-on...sajnos. Legalábbis nálam csak a nagyot lehetett felfedezni, a kicsik most derültek ki a lapar során.
LauraKép Ne sokkold magad a mi nyavajáinkal... Az nem tesz jótKép Ha komplett kivizsgáláson jártál már és mindent rendben találtak akkor próbálj megnyugodni. Nálam az endo kezdetben nem okozott különösebb tüneteket. Egy ideje már összetéveszthetetlenek a tünetek, de évekig tünetmentes voltam...
BesztiKép Köszönöm a drukkotKép Nektek is minden jótKép

Bocsika, akinek nem reagáltam, nem direkt volt... Ha tudok majd jelentkezemKép Vigyázzatok MagatokraKép

Puszi: Doris
doris

Elfelejtettem... Remélem a tali remekül sikerültKépKép
NikieKép Neked is köszi az sms-tKép

Puszi: Doris
doris

Sziasztok !

Jöttem panaszkodni. Nagyon el vagyok keseredve, mert most tudtam meg, hogy valamilyen betegség miatt nem engednek be madarakat Európába. Nem tudom mit fogok csinálni, ha nem kapok engedélyt, nem akarom itt hagyni a madárkáimat, Lehet, hogy nem megyünk haza csak tavasszal. A másik megoldás, hogy valaki utánunk küldi õket, de nem tudom ki megy keresztül a sok herce-hurcán ami ezzel jár. Már bõgtem egy sort és nagyon lent vagyok lelkileg. Még reménykedem egy kicsit, de muszáj valami megoldást találnom, ha nem jöhetnek.
Bocs, hogy benneteket terhellek ezzel, tudom, hogy OFF topik, de teljesen kész vagyok. Ha nem megyünk haza, akkor a babaprojekt is késik és amiatt is depis vagyok.
Bocs mégegyszer a negativ hangvételért és hogy nem reagáltam semmire.

Egcsi
egcsi

Leone, Orsi,köszi az infot. Már nem akartam ezzel boldogitani a topicot, hiszen kicsit túltárgyatlam saját magam, de én is megtudtam a fekete-himlõt. Anyukámmal hétvégén eszmecserét tartottunk, és õ is ezt mondta. (azt hiszem az alsó karcolásos injekció-nyom a vállamon, az az. A felsõ a BCG nyoma. Remélem ezt nem tévesztettem el...)
Holnap megyünk matyi tesztre, hááááát, ma reggel majdnem elhasználtuk a matyikat...De kibirtukKép
Lányok, itt szakad a hó egész nap, nem kérnétek belõle???Szivesen hazaküldeném...
Sziasztok
Barbi

Kép
Kép
barbi

Vica,benne vagyok a taliban, de ide csak komoly téli felszereléssel lehet eljönni, olyan kutya idõjárás van. Akár jöhettek szánkóval is...Kép
Na mára befejeztem.
Barbi

Kép
Kép
barbi

BarbiKép
Tavasszal jobb lenne, mert a havat nem nekunk talaltak ki Kép De lattam par kepet, nem irigyellek TiteketKép
Ird meg milyen volt a matyi teszt, es mikor van eredmeny, mi sem fogjuk meguszniKép
Voltam vervetelen, a hormonok rendben vannak, igaz eredmenyt nem tudok, mert a doki csak felolvasta, de nem adta oda. Igazabol nem is kertem. Jovo heten folytatjuk mi is. Mar "termekenysegi doktorral"Kép
Mennyivel jobban hangzik, mint a meddosegiKép
A rubeola-val meg nem neztek, de en az osszes gyermek- betegsegen atestem, igy sok "gondom" nincsKép

EgcsiKép
Ne legy szomiKép Veled erzek, mi otthon hagytuk a macskankat es irtozatosan hianyzikKép De ne add fel a remenytKép

Vica
vica72

Sziasztok!
Szép jó reggelt mindenkinek! Kép

Lányok!
Köszönöm a hozzászólásotokat pénzügyileg. Elképesztõ, mennyit tudnak kérni a dokik.

Doris!
Mi az, hogy nem túl bíztató??? Igenis bíztató eredmények is vannak a clostytól!!! Sokan babásak lettek tõle!!! Kép Te is az leszel, meglátod! Fõleg, hogy beírtalak a tablicskuba, hogy: lapar, 2 hó closty spontán!!! Kép Na, ez jelenthet próbálkozást is, de azt is, hogy 2 hónap után spontán sikerül!!! Kép Elírtam elsõre a 3-at 2-nek, ezért gondolom, hogy hamar sikerülni fog, sponán!!! Kép

Egcsi!
Remélem sikerül megoldani a madárkáid problémáját! Kép

Lányok!
Úgy szerettem volna én is menni a talira, de soha nem sikerül elmennem! Kép Majd talán a következõ nagytalin már ott tudok lenni. Kép
Meséljetek, milyen volt?! A pincérfiú továbbképzését megtartottátok? Kép

Kép
Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Sziasztok!Kép

Milyen volt a tali?Kép

AndyKép
Már kezdek megnyugodni, hogy nincs endom. Egy doki írta valakinek, hogy akkor kell erre gyanakodni, ha valaki nem görcsölt soha, de elkezd. Tehát ha megváltozik a mensi. Én régen is görcsöltem, sõt talán még erõsebben mint mostanában. A mellrákra azért gondoltam, mert fájt a bal mellem, nagyon, de rájöttem, hogy csak a ciklus második felében. Ha rák lenne nem a ciklustól függene. Az is megnyugtatott, hogy azt írta egy doki, hogy a ráknak nem vezetõ tünete a fájdalom.

KarmenKép
Köszi a megnyugtatást, nálam eddig semmi rendelleneset nem láttak UH-n.

CatEyeKép
Lehet, hogy nemsokára jön a baba?Kép Ha már a probléma megvan biztos hamar megoldódik.Kép Az mit jelent, hogy nincs terhességi hormon a véredben?

DorisKép
Örülök, hogy jelentkeztél. Remélem sikerül meggyógyítaniuk és babás leszel nemsokára.Kép Megígérem nem stresszelem magam ilyen-olyan betegségekkel. Majd ha egy orvos mondja, hogy beteg vagyok, akkor elhiszem. Addig megpróbálok arra gondolni, hogy egészséges vagyok.Kép

Puszi
Laura
Laura (laura2)

Sziasztok lányok!û

Csak bekukkantottam, de ma nem nagyon tudok jönni.
A hõm ma 37,2 és remélem így is marad.

Rita, Virág, Vica, Karmen!
Sajna eléggé pesszimista vagyok és rám fér egy kis biztatás. Köszi hogy drukkoltok nekem, a héten majd csak kiderül. Tesztelni még nem akarok, majd csak a jövõ héten ha eljutok odáig.

Puszi mindenkinek

Majd jelentkezem.

Andy
Andy

Gitta
Annyira sajnálom! Tudom milyen rossz érzés.
Doris
Örülök, hogy túl vagy rajta. Remélem most már sikerül a babóca Kép.
Az elmúlt napokban szabin voltam, mert itt volt az Anyukám.
Szombaton megvolt az 5. inszem. A 12. napi UH-on volt egy 22mm, két 21mm-es, egy 19 és egy 18mm-es tüszõcském. Azt mondta a dr.bácsi, hogy ezek még lombikra is jók lennének Kép.Anyálkahártyám akkor 5mm volt. Azt mondta, hogy a beágyazódásig ez még sokat nõ, elég lesz. A bal oldalon csak egy 32mm-es ciszta volt. Ennek már nem örültem annyira.
Lujza
lujza

Sziasztok Lányok!

Milyen volt a tali? Majd meséljetek róla.

Ma reggel megmértem a hõmet - most elõször - és 36,9 volt. Ez jelent valamit? Tudom, hogy 37 fölé kellene menni, de nekem nem tudom, mi a jó hõ. Majd holnap is megmérem, nem tudom, milyen eredményt hoz.
Reggel akartam tesztet csinálni, de nem volt hozzá merszem. Pedig ennyit még sose késett. A melleim már alig férnek el a tartójukban, de egyáltalán nem fájnak, csak a mellbimbóim érzékenyek.
Mit mondtok, mit csináljak?

AndyKép
Neked mik a tüneteid? Azt látom,hogy a hõd az nagyon jó.

NelliKép
Munkahelyi problémákról én is tudnék mesélni, a múlt héten még ki akartak rakni, most úgy döntöttek, mégis maradhatok. Azért van mindez, mert az ügyvezetõ elment, és mivel én voltam a titkárnõje, ezért gondolkoztak azon, hogy az új fõnök átvesz-e? Most azt mondja, szükség van rám, mert én látok bele mindenbe. Pár hónap és átlátja õ is a dolgokat, akkor már nem biztos, hogy velem akar dolgozni. Egyenlõre nem tudok mást tenni, kivárom, hogy mi lesz.

CateyeKép
Örülök a jóhíreidnek, így már céltudatosan lehet a babára dolgozni. Ha már megvan a baj forrása, azon nagyon könnyû segíteni. Így már lehet látni a fényt az alagút végén.

Bocsánat a hosszú sorokért,

puszi: Móni
bogu

Móni(Bogu)Kép
Szerintem vegyél tesztet. Most már biztos + lesz!KépKépKép

Puszi
Laura
Laura (laura2)

Sziasztok!

MÓNIKép
szerintem is csinálj egy tesztet, ha még sose késett ennyit. Nagyon esélyes vagy! Szoritok, hogy babó legyen az oka, hogy új melltartót kell vennedKépKép

ANDYKép
Drukkolok nagyon, a hõd szépen alakul, remélem, igy is marad jó sokáig! Hány napos szokott lenni a ciklusod?

Ma sincs több idõm irni, fõnök holnaptól szabin van, igy ma hajtás hegyek vannak, igaz, hogy a sok meló ellenére fél órával késõbb jött be... Már most tele a púpom...

Puszi mindenkinek, és bocsi, akinek nem irtam.

Rita
knérita

Sziasztok lányokKép

Egcsi: tényleg szomorú, hogy ennyi küszködés hiábavaló volt a madarak miatt.

Doris: ne keseregj, mosmá biztos hamar lesz babátokKép A Closty segít majd, meglátodKép (Hú, ez tiszta reklám ízû voltKép)

Bogu-Móni: ha jól láttam a táblában, akkor ugye kb. 10 napja késik? Akkor már bõven tesztelhetszKép

Gitta: Kép De tudod, új ciklus, új reményekKép

Milyen volt a tali?

Sajnálom, hogy nem mentem, de ha látnátok a szép új lakásunkat, ti sem mentetek volna a helyemben. Doboz doboz hátán, konyha még sehol (ill. van, de még a régi). Mosógép is csak ma lesz, mert a régi, elöltöltõs nem fér be az új fürdõbe. Így a szennyesruháink mennyisége is napról napra csak nõ.
A hõmet már majdnem egy hete nem mérem, állandóan elfelejtem (mosmeg assem tom, hol van a hõmérõKép), de azért az esélyes napokban próbálkoztunk ezerrelKép

Puszi:

jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Sziasztok!

Doris! De jó, hogy jelentkeztél! Kép Hihetetlen, hogy még a mutét után is ennyi pozitiv energiád van felénk! Köszi a munkahelyi drukkot, mindenképpen tájékoztatlak a fejleményekrõl.
Marcsi! Kép Nem is emlékszem, hogy mikor olvastam tõled ilyen vidám sorokat! Csak igy tovább! A babócához ez kell!
Andy! Kitartást! Kép
Lujza! tudod, hogy nekem is volt cisztám, valószinu a clostytol. De ugy el tunt, mint a kámfor. Igaz görcsöltem rendesen, amikor megjött, de reméljük ez nálad nem igy lesz, mert ez az inszem sikeres lesz. Kép Ha nem, akkor sem elkeseredni, jon a lombik!
Barbi! Én szivesen fogadok egy kis havat. Kép Jobban örülnék neki, mint ennek az örult szélnek.

Régiek, akik még emlékeztek Lorára, tegnap beszéltem vele. Nagyon nyugodt a babája, azt mondta, hogy a szülés sem volt olyan vészes, bár elég sokáig tartott a vajúdás és a végére már nem sok energiája maradt. Nagyon jol vannak, öröm volt hallani a vidám hangját. Mindenkit puszil és köszöni a gratulációkat. Doris! Neked mielõbbi gyógyulást kiván. Kép

Én sajnos már nem vagyok ennyire boldog. Tegnap elkezdõdött a barnázás, ami nem tudom mitõl van, ha a hormonjaim rendben vannak, a fertõzésem megszûnt? Nem is csak attól törtem le, hogy meg fog jönni, hanem azért, mert mégsincs velem minden rendben, mint ahogy Tapolcán mondták. Majd rákérdezek erre, ha megyek UH-ra. És bizom az inszem sikerében. Remélem Bogár jó példával fog elõttem járni. Kép

Puszi!
Andi
andi28

Sziasztok! Kép

Örülök, hogy elmentem a talira ... most már bevallhatom, hogy elõtte hezitáltam, hogy menjek-e vagy sem, de jól döntöttem. Kép
Marcsinak igaza lehet, valóban szomorú vagyok, ha baby a téma. Lehet, hogy nekem is picimókushoz kellene fordulnom? Kép
Doris, örülök, hogy írtál. A talin azt elemeztük a lányokkal, hogy vajon miért kell végigcsinálnod a Clostys hercehurcát és miért nem mehetsz "rögtön" lombikra?
BoguMóni, szerintem tesztelj Kép Kíváncsian várom az eredményt

M.
kismazsi

Lányok !

Már megint kiakadtam ! Nem elég, hogy valami járvány miatt nem engedik be a madaraimat még az is kiderült, hogy nincs meg minden szükséges engedélyem. Pedig minden létezõ illetékes helyet megkérdeztem, sõt még az apósom is utána járt. Miért kell ennek az utolsó pillanatban, "véletlenül" kiderülnie ? Tele van a hócipõm, de nagyon.

Móni(Bogu)

Nagyon jó jelek, vegyél tesztet !

Egcsi, aki nagyon el van keseredve
egcsi

DorisKép
Olyan jó, hogy jelentkeztél. Nagyon hiányoztál a taliról!!!! Nálad is rendben lévõ hormonok, és szép hõgörbe mellett nem volt tüszõrepi ? Ez nekem mostmár talány. Akkor mi termeli a sárgatestet ?

LeoneKép
Nem sajnos nem volt másik tüszõm, mert nézett a ciklus 11. napján a doki UH-n.

LauraKép
A terhességi hormon a HCG aminek megemelkedése a terhesség meglétét jelzi. A gyógyszertári tesztek is ez alapján mutatnak a pisibõl 2 csíkot. Ilyet szeretnénk mindannyian látni !!! Vérbõl már elég hamar kimutatható.

BoguKép
Szerintem már tuti babás vagy. Ne a hõdet nézd, hanem egy tesztet csinálj!!!!!

AndyKép
Nagyon szuper a hõd. Látod kár volt szomizni!!!

JoviKép
Mikor lesz a lakásavató ? Azért ne hanyagolj minket se!!!!!

MarcsiKép a Vista Cafe rémeKépKépKép
Remélem minden rendben lesz a stimulálással, és novemberben foghatjátok egymás kezét EdivelKép, és BogárralKép, mint újdonsült kismamák. Nagyon kell egy kis pozitív ösztönzés Nekünk.

LujzaKép
Nagyon szép tüszõgyûjteményed volt az inszemnél. Lehet, hogy ebbõl ikreid lesznekKép Mennyi Clostyval stimuláltak ?

CatEye

Cat
Kép
cateye

Sziasztok! Köszi mindenkinek, aki biztatni próbált komor hangulatomban. Ma már egy picit jobban vagyok.

Doris! Nagyon sajnálom, hogy ilyen rossz dolgokon kellett átesned, de reméljük, ezzel, hogy kiderükltek a problémák, közelebb kerülsz a babához. A mailed mûködik?
Milyen az új hely? Írd meg légyszi!

Tali milyen volt?
nelli2

Cateye: ha végre be merek engedni bárkit a lakásbaKép
Ígérem, a köv. talira megyek és egyszer majd jöttök Ti is hozzánkKép

Egyébként úgy volt, hogy menni fogok. Virág sms-ezett nekem pénteken, hogy mikor, hol lesz. Azóta a férjecském naponta 250x mondja, hogy "na, lesz minitali?", meg "mész minitalira?". Nagyon tecc nekiKép

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?