Kópé:
Az a bűne, hogy nyáron töltötte be a 3-at és még nem tud magától felöltözni, például zoknit húzni stb. (Amúgy nagyon értelmes jó kis beszélőkéjű gyerek.)
Egyszer hamarabb ment a szomszédasszony és a gyermekét ott találta egy szál alsónadrágban játszani. Majd elájult, mert hát eléggé beteges most, hogy közössségbe került. Jéghideg volt a lába, keze. Rákérdezett az óvonőnél, hogy miért nem segített neki öltözni, a válasz az volt, hogy "hát igen gyakorolni kell otthon az öltöztetést".
Én tuti kupán vágtam volna az óvónőt
Mondjuk az igazsághoz hozzátartozik, hogy alig vannak az oviban 3 évesek, inkább manapság a bölcsiben maradnak még egy évet a gyerkőcök. De hát akkor is!!! Pont ezért lehetnének azzal a néhány kisebb gyermekkel kicsit figyelmesebbek, nem értem miért büntetik őket, amiért még nem olyan ügyesek, mint egy 5-6 éves. Arról nem is szólva, hogy például az unokaöcsém is 7 éves és még bent maradt az oviban és nyáron mikor együtt játszottak Lackóval, háááát iszonyatosan nagynak tartottuk a két gyerek között a érettségi szintet.
Ezek után Lackót nem akarom beadni "normál oviba", ő a társaihoz képest még mindig le van maradva a beszéd terén, bár ahhoz képest, hogy 3 évig meg sem szólalt egészen alakulgat a dolog....
Sziszike:
Bár nem vigasztal, de tegnap két balaeset is volt a bölcsitől nem messze, az egyik csak szokásos jobbkezes koccanás, (Uzsoki-Korongnál) a másik súlyosabb volt a Mexikóin, onnan két rohammentő is indult, meg eléggé széjjelvoltak szóródva az autó maradványok
A Mexikóin én is a múltkor szabálytalanul 70-nel mentem és egy kocsi nagy sebességgel elhúzott mellettem
Klarissza