A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2006 végén kezdünk próbálkozni

Jaj, Eszter, leesett a hőd? Mennyire? Nemááááááááááááár!!! :( Jaj, de sajnálom. De nagyon?

Hát, nálam semmi fejlemény, azért felteszem a görbém.

Kép

KépKép
titi_27

sziasztok!
mi ujság mi ez a kihalltság?

meri mostmár várd meg a dokit ö biztosat fog mondani!te hogy érzed van baba?

titi veled mi ujság?huh irigykedem sopron miatt!igaz mi most otthon szilveszterezünk anyáékkal meg egy másik házaspárral de most erre van szükségem!tavaly itthon voltunk hármasba ugyhogy kivagyok éhezve a családomra ünnepekbe!ugyhogy nekem ez olyan lesz mint neked sopron!

anubias ugye nem jött meg?mikor tesztelsz ujra?hétvégén??addigra már késik 2-3napot:)

balimama gyere egyböl doki után hogy mit mondott!ugye egyböl megmondja az eredményt!szoritok hogy mindent rendbe találjon

verzsike mi zu veled?remélem reménykedsz:)

ági hahoka merre vagy?irj magadrol egy kicsit!

én most megint reménykedem mert azt olvastam hogy 28napos ciklusnál a mensi elsö napjátol számitott második héten lesznek terhesek a nök hát még igy is beleesett a kéthétbe a babaygyártás de mivel nekem sosem 28nap igy mégjobban reménykedhetem!
már elterveztem hogy lepem meg apát ha sikerül decemberig a baby de nem mesélem most el nektek mert ö is szokta olvasni az irásomat!ha sikerül minden a terv szerint akkor megirom nektek:)

puszi

Virág
Kép
Kép
virág22

Hát csajok az előbb jött meg. :cry: Ez van.Majd este feldobom a görbém,hogy jutottam ide.Akkor most én is az első pittyig mérjek?Mit javasoltok?Szivem szerint soha többet nem mérnék,mert kezd erősen kihatni a lelkemre ez a hűhó,de már késő.Így csak azt kívánhatom magamnak,hogy ne legyen rá szükség sokáig.

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Eszter! Úgy sajnálom! De fel a fejjel, nehogy feladd itt nekem már az első hónap után!

Ha ez megnyugtat, annak idején a második hőmérőzős hónapban lettem babás!!! Akkor már tudtam a testem, illetve a hőm jelzéseit. Én kifejezetten csak pé környékén voltam együtt a párommal, és akkor is kizárólag 2-3 naponta!!! Szerintem a következő hónapot próbáld úgy végigcsinálni, hogy ritkábban vagytok együtt, és a hó közepére koncentráltok.

A hőt pedig véleményem szerint minden nap ugyanaddig mérd. Nem tudom a hőmérő mi szerint pittyeg... most kérdeztem a kollegákat... azt mondják, akkor csipog, ha x időn belül már nem emelkedik tovább a hő. Tehát ha csipog, akkor vedd ki. Bár én őszintén megvallom Eszter, én próbáltam a digi hőmérőt, és még mindig a hagyományosra esküszöm. Mindig reggel 7.30-kor kapcsol be a TV, akkor bedugom a számba, visszadőlök, és kb 7.35-kor kiveszem. Volt, hogy kiesett, mert elaludtam, de általában működik. Sosem mérem tovább, és hamarabb sem veszem ki. Lehet, hogy menne még feljebb, de ezt az 5 perc utáni eredményt olvasom le. Szerintem Te is próbáld meg így, vagy ha ragaszkodsz a digitálishoz, akkor szigorúan pittyegés után olvasd le.

Eszter, a görbéd szuper, akárhogy is méred a hődet, teljesen tökéletes! Hidd el, sikerülni fog!!! Próbálj akció után gyertyázni, fel a lábakat! Én mindig akkor csináltam, mikor a párom kiment letusolni. Előtte valahogy olyan hülyén nézett volna ki, de így nem volt ciki.

Aztán persze ki tudja, mi más kellene még hozzá, ha teljesen egészséges vagy, hidd el, így össze fog jönni. És miért ne volna így?! Tessék pozitívabban hozzáállni a dologhoz.

Lányok, már csak 1 hónap, és próbálkozhatunk!!!!!! Már én is úgy, de úgy várom!!!

Tudjátok, mi a hülyeségem? Hogy most legfőképp a hajfestés miatt nem állunk neki. Még a mensi után gyorsan be akarom festetni, és onnan 4 hónapig nem!!!!!! Most a sötét hajam miatt úgysem fog látszani annyira a lenövés! Tudom, hogy túl sokat adok a külsőségre, de remélem, nem ver meg érte a Jó Isten!

KépKép
titi_27

Sziasztok Lányok!

Túl vagyok a mammográfián, még sebész is megvizsgált és nincs a mellemben semmilyen csomó!!! Borsónyi se, nemhogy diónyi!
:lol:
Annyira megörültünk neki, hogy amikor hazaértünk rögtön megünnepeltük! :oops: Csak azt sajnálom, hogy ez a hónap már elúszott. Persze ki tudja...

Eszter!
Szerintem is minden a legnagyobb rendben van nálad, egyszerűen arról van szó, hogy minden hónapban van kb. 20% esélyünk teherbe esni!
Ritka az a szerencsés nő, akinek ez elsőre sikerül!
Minden ciklus közelebb visz hozzá! Tessék már most irigyellek 2 héttel előttem jársz. Ahogy elmúlik a mensid újra próbálkozhattok. Mi meg csak "vaktában lövöldözünk". (Nem mintha az nem lenne ugyanolyan jó! :oops: )

Titi!
Örülök, hogy megint ilyen pozitívan látod a helyzetet. Jó, hogy ilyen tudatosan készülsz! Ennek meg lesz az eredménye hamarosan! :lol:

Virág!
Hihetetlenül csodálom az erődet és a kitartásodat! :)
Béna vagyok és nem találom, hogy milyen gyógyszert szedsz, de biztosan be fog állni a ciklusod a normális 28 napra. Hacsak nem vagy babás! :lol:

Éva

Kép
balimama

Éva, jaj, de örülök, hogy minden rendben van! Na látod, felesleges volt izgulni. Én is felhívtam ma a Medical Center-t, hogy bejelentkezzek Mammográfiára, és azt mondta, 40 év felett ajánlott, de elmehetek én is, viszont csak akkor, ha van beutalóm. :( Pedig szerettem volna én is elmenni, megtudni, minden rendben van. Én magam nem igazán tudom vizsgálni, nagyon béna vagyok.

Na, ezek szerint tényleg sima az út, úgyhogy csak végig kell rajta sétálni.

Igen, tényleg derűsen látom a jövőt. Épp ma készülök bemenni a főnökasszonyomhoz kérni, had jelöljek ki dohányzó helyet az irodában, mert nagyon zavar a füst. Nálunk nincs dohányzásra kijelölt hely, mindenhol lehet, kivéve a szobákban nem. Viszont még egyszer dohányfüstöt sem akarok szívni a babavárás alatt. Szóval, drukkoljatok, hogy ne szedje le a fejem a saját anyósom! Lehet, hogy hisztisnek fog tartani?!

Éva, Virág fogamzásgátlót szedett 1 hónapig, mert nem akart megjönni szegénykének közel 1/2 évig, és most végre megjött. Szerintem azt olvashattad!

KépKép
titi_27

Sziasztok!

Éva!

Jajj de örülök,tudtam,hogy minden rendben lesz. :D

Titi!

Teljesen igazad van és ezt ő is meg fogja érteni,főként,hogy az ő unokáját készülsz majd óvni. :wink:

Lányok,akinek nincs türelme a mai hangulatomhoz,az itt hagyja abba az olavsást,mert én bizony szontyi vagyok.Én is úgy olvastam,hogy 20% esély jut egy hónapra,de én abból indultam ki,hogy életemben 2x szeretkeztem védekezés nélkül és ebből két terhesség lett.Igaz,mindkettő rögtön gyógyszer elhagyása utáni hóban és véletlenül.Az első ugye a drága kisfiam,a második sajnos egy spontán vetéléssel végződött.Ebből gondoltam,hogy ha apa egész hóban öntöz,nem lesz gebasz.Nem sok az egy hónap,de nem értem néha a sorsot.Annyi lány megy abortuszra,annyian esnek teherbe egy egyestés disco utáni estéből...Pedig lelkileg sem akarják és nem ébrednek hőmérővel szájukban,nem lesik a testnedveik állagát,színét :oops: és nem emelik a popsijukat,hogy bejusson aminek kell. :evil: Amikor Bálinkát megszültem volt egy csaj a szobában,14 éves,államigondozott és szült egy gyönyörű babát.Minden alkalommal behozták neki és kérték,hogy szoptassa meg,de nem akarta és nem is fogta meg.Akkor ő miért kapott egy babácskát,csak úgy.Még szerencse,hogy már van 1 gyerekem,mert olyan elviselhetetlenül tud fájni,hogy akkor biztos azt hinném soha nem lehet.Így legalább meg tudom győzni magam,hogy ha egyszer sikerült ,akkor biztos fog máskor is.Bárcsak tudnék másra is gondolni,de nem hogy egy napra,de egy fél órára sem tudom elterelni a gondolataimat. :oops: Ne haragudjatok,hogy ennyi negatív dolgot írtam,de úgy érzem,valakinek ki kell mondanom.Nem akarom,hogy apa kétségbe essen.Tudja,hogy szomorú vagyok,de nem akarom őt ezzel stresszelni. :roll: Amúgy én is egy nagyon életvidám röhögős csaj szi vagyok,de most épp nem.Holnap lesz a szülinapom,a 31. és hát ezt kértem volna ajándékba.Most olyan üres kicsit a szívem,hogy nincs senki odabent. :cry: Jajj,megyek és összeszedem ám magam és legközelebb már nem így jövök.

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

jajj egy rossz hir egy jo hir!huh melyikre irjak elöször!

anubias sajnálom hogy megjött de ne keseredj el majd egyszerre babázunk a jövöhonapba!és ha uigy érzed hogy segit akkor nyugottan öntsd ki nekünk a szived!ha tudunk segitünk ugyis
hát igen én is ezen háborgok mindig mikor negativ a teszt vagy megjön hogy a 10 egy néhány évesnek sitty sutty másnak már csoktol is jön mi meg itt szenvedünk aztán semmi
amugy meg tartozom még egy köszönettel is!megint öntöd belém az eröt!elsö honapba összejött bogyo után?huh akkor van esélyem!na latolgatok megint mennyi esélyem van erre a honapra ennek nem lesz jo vége

balimama ugy örülök neked!mondtam nem lesz gond!de hogy ilyen jo hireket kapj hogy még csomo sincs hát ez szuper!!!
a honaprol meg még lehet nem késtél le!melyik napra irtad hogy érzed pé-t?

titi igazad van és remélem hogy anyosod is megérti hogy az unokája érdekébe kéred a dohányzo helyet!de mint irtad tegnap aranyos anyosod van ugyhogy tuti megengedi

puszi mindenkinek este jövök

Virág
Kép
Kép
virág22

Eszter!
Hidd el mindannyian ugyenezt érezzük minden hónapbn. Két hete még szégyelltem is magam, amikor a barátnőm 9 hónappal császár tán közölte, hogy tegnap az ügyeleten voltak éjjel, mert olyan rosszul volt, hogy azt hitte leglább szívrohama van és kiderült, hogy 13(!) hetes terhes. Pedig ő normálisan sem mensesel csak egy évben kétszer . Én meg majd szétrobbantam az irígységtől! Szörnyű mi?!
Hidd el segít, hogy nem vagy egyedül a problémával! Megosztjuk a bánatot és megsokszorozzuk majd az örömödet!

Virág!
Olyan aranyos vagy! Egyes fogamzásgátlóknál az abbahagyás utáni hónapokban megsokszorozódik a termékenység! Ezt kihasználják a meddőség kezelésében is!

Jövök még, csak közben a fiam felébredt és ordít!

Éva

Kép
balimama

Sziasztok!

Ne haragudjatok ma rám, nem tudok semmi értelmeset írni. Először is: mindenki írásán elsírtam magam. Másodszor: elég türelmetlen vagyok ma.

Nagyon szégyellem magam: nem bírtam ki, és vettem egy másik tesztet. :oops: Ez is halovány (azzal nyugtatom magam, hogy még csak 2 napos késésnél tartok). Közben meg az jár a fejemben, hogy ok, lehet , hogy baba van, de vajon meg is marad? Velem ez így lesz mindig? Úgy szeretnék felhőtlenül örülni, közben meg itt bőgök. :cry: Ti is éreztetetk már ilyet vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen hülye????

Jaj, lányok, mondjatok valamit, mert világgá megyek!

Kép

Bocs mindenkitől.

meri

Sziasztok Lányok!

Csak jöttem Évának mondani, hogy nagyon örülök az eredménynek! Olyan jó, hogy semmit de semmit nem találtak:) Akkor most már semmi akadálya a babagyártásnak.
A vizsgálat miatt ki kell hagyni a hónapot? Nem vagyok képeben. mammográfia volt, vagy Uh?

Eszter!
Tudod Marci nekünk az első próbálkozásra összejött. Most pedig 6 hónapig próbálkoztunk, mire nagy nehezen seikerült. Ehez is gyógyszeres rásegítés kellet. (clostilbegit). Én is azt gondoltam, ha az első összejött rögtön, akkor a második miért ne. Ehez képest.....Úgyhogy nem elkeseredni (mondom én, aki minden hónapban kiakadtam.....). De tényleg nincs mese, ki kell minden hónapban használni a termékeny napokat és meg lesz a gyümölcse:)

Titi:)
Ugye nem gondoltad komolyan, hogy emiatt hisztis lennél, ilyen előzmenyek után! Én azt gondolom, anyósodnak magának kellett volna ezt kitalálni! nem neked felvetni az ötletet...Igazad van, zárj ki minden tényezőt, ami kicsit is árthat!

Virág: )
nekm soha sem volt 218 napos ciklusom, tehát soha nem a 14. napon lettem terhes. Mind a kétszer a 18. napon volt a peteérés. meg a többi ciklusban is! Ritka az a nő, aki a 14. napon lesz terhes.:)

Puszi nektek, most ennyire tellet tőlem, mert nehéz ülnöm:) meg sül a fasírt is :)

Koda

Kép

Kép
koda

MERIIIIIIIIIIIIIIIIIII! :) :) :)

Ez nem egy halovány csík, hanem egy erős csík 2 napos késésnél! (tudom, hogy a másodikat kell nézni, arra mondom:) )
Ha a terhességet egy álló vonal jelzi (mert van ahol plusz jelnek kell lennie), akkor ez tuti az! Az én csíkom fele ilyen erős sem volt!
Ezt a csíkot nem lehet nem látni :D

Koda

Kép

Kép
koda

Meri, hát gratuláloooooooooook!!! Ez bizony baba!!!!! Én is folyton "csak" ilyet produkáltam még 1 héttel a késés után is. Nekem nem volt erősebb!!! Nyugi, ő már tényleg benned van, és semmi baj nem lesz! Csak ne stresszelj!!!!!!

Hát, látod itt a szülinapi ajándékod!

Drága vagy Koda! :)

KépKép
titi_27

Annyira aranyosak vagytok!!!!
De jó, hogy most nem láttok, mert egész délután csak bőgök! :oops:

meri

Sziasztok!

Közben hazaértem és a kedvem is jobb lett.Megint optimistán nézek a jövőbe.

Virág!

Köszi a vigasztalást,igen ez a mi hónapunk és együtt fogunk babásodni. :wink:

Meri!

Olyan aranyos vagy.Nyugodtan örülhetsz,mert teljesen biztos,hogy egy kisbaba készül növekedni a pocidban.Ne sírj és ne aggódj túlságosan,mert most az a fontos,hogy minél nyugottabb légy.Ha a dokinéni megmutatja majd azt a picuri petezsákot a monitoron,akkor lehet könnyezni,de akkor a boldogságtol.Nagyon gratulálok. :D

Koda!

Köszönöm a vigasztaló szavakat,nagyon sokat segítettek,tudom,hogy a második baba neked sem jött össze egyszerűen,sőt azóta sem mennek zökkenőmentesen a dolgok,de pont azért lesz minden rendben,mert ennyit kell küzdeni érte.Mikorra vagy kiírva?

Balimama!

Ari vagy,hogy azt írod,te is szoktál hasonlókat érezni.nehéz,mert én olyan makacs ember vagyok,aki nem ismer lehetetlent.Addíg csinál mindent,amíg el nem éri amit akar.Na ezzel is így leszek,de hogy nem tudom igazán befolyásolni,az bosszant.

Lányok,olyan érdekes,mert annyi a hasonlóság,én azt szoktam érezni,bármelyikőtökre gondolok,hogy egy csomó mindenben hasonlítunk.Pl.Csné Ágival kisértetiesen egyezik az élettörténetünk.Egyidős első gyerek az első házasságból,a gyerek apjával már nincs kapcsolatunk,mindketten elveszettünk egy 2.babát,és nyakproblémánk van.
Koda is mérlegképes könyvelő,mint én és ő is dekopázsol,meg mindenfélét alkot szabadidejében mint én.
Titi ugyanannyi kiló és centi mint én és ugyanolyan nyüzsgő-pezsgő.És még folytathatnám,mert mindannyiótokkal olyan sok hasonlóságot érzek magamban,talán ezért is érzem annyira jól köztetek. :D
Akkor mostantól egy lazább ciklust kezdek,nem görcsölök a babára és csak 1 csippanásig hőmérőzök.Hajrá!!! :lol:

Köszönöm a délutáni jókedvemet,amit ti okoztatok! :D

Kép

Kép
anubias

Szisztok Lányok!

Hát nem lehet nem észrevenni, hogy lassan minden jól alakul!

Meri!
Ez már tényleg nagy öröm! Olyan kíváncsi vagyok, hogy mit mond majd az orvosod!(Én ugyanis minden terhességemnél reménykedtem, hogy ikrek!)
A következő néhány hét bömböléssel és alvással telik majd! Hihetetlen változásokon megy keresztül ilyenkor az ember személyisége!

Eszter!
Engem se hagyj ki! Velem is van közös! Még nem írtam, de mi is állatbolondok vagyunk! van egy 700 l-es akváriumunk és 2 rozella papagájunk!
Felfigyeltem ám az Anubiasra!
Örülök, hogy rendeződik a lelkiállapotod! Az előző terhességeidnél talán nem akartad ilyen nagyon! Ők biztosan gyorsabban jöttek, most pedig már olyan régóta csak ez foglalkoztat!

Koda!
Olvastam a történeted! Hát nem egyszerű, de hidd el a végén majd még rá is húzol 1-2 napot! Nyugalom és sok-sok pihenés! Hogy tudod ezt megoldani a fiad mellett?
Sajnos nekem a mammográfia pont a peteérés utáni 2. napra esett! Nem akartam egy vetélést, vagy valamilyen rendelleneséget megkockáztatni! Ezen az egy hónapon már nem múlik!

Erzsike!
Merre jársz?!

Éva

Kép
balimama

sziasztok!huh kidöltem bementem felkellteni a férjem a délutáni pihiböl fél négykor és erre most ébredtem!

meri GRATULÁLOK!ez mostmár tuti baba!sirsz mert félsz de közbe örülsz!ez tök normális egy kismamánál!éljen megvan a következö kismamink!ugy örülök

koda de jo hogy irsz ide is néha ugy örülök neked és köszönöm hogy öntöd belém az eröt!csajok nem tudom miért de ebbe a honapba nagyon reménykedtem a bogyo miatt aztán mivel két hétig nem volt semmi kezdtem feladni de megint érzem hogy sikerülnie kell!nekem is lesz kisbabám a karácsonyfa alatt!tuti

anubias örülök hogy jobb a kedved!igy is kell4elöször mindenki szomoru de aztán rá kell jönni uj honap uj esély!és ez még csak tényleg elsö honap volt!fel a fejjel a következö már tuti sikeres lesz!

Virág
Kép
Kép
virág22

Sziasztok!

Meri! NAgyon örülök a ababádnak. Tök jó, hogy feltetted a tesztet, mert szerintem nekem is kétségem lett volna ilyen halvány csík láttán. Mondjuk, még sose volt teszt a kezemben...

Eszter! Ne szomorkodj. Próbálj vmit betervezni így karácsony előtt, ami eltereli a figyelmedet, vagy hosszabb távra valamit, amit keresztülhúzna egy baba és Murphy alapján akkor biztos összejön. (Könnyen beszélek, nekem még nem jött meg...)

Titi! Szerintem egyáltalán nem gáz a férjed előtt a gyertya. Miután egyszer írtad, én is kedvet kaptam hozzá, a drágám még tartotta is a lábam...A mammográfia meg nem baj, hogy nem fogadtak, kérd meg a dokidat, hogy vizsgálja meg a melledet. Én amikor először voltam a dokimnál megkérdezte, h meg szoktam e nézni, mondtam h nem tudom hogy kell, erre azt mondta, ha jövök, mindig szóljak és megnézi. Ilyen korban azt mondta ez a fél éventi ellenőrzés elég.
A dohányzásért pedig nyugodtan szólj. Nekem is az anyósomnak kellene szólni, hogy ha ott vagyunk, ne cigizzenek öten a lakásban, de ő sajna nem szeret engem annyira, h kimenjen ill a többieknek se engedje...

Balimama! Ne bánkódj a hónap elmulasztása miatt, az a lényeg, hogy a melledben nincs semmi. Jövő hónapban meg lesz a pocakodban.

Én teljesen fel vagyok spanolva, mert bíztattok a görbém miatt. Meddig marad fent, ha tényleg van baba? Ill. peteérés után mikor esik le, ha nincs? Nagyon nem értek hozzá. Pusz Kép
verzsike

Itt vagyok én is!!!! :)))

Sziasztok!

Meri!
Ez elég egyértelmű!!! :) Hidd el nem kell több teszt, ez bizony BABA!
"örülök", hogy nem vagyok mostmár egyedül az aggodalmaimmal, és nem csak én idegesítem a lányokat majd az örökös nyafogásommal! :D :roll: :wink:
Amugy én ugyanezen idegeskedek állandóan, hogy nem veszítem-e el... De egyre jobban megy a meggyőzés! Pihenek és megpróbálok nem minden jelet rossznak megélni, hanem annak hogy ott van és keresi a helyét az én drágám! És a lányok sokat segítenek hidd el! :)
GRATULA!!! :D

Balimama,
annyira örülök, hogy mindent rendben találtak, és úgy sajnálom, hogy emiatt most csúsztok... :( Viszont tudod, hogy minden rendben van, és legalább majd e miatt nem idegeskedsz!

Eszti,
olyan rossz most tudom! :( Én tudod hogy lettem most terhes?? Azt hiszem több összetevője van!
-nem akartam görcsösen (ez nem azt jelenti, hogy nem akartam nagyon, csak apának nem árultam el semmit. Nem érezte, hogy miért vagyunk együtt, nem tudta, hogy mikor van pé-m, és azt sem, hogy mikor kell megjönnie) Nálam ez bevált az előzőnél is! ...igy nagyobb a meglepi is! :)
-apával előtte kb 5 napig nem voltunk együtt (pedig azt mondják, hogy ilyenkor már nem annyira életképesek... kétségbe is voltam esve)
-és nem utolsó sorban, ismertem a ciklusaimat. Pontosan tudtam, hogy egy hosszabb (36-41 napos) ciklus után jön a normálils, amikor időben érik petém, és időben jön meg. És ezt a hőmérőnek köszönhetem.
Javaslom, hogy tűzz ki magad elé valami célt ebben a hónapban, és akkor talán egy kicsit eltereli a figyelmedet! Használd ki, menj el szaunába, vagy csinálj olyat amit pé után nem lehet!!! Így gyorsabban megy majd az idő!
És ha már a hasonlóságokról beszélünk, akkor muszáj neked is követned egy második gyermekkel, igen gyorsan!!! :D

Virág,
El sem hiszed, hogy mennyire drukkolok!!! Olyan jó lenne, ha sikerülne ebben a hónapban Neked is!! :lol:

Titi,
hogy sikerült a dohányzó elkülönítés???

Én hogy vagyok??? Semmi extra. Nem hányok, nem émelygek különösebben... Nincs semmi. A hasszurkálás is nagyjából elmúlt. Jól érzem magam, bár azért alvásilag kicsit több az igényem! :roll:
Nem kívánóskodok, nem undorodok.
Azért néha jó lenne, ha jeleket küldene (akár még hányással is), hogy benn minden rendben!!
De ezt is megpróbálom annak betudni, hogy biztos azért vagyok jól, mert ő is! :)
Amugy pihengetek, meg tévézek, meg élvezem a nagy nyugit!!! :D nem merülök el nagyon ám a házimunkában. :) Apa nem is várja el. Csak azt hogy pihenjek sokat!!!! :D

Koda,
köszi, hogy figyelsz minket, és hogy törödsz velünk! Sok puszi neked érte!

Verzsike, mi újság???
csné

Ági!

De jó,hogy írtál és hogy veled minden rendben van. :D A tippeket meg nagyon köszönöm,én is megpróbálok ebben a hóban így eljárni,hátha nekem is bejön. :wink:

Erzsike!

Én is nagyon drukkolok a görbédhez.Ja az anyósomnak én sem vagyok a szive csücske,rá se ránts.Majd kimész ha már ők nem teszik,amikor cigiznek.Hátha észreveszik magukat és változatatnak.Persze ha már babás leszel. :D

Virág!

Kölcsönösen jó hatással vagyunk egymásra,mert én a bogyó utáni terhességgel,te meg a hihetetlen optimizmusoddal öntöd belém a sok pozitív energiát.Köszi

Titi!

Ne bánd,hogy nem csinálnak mammot,mert egy ilyen sugárzás sem egészséges,csak akkor kell,ha gond van,szerintem is elég a tapintás.De nyugi,semmi gond nincs ott.Szerintem tusoláskor átmasszírozod és érzi azt az ember,ha van ott valami nem odavaló.

Éva!

Ekkora aki?!!!!? :D :D :D Hú de irígy vagyok.Milyen halakkal?Jujj de jó neked?Teszel majd fel képet.Hú!!!!!!!!!!! :D

Meri mami!

Hát így kell ezt csinálni.Az ember lánya bejelentkezik a dokihoz,mert aggódik,hogy valami nem okés és babát akar,aztán meg már ott a baba mire megy.Hát nem semmi.A legszebb és legemlékezetesebb szülinapod lesz az idei.Látod,a párod tudta,mivel lepjen meg. :D Szuper!

Jajj olyan rosszul vagyok,már nem lelkileg,hanem has ügyileg.Úgy érzem,szétrobbanik,de még csak nagyon picit van meg,és olyan szétfeszítő érzés,meg néha úgy elgyengülök,minha el akarnék ájulni.Most már hip-hopp túl akarok esni ezen a mensin,hogy újra startolhassunk,csak kicsit egészségesebb temoóval. :wink:
Még feldobom szépreményű görbém hanyatlását: Kép Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Sziasztok!

Titi!
A mammográfia technikailag kivitelezhetetlen ilyen fiatal korban, nálam is csak azért lehet megcsinálni, mert már szoptattam 3 gyereket. A vizsgálatnál ugyanis 2 műanyag lap közé préselik erőteljesen az ember mellét. Nálad csak ultrahang jöhet szóba, de ha nincs panaszod felesleges.
Az emlő önvizsgálatával kapcsolatban rengeteg anyagot fogsz találni és nagyon egyszerű. Szerintem érdemes minden hónapban elvégezni, hoszen te ismered a tested, te veszed észre az első változást. Megnyugtatásképpen, igen ritka a rosszindulatú folyamat ilyen korban, inkább menopausa után. Ami ilyenkor lehet az cysta, vagy fibroma. Mindkettő teljesen veszélytelen. Fontos, hogy a rosszindlatú daganat nem fáj és nem elmozdítható, a jóindulatú folyamatok viszont fájdalmasak. Csak, hogy megnyugtassalak, szerintem nálad sem fejlődtek még vissza a tejmirigyek. Azt érezheted.

Eszter!
Az akvárum éppen betelepítés előtt áll, mert a férjem elkövette azt a hibát, hogy karantén nélkül tett bele halat és egy nap alatt mindenki elpusztult. Egyelőre csak a növények, fertőtlenítőszerek vannak benne, utána jöhet az aktvív szén, de amíg a vízminőség be nem áll nem is lesz senki. Szerintem még egy hónap. Én sügerekre szavazok.
Majd apa felügyeskedik néhány képet a családról és az akváriumról is!
Ismét megkezdtél egy ciklust! Ez jó! Újra lehet reménykedni és most megint közelebb jutottál a célhoz!!

Erzsike!
Én nem akarom elkiabálni, de egyelőre nagyon bíztató a görbéd!!!
Úgy irigykedem, annyira szeretnék már én is legalább bizakodni!!!

Ági!
Én annyira irigyellek!
Én mindegyik terhességem alatt addig rettegtem, amíg nem éreztem redszeresen a baba mozgását. Hidd el, hogy minden a legnagyobb rendben van! Hamarosan láthatod ŐT az ultrahangon! Hallhatod a szívdobogását!!

Éva

Kép
balimama

Éva!

Off!
Ha a betelepítéssel kapcsolatban bármilyen kérdésben segíthetek,akkor csak kérdezz,akár mail-ben is,ha nem tartjuk annyira ideillőnek a témát.Címem: varadiszter@gmail.com.A fertőtlenítőszert és az aktív szenet nem javasolnám,mert mindkettő pont ellene dolgozik annak,hogy a természetes baktériumflóra kialakuljon a szűrőben.Aktív szenet fertőtlenítéskor használok,amikor gyógyszerrel kezelt vizet szeretnék kémiailag tisztítani az oda nem illő lebomló anyagoktól. A mindennapi szűrésre sajnos nincs jó hatással.Milyen sügik,afrikai,vagy délamerikai?Nagyon fontos valóban a betelepítés ideje és az,hogy honnan szerzed be a halakat.Én is tenyésztgetek,bár én nem sügizek,de szívesen adok tanácsot esetleg abban is,hogy kitől érdemes mit venni.Bocsi,természetesen nem szeretném rátok erőleteni a dolgot,hiszen lehet,hogy már teljes tervvel rendelkeztek,ez esetben elnézést.Ha viszont bármiben segíthetnék,bármivel fordulhtsz hozzám,ami hallal kapcsolatos.(20 éve tartok halakat)

Mindenkitől elnézést az OFF-ért! :oops:

Kép

Kép
anubias

Jó reggelt Lányok!

Akkora sikerélményem van!
Ez volt az első hónapom, hogy mértem a hőmet és vezetem is a fertility-n. Felrakni persze nem tudom :oops:
A 12. napomon éreztem a pé-t. Erre ma akkorát ugrott a hőm és a fertility is bejelölte 12-ét pé-nek! Kicsit féltem, hogy mi van, ha nincs is pé-m, de úgy látszik minden rendben lesz velem! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Eszter!
KÖSZI! Feltétlenül írok Neked hal ügyben!
Mindenkinek nagyon szép napot kívánok!

Éva

Kép
balimama

Sziasztok lányok!

Jaj, de szeretek úgy jönni, hogy van mit olvasnom! Jó sokat termeltetek még tegnap! És ez olyan jóóóóóóóóóó!!!

Sőt, úgy látom, jól látom, hogy tegnap mindenki jelentkezett? Látjátok, így kell ezt csinálni, máris sokkal jobb kedvem van nekem is. Mert ezek a reggelek... hát, nem nekem találták ki a délelőttöket!

Ágiiiii, olyan jó, hogy ilyen jól vagy. Tényleg csak pihenj sokat, mást ne is csinálj, legalább az első időkben ne!
Mikor is mész dokihoz legközelebb? 1 hét ugye? Akkor már tuti lesz szívhangja is!!! Jaj, Istenem, gondolom azért görcsölsz is kicsit, hisz emlékszem az előző babádra... de ez most tényleg annyira más, nem? Így neten keresztül is érzem a pozitív energiát!!! :)

Eszter, úgy örülök, hogy ilyen optimista lettél!!! Igen, újabb hónap újabb reményekkel, újabb eséllyel tele. Tényleg tereld el valamivel a figyelmed, hogy gyorsabban teljenek a napok/hetek. Aztán észre sem veszed, és mindjárt itt a ciklusod vége, amikor megint tesztelhetsz - és ezzel ismét gazdagítjuk a tesztgyártókat - !

Éva, köszi a tanácsot, akkor nem is stresszelek a mammográfia miatt!

A dokim kb 1 éve nézte meg a melleimet, a másik doki meg most amikor a tejem nem akart elapadni. Csak észrevették volna, ha gond van. De majd megkérem legközelebb ha megyek hozzá, hogy nézzen meg. Elvileg akkor találkozunk, ha pozitívat teszteltem, akkor csinál rákszűrést is. Jaj, de várom már! :)

Virág, de jó, hogy Te is jelentkeztél! Nagyon bízom benne, hogy még nincs veszve ez a hónapod. De azért ha mégis megjönne - mert ha mégsem lesz baba, akkor nagyon remélem, hogy meg fog jönni rendesen!!! - akkor utána kérlek szépen tényleg kövesd rendesen a hőd, és akciózzatok is legalább félidőben! Úgy szeretném már, ha összejönne Neked is karácsonyig!

Verzsike, akkor ismerős a cigi téma. Nálunk is a párom családjában mindenki füstöl. :( Amikor baba volt a pocimban, azért odafigyeltek, pl kocsiban nem gyújtottak rá, pedig még ott is cigiztek. Nyáron együtt utaztunk Németországba, és mindig megálltunk cigiszünetre. Szóval, azért figyeltek. Idebent sokkal nehezebb, mert többségben vannak a dohányosok.

Sajnos tegnap nem sikerült véghezvinni a dohányos kérésem, egyszerűen be vagyok sza.va tőle, félek a reakciójától. Lehet, hogy egyszerűen a cigisekkel kellene megbeszélni, hogy hol dohányozzanak?! De ahhoz mégiscsak kellene a főnökasszony előzetes véleménye. Miért fosok - elnézést - így tőle ennyire?!

Nálam semmi különös... ja, Éva, a görbéd feltenni... mensd el a görbét - görbére kattintasz jobb gombbal, kép mentése, mentsd el a gépre. Aztán nyisd meg valamilyen képszerkesztő programmal, mentsd át, én jpg-re szoktam. És tedd ide fel... melléklet feltöltése. Az elején a görbe képét még kicsinyíteni sem kell, nekem kb a 28. napig - jól ki van ez találva - a 600x600 pixeles felbontást nem haladja meg! De ha gondolod, bármiben szívesen segítek. Elküldöd a lementett file-t mailben, és felteszem neked.

Na, megyek dolgozni, megint helyettesítek!

KépKép
titi_27

Sziasztok!

Merre jártok lányok,mindenki a babán dolgozik? :lol: Legalább azok írjanak,akik már ezzel megvannak. :lol: Nagyon bíztam benne ,hogy mire hazaérek egy csomó olvasnivaló vár rám,erre semmi. :cry: Nekem elég nehézkesen indul a mensim,ma vettem hazafele egy tesztet,annyira nem akaródzott csak éppennhogegjönni,de nem csinálom meg,mert kicsit javul a helyzet.Őszintén szólva jobban is örülök neki,mert ha terhes leszek,akkor nem így vérezgetve,görcsölgetve szeretném,hanem úgy mint Bálintkámnál,tökéletesen.Szóval optimista vagyok ma is és drukkolok mindenkinek,hogy mindannyiunk álmai teljesüljenek még ebben az évben. :wink:

Jó pihenést a hétvégére kedves netes barátnőim,szeretlek titeket. :D

Eszter

Kép

Kép
anubias

Sziasztok!

Eszter! Remélem nekünk már nem kell dolgozni, de nem is menne. Egész délután hánytam és nem vagyok igazán topon.

Legközelebb csak vasárnap este jövök, mert holnap reggel megyünk Veszprémbe keresztelőre. A barátaink kisfiának leszünk a keresztszülei, nagyon örólök neki, imádjuk a kis lurkót.

Pusz Kép
verzsike

Sziasztok Lányok!

Erzsike!
Remélem a rosszulléted jót jelent! Nagyon szurkolok Neked! Látod Te már leírtad volna ezt a hónapot! Ha babás vagy remélem hamar elmúlik a hányinger, ha beteg vagy akkor pedig gyógyulj meg gyorsan! Pihenj sokat ezen a hétvégén!

Eszter!
Én úgy vettem észre pénteken mindenki nagyon elfoglalt. Nekem is ez az a nap, amikor igyekszem előre dolgozni, hogy ne kelljen az egész hétvégét a konyhában tölteni!
Sajnálom, hogy megjött, így viszont együtt leszünk babások mindannyian, akik ebben a hónapban kimaradtak!

Titi!
Köszönöm a segítséget, egyelőre így sem boldogultam, de a férjem majd megoldja. Egyelőre fürdeti a legkisebbet! Születése óta Apa feladata a fürdetés. Olyan keveset látják egymást, hogy ilyenkor nem is zavarom őket!

Meri!
Hogy érzed magad?

Virág!
Merre vagy?
Tessék jönni és megnyugtatni a többi várakozót! Te mindíg olyan optimista vagy!

Ági!
Pihenj sokat és vigyázz magatokra! Ugye teszel majd fel ultrahangképet a pocaklakóról?!
Remélem decemberre mindannyian pocakosok leszünk!

Én most könnyen vagyok biztosan nincs semmi, tehát nincs min idegeskedni, viszont nagyon várom már, hogy megjöjjön és kezdődjön az új hónap, elvégezzék a hormonvizsgálatokat!
Szerintetek lehet, hogy a Folsavtól olyan gyomorgörcseim vannak, hogy majd bele pusztulok?
Titi! A bromochriptin csinált ilyen dolgokat?

Éva

Kép
balimama

sziasztok csajok!
hát ma nem tudom mi van velem semmihez nincs kedvem még az élö fába is belekötök veszekedek egész nap és minden irritál!ugyhogy balimama ma nem tudok sajnos optimista lenni!
gyors bekukkantottam és láttam mit irtál gondoltam válaszolok!nekem a folsavtol olyan gyomor görcsöm volt hogy levegöt alig kaptam igy abba is hagytam!csökkentsd az adagot!két naponta vagy három naponta szedd csak!
700l?jézusom!nekünk 60l de nekünk még ez is sok!

verzsike ugye nem kaptad el azt a nyavalyát ami otthon van?remélem a baba kacérkodik veled:)

eszti de aranyos vagy de nem vagyok ám olyan optimista vagyis de probálok az lenni de a sivem mélyén olyan pesszimista vagyok hogy csak na!
a hétvége mindig ilyen kihalt:(

meri hahoka merre vagy?minden oké?

titi mi zu te merre vagy?párod megint nem enged gépközelbe?

na mentem dominot nézni!puszi mindenkinek szép estét

Virág
Kép
Kép
virág22

Sziasztok Lányok!

Tegnap nem engdett be a babanet. :(
Viszont úgy tűnik, nekünk is marad a december! Tegnap este-éjszaka ugyanis iszonyatos görcsök közepette megjött vagy vmi olyasmi.

Majd később válaszolgatok.
Szép napot mindenkinek!

meri

sziasztok!

meri nagyon sajnálom:((jajj kár volt elöre gratulálni!többet nem teszem az tuti mindenkinek a 12.hét után fogok csak!

csajok már irtam merinek hogy nekem volt februárba két pozitiv halvány tesztem és akkor irta valaki hogy mensi elött is lehet hogy bejelez pozitivat és hát meg is jött pár napra rá!most meri is igy járt!szerintem várjatok mensi meg nem jövetelétöl még egy hetet és utána teszteljetek!nehogy titeket is átvágjon a teszt!

puszi mindenkinek

Virág
Kép
Kép
virág22

Sziasztok!

Meri!

Nagyon sajnálom.Viszont vigasztalásként annyi,hogy a legelső időkben a mindent vagy semmit elv érvényesül.Tehát ha valami gond van,akkor megjön és ennyi.Én is így jártam a második terhességnél,csak nekem már volt ultrahang képem is a babómról,meg időpontom,amikor mentem volna meghallgatni a kis szivét is.De megjött.Ez azért van,mert nem volt életképes,vagy valami gond volt vele,és ez jobb így mintha beteg baba születik,vagy esetleg meg kellene szakítani a terhességet.A tesztelés tényleg annyiban rossz,hogy ha most nincs ilyen hülye otthoni teszt,nem is tudod,csak annyit,hogy pár napot késett és erősebben görcsöltél.Ez előfordul,de nagyon rossz dolog,hogy pont velünk.Fel a fejjel,a december tényleg a miénk lesz.Én arra tippelek a folyamatos barnázgatás miatt,hogy nem tapadt meg jól,nem tudott beágyazódni,de nem akarok hülyeségeket mondani,meajd a dokinénid úgy is elmondja. :cry:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Meri!
Nem is tudom mit mondjak! Ez volt a legszomorúbb hír, amit mostanában hallottam!
Sajnos erre több variáció is lehetséges! A jobbik eset, hogy nem mondott igazat a teszt. Nem emlékszem mikor mész az orvosodhoz, Ezt mindenképpen el kell mesélni neki. Nem írtad mennyire jött meg. Nem törvényszerű, hogy rögtön elmarad a mensi!
Azt is írtad, hogy gond lehet a progeszteron szinteddel, ezzel is összefüggésben lehet.
Most biztosan nagyon szomorú vagy! Gondolunk Rád, remélem legalább egy kicsit segít!

Éva

Kép
balimama

Jaj, lányok, annyira kedvesek vagytok!

Arra még mindig nem volt energiám, hogy elolvassam, amiket ezen kívül írtatok. Szégyellem is magam. :oops: Pedig érdekel, hogy mi van veletek.

Olyan fura, mert őszintén szólva nem vagyok szomorú. Persze tök jó lett volna, meg miden. De ez volt az első hónap, és én erre tényleg nem számítottam. És én tényleg boldog vagyok attól , hogy megbizonyosodhattam arról, hogy különösebb bajunk nincsen, legfeljebb beigazolódni látszik, hogy talán tényleg szükség lesz egy kis progipótlásra. Bár lehet, hogy egyszerűen csak ez most egyilyen hónap volt. Ami bosszant, az inkább az, hogy minek kellett ilyen korán tesztelnem. :)
HOgy mennyire vérzek? Alig, de kitartóan. (Ez már nem a "csakavécénlátszik" típus, ez olyan "tisztaságibetétes".
AMi annyira talán nem is lenne ijesztő, de az az éjszakai görcs, az eléggé az volt. Én ilyet még nem éreztem.

Tudjátok mitől van egy pici fura lelkifurdalásos érzésem? Attól, hogy elkeseredve nem vagyok. Abszolút azt érzem, hogy új hónap - új élet. Örülök, hogy dokinénihez mehetek előtte.

És tényleg nagyon jó, hogy itt lehetek köztetek, és ezeket elmondhatom anélkül, hogy azon kellene aggódnom, vajon mit godoltok most rólam! Jó, hogy vagytok!!!!

Pusza mindenkinek!
Szép napot!

meri

Sziasztok lányok!

Jaj, alig bírok írni, úgy fáj a kezem! Ugyanis eddig lombtalanítottunk. Összeszedtünk a párommal 13 zsák falevelet! Képzelhetitek. Nagyon elfáradtam! Úgyhogy ma csak pihi lesz továbbra.

Meri, rettenetesen sajnálom!!! Ha nem görcsöltél volna, azt mondanám, nem biztos, hogy elment a baba. De így, magam sem tudom. Jó, hogy mész a doktornőhöz, így legalább tisztán fogsz látni. Mikor is mész pontosan?

Virág, nekem is vannak ilyen napjaim, már mint amikor olyan minden bajom van. Ilyenkor minél hamarabb le kell tenni magad másnapra.

Verzsike, nagyon szép a görbéd!!!

Eszter, ezek szerint nehezen jött meg Neked is?! Jaj, ez olyan szörnyű, inkább jöjjön meg rendesen, és legyen újabb esélyünk, igaz?

Nálunk semmi más extra. Dobok azért egy görbét.

Kép

KépKép
titi_27

Na szóval, levontam a következtetéseimet! Ennek így kellett történnie! Először azon pánikoltam, nincs peteérésem. Utána azon, hogy de mi van, ha nem tudok megfoganni. Az élet jelezte, hogy minden oké, csak meg kéne nyugodni. Én megnyugidtam, és újult erővel vágok neki az új hónapnak!!! És küldök egy kis pozitív energiát mindenkinek!!! Vagy pozitív bármit! :wink: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Erzsike!
Azért az biztos, hogy a tested jelzései nem hazudnak, hinni kell nekik! :) Hajrá! Drukkolok nagyon!

Titi!
LÉgy határozottabb cigikérdésben! GOndolj arra, hogy nem csak a magad nevében beszélsz!
Látom, hamarosan indulhat az akció! :)
Olyan jó lenne, ha mindenkinek lenne ilyen vonalzója, és akkor lehetne látni, kinek mikor miért lehet drukkolni éppen. :wink:

Eszter!
Teljesen egyetértek veled! Emlékszel, ugyanezt mondtam néhány napja, hogy jobban is örülnék, egy tiszta lappal induló babavárásnak. :)

Éva!
Bocsi, asszem nem vagyok képben: miért is mész hormonvizsgálatra? És mikor?

Ági!
Én nem irigykedek! Csak szeretnék hamarosan csatlakozni!!!! :)

Virág!
Asszem hasonlítunk mi egymásra! Kívülről általában annyira nyugodtnak látszom, belül meg néha annyira gyötörnek a saját gondolataim, és nálam is ilyen formában szoktak kitörni: szerintem ezzel nincs mit tenni, vannak nyűgös napok, és kész! :) :) :)

Szóval mindenkinek békés, családias hétvégét! És csütörtökön megyek dokinénihez! Aznap leszek 30!!!!!!! :oops: :lol: :P :)

meri

Sziasztok Lányok!

Titi!
Igazán szép hétvégétek van a kerti munkákhoz. Fárasztó, de sokszor jól jönnek az ilyen napok. A fárasztó fizikai munkától az ember fejéből eltünnek a rossz gondolatok.
Tényleg, én is figyeltem, hogy lassan jön a pé-d! :lol:

Meri!
Látom sikerült a dolgok jó oldalát meglátnod! Én sem kívánnék olyan terhességet magamnak, hogy görcsökkel és vérzéssel kezdődik. Bár utólag azt úgy is azt mondja az ember, hogy egy egészséges babáért megéri, akár 9 hónapig feküdni is! Ha átnézel a "társtopikba" (2006-ban akarok szülni) megtalálod Kodát, aki szerintem egy hős!
Tudod, Titi szerint gólyainvázió lesz decemberben!! A legszebb hónap egyébként is!
A mensim 3. napján kell vérvételre mennem, mert nálam valószínűleg azért nem jön össze a baba, mert magas maradt az előző szoptatás után a prolactin szintem. Ezzel együtt már megnézzük a létező összes hormon szintjét, amit ilyenkor érdemes.

A vonalzóval kapcsolatban: szorgalmasan próbálkozom, de még a görbémmel is adós vagyok, csak Apa ma egész nap egy óriási kalitkában csücsült.(papagájok!)

Eszter!
Már 3-sor leültem, hgy írjak neked halügyben! Jövök!
Remélem már teljesen rendben vagy lelkileg!

Virág!
Olyan kár, hogy elmaradt a hőmérés! Neked lenne a legfontosabb, mert nem tudod pontosan milyen hosszú is lesz a ciklusod! Ezért aztán bármi lehet! Már nagyon megérdemelnéd! Te dolgozol a legrégebben rajta!

Gyönyörű hétvégénk van, legyetek sokat a szabadban és pihenjétek ki az elmúlt hét fáradalmait!

Éva

Kép
balimama

Sziasztok Lányok!

Nagy a pangás! Hiányoztok!
Sikerélményem van! Jobban mondva a páromnak! 10 másodperc alatt feltette a görbém! Én két napja próbálkozom, de most már menni fog! :lol:
Szerintetek?
Kép

Éva

Kép
balimama

Na, Éva, tök jó, hogy sikerült feltenni a görbéd! Most már biztos Neked is menni fog! Jó így látni, hogy jól tartasz.

Lányok, igen, tudom, hogy jön a pé, nehéz is megállni... annyira akarnék már próbálkozni, a párom is, de még ezt a hónapot igenis ki kell bírni. Aztán jöhet a decemberi akcióözön és a babainvázió!

Meri, nem is tudom, hogy tudod ilyen könnyen kezelni ezt a helyzetet. Nagyon erős csajszi vagy! Én biztos bele hülyülnék, hisz pozitívat teszteltél! Bár talán még annyira nem élted bele magad. És annyiban igaza van Évának, hogy nem jó görcsökkel, vérzéssel elkezdeni a várandósságot. Na, de tudod, hogy megtaláljuk ebben is a pozitívumot... jön a december, és hihetetlenül nagy esélyekkel indul neki mindenki!!!

Na, megyek még tv-zni. Este 6-kor simán elaludtam, úgy kifáradtam, de tényleg csodaszép időnk volt a kerti munkálatokhoz.

Jaj, de jó lányok, hogy csatlakoztatok hozzánk ebbe a topikba!!! Úgy örülök neki, hogy ilyen jókat tudunk dumcsizni.

KépKép
titi_27

Éva!
Ez az igazi! Jó párost alkottok. Jól kiegészítitek egymást. :)

Titi!
Bocsi, tegnap annyira el voltam foglalva magammal, hogy el is felejtettem, hogy ebben a hónapban még nem drukkolunk. Bocsi. :oops:

Még egyszer köszönöm mindenkinek a figyelmet és a biztatást!

December lesz a mi hónapunk! :)

Szép napot!

meri

Erzsike!

Boldog (babás) névnapot!!! :)

meri

sziasztok csajok!ma nem leszek gépközelbe ugyhogy ne aggodjatok értem minden oké,csak viszi el a férjem a gépet ujrarakni!szép vasárnapot mindenkinek!pusziiii

Virág
Kép
Kép
virág22

Verzsike, nagyon boldog névnapot kívánok!!!!!

Virág, sajnálom, hogy nem leszel... és azt is nagyon, hogy nem vezeted a hőgörbét. Most láthatnánk, hogy áll a hőd! :(

Az enyém mára 2 tizedet leesett, nagyon kíváncsi vagyok, tényleg közeledik-e a pé. Nagyon boldog volnék, ha 14. napon volna, és nem a 18-on. Mostanában a baba előtt is a 18-on volt, eszerint a 28 napos ciklusaim kitolódtak 32-re, amit sajnálok. Jó volna, ha most pontosan megjönne, esetleg még novemberben. Ha jól számolom, ma járok a 11. napon, vagyis december 6-án lenne a 28. nap. Jaj, akkor csak álmodozom a novemberi mensiről. A fenébe. amiért nem jött meg most rendesen, így már a decemberi tesztről is lecsúszom. És mi lesz, ha késni is fog. :(

Lányok, lehet, hogy minden úgy alakul, mint idén? Amikor a párom szülinapján lettem várandós? Akkor január 21-én menstruáltam utoljára. Hát, ha így lesz, nem fogok meglepődni, én tényleg hiszek benne, hogy az elvesztett kislányunk lelke fog visszajönni közénk. És mi volna, ha még ugyanakkor is?!

Na, ma nagyon szájmenésem van. Bocsi érte lányok. Úgyhogy el is köszönök gyorsan, különben még betöltöm az egész oldalt.

Jut eszembe, Eszter, megjött végül?

Képzeljétek, ma hallottam először karácsonyi dalt a rádióban! Hihetetlen, el sem hiszem, hogy közeledik a karácsony, hisz süt a nap, és 17 fok van. Hogy lehet ez? Na, aztán majd tavasszal tuti megfagy minden kint megint, olyan hidegek lesznek.

KépKép
titi_27

Sziasztok Lányok!

Erzsike!
Nagyon boldog névnapot kívánok!

Nagyon csöndesek vagytok ezen a hétvégén!

Titi!
Még van esélyed decemberi tesztre! :wink:
Azt írod a 11. napod, de a vonalzód szerint a 10.?!
Nekem is sikerült felvarázsolnom egy vonalzót. Így tényleg egyszerűbb nem kell visszalapozni a táblázathoz.

Az én görbém is érdekes. Azt hittem a ciklus második felében már nem fog ingadozni a hőm, de nekem nem nagyon akar stabilan fennmaradni a hőm.

Kicsijuci!
Örülünk Neked és köszi a jó tanácsot. Azt hiszem részemről megér egy próbálkozást, amit rendben lesznek a hormonjaim.
Egyébként nagyon szép vagy a Kismamában és gyönyörű a babád!

Én még benézek este, csak nálunk ilyenkor hétvégén mindíg nagy a nyüzsgés!

Éva

Kép
balimama

Sziasztok!

Ez a hétvége nekem sem túl szerencsés,kicsit olyan kedvem van egész hétvégén,mint a miről Virág is írt.Olyan semmi se jó és az élő fába is belekötök hangulat. :cry: Talán most annyit javult a helyzet,hogy elkészültem a házimunkával és nem bénáskodok a konyhában.Bálintkámmal egy csomót tanultunk,mert a hiányzás miatt rengeteg a pótolnivalója.Most is matekozik.A férjem is tanul,mert ő meg hétfőn szóbelizik.Én egész fincsi kis ebédet rittyentettem ma.Volt krumplipüré,füstöltsajtos-tejfölös sült pulykamell,cékla és sütöttem csokis sütit is. :D A kezem viszont nagyon tropára ment a takarítástól.Nagyon kiszáradt.Most babapopsi krémmel kenem,de olyan száraz,hogy nem javít rajta.Nincs valami tuti tippetek?Ti mit használtok,ha nagyon kiszárad a kezetek?

Verzsike,Virág!

Nagyon sok boldog névnapot kívánok nektek. :D

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Jajj azt lehagytam,hogy Juci,köszi a tippet én januártól bevetem,addíg még várok,hátha. :?

Puszi

ESzter

Kép

Kép
anubias

Szia Eszter!

Csak beugrottam! Nagyon izgalmasan hangzik az a füstölt sajtos dolog!
Van egy gyógyszertári kenőcs Linola Fett! Nagyon jó! Kifejezetten a hyperérzékeny kiszáradós és ekzemás bőrre van. De lehetőleg este használd, mert az életben nem szívódik fel. Én ezt szoktam használni a kisfiamnál is, mert nincs benne semmi ártalmas!

Éva

Kép
balimama

sziasztok!na van gépem ismét!

titi hát ja sajnos nem jött össze ugy a hömérözés ahogy terveztem de ha nagyon akarnám még most is nekiállhatnék mérni max a pé-met nem tudná bejelölni!de sebaj majd a következö honapba!most ugy is azon gondolkodtam jobb lenne ha megjönne még ebbe a honapba mert akkor tudnám hogy beállitott a bogyo!majd meglátjuk hogy alakul!amugy én is ugy tervezem hogy decemberbe tesztelek de mivel november végére várom(nem várom,nem tudom) igy nem bizti hogy decemberbe már mutatna valamit a teszt!

eszter köszi :oops: a kezedre kamillás krémet probáld meg!nekünk az általába segit

verzsike sok boldog névnapot!!!

balimama veled mi ujság?figyi a görbéd szerint még van esélyed erre a honapra is szerintem(ha nem jol mondom a csajok megcáfolhatják) nagy gond lenne ha most sikerült volna a baba?

ági mi zu?merre vagy?pihi?

szép estét mindenkinek

Virág
Kép
Kép
virág22

Sziasztok Lányok!

Virág! Neked névnapod van?! :oops:
Isten éltessen!
Természetesen Erzsikét is mégegyszer!

Kép

Virág!
Sajnos ezt a hónapot kihagytuk, mert pont a mammográfia előtt volt pé-m. Nem baj, ha ennyit kibírtunk egy hónap már nem számít!
Remélem csak egy lesz!

Remélem csak a hétvége miatt ilyen kihalt a topik!

Éva

Kép
balimama

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a névnapi jókívánságokat! :)

Meri! NAgyon sajnálom a babát, de jó hogy így tudsz gondolkodni a dologról. minden elismerésem.

Titi! Irigyellek a kinti munkáért, én imádok fizikai munkától elfáradni, mert akkor tudom igazán kipihenni magam.

Eszter! Én az avon PLANET SPA paraffinos kézkrémét használom, éjszakára kenem a kezemre és pamutkesztyűt húzok rá (ezt éjjel ha felébredek leveszem). Másnapra pihe-puha lesz a kezem, elég heti egyszer használni (ebben a hónapban adnak ajándékba kesztyűt a krémhez, veszek is az ikremnek ajándékba mert mindig nagyon csúnya a keze).

MA sajna kimaradt a hőmérő...

Pusz mindenkinek.
verzsike

Sziasztok Lányok!!!

Hát egy csomó fontos dologról lemaradtam!!! :(

Virág, Verzsike,
BOLDOG NÉVNAPOT NEKTEK!
Kép

Eszter,
NEKED PEDIG NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!
Kép

Meri,
annyira sajnálom ami történt. Olyan ügyes vagy, én biztos magamba zuhantam volna!!! Tök erős csajszi vagy, és ez nagyon jó!!!

Titi,
irigykedek ám a kerti fáradságra! Úgy szeretnék én is egy kertet egyszer!!!

Virág,
hogy érzed magad? Olyan kiváncsi vagyok, hogy hogy sikerül ez a hónapod??? :)

Titi,
úgy érzed biztosnak, hogy kivárod a decembert?? Pedig mindjárt itt a pé. Te amugy sose szoktad megérezni, ugye? Nem szokott olyankor fájni a hasad?

Balimama,
megy a drukk a jövöhónapra nagyon! Nem jó ám igy egyedül lenni pocakosan, úgyhogy tessék belehúzni!
Hogy rakok-e fel képet majd? HOgyne!!! Ma azzal álmodtam. Láttam az én csöppségemet uh-n! :D

Én amugy jól vagyok. Tegnap egész nap járkáltam, estére jól el is fáradtam...
Tüneteim: néha a vérnyomásom leesik a béka segge alá, lelkileg kicsit ingatag vagyok. Émelygést még mindig nem igazán érzek. Cicim is kicsit fáj nyomásra...
Mivel a nadrágjaimba nem igazán férek már bele, vagyis nem igazán szeretném szorítani a hasam, szombaton megvettem az első kismamanacimat! :) Remélem nem siettem el!!!
Annyira várom a szombatot! Fogalmam nincs, hogy hogy bírom ki addig!!!

Puszi, most megyek, mert Viviméknek nincs tanítás, és jönne gépezni!!!

Ja, és Vivim még mindig nem tudja... Nem tudom meddig tudjuk titkolni, de elég gyanus, hogy néha olyanokat mond, hogy "ti akkor is elmondtátok volna multkor a tesót, ha nem kérdezek rá?" ...meg hasonlókat.
Azt tervezzük, hogy névnapjára (dec.2) mondjuk el! :)
Kép
csné

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?