SZiasztok!
Köszönjük a lányos jókívánságokat! Úgy tűnt elég egyértelműen láttuk a kis nunusát, szzóval majdnem biztos, de nagyon aranyos volt, mert egyfolytában takargatta a kis arcát, aztán behúzódott amennyira csak bírt a méhlepény alá. A kis szégyenlős, de nagyon megértem.
Rik, láthattál a Béke úton tényleg, mert a baba-mama klubból, a gyíkból jöttünk haza. Hétfőnként van csak, szóval amikor csak tudunk, elmegyünk, mert Vince szeret ott, meg én is.
Szerettem volna már régebben kérdezni tőled, hogy miért jrtad, hogy baj volt, hogy Rékát hagytad egyedül játszani? Csak mert Vincét én is szoktam, bár mostanában egyre kevesebbet hajlandó egyedül elleni, de azért , ha valami nagyon leköti, akkor hagyható, főleg, ha egy légtérben vagyunk.
Zsani, nagyon jó a dupló házikó, az az igazság, hogy nekünk van egy hatalmas doboz quattronk és Vince még azokat is inkább ki-be rakosgatn i szereti a dobozukból...
Kriszti, gratuláció a barátnődnek, Vince is magától indult be 8 nappal a terminus után...
Gabó,
micsoda klassz csajozós társaság!!!
Vincét pesten el kellett vigyem könyvtárba, elképesztett,hogy a kis egyetemista csajok között, csakis a csinosabb, fiatalokkal volt hajlandó smúzolni
Amúgy engem erősen idegesít ez a kórház variálgatás!!!Ráadásul lehet, hogy minden pont márciusban fog érvénybe lépni
Viol, klassz Mikulás hangulatot keltettél!!, de valahogy a havat nagyon nem várom!