Sziasztok!
Nagyon, de nagyon jól érzetük magunkat a baba-mama klubban.

Zsófi anniyra önfleedten tud játszani, nagyon jó, hogy ilyen jókat játszik ott, örülök neki.

Igaz, van egy pont akkora, kicsit idősebb kislány, mint Zsófi, és vele mindig kicist hadakoznak a játékokkkal..... na meg a kisebbektől is szeretné megkaparintani a játékokat.

De aztán csak sikerül vmivel elterelni a figyelmét. MOst már igazi akaratereje van.

Nem smafu.
Kattic, teszel majd fel pár képet? Kíváncsi lennék rájuk. NAgyon jó kis géped van!
Nyhk, örülök, hogy találkoztunk személyesen is!
Lina, nem semmi ez a pisi kérdés......én biztos nem tudnám megoldani.
Thymi, szegény.......biztos a kórházi élményektől van.......a sok idegen dolog, amit vele csinálta.....meg idegen ember.....
Roz, felfrissültél egy kicsit, ugye? Érezni!

Szabadulj néha ki otthonról! Jót tesz. Igaz, én sem voltam még nagyon egyedül.....
Kob, gyere!!!!!!!!!!!!!!!!!!Hiányzol!
Nana, hogy vagytok? Fiúk?
Tényleg, nem is meséltem, hogy voltunk bőrgyógyásznál végül. Azt mondta, hogy ekcéma szerű. Kenni kell neki a pofiját most reggel, este, 10napig. Aztán még egy hétig csak este. És ha visszajön, akkor ugyanez megint.
Potykamanó, ha van kedved, keress vissza, rengeteget írtunk a kórházról, orvosokról. Szerintem nincs semmi gond az itteni kórházzal. Borsika, szülésznőnk

, szerintem tud Neked bővebb információt adni. A lényeg, kérni, és KÖSZÖNÖM! És mosoly, kedvesség. Ezek szerintem a legfontosabbak.

Én is gratulálok Nektek! Jaj, olyan babás vagyok. El is döntöttem, hogy jövő év május-június lesz a mi hónapunk.
Na, jó éjt mindenkinek!