A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Nagyon jó akupunktőrhöz járok, aki vigyáz ránk
Ági28

Vagyis azokra akik odajárnak.
Ági28

most mennem kell, de ez majd érdekelne...köszi,
A
szpandi

Oké kérdezz nyugodtan. Mesélek szívesen.
Ági28

Hát vettema bátorságom, hogy ilyen baromság miatt felhívjam a Dévait, hogy tutira abbahagyhatom e csak úgy az utrót a 9.hétben. Mondta, hogy igen persze, ahogy mmegbeszéltük , hagyjam abba nyugodtan. kérdeztem, hogy ugye emiatt nem lesz baj, a válaszán nem lepődtem meg mondjuk, miszerint reméljük, hogy nem és minden rendben lesz :roll: Szóval a lényeg, hogy abbahagyom, tényleg nem most csinálja először az a drága ember, úgyhogy hiszek neki hiába győzködnek máshol, hogy abba nem szabad hagyni ezt a 12. hétig. Bátor leszek és befejezem a héten. Bocs, hogy mindenkit ezzel fárasztok mostanában, de természetesen azt érzem, hogy a hasam is többet fáj 2 napja mióta csak kevesebbet adok meg hihetetlen, hogy egyszerűen semmi nem marad csak a folsav és Elevit. Az elmúlt 2 hónapban az én gyógyszereim-injekcióim töltöttek ki egy egész szekrényt, el nem tudom képzelni, hoyg működhet nélkülük rendben minden.
beber

Sziasztok!

Minden tiszteletem annak, aki bírja a káposztalevest! Sajna én három napig bírtam, utána már visszajött!

Nekem a masszázs segített. 10 alkalommal mentem, betartottam a diétát, nem kellett sportolni mellette, mert akkor az izmok beduzzadnak, és nem lehet rendesen maszizni! Heti 2-3 alkalommal kell elmenni! Én 9 kilót fogytam 1 hónap alatt!
Az biztos, hogy mindenkinek más válik be.
én akupunktúrára a baba miatt jártam, de nem használt, így a fogyi kedvéért ki sem próbáltam!

Beber
Nyugi, minden rendben lesz. Megvolt a löket, mostantól a szervezeted mindent elintéz! Mások is abbahagyták a gyógyszereket, és minden rendben volt. Vigyázz magatokra, ne végezz fizikai munkát, és pihenj sokat!

Mindenkinek szép napot!

Pusza

Kép
übi

Lányok!

Kaptunk egy bébiőrt és vettünk is ma egyet. Szeretnénk eladni. Bolti ára 6990.- mi 6291., mert kaptunk rá ikres kedvezményt 6000.- ért szeretném eladni.

Sencor SBM 141 típusú
2 db. adó vevővel
Nyílt terepen 125 m hatótávolság
Csatornák száma: 2
Működési frekvencia: 40,665 MHz/ 40,695 MHz
Az adó-vevő adapterrel és elemmel is működtethetőek
2db AC adapter és 3 db. újra tölthető eelm (AAA) tartozék
Töltöttségi szint kijelző
Állítható hangérzékelő
Hangerő szabályzás
Hang kijelző
Lágy antenna
akasztóval és hasznos övcsipesszel.

Kép

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Ja ma vettük teljesen új. :)

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zseboroszlán

gratulálok az ikrekhez, ilyen képet még nem is láttam.

Ez a szerkentyű légzésfigyelő is?

Kép
Kép
bbeti

Szia!
Nem ez a szerkentyű csak a baba hangját közvetíti a mama felé. :)
Köszönöm a gratulációt. Szerencsénk volt az uh-n hogy mindkettő megmutatta magát. :)
Te pedig hamarosan szülsz. Izgi.

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Beber! Most bevallom: én nem hagytam abba, csak fokozatosan csökkentve a 12. hét után. Ártani nem árt. :oops:

loihi

Sziasztok
Nem hallottatok még változást a lombikkal kapcsolatosan?!
Zsebike!
E-mail ment! :lol:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Sziasztok! Szerintetek felhívjam Déviszt. A múlt hét végén múlt el, és tegnap este megint elkezdtem vérezni. Mi lehet?
Ági28

Na mostmár beszéltem apánkkal, és reggel megyek hozzá UH-ra.
Ági28

Épp akaratm írni ág, hogy hívdd fel. Én is mindig ezen agyalok, h felhívjam -e, látod én ennél sokkal jelentéktelenebb dologgal is felhívtam. Majd modd mi van.
Én meg sokak tanácsa ellenére a Dévaira hallgattam és tegnap már nem utróztam. A hormonjaim rendben vannak, nem lesz semmi baj. Most valahogy meg vagyok nyugodva, szerintem érzi azt az ember ha minden rendben van/lesz én így éreztem az elejétől. Legalábbis remélem érzi...
beber

Ági: remélem, hogy semmi bajod!

beber: én már abbahagytam a múlt héten, és olyan jó, hogy terhesen nem kell betéttel a lábam közt mászkálni. :) Semmi bajotok nem lesz.

ma reggel itt volt rókakoma, és még mindig kerülget... ez nagyon borzasztó, de nem bánom. (azért remélem, hogy az utcára nem jön utánam) már a szőlőt sem bírom...

Kép

Kép
boszti

Sziasztok!

Ma reggel voltam Dévainál, ugyanis pénteken totál megjött, de akkor azért nem akartam úgy odaállítani sé inkább bevállaltam, hogy majd letol, hoyg miért csak a 4. napon megyek. De nem tette:)
Olyan drága volt, teljesen elszontyolodott, mikor mondtam neki, hogy nem sikerült. Azt mondta, hoyg ez az eset az, amikor egyszerűen nem érti, hoyg miért nem vagyok terhes. Minden tökéletes volt és mégsem. Viszont ami jó hír, hoyg mindent rendben talált, így kezdhetjük a 3. inszemet. Holnaptól 2x1 closty, pénteken uh.
ági! jól tetted, hogy felhívtad, nem szabad ilyenen filózni. Biztos nincs sermmi baj, de jobb megnyugodni.

Képzeljétek reggel én voltam a 2. és míg bent beszélgettem Dévaival ketten is telefonáltak, hogy + lett a tesztjük. Ez nagyon jó, mert előbb-utóbb mindenkinek sikerül. Bár ahogy ott ültem, valahogy nem tudtam elhinni, hogy velem is lesz ez így. Na, most ebédelek, de még jövök. puszi
cyprus

Cyprus
Sajnálom, hogy nem sikerült, a következő biztosan fog, jó, hogy nemsokára újra kezdheted.
Amikor én voltam pénteken akkor telefonált egy csajszi, hogy a hcg-je 1 nap alatt 100-t esett és megjött neki, tehát elment a baba. Sajnos ilyenek is vannak. :cry:

Ági
Remélem nincs baj, majd írj, hogy mi volt. :?:

Kép
Kép
bbeti

szia bbeti!
Hát igen, az ilyenek nagyon szomorúak. Azt hiszem akkor már jobb a tudat, hogy most nem sikerült, mint az, hogy sikerült és elment a baba. Miért ilyen igazságtalan az élet?
cyprus

Sziasztok!

Pénteken voltam UH-n. Sajnos egy mini petezsák sincs. Ugyan erre számítottunk a negatív tesztek fényében, de azért nem volt mindegy. Vass doki nagyon aranyos volt, próbált vígasztalni - mondta, hogy az maga a csoda lett volna, ha az elsőre összejött volna, hiszen általában a harmadik lombik szokott sikeres lenni. Abbahagyatott velem minden gyógyszert. Azt mondta, így akkor hétfőre meg kell jönnie, ha nem telefonáljak. S akkor ír beutalót vérvételre.
Különben meg fogalkozzak minden mással, csak a lombikkal ne. majd három hónap múlva.

A pultnál feliratkoztunk a februári listára.

Hát nem jött meg. Szarul vagyok, hányingerem van. Hívtam. Szerdán reggel kell mennem egy friss teszttel. Nem írt vérvételes beutalót. Úgyhogy most már nem tudom, hányadán is vagyok.

Szombaton jól kisírtam magam, hogy nem sikerült. Most meg attól parázok, hogy méhen kívül vagyok terhes:-(
Most megint várhatom, hogy végre szerda legyen...
modrooka

Modrooka, ha méhen kívül lennél terhes akkor pozitív lenne a teszted valszínűleg, úgyhogy emiatt ne nagyon parázz tényleg.
Elhiszem, hogy nem volt mindegy, soha nem értettem mikor azt mondták nekem is, hogy ne éljen bele magam, hogy sikerül mert nagyot koppanokha nem. Hát azért nem ilyen eccerű, ha nem hiszi el az ember, hogy sikerülhet akkor minek csinálná?
Ettől függetlenül tényleg vigasztaljon (amennyire lehet), hogy spontán sem jön össze elsőre csak nagyon keveseknek, a statisztikák télleg azt mutatják, hogy átlagban a 3. Valakinek elsőre, valakinek sajnos ötödikre, hetedikre de a lényeg, hogy egyszer biztosan sikerül hisz a meddő párok 95%-án már segítenek! Már annyiszor mondtam de engem mindig megvigasztaltak ezzel, hogy manapásg már mindenkinek csinálnak gyereket szinte akinek van méhe olyan fejlett az orvostudomány ezen a téren. Szóval lesz kisbabád nemsokára, de úgyis kell egy pár nap mire "elül" ez a negatív élmény.
beber

Sziasztok!

Ági, remélem, minden rendben veled, Modrooka, fel a fejjel és no para! :wink:

Hát lányok, lementek hídba (persze csak, aki nem kismama, hihihi), ha ezt meghalljátok! Ma elmentem a körzeti orvosomhoz beutalókért a kis listámmal, amit Dévai doki lediktált, tudjátok, vércsoport, ellenanyag, rubeola stb. stb... illetve, csak mentem volna a körzetimhez, mert szegényt múlt héten baleset érte... Helyettesítés volt, egy randa vén banyát találtam ott a kedvenc dokim helyett. :cry: Odaadtam az aszisztensnek a listámat, bevitte a doktornőnek, fél perc múlva kijött, hogy ők ezekre nem tudnak nekem beutalót adni. Az EKG-t sem tudja megcsinálni, mert tele a rendelő, menjek vissza vagy rendelés után, vagy holnap reggel. De akkor sem biztos, hogy megcsinálja, mert 700 FORINT AZ EKG-SZALAG :shock: :shock: :shock: Kb. ugyanígy állhattam ott a kis ablaknál, mint ez a kis emoticon, nem kaptam szikrát, próbáltam még ott érvelni, hogy na de az orvosom biztos nem hülye, hogy a háziorvoshoz küldött beutalókért, meg kifizetem nekik azt a nyomorult EKG szalagot, kettőt is, de semmi... Holnap reggel visszamegyek legalább azért a nyomorult EKG-ért, viszem a páromat is, kiverni a balhét... 8) Én olyan kis hülye vagyok, hogy inkább marcangolom magam, ahelyett, hogy beolvastam volna a nőnek... :roll:
Na, mit szóltok ehhez? Mi mindent kell még lenyelnünk? :shock:
noczi

Noczi

Én a Szabolcs utcai kórházba mentem ezeket megcsináltatni, nem is egyszer sajnos a 3. program alatt. Ott is a meddőségi részlegbe mentem. Az egyik asszistensnek mondtam, hogy mi a helyzet és minden vizsgálatot megcsináltak, ők adtak beutalót az egyik ott dolgozó doki nevében a tüdőszűrőre és az ekg-ra is.

Szerintem próbáljátok meg.

Kép
Kép
bbeti

Köszi Bbeti a tippet, szerinted ha holnap felhívom őket, és megkérdezem, mitévő legyek, úgy is megszánnak? Nem merek csak úgy beállítani, hátha onnan is kitesznek... :roll:
Oda-vissza 120 kilométert nem szeretnék potyára kocsikázni... (vidéki vagyok)
Áááá, miért pont most kellett nekünk lombikba kezdenünk, amikor ekkora őrület van az egészségügyben... :roll:
noczi

Illetve... hülyeséget beszélek... miért post most kell ekkora őrületnek lennie az egészségügyben, amikor mi kezdjük a lombikot? :evil:
noczi

Noczi
Biztosan megszánnak. velünk rendesek voltak. :roll:

Kép
Kép
bbeti

Oké, túltárgyalva! Holnap hívom őket! Nagyon köszönöm még egyszer, megnyugtattál! :wink:
noczi

Noczi, azért ez nagyon gáz. Vércsop., ellenanyag, T. vérkp, T. vizeletre és EKG-ra kell adni a körzetinek beutalót és aztán az EKG-dal a birtokában megcsinálja a belgyógy véleményt is. Nem is értem ezt, ráadásul kicsit segítőkészebb lehetne már csak az ok miatt is ami miatt kell a bunkó. legalábbis velem tök rendesek voltak, mondták, hogy drukkolnak meg érdeklődtek anyunál is, hogy mi van sikerült-e (mármint a körorvos meg az asszisztense) pedig én sem a sajátomnál voltam mert nem akkor rendelt mikor kellett. Hepatitis és társaira az enyém sem tudott adni, de a többire igen.
beber

Jó reggelt!

Beszéltem a Szabolcs utcai kórházzal, holnap reggel megyek is, azt mondta a nő, hogy a progreszteron vizsgálatot kivéve mindenben tudnak segíteni! :D A progihoz meg adott egy telefonszámot, már fel is hívtam a dokit, úgyhogy az is le van fixálva.

Hát Beber, én sem értem a tegnapi dolgot a körzetinél, továbbra sem, hallottad volna a hangnemet, amivel előadta a nő a 700 forintos EKG szalag dolgát... Ááá, katasztrófa... de nem is idegesítem magam rajta többet... :wink:
noczi

Na csajok itt vagyok. Szóval előszőr nem látott semmit, ami a vérzésre utalhatna, de aztán a jobb petefészeknél látta, hogy a sárgatest eddíg dolgozott, és valószínű most pukkant ki, és az próbál távozni. Szóval kaptam egy gyogyót (NORCOLUT) anit 8 napíg szednem kel,és ha szerencsém van, akkor 5.-e körül megjön a rendes mensim, és ha minden jól megy, akkor 12-re elmúlik, amikor is megyek hozzá, és akkor megnézi,hogy mi is van.

Jó sokat beszélgettem vele, de olyanokat mondott, amiket ide nem szívesen írnék le, nehogy bajba kerüljön. De voltak jó hírek és rossz hírek is.
Ági28

Sziasztok!

noczi
Sajna nekem a saját körzetim sem adott szívesen beutalót a kilenc hónap alatt. Az első nagy vizsgálatokat megcsinálta, utána közölte, hogy miért nem add a nőgyógyász beutalót. Így két beutalót sikerült még kicsikarnom, a többiért fizetnem kellett. Még az a szerencse, hogy az állandó vizelet, vérkép, terheléses cukor nem drága a Jánosban.

Ági
Legalább az ok már megvan! Bizti segít a gyogyó, és 12-re minden rendi lesz.
Elég titokzatos vagy az utolsó mondatoddal, így most szerintem mindenkit kínoz a kiváncsiság!!! Persze megértjük miért nem mondasz semmi.

Mi ma délután megyünk a Dévaihoz, reméljük minden rendben.

Pusza

Kép
übi

a listáról beszélgettünk sokat. Ha valaki érdekel, írjon privit, és akkor emgadom a számom, és megbeszélhetjük szóban. Ok?
Ági28

Sziasztok!

Az éjjel teljesen megjött, úgyhogy megnyugodtam.
Most akkor foglalkozhatom a vizsgaidőszakommal...és várhatom, hogy végre február legyen:-)

Szép napot mindenkinek!:-)
modrooka

Übi, akkor úgy látszik, körzete válogatja, hogy hogyan viszonyulnak az emberhez... Nincs azzal semmi baj, ha fizetni kell valamiért, a lombik ezzel jár, (sőt, még inkább ezzel fog járni, úgy tűnik), fel vagyok rá készülve, de akkor mondják meg nyíltan, hogy mi mennyibe kerül, ne ködösítsenek nekem össze-vissza a rendelőben... Egyébként pedig 5-6 éve vagyok bejelentve abba a körzetbe, és tegnap voltam ott összesen harmadszor... szóval azt sem lehet mondani, hogy már eddig is hú, de sokba kerültem nekik... nem igaz, hogy egy EKG-t nehezükre esett volna megcsinálni... Anyukám, aki havonta odajár, a múltkor elment azzal, hogy néha szúr a szíve, azonnal megcsinálták neki anélkül, hogy megemlítették volna, hogy 700 forint az EKG szalag...
Tehát mi következik ebből? Ha nem vagy beteg, semmi keresnivalód ott, de azért a járulékot fizesd csak rendesen az állam bácsinak, hogy a sok munkakerülő szimulánst el tudják látni... jajj, már megint felhúztam magam... :?
noczi

Az hagyján, de állandóan a megelőzésről beszélnek, de nem hagyják, hogy kivizsgáltasd magad, hogy tudj valmait tenni a megelőzés érdekében.
Ági28

Hát lányok én viszont meg vagyo lepődve, hogy fizetnem kellene vérké +vizeletvizsgálatért. Nem tudom mennyibe kerül és nem is erről van szó, de azért ez nagyon durva, hoyg terhesen nem adnak beutalót??? Hát nem mi találjuk ki, hogy kell ennyi vérvétel. Nem is rtem ezt a hülyeséget, de ne mis puffogok úgyis tökmindegy, ennél nagyobb dolgokon sem idegesítem már magam, sőt semmin...nagyjából tojok mindenre újabban :) a munkámra sajnos elsők között.
beber

Beber, helyes, helyes, te csak ne is idegeskedj semmin! Legkevésbé a munkán! Majd én idegeskedek helyetted is, OK? Nekem még szabad! :D
noczi

Szia Noczi!

tényleg felháborító mindez annak fényében, hogy minden rohadt fillér után (nálam legalábbis) levonják az erre járó százalékot...16 éve fizetem a nem kevés TB-t és minden egyebet, hogy most ne legyek majd jogosult semmire, legfeljebb a 72%-os gázáremelésre! Én is inkább járnék SLK mercivel és fizetném a járulékokat a minimálbér után...de ez mind nem zavarna, ha legalább már kitalálnák a VIP TB kártyát, amivel esetleg kevesebb térítés ellenében lennék jogosult a ellátásra, gyógyszerekre, de nem baj akkor is összehozzuk a babáinkat, ha az egész rendszer ellenünk működik! Sok kitartást a vizsgálatokhoz...és mindenkitől elnézést a kitörésemért!
szpandi

csak annyit szeretnék még, hogy olyan jó látni a kis ábrákat! Az ikrek ultrahangképéről nem is beszélve!!!! Tényleg csodálatos :D Állítólag az újszülött és pici babák illata is jót tesz ha valaki teherbe akar esni! minden barátnőmtől ahol pici baba van, kérek használt rucit otthonra szagolgatni. Lehet, hogy az UH képek is hasonlóan jótékony hatásúak? :D
szpandi

:D Szpandi, tetszik ez a szagolgatós teória! Jaj, én is úgy imádom a babaszagot, 12 és fél éves voltam, amikor megszületett a kishugim, úgy imádtam szagolgatni! :D Emlékszem, mindig a nyakicáját szagolgattam! :lol:
noczi

Sziasztok!

Modrooka! Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült, de a következő fog! Nagyon veled érzek és annyira drukkolok itt mindenkinek, hogy azt el sem tudom mondani.

Ági! Örülök, hogy nincssemmi gond. Dévai doki bácsi mindig mindennek megtalálja az okát. Minden rendben lesz dec 12-re!!!

Látom nagyon felhúztátok magatokat az orvos témán. Én ehhez most inkább nem szólok hozzá többszörös személyes érintettség miatt, de annyit mondhatok, hogy megértek mindenkit és egyet is értek. Sőt, a dokik is ezt teszik, de rohadtul megkötötték a kezüket. És tényleg igaz, hogy mostantól nem mindenre adhat beutalót a családorvos. Higgyétek el ők is ki vannak bukva, ez persze nem jelenti azt, hogy bunkónak kell lenni.
cyprus

Noczi, szervezzünk babaszagolgatást:)) hátha hatásosabb lesz mint pl az inszem....
szpandi

Ági!
Privi ment!!!!

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Sziasztok!

Ma megyek a Vasdokihoz! Nagyo izgulok. Megvan az összes leletem.
Láttam, hogy a fizetős vizsgálatokról írtok. Nekem is kellett fizetni 1500Ft-ot a Hiv stb vizsgálatra. Az uncsi tesómnak pedig a vérvizsgálatért kellett fizetnie. állítólag nov 1-től fizetős. De nem értem, hogy miért :evil: :evil: :evil:
Remélem ma felírja a stimus gyógyszereket. Kiváncsi vagyok, hogy mennyibe kerül????
gizmixxx

Sziasztok!

Gizmixx reméljük nem egy vagyonba! Drukkolok hogy minden rendben menjen, ahogyan tervezted...
szpandi

Ági!

Irtam neked privit megkaptad????
gizmixxx

Nem kaptam meg!! :-( Írj mailt a deli.agnes@mkb.hu címre!
Ági28

Sziasztok!

Pocakosoknak nem szabad idegeskedni (beber)!

Gizmixx
Remélem még ma benézel, és leírod mi volt a Dokinál!

Mi köszönjük megvagyunk!
Apánk azt mondta vasbeton a méhszáj, mire én elkezdetem örülni, hogy az jó, de tévedtem. Így három héttel a kiírt időpont előtt ideje lenne neki puhulnia, mert hát nehéz szülésünk lesz. Ez van. Voltunk ma CTG-n és Flow is, Molnár doki csinálta az UH-t, így volt lehetőségünk pár mondatot beszélni. Így beszélgetve már egész szimpi.

Pusza mindenkinek!

Kép
übi

Olivérnek utólag is boldog névnapot kívánunk! :lol:

loihi

Sziasztok!

Köszönöm a szurkolást.

Januárban csinálják meg az elsőt ,az orvos átnézte a leleteimet azt mondta minden nagyon jó ,Megkérdeztem véleménye szerint hanyadikra sikerülhet ,szerinte elsőre!!

:P :P :P :P :P :D :D :D
gizmixxx

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?