A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Soproni kismamák

Sziasztok!

Mar ezer eve nem irtam pedig azt hittem, ha anyu itt lesz majd lesz több idöm irni, hat nem! :oops:
Inkabb setalni voltunk meg kirandulni ilyen szep idöben.

Csak gyorsan visszaolvastam az utolso ket oldalt.

Esztermami:

Gratulacio a kislanyhoz.

Nitta:

Nagyon szoritok Neked! Vigyazz magatokra.

Viol:

Lara is ma, meg szombat ejjel egy orat fenn volt es nagyon sirt, szerintem nalunk nem fogzasi problema van hanem a kispocija. Mert olyan nagyokat pukicik es reggelre telekakilja a pelust. (Amit normails esetben sosem csinal! )Az agyaban nem tudom elaltatni, csak ugy hogy magamhoz veszem az agyba odabujok hozza es simogatom a pocakjat. Igy pillanatok alatt elalszik es utanna szep ovatosan bevarazsolom az agyaba.
Van mar Dorkanak foga?
Meg jo par nappal ezelött kerdezted, hogy a kepen terdel-e Lara. Igen, ha van miben kapaszkodnia megprobal felallni is, de az meg nem sikerül. Csak probalkozas van!

Nercsi!

Laranak mar 6 foga van. 4 fenn es 2 lennt. Az also kettönel nem volt semmi gond , de a többi amikor bujt neki tiszta zizi volt.

Teszek fel kepet a kirandulasrol az anyuval. :) Kép Kép

Kép
Kép
reni76

Szia Reni!

Anyukád már haza jött? Nagyon szép helyen laktok, nálatok a háznál vannak állatok?

Nagyon cuki Lara abban a sálban.:)

Ti mikor jöttök haza?

katus78

Gabó!

Merre jártok? Kint vagytok sokat, amíg ilyen szép idő van?
Hogy telnek a napok apa nélkül?

Mi ma Szombathelyre megyünk késő délután, tüdőgyógyászhoz a Mátéval.
Holnap meg megyünk a 15 hós oltásra, kicsit félek tőle.
Arra emlékszem, hogy Levi milyen beteg volt utána, többiek, hogy viselték?

katus78

Ábi-Zsani!!

Nagy nagy gratula!!!! :P :P

Nittának meg sok-sok drukk! Remélem olyan gyors lesz amilyenek szeretné!!!!! :P :P

Kriszti!
[quote]a írta: homeos dolgokat. Meg vettem ilyen fürdöolajat megfázásra, tök jó mentolos,

Homeost meg mentolost egyszerre ne használj, mentol hatástalanítja a homeot. :cry: Fogkrémet sem szabad mentolost használni pl. :wink:

Az én gyerőcöm is nyügi ma, és harmadszor öltöztetem át, mert mindent szétpisil. :roll:
Vendég

Katus,
Miért mentek tüdőgyógyászhoz? Megint csúnyán köhög?
Vendég

Szia Vero!

Nem szerencsére, nem beteg (kopp-kopp)
Azt ajánlották, hogy nézessük meg, mert már 3szor kapott spiropentet (fulladásra), meg ha futkos utána, köhög általában, ami nem jó jel.
Reméljük nincs semmi komoly baja, de azért szeretnénk, ha megnéznénk.
Barátunk Pesten rezidens tüdőgyógyász, ő érdeklődött utána, hogy itt a környéken hol van jó doki.

Máté is nyűgös ma, meg éjjel is volt műsor.
:lol:

katus78

megnéznénk=megnéznék :lol:

katus78

Katus!

Az elsö kepen a sogi haza van es a felsö szint az amit az anyosom kiad. Ott van ket lakas kialakitva.
A haznal vannak lovak ( talan 12) egy poni, 2 bernipasztor kutyus 1 kecske, 1 fekete macska es 1 harom labu szürke cica. :)
Mi majd dec.20-an megyünk haza es maradunk 29-ig. Es anyu tegnap repült vissza.

Es a betegeknek jobbulast!

Abi!

Neked meg termeszetesen gratulacio! :)

Kép
Kép
reni76

Kép Itt meg egy kedvenc kepem ROLA! :)

Kép
Kép
reni76

Reni!

Tök szupi, Larának milyen jó ilyen környezetben felnőni! :)

Gondolom most kicsit rossz a kedved, amiért anyukád haza repült, vagy?
Nekem mindig az van mikor elmennek a szüleim, de van mikor a barátaink vannak itt és utána fojtogat a sírás :cry:

Nyáron lehet kivesszük az egyik lakást! :D :wink:
Szegény cica :(
Mennyi idő alatt lehet kocsival odérni?
Lehet menni a Mátéval?(mert van, ahová nem lehet :? )

katus78

Nagyon szupi ez a kép :)

katus78

Szia Katus!

Na en is ugy erzek mint Te , tök furi, hogy most nincs itt. De 1 honap es megyünk. :)

Nagyon örülnek ha kijönnetek. :)
Sokszor fogad anyosom kisbabas szülöket. Van mindene, gyerekagy, etetöszek. :)
Az ut pedig kb.8-9 ora. 900 km!

Zsani!

MOst olvasgattam vissza az elözö oldalakat es latom, hogy elvesztettetek az ikreket. :( Nagyon sajnalom, igazan nem is tudok mit irni. Gondolom milyen borzalmas lehetett es biztos meg most is az. SAJNALOM !

Kép
Kép
reni76

Zsani, Katus, Reni
de, valszeg a foga lesz. De már nagyon régóta meg van dagadva az íny, illetve alul, elöl fel is van púposodva, és ma talán mintha az egyiket "másnak" láttam volna. Nemtom leírni, hogy milyennek, én ehhez tök hülye vagyok, sosem láttam még ilyet. Talán most töri majd át az ínyt a napokban, vagy jövő héten, nemtom. Olyan, mintha luk lenne ott, vagy meg van nyílva, vagy mttomén. De lehet, hogy csal én láttam annak... :roll: :D :?

Reni,
jajj, pocakfájás az nagyon rossz... Szegény kicsi lány!! Dorka az elején szenvedett meg vele, de még néha most van, hogy egy-egy pukiért úúgy tud sírni. Sír, sír, aztán lő egyet... Aztán kicsit meg is nyugszik. Őt nehéz visszaaltatni, nálunk a simogatás nem megy csak úgy. Volt már olyan is, hogy totál bent lógott a fejem a kiságyba, ott puszilgattam, nyugtatgattam, simogattam, de nem ment. Sírt.
Nagyon jók a képek, anyukád is milyen boldog! :) Lara meg!! :)
Hűű, mennyi állat a rokonoknál!! Mármint tök jó! :)

Katus,
akkor itt Sopronban nem sikerült tüdődokit találni, vagy nem is akartátok itt? És most is baj van a kis tüdejével, vagy a múltkori miatt?
Drukk az oltáshoz, szorítok! :)
Na, most olvasom, hogy miért mentek pont Sz.helyre! :)

KépKép
viol81

Reni!Köszönöm!Igen nagyon szomorú vagyok :cry: :cry: :cry:
De remélem lesz azért kistesó.
kola2

Vero,
a kis Pisis! :) Ivánnak megy a szopi? Mást is iszik? Vagy csak tejci?

KépKép
viol81

Katus!Nálunk semmi baja nem volt a 15hós oltáskor.
A Rákoczi utca majdnem itt van ,nem sokat tévedtél :wink:

KépKép
kola2

ÁbiZsani, gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mégis csak kell az a tesó!!!!!!!!! :D

Gabó, nektek is lesz nemsokára! :wink:
(Jajjj, csak én kedvet ne kapjak:lol: :lol: :lol: !!!!!!!!!!!!!!!!!)

Csilla, azt a Jankát már az oviban is ismerik :lol: :lol: :lol: :lol:

Viol, együttérzésem, de teljesen, Ágnes alig alszik :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Lánykák, nagyon kell megint rohannom, pótolom az elmaradt házimunkát, de behozhatatlan :twisted: :twisted: :twisted:

Katus, már kerestelek volna pletykálni, de amíg megfertőzhetem mátét nem szabad :cry: :cry: :cry: :cry:
A15hónapost az enyémek nem vették nehezen, semmi különösebb nem volt, csak Márton sántult le a 3évesnél :lol: :lol: :lol:

Húúúúúúúúúúúúú, gondoltam, hogy Nittát benntartják. Ha nem szül hamar akkor szegény nagyon nyűgi lesz.

Kép
Kép
Kép
amica

Katus,
[quote]A írta:zt ajánlották, hogy nézessük meg, mert már 3szor kapott spiropentet (fulladásra), meg ha futkos utána, köhög általában, ami nem jó jel.
Reméljük nincs semmi komoly baja, de azért szeretnénk, ha megnéznénk.

Reméljük semmi sincs, szorítok a kis kópénak. Mondjuk tényleg jobb ha megnézik, megnyugodtok legalább!

Reni,
Édes a Lara, és milyen csinos anyukád! :P
Vendég

Vero!Amikor elvesztetted te is az ikreket,neked mit mondtak mennyi idő múlva lehet kisbabát vállalni?
Nekünk 6hónapot.Kicsit sokaltuk.
Esztivel mi van,jól vannak?

KépKép
kola2

6 hónapot, de már 3 után visszamentem a Nagy Bálinthoz, és aztat mondta hogy próbálkozhatunk már, és abban a hónapban meg is fogant, tehát 4 hónapra rá már vártuk a kicsit. :P

De először 6-ot mondtak a kórházban, igaz, nem a NagyBé.

Viol,
Iván zabagép, több mint 9 kilo muszáj szopiznia, kő neki a kalória :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: . Gyümit kezdem adni neki, azt is imádja, tátog mint egy kisfecske mindig többet akar 8) :lol:
Vendég

Eszti dolgozik :wink: jól van vasárnap Ivcsizett :P :P
Vendég

Neki is kénne még egy kisbaba :wink:

KépKép
kola2

[quote]H írta:úúúúúúúúúúúúú, gondoltam, hogy Nittát benntartják. Ha nem szül hamar akkor szegény nagyon nyűgi lesz.

Igaz!! Engem "csak" 8 nappal korábban fektettek be, Dorka 4-et rá is húzott, az 12 nap. Én már egy hét után sík ideg voltam, kértem, hogy ne is érdeklődjön senki, mert dinka vagyok. Nittának szegénynek még több van vissza a dátumig... Remélem jobban bírja majd idegekkel!!!

Vero,
hűű, de jó neked ilyen jó étvágyű kis Kölök!! :D Meg a tejed sem semmi, ha csak attól meg némi gyümitől így megy előre a súlya! :P De jóó!

Ági!

Mezujs??

KépKép
viol81

El tudja nekem vki küldeni priviben vagy sms-ben vagy mailben vagy tök mindegy hol Nitta számát? Megvan vkinek? Írnék neki, amíg még nem ideges!!! :P

KépKép
viol81

Szomorú vagyok... :P
Kép

Vidám vagyok... :P
Kép

Komoly vagyok... :P
Kép

Éééés! Üldögél a kádban! :) (azért biztos ami biztos alapon ott lóg a kezem a háttérben :))
(ja, és az ott nem a kukija, mert ő kislány! :lol: ) (no meg túl hosszú is lenne, hahahahahaaaa :lol: )
Kép

És így üldögél az etetőszékben :P
Kép
Kép

KépKép
viol81

[quote]M írta:eg a tejed sem semmi

Genetikailag adott, a nagyimnak 6 gyereke volt, és mindet évekig szoptatta. 8)
A legkisebbnél még a szomszéd gyereket is ő szoptatta :shock: :shock: , mert az anyuájának nem volt teje (akkoriban meg nem igen volt más kaja).

Kép
Vendég

de éééééééééééééééééééééééédes!!!!!!!!!! :P :P :P
Vendég

Viol!Dorka igazi nagylány már :P !Nagyon édes!

KépKép
kola2

Szemizo!Jobbulást nektek!!

Viol!Nagyon aranyos a képeken főleg az első tetszik azon olyan mint akinek valami nagy próblémája van az élettel!! :lol: :lol:
Nagyon szépen ücsörög már!!! :lol: :lol:
VAn olyan ismerősöm aki gyerekének nagyon nehezen bújt elő a fogacskája.Talán hamar átböki!! :D :D

Katus!!Na mi volt a dokinál?Remélem semmi komoly!!
akkor Jocó már rajt lenne a kistesón?Remélem nem fogja úgy megviselni az oltás mint Levit!! :( :( :(
Apa nagyon hiányzik főleg este,mert ha itthon akkor is reggeltől estig egyedül vagyok!!Nemrég beszéltem vele és mondta,hogy lehet szombaton jönne csak.Erre mondtam neki,hogy kurvára húzzanak bele,hogy pénteken jönni tudjanak haza!!!
Igen sokat vagyunk kint ma is csavarogtunk délután értünk haza.Kihasználom amíg ilyen szuper az idő!Bár most két napig nem megyünk be lustizunk!! :lol: :lol: :lol:

Reni!Nagyon szép a sógorod háza és külön szuper,hogy ennyi állat van!!Tök szupi lesz Laranak!!Anyukád nagyon csinos és fiatalos!Ilyenkor ő is biztos feltöltődik mikor kint lehet nálatok!!
Csodás helyen laktok és Lara gyönyörű a képeken!!

amica!Beválalnál egy 4.-ket is?

Nittára sokat gondolok remélem azért nem kell hetekig bent maradnia!
Vendég

Huuuu,lehet Nitta már babázik???
Tud valaki valamit rola???(azért én nagyon irigylem... :lol: :wink: )

Amica
rajtlennél egy 4.-en is???a kismama ujságban annyi kismama van akinek 4 gyereke van!!Én olyankor mindig irigykedem ha olvasom őket!! :shock:

Gabo
azért Te nagyon sokat vagy tényleg egyedül!!!Nagyon belevalo egy csaj vagy.Ott a nesszi távolba,ilyen egyedül... :cry:
De a hét hamar elmulik és láthatjátok egymást!!!Kis összebuji,aztán elfelejtitek a sok nem együtt töltött orákat! :!: :idea:

Viol
nagyon szép a kislányod!!!Olyan nagylány már!!!Gyorsan megy az idő!Hipp-hopp megnő!!!! :P

Szemizo
jobbulást nektek!!!

Vero
ezt a homeos-mentolos dolgot én sem tudtam.Elszopogattama nyelvem alatt a homeos bogyot(a pikkelysömörömre)aztán meg megmostam egy ora mulva a fogam....Joooooo hülye vagyok!Persze nem hatott abba is hagytam a szedését!Most kezdjem ujra???Mivel mossak fogat?Gyogynövényessel?
De jo hogy van aki ért az ilyenekhez köztünk!!!Van kiskönyved rola?HA van akkor néznél nekem a pikkelyeimre valamit?(a neve nem jut eszembe annak amit szedtem,az Állomásnál vettem)
Köszi!!
Vendég

Katus
mi ujság tüdögyogyászat terén?mit mondtak???
bent vagy Te is a babázásban ujra??? :?:
Vendég

Csajok, nem tervezem a negyediket :oops: :oops: :oops: !
Csak Gabó olyan kedvet kapott arra írtam, hogy nehogy én is :lol: :lol: :lol:

Viol, a gyerekektől is függ ám ,hogy milyen ütemben gyarapszanak. Nekem is sok a tejem, Márton olyan volt mint Iván baba, de a lányaim Dorkával lépegetnek, pedig a tejci egyforma :wink:

Kép
Kép
Kép
amica

rik!Jaj nagyon aranyos vagy,de hál isten nem vagyok egy elveszett lélek!Mondjuk ilyenkor egyedül este néha kicsit fosok pláne ha a kuszik nekiállnak ugatni mint az őrült.De akkor felnyomom a külső pilácsot körülnézek és megynyugszom!Szar egyedül lenni ezért is csavargunk annyit Husival mióta megszületett!Hát már alig várom,hogy újra bújhassak!! :lol: :lol: :lol:
Mióta van pikkelysömöröd?

amica!Ja azt hittem már simán bevaállalnád!!! :shock: :D :lol:
Vendég

Sziasztok!

Viol, nagyon édes Dorka!!!
Téged miért fektettek be olyan hamar?

Rik,
lehet kapni gyógyszertárban kifejzetten homeos kezeléshez fogkrémet. Nem olcsó, de az jó.

Amica,
valójában anno arra golnoltam (16 évesen), hogy 6 gyerekem lesz, csak ne kéne kihordani és megszülni őket... - gondolom ma.

Csilla,
jobbulást!

Reni,
nagyon édesek a képek!
Hogy ezek a babők milyen tempóban nőnek!
Nagyon klassz lehet, ennyi állattal Larának.
Vince a múltkor lovat simogatott, űgy tetszett neki!! :P

Vero,
az én nagyim is szoptatott másik babót is, amikor elküldték vidékre, hogy erősödjön, meg háború volt, szóval biztonságba.

Gabó,
mindjárt itt a hétvége!!!
Azért ennyit én sem lennék szívesen az emberem nélkül!
Fránya dolog ez a munka, de ha nincs,az még rosszabb :?

Nitta nekem is sokszor eszembe jut.
de miért tartják bent?

Kicsit megijeszt ez a dolgo, mert én csak szülni akarok bemenni, ameddig csak lehet itthon szeretnék lenni, hogy Vincével lehessek.,,gondolom, csak indokolt esetben tartanak bent.

KépKép
KépKép
esztermami

Eszter! Te már rutinos leszel, csak szülni mész és kész :lol:
Itt nem engednek könnyen haza ha egyszer bementél. Nitta nagyon szeretne már szülni, gondolom kicsit meghatotta a nővére babája is, és nemtudta eldönteni, hogy szülni fog vagy jóslói vannak :oops:

Nem tervezünk negyediket...
Azért nem semmi a szerveztnek sem zsinórban a három szülés és öt éve szoptatok is. (Ahogy meséltem egyszerre két gyereket is...) Most úgy érzem egy darabig teljes a létszám. Ágnes kimerítő lett az utóbbi hónapokban. Ahogy elkezdték oltani úgy változott meg. Éjjelente mindig kelt, de az , hogy most 5-ször is felkelt, sír, nem lehet letenni napközben sem az kezd nagyon kimerítő lenni. Most is a nagy halom szennyes és vasalnivaló mellett ülök, még nem mosogattam, hogy ne keltsem fel a nagyokat, férjem megint utazni fog... szóval csak romantika a várandósság :lol: :lol: :lol:
(majd ha 40leszek :oops: )

Kép
Kép
Kép
amica

Eszter, Violnak a méhszáj mellett tapadt a placentája, ezért kellett az utolsó napokban befeküdnie. Otthon gond is lehetett volna belőle és messze is a kórház a sürgős szüléshez.

Azért a sok gyerekhez olyan férj is kell aki szereti és bírja a nyüzsit.
Én sokat lobbiztam Ágnesért :lol:

Kép
Kép
Kép
amica

Andi,

hú nagyon fárasztó lehet a 2 nagyobb mellett a nyugtalan pici, de talán ő is meg fogja találni a nyugalmát, sőt biztosan!!

Avval nagyon egyetértek, hogy sok gyerekhez "megfelelő" férj ill. apa is kell. Van gimis osztálytársam, fiú, aki pillanatnyilag egyedül neveli 3 pici gyermekét - és nem halt meg a felesége, de jobban megy neki, mint amikor még együtt voltak...

KépKép
KépKép
esztermami

AZ előbb elég félrérthetően fogalmaztam, azért nem találnám a gimis volt osztálytársamat jobb férjnek az enyimnél a számomra :oops: , csak elismeréssel próbáltam adózni előtte,
és csak azt próbáltam példájával megmutatni, hogy aktív részvételükre is szükség van, hogy sok gyerekkel simán menjenek a dolgok - azt hiszem.

KépKép
KépKép
esztermami

Eszter!Hát a mai világban örülni kell a munkának! :lol:
Hát maradj is otthon amíg csak lehet,mert ha az ember valamivel bemegy a kórházba biz ott is marad!!Úgyhogy csak nyugi,pihi semmi izgi!! :lol:

amica!Egyre jobban csodállak a három gyerkőc miatt!!

Bizony,hogy kell is a jó apa!!Anélkül nem megy!! :) :)
Vendég

Hát az biztos,hogy kell a jó apa.És milyen jó érzés amikor mindent megtesz a gyerekéért :P Nekem panaszra nincs okom de sok olyan apát ismerek aki ,elmegy kocsmázni meg ide oda,hogyha gond van otthon.vagy éppen elege van.
Amica!Pedig olyan nyugodtnak látszol mindig.és olyan jó rátok nézni :P de gondolom nehéz 3 kis gyerekkel.én is úgy bele éltem magam :? de a sors mást hozott :?
kola2

Jó reggelt!
Mi nem jól keltünk Levi taknyos és köhög! :( :( :(
Remélem péntekig helyre jön,mert bohócok lesznek a Plázába és vinni akarjuk a prücsköket!!!!Addig úgysem megyünk meg talán sikerül kikúrálnom!!
Vendég

zsani
Ne keseregj ,szerintem ahogy megijedtél a nagycsaládtol,most már meg sem álltoka három gyerekig!
Kérdezted a Verot meddig nem szabadott teherbe esnie.Én is ugy tudom hogy 6 hoig a vetélés miatt kockázatos a teherbeesés.Csakhogy én sem ismerek olyant aki megvárta volna azt az időt.3 honap után mutasd meg magad,aztán a doki majd eldönti!
Dolgoznod nem kell ugye,jol emlékszemm hogy kaptál meghosszabbitott gyest??

Amica,Szemizo
én mindig ámulattal olvasom,hogy mennyi mindent csináltok a gyerekekkel,meg azok mellett(házimunka...).Le a kalappal előttetek!! :wink: :shock:
Andi--az Ágnesért mért kellett "lobbiznod"???

gabó
a pikkelydöglyeim a fejemen vannak,és 16 éves korom ota.Nem tudok megszabadulni tőlük,apámtol örökségem. :cry:
Tudsz valamit ellene?A börgyogydoki mindig ua. irja fel,és nem használ losz@rt sem!! :cry: :cry: :cry: :!: :!:

Esztermami
Te biztos nem jársz ugy minta Nitta,nem fogsz befeküdni előtte,mert már rutinos vagy!!Verd kia fejecskédből,minden rendben fog menni!!Nyugi,ne gondolkodj ilyeneken!!!
Vendég

gabó

[size=x-small]Levinek mielőbbi jobbulást,mihamarabbi bohocnézés érdkében!![/size]
Vendég

biztos betette nagyobb betüméretben!! :arrow: ezt még tanulnom kell!
Vendég

Sziasztok csajok!

Már nagyon rég írtam nektek,de mostanába be szoktam kukkantani,hogy mi van Nittával.Hát remélem már babázik.Szegénynek csak nem kell sokat bennt lennie,és egészségesen megszületik a kicsi lány.Lánya lesz,ugye?Szorítok neki én is.

Viol:Dorka nagyon nagy lány már!Hogy repül az idő,ugye?A hétvégén megdajkáltam párom uncsitesójáék kisfiát.Másfél hónapos,de olyan fura volt olyan pici babát dajkálni.Pedig tavaly még az enyémet dajkálgattam nem is olyan keveset,és most már szalad mindenfelé.Hihetetlen hogy repül az idő.

Ja és most hogy olvasgattalak titeket,olvaslak szegény Zsani.Nagyon,nagyon sajnálom a babákat!Nem lehetett semmi.Nagyon kijárt nektek az idén.De kívánok nektek ettől sokkal jobb új évet majd.És hipp-hopp jövő év elején már ismét áldott állapotban leszel majd egy egészséges babóval.Szorítok neked is.

Katus:nálatok is babaprojekt van??Máté hogy van?Mit mondtak tegnap?

Gabó:Én is mikor a párom kint dolgozott Németbe,fostam azért éjszaka,pedig mi társasházba lakunk.De ezt meg kell szokni ezt az egyedüllétet.De mi nem akarjuk megszokni,igaz???
Már szeretnélek téged is olvasni,hogy beszámolsz arról,hogy "nem jött meg",késik...

Én még nem igazán szeretnék másodikat.Dávid nagyon sok energiámat elvesz.Állandóan figyelnem kell rá,mert minden érdekli,mindent megfog ,bekap stb...(apa szokta mondani neki,hogy olyan vagy ,mint anyád!! :lol: :lol: :lol: )

Eszter:Téged is olvastalak,hogy kislányotok lesz.Gratulálok!!Gondolom azt is szerettetek volna!Vigyázz rá nagyon!!

Na így hirtelen ennyi.Majd jövök egyszer!De Nittát figyelemmel kísérem most.

Sziasztok csajok!Legyetek jók,és vigyázzatok a babákra!

Kép

Anita & Dávid
szeszike

Ja kaptok még pár képet is rólunk,az előbb lefelejtettem!

Levi:Gyógyulj meg gyorsan!!

Dávid a lavórban:

Kép

Dávid playstation-özik:

Kép

kispasimmal:

Kép

Kép

Anita & Dávid
szeszike

jó reggelt

itt a kezemben ez a kislány...

éjjel kétszer vol fent, most megúsztuk 20 perccel, a másodiknál pedig csak hátsimi kellett, és láss csodát, sikerült visszaaludnia!

andi,
te jó ég!! 5-ször... nekem ez rémálom... csodálom, hogyan bírod!! le a kalappal!!

eszter,
andi jól leírta, közel volt a lepénykém a méhszájhoz, elsülhetett volna rosszul is, és ezt nem tudták. viszont nem volt 100%-os császár, ezért bedugtak egy ágyba, hogy várjak ott. dorka is bent várt, malmozott... :? :D
végül levált korábban a lepény, de akkor már úgyis szülőszobán voltunk.

levikének jobbulást!!!

húú, most mindenki babás akar lenni?? :D

anita,
jó, hogy jelentkeztetek! dávid is milyen nagyfiú már!! :) hány foga van? csak úgy virítanak a kis szájában!

vero,
iván hogy alszik éjjel? mert ahogy látom, ezek a 26-aiak meg vannak keveredve! :? :P

gabó,
türelem-türelem!! :P :wink:

KépKép
viol81

és természetesen köszönjük a bókokat dorkára!! :P
mondjátok meg neki, szopizzon is, ne csak mosolyogjon! :P :wink:

ma megyünk mázsálásra, meg doki is jön a védőbe.
5 hete nem mértük, kíváncsi vagyok!

KépKép
viol81

Viol:most jön a 14.foga.Azért Mátét nem lehet lekörözni.Igaz Katus?

Kép

Anita & Dávid
szeszike

Anita,
hűű, akkor ti is jól előre jártok már! :)

[quote]A írta:zért Mátét nem lehet lekörözni.Igaz Katus?

Ez viszont sztem is igaz! :wink:

KépKép
viol81

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?