Csajok, nagyon édesek a képek (Kolos, Panni), kérünk még!!! Panni olyan nagy lánynak látszik, hogy csak na!
Marcsi,
remélem, már meggyugodtatok a hétvégi malőr óta. Lényeg, hogy nektek nem esett bajotok! Tavaly és is becsúsztam egy árokba - ami tele volt vízzel, így nem látszott - a kocsival, de negyon rendesek voltak az emberek és kihúztak, Kristóf meg végig aludta az egészet. Szerencsére.
Durca,
a történeted olvasása közben rázott a hideg. Ez borzasztó, hogy ilyenek vannak, megszakadna a szívem, ha néznem kéne szerencsétlen gyerekek - pláne ilyen picik - szenvedését, főleg egyesül. Nem csodálom, hogy kibuktál. Én mostanság a reklámokon is bőgök, nemhogy ilyen történeteken
Szalvétetechnika- én is szoktam csinálgatni, mindenre rá lehet tenni és nagyon mutatós. Bármit fel lehet használni, ami fából vagy akár papírból van (képkeret, doboz, cserép, stb.). Egyébként a Mammut I-ben van egy nagyon jó kézműves bolt, ott sok anyagot lehet hozzá kapni. Szerintem nagyon egyszerű és nem szinte nem lehet elrontani. Hajrá, aztán kérjük a kész műveket megmutatni!
Ja, büszkélkednem kell egy kicsit.
Karácsonyi ajándék: nézzetek szét az e-bay.com-on (vagy aki németes, az az e-bay.at-n), mindent lehet kapni és nagyon jó áron. Én már többször vásároltam onnét (órát, ékszert), és szuper ára van és tényleg minőségi minden, nem bóvli. Jó nézegetést!
Sziasztok,
Dorka

[/url]