A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Tényleg,általában segít a tea,vagy 50-50 %?És tulajdonképpen hogyan hat?Úgy értem,ha a ciklus hosszát befolyásolja,akkor a peteérés napját is befolyásolja???Mert ha jól tudom a kettõ közt van összefüggés...

krisztinke
krisztinke

Kép Kép Bogár Kép Kép
pont akkor kérdeztem, amikor írtál 9:16 Kép

Babás biztosan nem vagyok, mert a rubeola miatt még védekeztünk. Ha minden igaz ma lesz meg az eredménye... Ha pozitív, akkor jövő hónapban már élesben mehet a próbálkozás Kép
Már nagyon várom Kép

puszi

Orsi
ps. a további része, vagyis a mai nap 36,8

Orsi
KépKépKép
icsilya

Lányok
Nagyon édik vagytok, hogy így érdeklõdtök felõlem és szorítotokKépKépKépKépKépKép
bogár

Orsi
Fantasztikus, hogy milyen gyönyörûen megemelkedik. Csak így tovább. Úgy hiszem, hogy nem kell sokáig várnotok a kis tónörökösreKép

puszika
bogár

Andy

Ez szuper hír!Kép

Karmen

Hát igen tudom, az ember mindig többet akar, csak volt neki egy igen erõs gyulladása, amire nincs garancia, hogy nem jön vissza a doki szerint, ezért nagyon gyorsan sikerülnie kellene már... (és hát ezzel az eredménnyel nem tudom mikor fog végre)

Bogár

Mindenki szorítKép

Andi28

Nektek a Biovitál E-bõl mennyit kell szedni naponta? Kell hozzá C vitamint is? (segíti a felszívódást)

Lányok a Maca mellett ha valaki E vitamint szed, ugye nem rontják le egymás hatását?

Bea
Bea

Lányok!
Nagyon aranyosak vagytok, hogy így szorítotok nekem. Úgy szeretnék már én is zebrás lenni!Kép

Bogár!
Te mikorra nem várod? Mennyi volt a hõd ma?
Azért én drukkolok neked!Kép

Andy
Andy

Mondjon már valaki babás hírt!!! Úgy feltöltõdnék tõle!KépKép
Lujza
lujza

Andy
37,1 és nov 8-ra nem várnám, csakhát...

Tényleg jó lenne már zebrás hír. Ismerõsrõl sem tudtok írni, akinek II lett a tesztje?!Kép

bogár
bogár

Sziasztok!Kép

A hõm ma felvánszorgott 36,8-ra. Remélem ettõl még magasabb is lesz.

GittaKép
Köszi a táblázatbõvítést, mi is az elsõ babáért küzdünk.

KrisztinkeKép
Írtam Neked magánban.

AndyKép
Örülök, hogy visszament a hõd.Kép

BoguMóniKép
Mi újság? Még mindig nem jött meg?

Puszi
Laura
Laura (laura2)

LauraKépKöszi,én is Neked.Remélem nem veszed zaklatásnak...Kép

krisztinke
krisztinke

Sziasztok!
NikieKép holnap, nov. 1-én 12:40-kor Holdas vagy!

Lányok, mivel hosszú hétvége lesz, ezért csak annak tudom megmondani a Holdas idõpontját, aki ezalatt a három nap alatt is gép közelben lesz. (mivel mindig csak egy nappal elõtte tudok szólni.)
Úgy vettem észre, hogy közületek sokaknak van Újholdkor a Holdja. Újhold pedig hétfõn este lesz. Én írom ezalatt a három nap alatt is, van otthon gépem. Aki tudja, nézze meg a Babanetet, aki nem, az akciózzon, mert hétfõ környékén lesz Holdatok!!! (már azoknak, akiknek eddig még nem szóltam, a névsor kb.: Krisztinke, Vica, Gitta (bár tudom, neked most nem szabadKép, Doris(?), Lujza.....)
A már megadott US. Navy linken meg tudjátok nézni, hogy Újholdkor születtetek-e, ha nagy fekete semmit láttok, akkor igen.

Ha már nem érdekel senkit ez a téma, szóljatok, és nem fárasztok senkit ezzel (magamat is beleértve Kép )

Azt tanácsolom mindenkinek, akinek megadtam/megadom a pontos idõpontját, hogy írja fel, és legközelebb már könnyen ki tudja számolni. A felettünk levõ topicba majd felteszek egy linket az idei és a jövõ évi Holdállásokról, ahol meg tudjátok nézni, mikor van pl. Újhold, és ahhoz képest mennyit kell levonni/hozzáadni, hogy megkapjátok a Holdas idõtöket minden hónapban. Pl.: az én esetemben minden Utolsó Negyedkor hét percet kell levonnom, mert én az Utolsó Negyed elõtt hét perccel láttam meg a napvilágot. (vagyis inkább a szülõszoba falát. Kép )

Sajnos nem tudom mindenkinek minden hónapban kiszámolni az idõpontját, mert rengeteg idõmet elveszi, meg el is költözünk egy másik országba, ki tudja, mikor jutok majd géphez. (persze, ez még csak januárban lesz Kép )
Szóval innentõl kezdve tényleg nem ördöngõsség, csak egyszerû matematika.

Bocs, hogy ilyen hosszú voltam, ha bárkinek kérdése van, írjon magánba, hogy ne terheljük a topicot. (nevemre ráklikkelsz)

Sok puszi és jó hempergést!!!!!!!

Krissi
krissi

AndyKép
Itt már biztos lakik valaki !!!!!!

KrisztinkeKép
Én úgy iszom a teát, hogy egy-egy evõkanál teafüvet teszek a teatojásba, és leforrázom, majd egy 15 percet hagyom állni, hogy jól kiázzon.(többet nem szabad, mert káros anyagok is kijönnek belõle) Napi 2x3 dl-nél nem ajánlott inni belõle. Én csak a ciklus 14. napjáig iszom, de van aki végig.

BogárKép
Nem lemondani róla!!!! A 37,1 még szuper hõKépKépKép

CatEye

Cat
Kép
cateye

Krisztinke a "többet" szó kimaradt. Annyira sietek, mert lesik, hogy mit írok, hogy tele van hibávalKép

Cat
Kép
cateye

Andy! Ez szuper!!!! Csak igy tovább! Kép Kép Kép Tényleg jöhetne már egy zebrácska.
Bogár! Mi azért még szoritunk Neked. Kép
Bea! Naponta 2 szemet kell szednie a páromnak, és a C vitamint nem mondta hozzá a doki. Kép
Krissi! Olyankor mi van, ha nekem szerintem mindig a mensi környékén van jó helyen a Hold. Kép Én is ugy láttam és Te is azt irod. Akkor nekem soha nem lehet babám? Kép
Gitta! Mi is az elsõ babáért küzdünk. Kép
Bogu-Moni! Válaszoltam. Kép

Andi
andi28

Bogár Kép a hőd szerintem is nagyon jó Kép Hinni kell... tudom már sokszor hittetek (minden hónapban hisz egy kicsit az ember), de most komolyan a hitedre is szükség van Kép

puszi
Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Akkor az ígért táblázat:
Kép

Andy!
Drukkk!!! Egy kis szurkálás belefér! Kép

Bogár!
Amíg nem jön meg, addig ne add fel! Kép

Krissi!
Ha hiszed, ha nem a dokimtól megkérdeztem, hogy akkor most kihagyjuk ezt a hónapot vagy sem, de õ az mondta, hogy próbálkozzunk nyugodtan. Akció lesz a hétvégén! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

OrsiKép
Nagyon kösziKép Annyira hiszek benne, amennyi még egészséges. Remélem értedKép

puszika
Bogár
bogár

AndiKép
Akkor leírom mégegyszer:
A Hold 29 és fél naponta járja körbe a Földet. Nem eshet a Holdad mindig mensi idejére, hacsak nem pontosan 29 és fél naposak a ciklusaid!!!! Tehát. Ha múlt hónapban mensi idejére esett, valószínû, hogy ebben a hónapban 2-3 nappal késõbb lesz a Holdad, attól függõen, hány napos a ciklusod.
Minél nagyobb a különbség a Holdciklus és a mensi ciklus között, annál nagyobb az esély, hogy a Hold hamar elérje a peteérés idejét.
Példával alátámasztva:
26 napos ciklus idején, ha a Holdad a mensi elsõ napjára esett, akkor jövõ hónapban három és fél nappal késõbb lesz Holdad, mint a mensi elsõ napja. Így három-négy hónap alatt eléri a Hold a peteérésed dátumát, tehát kb. a 12.-15. napot a ciklusodban, amikor is a legnagyobb az esély a fogamzásra. (Gondolom, itt a Hold tüszõrepesztõ szerepe érvényesülhet, de ez az én magánvéleményem.)
De rendszertelen mensi esetén is ajánlják ezt a módszert, mert ezzel nemcsak pé idején lehet teherbe "esni" (húúú, de bizarr...).

Remélem, mostmár érthetõ a dolog!!!!!

Krissi
krissi

Kép Persze, hogy értem Kép

Én meg csak drukkolni tudok. És küldöm a pozitív energiákat Kép Kép Kép mert nekem most annyira nem kell, nincs kedvem tanulni, így letettem a számvitel könyvet.

Nem tudod elképzelni, hogy mennyire várom ennek a fárnya rubeolának az eredményét.... remélem ma már meglesz... arra meg nem is gondolok, hogy negatív, mert akkor januárra csúszik minimum a babaprojekt... de nem lehet negatív Kép

puszi
Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Bogár... te is a mávba jársz??? Valami miatt erre a következtetésre jutottam... de lehet, hogy rosszul?

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

CatEyeKépKöszi!Te az elsõ cn-tól iszod,vagy csak a mensi elmúltával?Neked segített?Ha esteleg beáll tõle,akkor is tovább kell inni a következõ hónapokban?

krisztinke
krisztinke

Sziasztok Lányok!

GittaKép
Javíts légyszi a táblázatba 8c.2cn.Kép Az elsõ babát szeretnénk összehozni mi is.

AndyKép
Nagyon jó a hõd, csak így tovább!

Puszi:
Móni
bogu

Krissi

Ugye rólam se felejtkeztél meg??? Nekem is újholdkor??? 1977.12.16 du. 16 óra 05

Hermi
Hermi

KrissiKép

Nekem is nézed a Holdat?

Pusz: Móni
bogu

Bogár!
De hát ez a hõ jó!Kép Miért gondolod hogy nem sikerült? Még addig van egy hét.

Gitta!
Csak azért ijedtem meg, mert ez olyan szúrkálás mint mikor peteérésem van.

Lányok!
Valaki tapasztalt olyat amikor babás volt, hogy nem bírt enni? Mert én négy napja alig eszem, nem kívánok semmit és mensi elõtt általában mindig éhes vagyok.

Andy
Andy

Andy,

nekm egyszrer egy kedves ismerősöm azt mondta, ha bármi olyat tapasztalsz magadom, ami eddig még nem volt (pl. úgy megkívánod a spenótot, pedig eddig utáltad), és még van esély arra, hogy babás legyél, akkor et biztosabb jel, mint bármelyik teszt Kép Én azért azt mondom, hogy tesztelni is kell.... de mindenképpen jók a jeleid Kép Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

KrisztinkeKép

A mensi elsõ napjától kell inni, mert ez a ciklus elsõ napja. Sajnos az eredményét nem tudtam lemérni, mert nekem mindig szabályos 31 napos ciklusaim voltak, inkább csak megelõzésként iszom, hogy ne is legyen hosszabb. A palástfû meg erõsíti a méhet, és a cickafark meg a felfázások ellen is jó tehát mindkettõ jótékony hatású. Azt hiszem NikieKép-nek és VirágKép-nak is beállította a ciklusát.

CatEye

Cat
Kép
cateye

AndyKép
Szerintem is, hogyha furcsán érzed magad, ahogy még eddig nem, az jó jel lehet. A terhességi tünetek ilyenkor még nem biztos, hogy jelentkeznek. Nekem a legelsõ tünetem ami a tesztelés elõtt már jelentkezett, hogy a szagokat jobban éreztem. A többi tünet késõbb jött.

KrissiKép
Küldtem neked mailt.

Laura
Laura (laura2)

Lányok!
Én elbúcsúzom és majd hétfõn jelentkezem remélem nem jön meg a hétvégén.

Puszi

Andy
Andy

Hermi, nem most hétvégén, kb. a jövõ héten valamikor!

Krissi
Krissi

Lányok Kép Kép Kép

POZITÍV lett a rubeola ellenanyag tesztem Kép Kép Kép Kép ennek nagyon nagyon örülök Kép Kép Kép Kép
Akkor jövõ hónapban akció!!!!!!!!!!! Kép Kép Kép

puszi mindenkinek

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Krissi
Nagyon szépen köszönöm!!!! Akkor az még mensi elõtt van...
Orsi
Ez nagyon jó! Akkor mindent bele!

Hermi
Hermi

Orsi

GratulálokKépMost már egyenes az út

Én is felhívtam õket, és az én h. tisztaságim is negatív, végre valami kis öröm.Kép

Bea
Bea

sziasztok, csak most jutottam odáig, hogy jönni tudjak Kép
Jovi, köszi az infót, elmegyünk hamarosan leadjuk megnézetjük remélem jó lesz, ha meg nem lesz jó akkor talán közelebb kerülönk a lombikhoz. Hogy tervezed mikorra lesztek készen? És ti Virág, mikorra lesztek kész az átépítéssel?
Bogár, nem feladni +++++ Képolyan sokan szorítunk neked Kép
Andy csak így tovább hajrá hõmérõ aztán hamarosan csíkokat szeretnénk!
Orsi, szerintem 2 hónap múlva itt sem leszel, hipphopp bebasásodsz. Kép
na leíroma hõm, fogalmam sincs mit gondoljak volt-e pé vagy sem, jó-e ez a hõ vagy sem, mivel alacsony az alaphõm, egyáltalán minek ugrándozik, na inkább leírom aztán aki tud az léci nyilatkozzon, ne tartsatok kételyek közt Kép
14. 36,5
15. 36,2
16. 36,5
17. 36,6
18. 36,2
19. 36,5
20. 36,6
21. 36,9
22. 36,7
23. 36,9
24. 36,8
hurki

ja köszike és sziasztok
HurkiKép
ez lemaradt
hurki

Hurki! Kép

Én még itt vagyok, de nem vagyok valami nagy hõgörbe szakértõ. Szerintem a 18. napon volt pé, ha alacsony az alaphõd akkor a többi még lehet jó. (Nekem 37 felett is szokott ugrándozni, még 36,9-re is leesik néha, aztán visszamegy 37 fölé, ebbõl gondolom.)

Puszi, Leone

KépKép
leone

Hurki Kép én így a 18. napra saccolom talán... de nem igazán tudom... milyen volt elõtte?? Milyen magas az alaphõd? Add meg a 1-14. adatokat is Kép

Én ma voltam dokinál és megmutattam a görbém... mivel nekem alacsony az alaphõm, azt mondta max. nálam akkor fog feljebb menni, ha babások leszünk, és valószínûleg minden ok a görbémmel, pedig nem jár 37 fölött Kép

Remélem bejön, amit írsz, és akkor húzok magammal mindenkit a babások közé. OK??

puszi
Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Hurki, még valami eszembe jutott. CSináltál pé tesztet??? Nekem javasolta a doki, csak magam megnyugtatása érdekében, amikor alacsonyabb a hő csináljak egy tesztet és akkor tényelg látszik, hogy van-e/volt-e pém.... ez neked is jól jöhetne, mert ez feketén-fehéren mutat mindent Kép

puszi még egyszer Kép
Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi, nem gondolnám teszteket venni, mert eddig nem volt pé-m kidobott pénz lett volna(ezért örülnék vagy örültem volna annyira ha most lett volna pé-m) és a házvásárlás meglehetõen kimeríri a kasszát, szóval nem szórom ki az ablakon, a dokim majd mond rá valamit, köv ciklusban mnitorozás (ahogy Marcsitól tanultam Kép)aztán a stimulálás aztán pco mûtét tovább meg nem gondolom mert ezt is elég mind lelkileg mind anyagilag feldolgozni. Na megyek haza én is, holnapra aki megy temetõbe az vigyázzon magára meg ne fázzon fel ne fázzon! Kép Puszi Hurki Kép
Jó hosszúhétvégét mindenkinek!
hurki

Hurki Kép
a te esetedben teljesen indokolt, amit mondtál... ne haragudj, nem gondoltam végig.

Bogár Kép
gondolok rád a hétvégén, hogy a hõd szépen lebegjen a 37 fok környékén Kép és ott is maradjon Kép

Andy Kép
neked is jó hõlebegtetést Kép maradjon olyan magasan, amilyen magasan most van Kép

Mindenkinek nagyon kellemes hosszú hétvégét kívánok, és tényleg vigyázzatok ebben a szeles idõben!

puszi
Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok Lanyok,

én teljesen uj vagyok itt, nem is értek minden szakkifejezést, amit hasznaltok:-)
Mi a férjemmel mar több mint fél éve probalkozunk, de sajnos még nem jött össze a baba. Voltunk nödokinal, aki megcsinalta nalam a "rutinvizsgalatokat", vért vett a ciklus 3. napjan, és a 12-en pedig megvizsgalta UH-gal a petémet. Mindent rendben talalt, a menstruaciom viszonylag rendszeres, 5 éves gyogyszerszedés utan azonnal beallt a normalisra, van, mikor par napot késik vagy elöbb jön meg, de legtöbbször pontosan 28 naponta. Svajcban élünk, én még egy éve sem vagyok itt, még nem igazan tudom németül az egészségügyi szavakat, ezért egy kicsit nehezebb is leirnom, miket mondott a doki, de persze a férjem mindig velem van és segit. Szoval a lényeg az, hogy nalam mindent rendben talalt, fel is akart irni egy "stimulalo" gyogyszert (nem értem igazan, hogy mi a funkcioja, annyit tudok, hogy növeli a teherbe esés esélyeit).
Ezek utan a férjem vizsgalata következett. Nala sajnos nem lett valami fényes az eredmény. Mar jol kibögtem magam, kezdem elfogadni a helyzetet. Beutaltak öt egy urulogushoz, de sajnos 1 honapot kell varnunk, hogy bejusson hozza, mert nem "sürgös eset". Ti gondolom tudjatok, milyen dühös vagyok, hogy igy megvaratnak bennünket. Nekünk ez igenis sürgös! Persze probalunk mas dokit is keresni.
A férjem tesztjéröl a doki azt mondta, hogy kb fele annyi a darabszàm, mint a normàl, a normàl mozgékonysagnak a töredéke az övé és a megfelelö alakuak aranya is csak harmada a normalnak.
Mit gondoltok? Itt màr csak a mesterséges megtermékenyités segit? Persze arra is barmikor készen allok, ha csak ez a megoldas, de én még bizom abban is, hogy a férfiak ilyen jellegü problémajat is lehet kezelni.
Természetesen sokat visszaolvastam a ti beszélgetésetekböl, de ezzel a témaval nem igazan talalkoztam. Ti mit tudtok a férfiak ilyen jellegü problémajanak kezeléséröl? Mire szàmithatunk, milyen vizsgàlatok következnek? Lehet ezen életmodvaltassal (taplalkozas, kevesebb stressz, kevesebb kavé) segiteni?
Nagyon jo lenne, ha irnatok nekem valamit, mert eléggé el vagyok kenödve.

Elöre is köszönöm és kivanom mindenkinek, hogy hamarosan kismama legyen!

M. Edit
Névtelen

Orsi! Gratulálok!

Andy! Ez nagyon jó, remélem hétfõn jó hirekkel jössz vissza.

Gitta! A táblázathoz, mi is az elsõ babáért küzdünk. Én hiszem, hogy 3,5 év után most sikerül!! De azért majd ha szólok jól jön egy drukk! (az eddigieket is köszönöm Kép )

na én ma dolgoztam utoljára, a lombik alatt most muszáj itthon lennem mert nagyon stresszes lenne a melo, meg nem is engednének ennyit el a munkából. De a nyugalom szerintem is nagyon fontos.

Mindenkinek jó hétvégét, ha még van itt valaki hogy olvassa.

Karmen
karmen

M. Edit! Az én férjemnek is kevés volt a spermaszáma, neki az urulógus mûtétet javasolt. Neki pontosan herevisszérsérve volt. A mûtét sikeres volt, eltelt a 3 hónap várakozás, de sajna nem segitett az eredményei nem javultak. Igy mi most lombikra járunk. A férjednek lehet hogy más a baja és lehet hogy a mûtét sikeres lesz. Mivel mi lombikra járunk, ott is van stimulálás. Én szurikat kapok, ez azt jelenti hogy a normálisnál (1-2 db) több tüszõ érik meg, amibõl igy több petesejtet tudnak kinyerni. Tudnod kell, hogy nem mindegyik tüszõben van petesejt (nekem 3ból 2ben volt). Szerintem a fél év várakozással még nem legyél türelmes, a mesterséges megtermékenyitést is akkor javasolják ha nincs más segitség.

Remélem kicsit megnyugodtál. Az elsõ idõben én is nagyon el voltam keseredve, de most már nem ezen rágodok, hanem készülök lelkileg a terhességre.

Karmen
karmen

BarbiKép
Kuldtem mailt

KrissiKép
Remelem a peteeresem is most lesz, hamar holdacskam is lesz, nagyon figyelek, irjal csakKép

BesztiKép
Akkor nekem mar mindegyKép, mert ket mammografia is volt, de meg egyszer sem mondtak, hogy nem lehetKép

CatEyeKép
En minden honapban, amikor megjon arra gondolok, hogy akinek az olebe pottyant a babuci, az nem biztos hogy olyan jo anyja lesz, mint aki "megszenved" erte.
A fiukak meg feltik a futyijuketKép Szerintem nagyon sokan izgulnak a mintavetel elottKép

OrsiKép
Nagyon szuper, akkor munkara felKép

Puszi Nektek es happy Halloween - itteni stilusban

Vica
vica72

M.Edit!

A Maca Vibe-t nem tudom lehet-e nalatok is kapni, de a spermiumokra is jo hatassal van. Noveli mennyiseguk ill. minoseguk.
Gondolom a forro furdo, szoros nadrag kerulese nem mondanak mar ujat Neked.
Van meg vmi kapszula, azt hiszem vmi olaj, csak nem jut az eszembe, remelem van itt vki aki tudja es meg adja a nevet, hogy beszerezhesd. Szoktak meg javasolni multivitamin keszitmenyeket is, es nem art, ha O is elkezdi veled egyutt szedni a folsavat a veleszuletett betegsegek elkerulese vegett.
Most igy hirtelen ennyi jutott az eszembe, remelem vki meg kiegesziti azzal a kapszulaval...

kamilla
kamilla

Mennyi lombikos leendő kismaminak kell szorítani. Én ígérem megteszek mindent, ami tőlem telik Kép Kép Mindenkinek szorítok, hogy összejöjjön a baba Kép NAgyon sokan vagytok Kép

Bogár... bár nem vagy lombikos, neked is jók az esélyeid Kép Kép

Andy... Kép Kép Kép remélem hétfőn is ilyen magas lesz a hőd Kép

puszi mindenkinek és nagyon kellemes hétvégét
akinek most van péje, annak sok akciót és babucit a követkeő talira.

puszi
Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Szijasztok!

JAVITÁST KÉRNÉK!!!!!!!!

Most láttam a táblicskut, hogy kedden a 34k ciklusnapom volt! Elfeledtem szolni, hogy 20-án megjött? Javitsatok léccike! Szóval ha 20-án megjött reggel, akkor most elsején vagyok a 13-ik ciklusnapon!!!
8-án megint vérvétel (az elsõtõl még tök lila-zöld-kék a kezem:átszurták a vénámKép), aztán meglátjuk mi lesz!

Pusza!Mamacs
mamacs

Sziasztok!
Ime, a mai adag:

VicusKép Annyira örülök, hogy a peteérésed is most van! Holdas vagy holnap (2-án) itteni idõ szerint de. 11 óra 2 perckor. Amit tenned kell ha jól tudom, hogy levonsz 6 órát ebbõl, mert ott elõbb vagytok, ugye? Tehát hajnali 5-nek kell akkor lenni. Nos, ma este már jó az akció!

AndyKép Ne hari, de nem mindig követem, ki hol tart, lehet, hogy téged már nem érint, mert babás vagy, de azért leírom. Te is holnap vagy Holdas, du. 4 óra 49-kor.

Kérlek, jegyezzétek meg, mikor van Holdatok, hogy jövõ hónapban már könnyedén ki tudjátok számolni.

Segítségképpen: Hétfõn, 4-én este kb. fél 10 körül lesz Újhold, tehát mindig az Újholdból kell levonnotok ezt a kb. két napot. De hát miket beszélek itt, ne legyen rá szükség ezentúl, max. a második babónál!!!!!!

Jó hancúrt!

Krissi

PS.: Lányok, lehet nekem is egy kérdésem? Létezik olyan, hogy a progihiány magától elmúljon? Mert én már második hónapja nem barnázom. Ja, és fordítva megközelítve a barna rémet: ha nem barnázol, biztos, hogy jó a progi????
krissi

M. Edit! A Macán kívül az E vitamin is növeli a spermaszámot. Nekünk a lombik kezelés alatt a férjemmel ezt szedetik.

Karmen
karmen

Sziasztok lányok!
Hétvégére tekintettel,most úgy sincs nagy forgalom,gondoltam felteszek egy viccet ide, hátha jobb kedvre derülnek,akik kissé szomorúak. (Vica,Te már megkaptad eztKép)
Szerintem elég témábavágóKépKépKép

A Smith család évek óta hiába várja a
gyermekáldást, igy nagy nehezen
arra az elhatározásra jutnak, hogy fogadnak egy
bérapát. A nagy nap
reggelen Mrs Smith idegesen várja a jelentkezôt.
Eközben egy házaló
fotós csenget be az ajtón, hátha sikerül egy kis
munkát találnia. Mrs
Smith ajtót nyit.
- Jó reggelt asszonyom, azért jöttem...
- Ó, tudom miért jött. Már nagyon vártam - mondja
Mrs Smith.
- Tényleg? - lepôdik meg a fotós. - Nagyon jó.
Tudja, a gyerekek a specialitásom.
- Ebben bíztunk a férjemmel. Jöjjön be és
foglaljon helyet!
Hamarosan Mrs Smith a tárgyra tér:
- Nos, akkor hol kezdjük?
- Bízzon csak mindent rám! Azt hiszem, kettôt
csinálnék a fürdôkádban,
egyet a kanapén és talán néhányat az ágyon. Esetleg
a nappali is mókás
lehet...
- Fürdôkád, nappali? Nem csoda, ha a férjemnek nem
sikerült eddig.
- Nos, asszonyom, senki nem tud minden alkalommal
tökéletes dolgokat
produkálni. De ha kipróbáljuk több pozícióban,
különbözô irányokból,
biztos vagyok benne, hogy elégedett lesz az
eredménnyel.
- Úristen, az nagyon sok... - sóhajtja Mrs Smith.
- Asszonyom, az én szakmamban az embernek muszáj
idôt szánnia a
munkájára. Meg tudnám csinálni öt perc alatt is, de
biztos vagyok benne,
hogy elégedetlen lenne vele.
- Hát, nem is tudom... - motyogja Mrs Smith.
A fotós elôveszi a tárcáját es kihúz belôle egy
sorozatot a legjobban
sikerült gyerekfényképeibôl. Megmutatja az elsôt:
- Nézze csak, ezt például London belvárosában, egy
busz tetején
csináltam!
- Úristen! - kiált fel Mrs Smith elôhúzva
zsebkendôjét.
- És ezek az ikrek is elég jól sikerültek, pedig
az anyjuk nagyon megnehezítette a dolgomat.
- Megnehezítette?
- Igen. Végül ki kellett mennünk a Hyde parkba,
egyébként nem is
sikerült volna. Képzelheti, milyen nehéz volt ott a
sok ember között.
Annyian jöttek oda, hogy négy-öt sorban is
lökdösték egymást.
- Négy-öt sorban? - kérdezi Mrs Smith tágra nyilt
szemmel.
- Igen - mondja a fotos. - Az anyjuk nagyon
hisztis volt. több, mint
három óra hosszat sikítozott folyamatosan.
Gondolhatja, milyen nehéz
volt koncentrálnom. Aztán besötétedett, úgyhogy a
végét már sietve
kellett ellônôm. Amikor meg a mókusok elkezdték
rágcsálni a
felszerelésemet, csomagoltam es hazamentem.
- Azt mondja, tényleg megrágcsálták a, hmm...
felszerelését? - hajol elôre Mrs Smith.
- Igen, így volt. Nos, asszonyom, ha készen áll,
akkor behoznám az állványomat.
- Állványát?
- Persze. Szükségem van rá, a felszerelés olyan
nagy, hogy nem tudom
sokáig tartani. Asszonyom? Asszonyom?.... A fenébe,
hát nem elájult?

Lehet nevetniKépKépKép

Kép
Kép
barbi