A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007-ben fogok szülni

Sziasztok!
Én most írok ide először. Most várom a második babámat, de rengeteg aggályom van, mert az első szülésem körül nem ment minden rendben.
Most éppen rettenetes orvos keresésben vagyok, mert eddig egy kecskeméti orvoshoz jártam, de miután voltam vizsgálatokon a kórházban.......hát ott tuti nem fogok szülni. Egyszerűen elveszett a bizalmam az orvosok iránt, no és a személyzetről ne is beszéljünk.
Ha nem találok megfelelő orvost és kórházat, akkor kénytelen leszek a telki kórházban szülni. Igaz sok pénzbe kerül, de ott emberként bánnak az emberrel!
Tudna valaki orvost és kórházat javasolni?
Ja és a 23. hétben járok.

Evila
evila

Szia Evila!

Ha Pesti orvost keresel én tudnék neked ajánlani. Priviben irhatok róla, ha érdekel. És üdv köztünk!!!
Vendég

Sziasztok!

Új vagyok még itt, egyenlőre csak nézelődöm, de látom, hogy sok érdekes témátok van, szívesen csatlakoznék néha.
A profilom beállítása nagyjából kész, de nem jöttem rá, hogy hogyan tudnék én is vonalzót létrehozni. Illetve az egyikőtökére kattintva bejött egy oldal, létre is hoztam, de ide sehogy sem tudom feltölteni. Segítene valaki? Köszönöm.
[quote="vitte"] írta:vittezi,

Akupunktura: Semmi gondom nincs, a szules megkonnyitesere ajanljak es alkalmazzak a valasztott korhazamban. Olvastam rola es a szulesznok, akiknek az eloadasaira jarok, csak jokat meseltek rola.
A homeopatia a masik opcio, de ahhoz nagyon erteni kell, nem lehet altalanossagban mondani, h. pl. a malnatea jo mindenkinek, mert van, aki nem is reagal ra. 4 heten keresztul heti 1 alkalommal kellene menni a 30. hettol szurkaltatni. Szerencsere nem felek a tuktol. Mar nem :oops: Van tetkom :D Es verado vagyok. Csak a ver latvanyatol leszek rosszul :roll:

Zsanett,

Kitartas... remelem nem komoly a baj !!! Ha lesz pici idod, meselj nekunk!

Babzsak,

Cuki a baba! Neked a ferjezett neved lathato az UHs kepen? Mert akkor tenyleg nagyon bibliai lesz a baba neve :D

De sok piros rajongo van :D Nekunk is piros a nappalink...

Udv az ujaknak!
fable

Sziasztok!

Üdvözlet mindn Új és Régi Kismamának! :)

Képzeljétek, én ma voltam AFP vizsgálaton, és holnap délután már mehetek is az eredményért.

Hihetetlen, hogy országon belül milyen különbségek vannak!

Szép napot Nektek!

Kép
moncsi75

Bacsbern a www.kanditv.hu/zaaa.htm oldalon van egy email cím info@kandi.hu ide írtam és utánvéttel küldték a könyvet a szülőszoba 1980ft+postakltsg= ft-ot fizettem a postásnak.

Evila üdv a körünkben.
Fable téged is üdvözlünk.A vonalzót ha megcsináltad az oldalon akkor ott kapsz url meg más címet azt kell az egyiket bemásolni a profilod aláírásába.

nika70
Salgótarján

Bacsbern lemaradt 2600ft-ot fizettem végül a postásnak:):):):

nika70
Salgótarján

Sziasztok Lányok!

evica76
Bocsi, hogy nem válaszoltam…Kicsit lassú voltam :) De most már látom Macsek válaszolt :!:

Babzsák
Hát a fiad egyerüen fantasztikus!!!! Kis Sámuel Nagyon édes)

Molkata, Mary79
Külön Gratula a lombik babákhoz!!!!! :) Barátnőmnek is lombik babája lesz május végén… Nekik 5 xra sikerült :!:

moncsi75
Az eggyik szemem sir, a másik nevet! Nagyon örülök, hogy Nálatok ilyen hamar kész az eredmény!!!!Nem kell sokáig izgulni :) Mesélj majd!! Részletesen!!!
Én is akaroooooom Kép :lol: :lol: :lol:

Nu!!! Van POCAKOS KÉPEM!!!! Hurra!!!!! Az első! És remélem nem az utólsó :lol:
Kép 16+2 napos

Juj... és itt az outlettes cipőnk :D Imááádom!!!
Kép

Kép

Kép
fenix

Sziasztok!

Köszöntöm az újakat! Gyertek gyakran!
Vitte! Az UH-os képen az én nevem látható,nem vagyok férjnél,de ha lennék,se venném fel a nevét. Samu viszont megkapja mind a kettőnként,így a vége Sötő-Mózes Sámuel lesz.Elég zsidós,de majd megtanítom,hogy kell kezelni a beszólásokat,én is kapom rendesen :lol: !
Fenix! Neked már igazi,nagyon szép pocid van! Gratula!

Kép
babzsák

Jó reggelt mindenkinek! Nika 70 köszi az infot a könyvről mindenkép megrendelem. Most egy kicsit elszomorodtam már mindenkinek látszik a pocija nekem meg nem, pedig 1 héttel vagyok csak lemaradva :( !! Normális ez ? Vagy valami baj van a bébivel? Evila pesti orvosba én is tudok segíteni és nem is drága.
Vendég

Sziasztok!

Énmost írok ide először, Tami vagyok a vonalzómon láthatjátok, hol tartunk.
Én a Flór Ferencbenfogok szülni (KIstarcsán)
Van valaki arról a környékről?

Fenix: Az Outlettben mennyibe kerülnek ezek az édes kis cipők???

Kép
tami2900

fenix, nagyon édiin alakulsz!!!

babcsern. ne aggódj, nekem a 6 hónapig nem lehetett észrevenni, hogy terhes vagyok...
Vendég

Babzsak,

Ez eszembe sem jutott, h. zsidoznak. Huh, Noe is kaphat majd ilyet :oops: Nem, nem fog. Addig meg valtozik a vilag. Gaz lenne, ha Mo-on csak magyar nevet lehetne adni a gyereknek. Nem nagy valasztek lenne..., mindnek van beutese...
Es nekem nagyon tetszik a neved, en sem vennem at a ferjemtol a helyedben, en csak azert tettem, mert utaltam a nevemet es ferjeme annyira szep, szerintem. :D

Szep a poci, Fenix !!!!!!! A kiscipot meg meg kell zabalni!

Fable,

Udv kozottunk. Kerlek olvass vissza, rengetegszer leirtuk a vonalzokeszitest.

KépKép
KépKép
vitte

Molkata
Engem a 8. héten elbocsátott a lombikos dokim, utána jelentkeztem be az állandó nőgyógyászomhoz és azóta is hozzá járok. Ő küldött el egy csomó vizsgálatra, aminek az eredményeivel a védőnőhöz kellett mennem. Minden hónapban jártam ide is oda is, de valószínű, hogy ezek a látogatások nem sokára sűrűsödni fognak.
Elisabeth
Nyugi, szerintem már a végén jársz. Szurkolok neked, hogy minnél hamarabb végett érjen.
Fenix
Csuda szépen kerekedik a pocid.

Üdvözlőm én is az új tagokat, remélem jól érzitek majd magatokat közöttünk!
Kép

Ez a tegnapi szerzeményem, most már tényleg csak a babókámnak kell jönnie.
Kép
mary79

Köszi szépen Lányok!
Kerekedünk... Keményen dolgozunk rájta! :lol: :lol:

Cipő - Budaörsi outletben.. Az a Primier1... vagy mi is a neve.... Adidas bolt... Pasiszinben is van...17-22 méretekben... 2490,-

Kép

Kép
fenix

Végre sikerült ez a fránya vonalzó, csak nem tudom, hogy miért csal pár napot, amikor elvileg 33 hetes és 1 napos vagyok.

Kép
mary79

Fenix! Aranyos a pocakod. Mar nekem is kényelmetlen minden nadrágom, van amelyiket használni sem tudom. Pedig még az elején járok.

Vitte! Èrdekes ez az akupunktúra. Kiváncsi vagyok, hogy itt, Németországban milyen lehetööségek vannak.

Mary! Volna egy kérdésem hozzád. Egyre jobban fáj a petefészkem. Lehet, hogy ez még a stimu hatása. Van, amikor jobban vagyok, de van amikor nagyon rossz. Neked is volt ilyen?
Te hanyadik hétben jársz?

Üdv az újaknak!

Lányok! Ha tudjátok fogni a német RTL-t, akkor ott minden nap (hétföö-péntek) 11.30-12.00 között megy egy a szülööszobához hasonló müüsor. Bemutatnak egy szülést és még néhány kismama készülöödését.
Nekem tetszik.
molkata

Mary! Most látom, hogy közben válszoltál arra, hogy hanyadik hétben jársz.
Èn is csináltam vonalzót, de még nem tettem fel, mert hivatalosan a doki még nem mondta meg, hogy mennyi idöös a terhességem.
molkata

Szia Molkata,

Hat gondolom több, mint otthon, en Ausztriaban vagyok :D
Merre vagy pontosan Nemeto-ban?

A petefeszek fajas nalam is durva volt, neha alig birtam menni. Elmulik, nem kell aggodni. Ha a babaval minden OK, akkor nincs baj.

KépKép
KépKép
vitte

Molkata
Hát igen valószínű, hogy a stimulálás hatása, mert valószínű, hogy a több petesejt termelésére való ösztönzés és a leszívás megterheli a petefészkeket. Nálam ez kb. a 10. hétig tartott, utána meg 2 hétig úgy éreztem mintha minden percben meg akarna jönni. A dokim szerint ez is teljesen normális. Ne izgulj, igazán nagy baj akkor lenne, ha vérezgetnél, de persze ilyen "nem fordulhat elő".

Kép
mary79

Vitte! Köszi szépen. Èn Stuttgártban vagyok. Te merre vagy?
Néha attól tartok, hogy esetleg méhenkívüli terhességem is van, bár azt biztosan észrevették volna. Gondolom.
Mindentööl tudok izgulni....
molkata

Köszi neked is Mary! Nagyon rendesek vagytok csajok.
Jó tudni, hogy mivel lehet számolni, mert nekem semmit sem mondtak és mindentööl megíjedek.
molkata

Molkata,

Én Bécsben, de tavasszal már otthon leszünk...

KépKép
KépKép
vitte

bacilivi! Nem a legfrissebb, múltheti kép! Kép

Kép
gyanixi

Gyanixi, tök csinos kismama vagy! :) Le a kalappal! :) Híztál már egyáltalán valamit???? (nem úgy néz ki :) )

Amúgy kislányod lesz vagy kisfiad?

Kép
elizabeth25

Vitte! Ezek szerint otthon akarsz szülni.

Gyanixi! Szép nagy a pocakod!

Képzeljétek lányok, az egyik barátnööm pár hete szült, és a normál szülés komplikációk miatt császár lett. Amikor magához tért szerette volna látni a gyerekét, de aznap nem mutatták meg neki. àllítólag már látta közvetlenül a szülés után, de arra nem emlékezett. Végül a férje küldött neki egy mms-t a gyerekrööl.
Ùgy sajnáltam szegényt, mikor mesélte.
molkata

gyanixi, naaagyon csiini vagy!!! és jókora a pocak!!! :D :D

molkata, durva sztori...hol szült szegény? nem viselte meg a gyerekkel való kapcsolatát?
Vendég

Bacilivi! Veszprémben szült. De már nagyon jól vannak mindketten és szerintem nem okozott kárt nekik, de valóban nagyon durva. Végülis nem lehet teljesen ráhúzni ezt sem egy kórházra, mert ott is vannak nagyon kedves nöövérek is, de sajnos nem csak...
molkata

Molkata,

Nem, Becsben szulunk, babo mar febr. elejen meglesz es koltozunk, amint tudunk.

A csaszaros eset nem egyedulallo sajnos, sok helyen hallottam hasonlot. Szerencsere semmi hatassal nincs kesobbi kotodes szempontjabol, csak hat senki sem kivanna ezt a helyzetet...

KépKép
KépKép
vitte

Sziasztok!

Fenix (Anna) nagyaon helyes a pocid.
Gyanixi, a Te pocid is aranyos, de Te tényleg semmit sem híztál, nagyon csini kismama vagy! Gratula!

Remélem mindenki jól van. Az én hasam néha nagyon feszül, de egy pár perc múlva elmúlik, nem tudom mi lehet az oka?
Nektek volt ilyen?

Ancsa

Kép

Kép
ancsa800418

Vitte! Mit csináltok Bécsben?
Mi még nem tudjuk, hol fogok szülni. Talán, inkább itt.

Ancsa! Èn még újnak számítok a 8-9 hetemmel, de azt hiszem a tüneteid a méhszallagok nyúlása miatt vannak. Àllítólag, teljesen normális.
molkata

Ancsa!
Teljesen normális,amiről panaszkodsz,még valami neve is van(Brexton-Hick vagy mi a túró)összehúzódások. Így edz a méhed a szülésre,és ez már végig is kíséri az egész terhességet állítólag. Nekem nem durvák mostanában,de amíg dolgoztam, és pörgés volt,addig sokkal kellemetlenebb volt.

Kép
babzsák

Szia Babzsák!

Nem korai még ez az edzés szerinted?

Ancsa

Kép

Kép
ancsa800418

Sziasztok!Üdv az újaknak.
Lányok nekem mostanában nem mozog annyit mint korábban.Múlt héten egy kicsit megfáztam elmentem dokihoz és maripen extrát írt fel,csak 3 napig szedtem.De mintha azóta kevesebbet mocorogna.Egy kicsit aggódom,nálatok mindig ugyanolyan intenzitással mozog?Vagy túl reagálom?!

KépKép
vicuska

Ancsa!
Biztos ,hogy nem korai még,állítólag a leges- legelejétől van, és ki-mikor kezdi megérezni...
Vicuska!
Nekem van olyan,hogy szinte egész nap csak kuksol, és max.1-2szer érzem. Ma meg egész álló nap rúg-vág. Teljesen változó. Hiszen nem gépek, alszanak, pihennek, tanulnak, figyelnek, szerintem ne aggódj. De próbálj meg enni valami édességet,utána beindul,meglátod. Legalábbis Samu így van ezzel...

Kép
babzsák

Köszönöm babazsák,már halálra agódtam magam!

KépKép
vicuska

Vicuska én semicillint szedtem bacifertőzésre és nekem is kevesebbet mozgott hiszen az antibiotikum lassitja a szervezetet ezért őt is "kiüti" egy kicsit.Az a lényeg hogy mocorog pár nap és újra ugyanúgy fog mozogni.Miért csak 3 napig szedted?Habár nem túl jó orvos az aki egy kis megfázásra penicilin származékot ír fel hiszen a megfázás virus arra meg nincs gyógyszer.Érdekes.
Amúgy igaza van babzsáknak nekem is változó a mozgás de reggel pl mindig jelzi hogy felébredtem:) Napközben is változó a mozgása.Sőt van hogy mikor éjszaka felkelek akkor is rúg egyet hogy ő is fent van aztán alszunk tovább.Hála istennek én még jókat tudok aludni.Gondolom nem lesz ez mindig igy:)

nika70
Salgótarján

Sziasztok Újak és Régiek!

Jaj, végre jól aludtam egy hét szenvedés után. Az elmúlt időben jó, ha 2-3 órát aludtam egyben, azt se jól, közötte fél-1 órás ébrenléttel. Ez már pont olyan, mint a szülés után!

Vicuska:
Nekem is volt pár nap, amikor megnyugodott és alig rugdosott a baba, de most megint beindult és egyfolytában hullámzik a hasam.

Molkata:
A méhen kívüli terhességhez csak annyit, hogy engem többször is ultrahangoztak az első 12 héten (vérzések miatt) és kizárták, hogy méhen kívüli a terhességem. De hallottam olyanról is, hogy nem ultrahangoznak a 12. hétig és sajnos csak akkor veszik észre, hogy méhen kívüli és akkor már baj is lehet. Szerintem nincs semmi baj nálad, de azért kérdezz rá az orvosodnál, hogy mit szól ehez.

Kép

Kép
rekanna

Sziasztok Lányok! Nagyon szép pocitok van büszkék lehettek rá!!!Remélem most már nem sokára nekem is lesz ilyen! Azért ha jobban meg nézem akkor már nekem is látszik:)! Bizti nagyon szupi lehet mikor már mocorog a bébi, irigyellek titeket érte,hogy érzitek őt!! Köszi Bacilivi a nyugtatást én is remélem ,hogy azért már nem sokára nőni kezd. Nekem mostanában vannak ilyen menstruációs görcshöz hasonló érzéseim,mondtam a dokinak de nem mondott rá semmit! Tudja valaki,hogy mitől van ez?
Vendég

Sziasztok!

Ma voltunk ultrahangon,mostmár 100%,hogy kisfiunk lesz! :D
Felteszem a képet,bár homályos,de amit látni kell,az egyértelműen látszik.

Kép
Vendég

Sok gratula Benkoka! Hát, valóban nagyon egyértelmüü :-)
molkata

Benkoka, ez tiszta fiú! :) :)

Kép
elizabeth25

Sziasztok!

Gyanixi
Jól nézel ki, tényleg semmit nem híztál!? :wink:

Fenix
Neked is már kezd szépen nőni. :D

Benkoka
Ez tényleg elég egyértelmű. :lol:

Molkata
Nekünk is lombik baba van, kislány lesz 3 év után 3-ra sikerült.

Ma voltam megint ctg-n a szíve jól vert, szerintem idegesíti a készülék, mert mindig akkor kezd el mozogni, előtte és utánna csöndben van. Ma is lökdöste a hallgatót, ettől meg elkezdett recsegni a készülék és nővérnek hallkabbra kellett venni. Méhösszehúzódás még nincs.
reggel előtte elmentünk a helyi sztk-ba vérvételre, a védőnős beutalóval, de elküldtek, mert mostantól a háziorvos naplószámát is rá kell íratni a beutalóra. Eddig nem kellett. Most a védőnői negyedórából a beutaló miatt lesz vagy 2 óra várakozás a háziorvosnál a sok beteg, köhécselő ember közt. :twisted:
Utánna mivel úgy is a Jánosba mentünk levetettem ott a vért. Sikerült úgy megszúrni, hogy le kellett ragasztani, mert el kezdett folyni a vér a kezemből. :cry: ilyen még soha sem volt, ráadásul előtte be is reggeliztem a büfében, kiváncsi leszek az eredményre.

Kép
Kép
bbeti

Sziasztok Kismamik!

Fenix, Gyanixi!
Nagyon szép pocitok van!

Benkoka!
Gratulálok a fiúcskához! A fiúcskának neve is van már?

Képzeljétek most már egyre erősebben érzem ahogy mozog a pocaklakóm!A védőnőm is megerősitette hogy ez már az!
A pocakomról majd este fele teszek fel képet!

Dica
Vendég

Köszi lányok!

Először lányt szerettem volna,de már egyáltalán nem bánom,hogy fiú.Igazi kis ,,tökös legény" lesz.Úgy szét rakta a lábát,mint a huzat. :D Szóval jól látta a doki a 12. hetesen is.
Most nagy a boldogság a családban,mindenkinek beteljesült a vágya.
Vendég

Szia Dicamama!

Igen,a neve Benkő Gergő.Nem Gergely,csak simán Gergő.
Örülök,hogy erősek a mocorgásaid,nekem is az,csak ritka.
Írtam választ az utolsó prividre,de nem tudom megkaptad-emert valami furát csinált közben a gép.
Vendég

Szia Benkoka!
Az utolsó privi amit kaptam az 11.16-a volt.
Mi is már alig várjuk hogy megtudjuk mi lesz.Majd talán a jövő kedden és remélhetőleg nem lesz szégyenlős!
Vendég

Bbeti! Sok gratula! Olyan jó lehet, már a végefele. Nemsokára már a karodba veheted.

Dicamama! Nagyon várom már én is, hogy érzni lehessen a mocorgásait. Nagyon jó érzés lehet.
molkata

Dica:

Akkor megírom mégegyszer. :D :oops:
Mi is megyünk jövőhét csütörtökön megint,nem kötelező,de szeretné,ha egy másik doki is megnézne,több szem többet lát alapon.Nincs semmi gond,csak ezt ő így szokta.
Már nagyon kíváncsi vagyok,hogy nektek mitek van .:D
Nekünk már ez volt a 2. olyan uh.-,ahol fejjel lefelé feküdt,a lába meg a köldököm felé,azért tudta látni.
Nagyon sok szerencsét nektek az uh.-ra.Szerintem lányotok lesz,csak megérzés.

Kép 19 hetes pocakfoto
Vendég

Benkoka!

Hát most nem egy az időpont.Elég szépen kerekedik neked is a pocakod! :)
Majd ha apa felkelt (alszik mert éjszakára megy dolgozni) én is csináltatok vele képet!
Egyébként lányt szeretnék,apa fiút de mindegy mi lesz csak egészséges legyen!
Vendég

Köszönöm a megnyugtatásokat!Bár mintha megérezte volna délután elég sokat mocorgott.
Nika:azért csak 3 napig mert én nem akartam tovább szedni,úgyéreztem már kifelé megyek a betegségből.Hát azért nem kis megfázás volt,elég cefetül éreztem magam napokig.
Benkoka:szép nagy a pocid!Gratulálok a kisfiúhoz!Bár a képet én nem nagyon értem,mit kell nézni.
Molkata:nagyon jó érzés és semmihez sem fogható ez az érzés!Mennyi idős is vagy?Hamarosan te is fogod érezni!!!

KépKép
vicuska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?