Gabó,
te jó ég, ha még ennél is kevesebbet hízik, anyám bekattan!

Ő már most is nyommog, hogy miért csak ennyit! Persze nem aggódik, csak mosolyog, hogy na, sztem megint nem fog sokat mutatni a mérleg!

A mozgás meg!! Már most is olyan, hogy keresem hol az elem, hogy kivegyem!!
karifát én is mindenképpen állítanék, ha nem is vagyok otthon. Mert kari után is szokott még állni a fa, mi olyan január közepén szoktuk leszedni. ha Reniék megjönnek 29 után, akkor még bőven van ideje a fának. Kérdés persze, hogy a németeknek mi a szokás.
És Adri nem akar írni nekünk?
Erika,
jajaja, olyan jó, fel tudjuk díszíteni a kis "előtető" gerendáit is, ablakokat - na azt mindenki tudja, aki nem házban lakik, ő is!
Reni,
és Lara nem rágicsál kiflicsücsköt vagy ilyesmit? Mert Dorka felkapja a fél zsemlét is és csócsálja. Persze nem rágja, hisz nincs mivel, de győzködik vele. Lara annak is ükülődne? A kajákat te csinálod neki? Próbáld meg sűrűbbre pépesíteni, olyanra, ami sűrűbb, mint eddig, de még nem darabos. Most a hasamra ütöttem és ezt azért írtam, mert én így csinálnám, de ugye amúgy gőzöm nincs, mert ugyebár Dorka pár hónappal le van maradva Lara mögött..

Szóval majd a "Nagyok" megmondják a frankót!
Dorka ma két órát aludt, szegénykém pont akkor lett volna a "déli" alvása, amikor dkohoz kellett menni. Igaz nem volt ott nyűgös, elcsodálkozott a többi babán. Viszont mikor hazértünk, hamar elaludt, és pontosan két órát húzta!
És ma láttam olyat, amit még nem!

Épp pelenkáztam és már kentem be a fenekét, amikor látom, hogy erőlködik és tágul a kis lukacska

és szépen lassan kúszott kifelé a kaksi!

Bocsi, de mintha egy kolbászt töltene az ember, én ilyet még nem láttam. Mintha egy kis kutuszka csinálta volna!

Aztán jött még egy. Levettem pár papírzsepivel, bumm be a WC-be és már vitte is a víz a csatornába Dorka-baba kakiját!
Bocsi Mindenkitől, hogy leírtam, csak hát olyan megmosolyogni-való volt!