A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Soproni kismamák

Na hál isten akkor talán kicsit megnyugszik ez a csajszi!! :) :) :)
Vendég

sziasztok!
irtam az előbb és ez a szar gép kitörölte!!!Jaj-jaj!!! :cry: :twisted: :twisted:

Nittának tényleg nem jo ha ottbent idegeskedik.Jöjjön csak szépen haza,majd aztán a nyugiban még a Zoé baba meggondolja,aztán ottbent marad egy darabig.Mi az hogy a méhfal is érzékeny már a rugásokra??Én még nem is hallottam ilyesmiről!!
Ja a szilveszetrtől nem nehéz begurulni,még egy olyan tuskot nem hordott a föld!! :evil:

Viol
az üdülési cskket le kell enni,inni,nyaralni,vonatozni....szuper dolog,csak ki kell egészitened,és tényleg nagyon sok helyen elfogadják.A www.udulesicsekk.hu oldalon meg is tudod nézni!!
A gyulám is kapta 50000 t egy évben,tavaly már csak 30000-at,idén meg már semmit!!!Ez a BV.!!!! :cry:

Zsani
nagyon rendes egy dokinő lehet.Meg kell becsülni az ilyen elhivatott dokikat!!Megbeszélted vele és eljön megnézni???Virág mit szol hozzá????

Gabóóóóó
nagyon jol néz ki a pitéd!!!Szégyeld magadTe megeszel egy tepsivel,mi meg itt ácsingozunk érte!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Beus
mizujs veletek????Nem irtál magadrol!!!

HAjnus
hol vagy??Azt irtad ebéd után itt leszel!!!Wo bist du????

Katus
most akkor mégsem piros a torka vagy a doki vaksi???
Jol van a Máté???Ezektől az oltásoktol már nem lázasodnak be egykönnyen!!!Most ő a 15 hosat kapta??Van még olyan??Mi csak 18 hosat kaptunk és majd csak 6 évesen a legközelebbit!!!
Nem igen értem!
Vendég

halihóóóóóóó
nincs senki itt???Lefeküdtetek a gyerekekkel aludni????
Gabó Te meg kidőltél a sok almáslepénytől????? :lol: :lol:
Vendég

Hello!

Én itt vagyok, de szerintem mindjárt ébred a Máté :D
Petra mennyit alszik napközben?

Máté kap 18 hós oltást is, legközelebb meg majd ő is 6 évesen.

Hát én sem értem ezt a torok dolgot :?

Gabó!

Ha van még pite nyitom az ablakot! :lol: :lol: :lol:

Ma jön az anyósom. Mi meg holnap utazunk Jocóval haza.

katus78

Na tessék, már ébred :lol: :lol: :lol:

katus78

rik!Én itt vagyok Levus nemrég kelt fel aztán még picit pihiztünk kettesben!
JAj nem ám az egészet eszem meg hagyok belőle holnapra is meg apának is! :lol: :lol: :lol:
Még csak a szélénél tartunk a Husival!!
Ilyen üdülési csekket mi is fogunk igényelni innen a netről!Tavaly lecsúsztunk róla nem fértünk már be a keretbe,de majd januártól már figyeljük és ha lehet már igénylejük is és megyünk nyaralgatni nyáron kis hazánkba meg persze jövőre már tengerre is!! :lol: :lol:
Vendég

Már nyithatod is küldöm!!!!
És akkor miért jön ha holnap úgyis mentek haza?
Vendég

De jo hogy Nitta hazajöhet!legalábbnem idegelik fel ott ebnt a korházban!

Gaboo:tök jol néz ki a pitéd!biztos fincsi :P

Viol:köszi a mikurol az infot!

Rik:köszi jol vagyunk!most itthon volt apa egy hetet olyan jo volt-de most karácsonyig végig megy :( :( :(
tegnap voltunk tanácsadáson.minden rendben van.majd 4.én kell mennem a 3.uh-ra a korházba!
a cukrom is jo a vérnyomim is ugyhogy most megnyugodtam.bár kicsit már kezdek félni!!
Ti jol vagytok?????

Vivi is elaludt 2kor-kiáncsi leszek meddig huzza.már vagy 2 honapja nem aludt délután..

Katus:de jo lesz nektek.sokat vagytok anyudéknál?

Zsani:hogy vagytok?

Eszti???Vero????

Niki tényleg nagyon eltünt.mi lehet vele????

és Esztermami??

KépKép
KépKép
beus22

Na,itt vagyok :D Nem akart elaludni a kis rosszcsont.

Viol,az én férjem kap minden évben üdülési csekket,már nyaraltunk is így,utazási irodában fizettünk vele.

ÉN IS KÉREK PITÉT!!! :D

Nem is lett volna értelme benntartani Nittát...Még azt is nehéz kibírni amennyit muszáj.

Én is láttam,hogy már készülődnek a Fő téren.Már felállították a fát is.Biztos megyünk aMikuláshoz is.Elmentettem azt az oldalt a műsorról.

Úgy örülök,megtanult a Bence puszit adni.Állandóan könyörgünk neki érte. :D

Kép

Kép
hajnus

Sziasztok!
Alig élek a héten. Mira végülis beteg lett, nem úsztuk meg az antibiot. Szerencsére most kap a 3 és fél év alatt másodszor. Csúnyán köhög, náthás, meg megvan duzzadva a nyirokcsomója. Tök szarok az éjjelek, sokszor ébred sírva. Ez a második nap a gyógyszerböl, remélem lassan már látom az eredményét.
Holnap du. utaznánk el hétvégére. Ha csak vmi csoda nem történik akkor megyünk de sok esélyt nem látok.

Látom Nitta még egyben. Drukk Neki!

Gabó! Az a pités kép nagyon durva!! :lol:

Katus! Máté nélkül utaztok?

Zsani! Tök jó fej ez a dokinö! Hol találkoztok? Lakásra megy?

KépKép
KépKép
mirama

Juj, megint ugy le vagyok maradva! De az e-mailjeimmel is, egy csomo mindenkinek tartozok levellel. Most is rohanok, mert meg csak 1/4 8 van, a fiuk meg alszanak, de mindjart ebresztem oket. Kinnt jo nagy ho esett ejszaka, bazi hideg is van melle, ugyhogy korabban el kell indulnunk oviba, mert biztos szarok lesznek az utak.
Amugy megvagyunk, tuleltuk anyost, igaz mar tobb mint egy hete elment. Legkozelebb karacsonykor latjuk oket.
Majd kesobb megprobalok bovebben irni, addig is pusszantas!

Kép
Kép
agi

Ja, Katus! Legyszi ird meg az emil cimedet, nem talalom sehol. Koszi!

Kép
Kép
agi

Ja, Katus! Legyszi ird meg az emil cimedet, nem talalom sehol. Koszi!

Kép
Kép
agi

Kriszta:jobbulást Mirának!hova mennétek hétvégén?pihenni egyet?gyerkökkel vagy ketten?

KépKép
KépKép
beus22

katus78

Nagyszülökhöz mennénk, családostól. De elég messze, Mohács mellék. Több mint 4 óra az út. Mira már tök várta. De hát így nem tudom mi lesz.

KépKép
KépKép
mirama

Csak nem Balotabozsokra? :lol: :lol: :lol:

katus78

Balotabozsokra :oops: =Palotabozsokra

katus78

Igen a Máté nélkül mennénk, anyós jön rá vigyázni, de este már jövünk vissza. Nagynéném temetése lesz.

Doki mit mondott, nem kérdezted, nem mehettek? Máté ha beteg mindig megkérdezem mit mond mehetünk-e haza.
Csak mondjuk szegény nagyszülők el, ne kapják, nekik már veszélyesebb.
Mennyi idősek?
Kár nem leszünk a környéken, hétvégén eljöhettetek volna anyukámékhoz.

Ha máskor mentek egyeztethetünk ha van kedvetek találkozni.:)

katus78

Máté már három napja nagyon nyűgős, nem tudom mi van. :?
Szegényem, ez által én is nyűgös vagyok :?

katus78

Sziasztok!

Hajnus!

KÖszi a valaszt! Ma delben mar meg is probaltam en is az alma darabkakat. :) Izlett is neki nagyon, de megint fulladozott egy idö utan. :( Gondoltam megnezem az "okos" könyvemet ahol a taplalasrol irnak es aztan meg is talaltam, hogy az elsö evben nagyon vigyazni kell a babaknal. VAgyis nagyon fontos, hogy ragjanak, de a 7-8 honap körül csak a mama es papa ujjat :) Es utanna sem ajanlott almat vagy sargarepat adni, mert fulladast okozhat. Inkabb ketszersültet vagy bebikekszet( cukor nelkülit). De ezt sem szabad tulzasba vinni nem ajanljak, hogy a gyerekeket ezzel nyugtassak a szülök.
Nem akarom am az eszt oszatni, csak esetleg erdekel valakit. Ugyhogy akkor en meg varok egy kicsit. Semmi eretelme, hogy fulladozzon.

Viol!

Kenyer veget is adtam mar neki, de azzal is ugyanigy jartunk. :(
Sajna a nemetek meg nem ismerik a KIFLIT! Ugyhogy azt nem tudok neki adni.

Kriszta!

Miranak jobbulast!

Gabo!

Huuuuu, ahhoz az almaslepenyhez nekem is lenne gusztosom! :)

Nitta!

Szerintem is tök jo, hogy hazaengednek. Jobb otthon kivarni az idöt! Nekem is voltak joslo fajasaim 2-3 heten keresztül, de engem nem utalt be a dokinö a korhazba. Ö azt mondta ez telejsen normails. Majd ha jönnek az IGAZIAK akkor kell menni.
Mi volt a Szilveszter Peterrel?

Kép
Kép
reni76

Mira!Jobbulást Mirának!Hú pedig bizti élvezné talán helyre jön addig annyira,hogy el tudjatok menni!A férjed onnan valósi?Ha igen jó messziről került Sopiba! :) :) :)

ági!Már hiányoltalak,de gondolom sűrűek a napjaid!
Már megint hó van nálatok!!!Itt hál isten még nincs és szuper az idő!!! :lol: :lol: Gyerekek biztos élvezik!!

Katus!Mikor ér oda anyósod?
Biztos megviseli ezek a rohanó frontok is ami minket sem kímél!!
Vendég

Reni!Mi is jártunk úgy az almával mint te.Volt,hogy apja adott neki mikor éppen letiltottam róla erre a gyerek majdnem megfulladt!!
Csak szép finoman mindent!! :lol: :lol:

Mi nem rég jöttünk be kint voltunk jó egy órát szomszédoltunk kaptunk diót(Levi a miénket már mind megette),Hogy tudjak tenni a csomikba meg homokozni próbált a kutya kajáját basztatta(a Cleoét meg a Dorisét rendszeresen burogatja)szal a szomszéd kutyája sem maradhatott ki a szórásból,de már annyira fázott a lábam,hogy be kellett jönnünk!!Most megyek begyújtani!! :lol: :lol:
Vendég

Na itt volt a szomszéd akinél voltunk hozott szegfűszeget csinálok kompótot és leverte az új kis telefonomat azt hittem beszart,de hál isten nem!!Bár én voltam a hibás,mert a világító télapónak a zsinórját oda tettem a könyöklőre és ahogy kinyitotta az ajtót volt puff!!!! :( :(
Vendég

Igen, Palotabozsokra megyünk ill. mennénk. /igen, Roland odavalósi. :-) /
Kedden voltam dokinönél, akkor azt mondta pénteken menjünk vissza aztán majd meglátjuk. Meg megvárom milyen lesz a mai éjjele. Most kint voltunk egy nagyot levegözni.
Meg fogom holnap kérdezni, hogy fertöz-e. De szerintem egy gyerek felnöttre nem is olyan veszélyes. Inkább gyerek-gyerekre. És lesz ott pár gyerek. Na majd holnap kiderül. Csak addig nem is tudom, hogy készüljek. Ha most nem megyünk el akkor tavaszig már bizti nem megyünk. Mióta Mira megvan egyszer voltunk. :oops:

KépKép
KépKép
mirama

Kriszti,
jajajj, jobbulást Mírának!!! Remélem el tudtok menni nagyszülőkhöz! :) Szegényke, ha már úgy várja...

Beus,
szívesen! :)

Ági,
jó, hogy megvagytok, vigyázzatok, nehogy ellepjen titeket a hóóó!! :shock: :D Itt meg hét ágra süt a nap!

Hajnus,
a kis Puszilkodós! :wink: Már én is úgy várom, de az még odébb van...

Gabó,
honnan igénylitek az üdülési csekket? És hogyan? És akkor hogy éri meg? "Megveszitek" Balázs munkáltatója nem ad?

Katus,
van még Máténak olyan foga, ami nincs kint? :shock: :wink: :D :(

KépKép
viol81

Mirama!Hogy-hogy ilyen ritkán mentek hozzájuk?Ők szoktak jönni v. már idősebbek?

Viol!Itt a neten lehet letölteni általában januártól asszem májusig és ha beleférsz a keretbe akkor kapsz!!
Ha jól emlékszem akkor úgy van,hogy gyereknek 25.000ft értékben jár ebből az önerő 5.000ft a felnőttnek meg 40.000ft értékben jár és 15.000 az önerő!!De aztán lehet,hogy rossz összegeket írtam már nem emlékszem pontosan rá,de valami ilyesmi.És nagyon sok helyen elfogadják!Adnak benzinre,kajálni és szállásra!Nagyon megéri csak időben meg kell igényelni.Ja és kell hozzá a gyerek adószáma is anélkül nem fogadják el a barátnőmnek ezért dobták vissza!
Vendég

Ott szokott rajt lenni amit rik írt!
Vendég

Anno még ha emlékszel írtam is!!
Vendég

Gabó! Ök Roland nagyszülei, tehát a gyerekek dédszülei. Idösek már de azért évente 4-5-ször jönnek, meg Roland szülei úgy 2 havonta mennek. Nekünk is gyakrabban kéne de két gyerekkel meggodolom azt a hosszú utat.

Szeretitek a kompótot? Én megvagyok nélküle de mindig van itthon egy csomó, családtagok ellátnak belöle.

KépKép
KépKép
mirama

Sziasztok!!!

De jó hogy Nitta hazajöhet!! Borzalmas lehet ott pesvedni, és várni várni várni.....

Kriszti, jobbulást Mirának!!!

Reni, gyönyörű helyen laktok!!! Lara milyen nagylány!!! Mennyi foga van már?
Alíznak alul kettő, felül meg már 3 látszik. Szerencsére nem viseli meg!

Viol, valamikor már eljutunk ám a filmekkel!!! Dorka is nagyon édi.

Erika

Kép
Kép
nercsi

Mirama!Ja bocsi én azt hittem,hogy Roland szülei laknak ott!! :wink: :wink: :shock: :shock:
Hát annyira én sem vagyok érte oda meg nem is szoktam csinálni(sose csináltam még),de a szomszédé múltkor a Balázsnak nagyon ízlett van egy csomó almánk ami nem akarom,hogy kárba vesszen meg talán Levi is hajlandó lesz megenni!
Én a cseresznye kompótot szeretem!! :) :) :)

Nercsi!Hogy alakul a (házmesteri)projekted?
Vendég

Hogy ezt az órát még mindíg nem tudták vissza állítani!!!!!!!!! :evil: :evil: :!: :!:
Vendég

Reni,nálunk az első rágcsa az az Erika által ajánlott babapiskóta volt.A mannernak van olyan,ami teljes kiőrlésű lisztből készült.

Viol,már akartam írni,a Bence a múlt hónapban kereken 90 grammot hízott.Nem parázok,most épp a fejlődésnek egy ilyen szakaszában van.
Tényleg nagyon jó látni,ahogy fejlődnek ezek a picurok.Bence most sokat "okosodott"Állandóan magyaráz,és mutat a pelusra meg dünnyög,ha bekakált.Kis ügyes.
Dorka olyan sokat változott.Eddig babás volt,most meg már kislányos.talán a haja teszi,nem tudom.De nagyon édi.

Katus,akkor ezt meg is beszéltük. :D Jó lett a vonalzód!

Mindenkinél ilyen nagy családlátogatás van?Hozzánk meg az Anyuék jönnek 6-án.De csak 1 napot lesznek itt,Bence szülinapjára meg mikulásra jönnek.

Kép

Kép
hajnus

Sziasztok!Hát ezt a kórház ügyet én se értem.Nekem is jó lett volna az itteni kórház.Na mindegy,ez van.
Nemtudom,hol találkozunk a dokinővel,majd én hívom.De tényleg rendes tőle.
Kriszti!Mirának jobbulást kívánok!
Katus!Ez a kép a Mátéról nagyon édes :P

KépKép
kola2

Hajnus!Jé nemsokára egy éves lesz a kis manócska!! :lol: :lol: :lol:
Hát tényleg nagyon ügyi,mert Levi még arra sem hajlandó,hogy dünnyögjön ha bekakált.Biztos melegítí a popóját!!
Hozzánk is jön anyu lehet,hogy már a jövő héten,de csak egy éjszakát marad!Ilyenkor ünnepek előtt úgy látszik minden vidéki nyakába kapja a lábacskáit és utazik az unokákhoz!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

[quote="kola2"]S írta:kola2ziasztok!Hát ezt a kórház ügyet én se értem.Nekem is jó lett volna az itteni kórház.

Ezt én nem értem,mit értesz ezen??Hogy nem fogadott a korház???
Lehet este van,de nem vagyok képben!

Gabó
ez az ora engem is bezavar.Megvárják mig visszaállitjuk az orát!!Különben azt hallottam,megszüntetik ezt az állitgatást,mert.....már nem tom miért.(öregszem..,nektek is van olyan hogy nem jut eszetekbe valami,vagy egy név,vagy csak egy szo??lehet bebutulok itthon! :cry: )

Reni
nem is jutott eszembe,hogy ott nem lehet kapni kiflit!! :) Azért valami hasonlo van?? :?:
Lara nagyon édes a fotokon,az a sálas!!!Kész kismanöken!!

Katus
nincs semmi az oltás miatt??hova kapta??A 18 hosat Petra a lábába kapta aztán nem akart ráállni.Estig,akkor elvittük egy játszira,lepattant az ölemből és futott a hintáig!! :wink: :lol: :lol:
Vendég

gabó
karácsonykor is megy?Ti nem jöttök már,ugye azt irtad???
Vendég

Eszti
mi ujság veletek???Nagyon elfáradsz???Kisleány???Irj egy-két sort!!!
Vendég

Rik!Azt nem értem,hogy engem mért nem fogadott az itteni kórház.Nittát meg bent fogták.

KépKép
kola2

Rik!Gyerekek alszanak?Viri még mindig fent van :?

KépKép
kola2

Eszti!Én is írtam már neked!Jól vagytok?

KépKép
kola2

ja-ja!erre gondoltam én is.Meg az az érdekes hogy hétvégén nincs hely???Hiszen akkora mindenkit kipaterolnak aki kicsit is jobban van!Vagy lehet kellett a hely a mütéteseknek!Vagy nem volt megbizhato orvos aki a Nagy Bálint mellé szegődött volna....Már nem tudjuk meg!! :x
Vendég

Minden kis betegnek jobbulást!!!!!!
Kép

KépKép
KépKép
beus22

Zsani
nekem 9-kor Réka lefekszik a kisszobába.Akkor bejövünk a Petrával ide nagy joéjt puszik után.Leveszi a zokniját,fekszik,és kéri az iszijét!!Pikk-pakk elalszik.(a Réka kiskorában éjfél körül aludt el! :wink: :evil: )
Vendég

Hello Beus!Probáltam msn-ezni veled,de nem voltál elérhető!Láttad??
Vendég

Beus
most látom itt a játszin is egy csaj annyi idős pocis mint Te!febr.4-re van kiirva!Te mikorra??(én is a Petrával fbr.4-re voltam kiirva,aztán jan.25.-én meglett!)
Vendég

Ja Virág is tök soká alszik el :(
Beus!Mi ujság?

KépKép
kola2

zsani
nemrég kérdeztem,hogy Te meghosszabbitott Gyesen vagy,jol emlékszem???Meddig??
Vendég

Rik:igen láttam!csak már nem voltál mikor ideültem a géphez!Vivi ma kiakasztott!olyan rohadt hisztis mint a fene..bög meg semmi nem tetszik neki...váá :evil: hülye front!természetesen még mindig fent viribül!január 30ra vagyok már kiirva!de február 6ra voltam!
mi ujság?jol vagytok?tök jo hogy igy elalszanak a csajok!párod melozik?

Zsani:szia!már kerestelek!hogy vagytok?Viri is fent van még?????sikerült ajándékot választani Virinek?

KépKép
KépKép
beus22

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?