A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Köszönöm a segitséget, nagyon kedvesek vagytok. Még jelentkezem, jo hétvégét mindenkinek

M. Edit
süncsi

Barbi

KépKépKépKépKép

Egcsi
egcsi

Orsi!
Hatalmas gratula! Akcióra fel! Kép

Mamacs!
Nem láttam, hogy írtad volna, hogy javítsalak. Hétfõn javítalak! Kép

Barbi!
Kép Ez jóóóóóóóó! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Sziasztok!
Szeretnék kérdezni töletek valamit. Többen írtatok az ébredési hömérsékleti görbéröl. Én eddig csak azt figyeltem, hogy a ciklus közepe felé mikor volt emelkedés, mert fogamzásgátlásra használtuk, és csak a peteérés utáni pár naptól a menstruációig közösültünk. Most viszont változott a helyzet, szeretnénk babát, ezért kérlek, írjátok meg, hogy még mit lehet leolvasni a görbéröl, vagy azt, hogy hol lehet ennek utánaolvasni.
Köszönöm:
Liana
Névtelen

Liana,

bár nem gondolom magam szakértõnek, de valamit tudok mondani. Méred a reggeli hõdet, azonos idõben hüvelyben, higanonyossal Kép el ez elsõ lépés.

Valamikor a 14. nap környékén, le fog esni a hõd, ha van peteérés. Tehát mivel a kis ficánkák úgy 24-48 órán át életképesek így a peteérés elõtt már 2 nappal lehet akciózni Kép és abbõl akár baba is lehet. A másik a peteérés napján. Ez a hivatalos verzió Kép

A párom szerint szeretkezni kell minden nap és akkor nem tévesztheti el az ember a peteérést Kép

A ficánkák miatt viszont a 2 napont történõ szeretkezés a jó, mert ennyi idõ alatt termelõdnek olyan mennyiségen újra, amivel nõ a teherbeesés esélye. Kép

Lányok... ha valami butaságot írtam javítsatok ki!!! Kép

Liana, ezen kívül szerintem a HASZNOS LINKEKben is le van ez valahol írva.... nézdd meg

puszi
Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Egy hivatalos válasz:
Kérdés:
Hogyan kell a "hõmérõs" adatokat értelmezni és "használni"?
Válasz:
A görbe lefutása normál esetben, vázlatosan a következõ: a ciklus elsõ felében nagyjából az ismert normális tartományban van kis ingadozásokkal, a peteérés környékén (elõtte) leesik néhány tized fokot, majd a peteérést követõen fokozatosan emelkedik és a ciklus második felében 37 fok környékén, esetleg kicsivel fölötte van. A menstruáció megjövetelét jelzi a hõmérséklet csökkenése a normál szintre. Megfogant terhességnél a görbe "fent marad".
Pontos tanácshoz két dolog szükséges: a mérés módszerének ismerete (minden reggel azonos körülmények között, ébredéskor, még WC-re sem kelhet fel elõtte!; ugyanaz a hõmérõ, azonos mérési hely), másrészt egy konkrét egyhavi görbe részletes elemzése.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Szép napot mindenkinek!
(Itt hétágra süt!)

Sajnos tegnap képtelen voltam megnézni az adatokat. Ezért Lujzával kicsit elkéstem, mert Õ ma Holdas du. 13:13-kor.
Ha valaki tud szólni neki, tegye meg!!!!

Holnapig senki más nem Holdas.

Üdv:
Krissi

Ja, és még egy info: 3-án, hétfõn este 21:35-kor van Újhold. Tehát aki a napokban Holdas, legközelebb már könnyen ki tudja számolni a legközelebbi Holdas idejét.

Aki netalántán tudja, hogy a Holdtól lett babás, ne tartsa ám magában!!!
Az október 16-án volt Holdasok teszteltek már??? Nagyon kíváncsi vagyok!

Krissi
Krissi

Krissi

Nekem már van Holdas tapasztalatom. Az elõzõ terhességem szerintem ezáltal jött össze. Ugyanis a 8. napon fogant a baba, legalábbis aznap voltunk úgy együtt, hogy nem védekeztünk. Visszanéztem a holdfázisokat és bizony akkor Holdas napom volt...
Reménykedem, hogy most is be fog jönni.

Hermi
Hermi

Köszi Orsi!
Ezt már majdnem mind tudtam, csak azt nem, hogy peteérés elõtt leesik a hö, de most hogy visszanéztem az eddigi grafikonjaimat, ez tényleg igaz lehet.
Liana
Névtelen

HermiKép

Kívánom, hogy most is bejöjjön a dolog. Neked kb. a jövõ hét vége.

Üdv:
Krissi
Krissi

KrissiKép

Ma vagyok a 31. napon (29-32 napos ciklushosszal). Korulbelul a holdas napom ota szurkal odalent, nem vadul csak eppen annyira, hogy erzem. Felvaltva hol az egyik, hol a masik oldalon.
Ez a masodik ciklus, ahol figyelembe vettuk a holdacskankat Biorobottal, es mindket ciklusban korulbelul a holdas naptol ereztem szurkalast a pocimban.
Elotte sosem, csakis a mesi napjan!
Ennek ellenere ugy erzem, ma megint meg....(mintha remeket-rozsaszinut- lattam volna a wcpapiron).
Sebaj, kedden vegre megyek nogyogyihoz es elkezdodik a kivizsgalasunk.
KrissiKép en hiszek a holdas napomban. Novemberben sem fogjuk kihagyniKép

Galuska

KépKép
galuska

Jó reggel!

Krissi
Köszi a bíztatást! Szerintem mensis napra fog esni...

Lányok, annyira magam alatt vagyok. Megint elkezdtem barnázni, 1 héttel a mensi elõtt, és nem csak kicsit... már tavasz óta nem volt...KépKépKépKép

Hermi
Hermi

HermiKép

Sajnálom, hogy barnázol. Nem lehet, hogy gyulladásod van ?

Egcsi
egcsi

Sziasztok!Kép
Jó reggelt mindenkinek!

A hasznos linkekbe bemásoltam a cickafarkról és a palástfûrõl, amit a Maria Treben könyvébõl hámoztam ki. Általában nem ír túl konkrétan dolgokról, hanem ilyen-olyan történeteket ír le. Én ebbõl a lényeget próbáltam kiírni.

Sajnos már harmadik napja barnázom.Kép Most sem jött össze a baba.Kép A hõm sem megy feljebb 36.8-nál.Kép Teljesen le vagyok törve emiatt. Pedig a Holdam is pont a ciklus közepén volt. Ráadásul valami betegség is megkörnyékezhetett, mert elég rossz a közérzetem és a hasam is fájdogál. Lehet, hogy jóval elõbb meg fog jönni, mint szokott.

Esélyes lányok, hogy áll a hõtök?Kép
Dorisról tudtok valamit?

Puszi
Laura
Laura (laura2)

Krissi
KöszönömKép Igaz nem olvastam, de szombaton este volt akció.Az még lehet jó? Hogy tudom kiszámolni ezután a holdas napjaimat?
Szombat óta mensi szerû görcseim vannak. A mensit még csak egy hét múlva várom. Megint mi lehet ez? A beágyazódás járhat ilyen görcsökkel? Nagyon el vagyok kenõdveKépKép
Lujza
lujza

LányokKép
Szép jó reggelt MindenkinekKép Remélem jól vagytokKép Elõre is bocsánat, de nem tudtam visszaolvasni, amiket írtatok... Ma beugrottam a munkahelyemre lerendezni a leveleimet, meg megszervezni a költözésemet. Jövõ héten hétfõn kezdek majd az új helyen de netezni onnan már nem tudok ezért csak a személyes levelezési címemen értek el.
Mindenkinek drukkolok... Volt már babás hír az elmúlt hetekben?

Puszi: Doris
doris

Szép jó reggeltKép

DorisKépAzért remélem néha tudsz jelentkezni itt is?!Hogy vagy?
Lujza,LauraKépFel a fejjelKépKépKép
KrissiKépRemélem még egy kicsit várat magára a holdacskám,és egybe fog esni a pé-sel...Olyan jó lenne,ha karácsonyra meglephetném a családot egy jó hírrel!

krisztinke
krisztinke

JóreggeltLányokKép

LauraKép,HermiKép
Csatlakozom hozzátok, péntek óta barnázom, mensis görcseim vannak, de a mensi sehol, pedig a 31. napon vagyok. Ha késik még 2 napot, akkor hívom a dokit, de remélem nem késik, mert a 3. napon mennem kellene UH-ra, és vérvételre, ami fényt deríthet a bajomra.

DorisKép
Örülök, hogy jól vagy !!!Kép

AndyKép,BogárKép
Mi újság ???? Nagyon kíváncsi vagyok!!!! Kellene egy-két babás hír.

CatEye

Cat
Kép
cateye

Szép havas napot mindenkinek!

Nekem sajnos megjött. Késett a dög három napot, hogy reménykedjek. Ilyet még sosem csinált ok nélkül, csak amikor bebabáztam. Pedig már férjecskében is elültettem a reményt, pedig nem akartam, csak rosszkedve volt, és gondoltam, felvidítom. Hát kellett nekem beleélni magam. Legközelebb csak csíkocska után beszélek vele.
Amúgy elég jól fogadtam, talán jobb is így, hogy nem most, mert akkor terhesen kéne 15 órát repülnöm.

Lányok, valaki babázzon már be!!!!!!

LujzaKép szerintem a szombat este már jó volt, asszem 2 nappal a Holdas nap elõtt már kifejti hatását.

Üdv:

Krisssi
Krissi

Sziasztok lányok!

A hõm még mindig fent van! Ma még feljebb is ment 37,4-re.A mensim még sehol, ha minden igaz akkor holnap tesztelek.
Nagyon izgulok már!
Most mennem kell, de még jövök.

Puszi

Andy
Andy

VirágKép ha olvasod:
Holnap reggel (5-én) 10 óra 32-kor Holdas vagy! Ma este, vagy holnap reggel már jó a hancúrka!!!!

Krissi
Krissi

CatEyeKép
Azért bosszantó a barna rém, mert még csak a 22. napon vagyok és már 3 napja van. Ilyen korán már rég jelentkezett.

KrissiKép
Sajnálom, hogy megjött.

AndyKép
Nagyon örülök, hogy maradt a magas hõ. Drukkolok, hogy két csíkod legyen holnap!Kép

Puszi
Laura
Laura (laura2)

Sziasztok!

Doris Kép
Jó olvasni, hogy jól vagy!

Velem semmi nincs egyenlõre, mensinek semmi jele a három napja folyamatosan fájó (húzó) hasamon kívül.

M.
kismazsi

Jóreggelt! Olyan szépen esik a hóóó! Majd ki csattanok a jókedvtõl olyan gyönyörûûûû Kép Bárcsak babócának örülhetnék így, de majd eljõ az az idõ is.
Andy nagyszerû ez a hõ, kíváncsian várom a holnapi tezstet de nem lehet baj ez a csodaszép hõ csak babukát jelenthet! Kép
Bogár, mi van hogy állsz?
Karmen, ++++ kitartás és sok sok nyugi a lombikhoz hajrááá! Kép
M.Edit, próbáljatok utánajárni mitõl rossz a férjed eredménye, ha hereviszér akkor itt különbözõ eredmények vannak voltak a topikban mi még nem tudjuk a páromé hogy alakult a mûtét után, Karmnenéknak nem lett jó másoknak meg ingadozó nagyon, néha csúcsszuper néha meg teljesen rossz, és emiatt sem kell szomizni így legalább hamarabb jutnak el a lombikhoz, szóval én nem is tudom mit kívánjak magunknak inkább Kép
No lányok beírom az össze mért hõmet aztán légyszi írjátok meg volt-e pé-m!!! Nagyon szeretném tudni!
1 36,6
2
3
4
5
6 36,7
7
8 36,5
9 36,4
10 36,2
11 36,5
12 36,3
13 36,2
14 36,4
15 36,4
16 36,5
17 36,6
18 36,2
19 36,5
20 36,6
21 36,9
22 36,7
23 36,9
24 36,8
25 36,7
26 37
27 36,6
28 37
KÖszi szépen Hurki
hurki

Lányok!
Ha mégis terhes lettem volna, csak ez egy korai vetélés lenne (a mai mensi Kép ), akkor, ha tesztelnék, kimutatná????
Már úgy értem, hogy az elmúlt terhességet. Annyira kíváncsi vagyok, hogy miért késett, meg ráadásul egy csomó tünetet produkáltam is. (gyakori pisilés, nagyobb cici, érzékenység szagokra stb.) Múlt hétvégén "összefutottam" egy pici cicával, és nem bírtam megállni, megsimogattam. Lehet, hogy ez volt a baj?

Szóval jó lenne tudni, hogy vajon a teszt kimutatná-e most is.

Köszi!

Doris, sajnálom, hogy nem tudsz jönni gyakran. Azért írjam a Holdadat?

Krissi
Krissi

Krissi, ha ma jött meg, akkor szerintem még kimutatná. Ennyi idõ alatt nem ürül ki a szervezetedbõl a hormon ...
(Azért inkább ne derüljön ki, hogy vetélés volt Kép )

M.
kismazsi

KrissiKépNekem még három nappal utána is erõs csíkot mutatott,pedig az UH-on már semmi nem látszottKépAzért remélem nem errõl van szó nálad!Szerintem a cica nem okozhatott problémát.
HurkiKépTalán a 18.napon.

krisztinke
krisztinke

Hurki! Köszi. Én is izgulok milyen lesz a párod eredménye.

Andy! Én már tûkön ülök, reggel korán megird az eredményt! Szerintem tuti sikerült most.

Puszi: Karmen
karmen

Sziasztok csajok!
Most jöttem a dokitól. Vérvétel, aminek délután lesz eredménye. Megmondtam a dokinak, hogy nagyon úgy érzem, hogy megjön. Mensis tüneteket produkálok. Esett a hõm 1 tizedet (37). Azt mondta, hogy hisz a nõi megérzésekben, de azért a vérvétel eredménye mondja meg igazán a valót.
Kicsit muris volt a helyzet, ahogy egy orvos és egy boszi megvitatta az eredményt.
Na mindegy. Jövõ hónapban újra megpróbáljuk a "lehetetlent". Akkor majd szurkolhattok megint.

HurkiKép
a 18. napon lehetett a görbéd alapján. remélem akkor volt haccacáréKép

AndyKép
Szerintem igen, vagyis +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++KépKépKépKépKép

puszika
Bogár
bogár

Ja és a dokim mindig eláraszt jobbnál jobb sztorikkal, amit ismét megosztok most veletek:
"Van egy lány, aki meg volt gyõzödve arról, hogy megjön neki és most kiderült, hogy ikerterhes."
Nem is tudom miért mesélte ezt el nekem?!KépKép
bogár

LányokKép
Köszi a drukkotKép
AndyKép
Nagyon nagyon drukkolokKép
KrissiKép
Írd meg mindenképp a holdamat és valaki majd elküldi nekem sms-ben ha nem gondKép

Puszi: Doris
doris

Köszi szépen!
A vetélés híre valahol megnugtatna, mert ezek szerint képes vagyok teherbe esni, a férjecském is képes, talán nincs nagy baj velünk.
Lehet, hogy akkor veszek egy tesztet. A mensi még nem öntött el, de már barnázom gõzerõvel. És érzem is az áradat elõszelét, sajna.

AndyKép Nagyon jó ilyen híreket olvasni egy ilyen szomorkás napon! Remélem, babás vagy!

DorisKép
Írom, ha lesz Holdad, szerintem a napokban.

BogárKép
Lehet, hogy ikreid vnnak????

Krissi
Krissi

KrissiKép
Hi-hi. Á dehogyKép
bogár

Sziasztok!

Hermi, Krissi!
Kép

Andy!
||! Kép Ezt szeretnénk holnap látni!

Bogár!
Kép

Lányok!
Annyira, de annyira nem volt kedvem ma felkelni! Állandóan az jár a fejemben, hogy hivatalosan mára voltam kiírva a babucival. Sírhatnékom van tõle, de rendesen. Kép Pocsék a hangulatom tegnap óta. Ráadásul a párommal tegnap nagyon összekülönböztünk... Hát, ez a hónap így biztosan kimarad. Kép
Ráadásul ma már megint magas volt reggel a hõm, 37,1° Ez akkor most mi? Esni nem esett, csak 36,8-ig. Le szokott menni 36,6-ig. Nem értem.
Na, mindegy, majd túlleszek ezen is!

Kép
Kép

Üdv:
Gitta
gitta

BogárKép
Nagyon szorítok!! Ez a hõ azért nem ok az aggodalomra. Írd meg feltétlenül a vérvétel eredményét. Addig is ++++++++++Kép
AndyKép
Drukk 1000-el KépKépKép
Lujza
lujza

Andy! Hipp-hipp-hurrá!!! Végre valami igazán jó hír! Kép Kép Kép
Doris! De jo, hogy ujra vagy! Kép
Bogár! Én a dokidnak szurkolok!!!! Kép
Hurki! Én is imádom a hóesést! Kép

Andi
andi28

GittaKép
Fel a fejjel, kívánom, hogy béküljetek ki hamar. Annál is inkább, mert szerintem a napokban leszel Te is Holdas.
Én 9 éve okt. 23-ra voltam kiírva, minden évben gondolok rá ezen a napon. Mindannyian így vagyunk vele addig, amíg nem lesz egy "hús-vér" babánk. Ha úgy érzed, hát sírd ki magad.

Krissi
Krissi

Lányok!

Annyira aranyosak vagytok hogy így drukkoltok nekem. Nem tudom de valahogy félek egy kicsit a holnapi teszt eredményétõl. Bárcsak két csík lenne rajta. Reggel az lesz az elsõ hogy megírom nektek.

Bogár!
Azért nálad még nincs minden veszve. Szóval neked sem ártana egy kis optimizmus. Sajnos én is elég pesszimista vagyok.

Krissi!
Ha szombaton voltam holdas nem is esik egybe a peteérésemmel. Ilyenkor mi van?

Puszi

Andy
Andy

BogárKép
Nem feladni. A babásoknak is mindjárt megjön érzésük van. Nagyon jó fej a dokidKépKépKép

AndyKép
Annyira érzem, hogy II-t fogsz látni!!!!! Annyira szeretném.

Lányok a hasam ezerrel görcsöl, mensim meg sehol, csak barnás. Mi lehet ez ?

CatEye

Cat
Kép
cateye

Gitta, nekem november 7 lesz ilyen nap KépKépKép
Remélem hamar kibékültök ...
M.
kismazsi

Sziasztok! Kép

Krissi!
Ne mondj ilyet kérlek! Kép Én is azt gondoltam 2 éve, az elsõ vetélésemkor, hogy az megnyugtat, mert a párom is és én is legalább "képesek vagyunk". De most, hogy még mindig nincs gyerek és már 3 vetélésen vagyok túl egyáltalán nem így látom a helyzetet. Kép Ráadásul az én tapasztalatom szerint nekem egy vetélés után min. 6 hónapnak kellett eltelni mire új terhesség bekövetkezett.

Andy! Kép
Nagyon drukkolok!!! Kép Kép Kép

Leone

KépKép
leone

Legyetek szívesek adjatok tanácsot!!!

Ez a hónap katasztrófa. Kép Sajnos a görbém használhatatlan, mert volt egy torokgyulladásom vagy megfázásom vagy nem tudom mi, amire a doki antibiotikumot adott (hiába mondtam, hogy Clostit és Duphastont szedek és próbálkozunk ezerrel), de én nem szedtem be. Lázas egyszer sem voltam, de hõemelkedésem lehetett. A görbém ilyen: 1-4.nap 36,6 ; 5-9.nap 36,8 ; 10-13.nap 36,6 ; 14-17 36,8 ; 18.nap 36,9 ; 19.nap 37,0. Most ez a betegségtõl használhatatlan mint ahogy én gondolom, vagy lehet olyan hogy Closti mellett nincs pé?
A 15. nap óta idõnként fájogat mind a két oldalon és a mellbimbóim 2 napig nagyon érzékenyek voltak, pedig nekem ilyen nem szokott lenni. Jelent ez valamit? Mit?
Beszedjem a Duphastont vagy felesleges?
Mit gondoltok?

Leone

KépKép
leone

SziasztokKép

Én sem sûrûn írogattam az utóbbi idõben, bár némi rendszerességgel olvastalak Benneteket. Dolgozom ugyan, de annyi meló van most, hogy írni nem volt túl sok idõm, meg nem is igazán volt mirõl.
A lakásunknak már kezd lakás-formája lenni, a konyha, ha minden jól megy hétvégén elkészül.

Nekem is lehet kicsit drukkolni, mert ma vagyok azon a napon, amikor (eddig) meg szokott jönni. Igazából nincsenek konkrét tüneteim, a hasam szúrogat, de pl. pénteken reggel a kávémat nem bírtam meginni, mert hamutartó szagúnak éreztem.

Krissi: én is szeretnék tudni Holdas napokat. Kérlek, írd meg, milyen adataim kellenekKép

HA visszaolvastam, reagálok, addig pusziKép

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Leone: sztem a 13. napi leesés lehetett pé (bár én nem szoktam jókat mondani).

Gitta: nem szabad úgy lefeküdni este, hogy nem békéltetek meg egymással, akármi is volt a konfliktus tárgya.Kép Nemsokára lesz kisbabád és nem fogsz erre a napra olyan borongósan gondolni.

Andy: nagyon vároma holnap reggelt, nem csak magam miattKépKép

Bogár: remélem, Te nem váratsz minket holnapig az eredménnyelKép

Dorisnak a magán címe az, ami a profiljában van?

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Sziasztok!

Lanyok!
Ha rosszul alszom es keveset, akkor csokken vagy no a hom?
Koszonom szepen a valaszokat!

Krissi Kép
Irtam neked maganba holdfazis-ugyben.

Sajnos nem tudok olyan surun irogatni, mint ti, de rendszeresen olvaslak benneteket.
Andy, Bogar Kép en is kivanok nektek ket-ket csikot.
A tobbi probalkozonak szinten szerencses "talalkozast", mint a Nicsak, ki beszel?-ben.

Baj, ha egy kicsit irigykedem, hogy legalabb Ti mar probalkoztok? Mi sajnos csak jovore kezdunk neki, pedig mindig fiatal anyuka szerettem volna lenni. Igy meg, ha elsore sikerulne, akkor majdnem 30 evesen szulnek. Kép

Udv,
Szamoa
szamoa

LeoneKép
Teljesen igazad van. Nem is örülök neki. Csak egy pici reménysugárnak tûnhet még egy nem sikerült terhesség is, hogy ezek szerint mégis képes vagyok rá. Ha ez vetélés lett volna, akkor nekem is a második.
Igazából nagyon szomorú vagyok, csak próbálom magammal is elhitetni, hogy sebaj, minden rendben, jó a kedvem, majd legközelebb stb. Nem akarok belezuhanni egy depibe. Már férjecske miatt se.

CateyeKép
Pont ezt érzem én is, és még csak barnázok, görcsökkel tarkítva.

AndyKép
Ha nem esik egybe, attól még van esély a spontán ovira. Persze akkor a legnagyobb, ha egybeesik, mert akkor az érlõdõ tüszõcske szabadul ki a Hold hatására.

Krissi
Krissi

Gitta,

Legyszi javits ki a tablaban: 16c 2cn.
Koszke.
Holnap vegre megyek nogyogyihozKép

KrissiKép

Pont olyan erzesem volt, mint neked. Mintha valami elkezdodott volna... meg kesett is egy picit.

Azt hiszem most kiprobalom a Luna jogat.
A gyakorlatoknak termekenysegfokozo hatasa is van.
Hallottatok mar rola?

Galuska

KépKép
galuska

Galuska
Én hallottam a Kuna jógáról. Van is egy könyvem róla. Egész véletlenül akadtam rá. Nagy könyvimádó vagyok, így szinte minden vásárlásom alkalmavál megállok a könyves rész elõtt, így bukkantam rá erre is. Próbálni még nem próbáltam (mert egy lusta dög vagyok), de biztos hasznos lenne.
Lujza
lujza

KrissiKép
Ne mondj ilyet, hogy jó a vetélés ! Én sem voltam még soha terhes, és ott a kérdés, hogy képes vagyok-e vajon, de nem szeretnék vetélést azért, hogy megbizonyosodjam róla. Szerintem utánna még nehezebb teherbe esni, ráadásul a szervezetedet is megviseli.

LeoneKép
Nekem Closti mellett nem volt pé-m, és eléri magasan a hõm a 37 fokot. Ezt csak UH-val tudják megmondani, hogy megrepedt-e a tüszõ!!!

JoviKép
Még vagy 9 hónapig ne jöjjön meg !!!!!

GittaKép
Szerintem sem szabad haraggal lefeküdni este. A jó szex mindent megoldKépKépKép

CatEye

Cat
Kép
cateye

Luna jóga akart lenni...Kép
Lujza
lujza

Vissza: Fogamzás