A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

CatEye! Kép
Köszi, UH-val mikor lehet megmondani hogy megrepedt-e a tüszõ? Hanyadik napig vagy mikor?

Gitta! Kép
Szerintem sem szabad haraggal lefeküdni. Én nem tudok este addig elaludni míg nincs minden rendben. Ha csak "véletlenül" hozzáérsz, megsimized máris oldódik a feszültség! Kép

Leone

KépKép
leone

Bogár, Jovi!
Én is drukkolok nektek!
Jaj már nagyon várom a holnapot én is! Remélem jó hírekkel jövök.

Szamoa!
Ne keseredj el, mert én ha most babás leszek akkor 32 évesen fogok szülni. Az a lényeg hogy sikerüljön nem lányok?

Cateye!
Remélem jól érzed!Kép

Leone!
Én is clostit szedtem most és volt tõle pém. A hõm is fel szokott menni tõle.A Duphastont csak orvosi utasításra szabad beszedni. Egyszer én is akartam magamtól szedni, de lebeszéltek róla.

Andy
Andy

Sziasztok Lányok!

GittaKép
Elfelejtettél javítani. Írd felül légyszíves: 8 c., 5 cn.
Köszi
Osztom CatEye véleményét, haraggal lefeküdni nagyon rossz. Bármilyen nehéz is, meg kell beszélni, mert csak rosszabb lesz a dolog.

AndyKép
Végre jó hír! Nagyon drukkolok a zebráért!

DorisKép
Jó, hogy jelentkeztél és hogy jól vagy! Azért néz be néha-néha, jó volt az optimizmusod mindenkinek.

KrissiKép
Szólsz majd nekem is, ha Holdam lesz? Az adataimat már megadtam.

Móni
bogu

Leone!

Szerintem mindenkepp kezd el szedni a Duphastont, mert artani nem arthat, viszont elkerulhetsz egy korai vetelest...

kamilla
kamilla

LeoneKép

Nekem nézték egyszer a peteérésem UH-val. A 11.cn. volt egy 20 mm-es tüszõm. Azt mondta a doki, hogy ez nagyon jó. Utána a 18. cn-en nézte meg, hogy megrepedt-e. Szerencsére addigra megrepedt. Ha nem így lett volna többször kellett volna mennem, de így megúsztam két ultrahanggal.

Puszi
Laura
Laura (laura2)

Sziasztok, Lányok!

Most jutottam csak ide, mert de. Szegeden voltunk (végre letelt az injekció-kúra, a kontroll-anyagot adta le a Párocskám, jövõ hét elején lesz eredmény), és egy csomó munka várt, ráadásul sok boritékolnivaló is van még hátra, igy nincs idõm irni, csak idõnként olvasok.

ANDYKép
ez a hõ nagyon jó, kiváncsian várom a holnapi reggel hireit! De szerintem tuti babás vagy, ilyen magas hõvel!

Többet sajna nem tudok irni, mert akkor sose megyek haza, de mindenkit puszilok!

Rita
knérita

Andy! Kép
A orvosi utasításra szedem, ez már a második hónapom, de azt mondta akkor kezdjem, ha elkezd megemelkedni a hõm. De e mellett a görbe mellett nehezen tudom mikor kezdjem.

Kamilla! Kép
Köszi! Kép

Leone

KépKép
leone

CatEyeKép
Egyetértek, mélyen. És szomorú is vagyok.

BoguKép
Nézlek téged is.

SzamoaKép
Te vagy a Cs. M.? Mert más is írt "polgári" néven.
Én még ha most teherbe is esnék, már túl lennék a 36. szülinapomon, amikor megszületne a babó. Úgyhogy nincs miért keseregned.

JoviKép
A születési adataid kellenek. Óra, perc is.

GaluskaKép
Nagyon sajnálom. Kép

Krissi
Krissi

Javítás:
Andy! Kép
A Duphaston-t orvosi utasításra szedem...

Laura! Kép
Akkor ha elmegyek a dokihoz, kérek egy UH-t, akkor meg tudja mondani, hogy volt-e tüszõrepi és érdemes-e elkezdeni a Duphastont? Jól gondolom?

Leone

KépKép
leone

CatEyeKép
Egyetértek, mélyen. És szomorú is vagyok.

BoguKép
Nézlek téged is.

SzamoaKép
Te vagy a Cs. M.? Mert más is írt "polgári" néven.
Én még ha most teherbe is esnék, már túl lennék a 36. szülinapomon, amikor megszületne a babó. Úgyhogy nincs miért keseregned.

JoviKép
A születési adataid kellenek. Óra, perc is.

GaluskaKép
Nagyon sajnálom. Kép

Krissi
Krissi

Krissi!Kép
Megkaptad a múlt héten a mail-em? Én is kérdeztem, hogy megnéznéd-e a holdam, a születési adataim a levélben vannak.

Leone

KépKép
leone

LeoneKép
Azt nem tudom, hogy utólag mit tud mondani a doki, lehet, hogy azt látja csak, ha még ott van. Azt nem tudom, hogy a helyét látja-e ahonnan kilökõdött vagy csak akkor, ha tudja hogy hol volt és már nincs ott. Na ezt jól megkavartam, azért érted ugye? Talán a többiek jobban tudják, én még csak egyszer voltam.

Puszi
Laura
Laura (laura2)

LujzaKép

Kiprobalom, aztan beszamolok rolaKép Lehet, hogy kedvet kapsz majd Te is hozzaKép
Nem is olyan regen meg rendszeresen jogaztam, de lusta dogsegbol felhagytam vele. Nem is vagyok azota kirobbano formaban. Illetve pont, hogy kirobbantam a formambolKép

Veszekedesrol: nalamnal igazsagtalanabbul veszekedot el sem tudok kepzelniKép Ha csatazunk Biorobottal, olyan igazi verremenore gondolok, van egy pont, amikor mar nem tudom elegge sajnalni es sajnaltatni magam, pedig tenyleg mindent megteszek, hogy megorizzem erkolcsi folenyemKép ekkor dolyfosen visszavonulok, majd' megpukkadok az engem ert igazsagtalansagtol, igyekszem rettento megbantottnak kinezni es persze nekem van igazam! Es akkor jon a fordulopont legbelul: bizti nekem van igazam? Ha igen, megfelelo volt a korites? Latom Biorobotot, jol kimerult a veszekedestol, es arra gondolok olyan rovid ez az elet, hogy ezzel a Biorobottal hetente verremeno csatakat vivjak piti kis dolgokert. Es mar vigyorgunk is, es mondogatjuk: Olyan gyagya vagy! Te is gyagya vagy! Es kisparnaval jol fejbevagjuk egymastKép Sosem alszunk ra egyet, mindig rendezzuk a dolgot lefekves elott.
Allitolag, ha veszekszunk a szerettunkkel, az addig gyonyoruen osszesimulo auraink hirtelen elvalnak egymastol, szornyen elvaltozik a szinuk, vadul orvenylenek, energiat veszitunk. Rengeteget. Egymas energiajat vesszuk el. Meg energetikailag sem eri meg hosszu tavon veszekediKép
GittaKép Ne harizzatok Egymasra sokaigKép

Galuska

KépKép
galuska

Krissi Kép
Igen, en vagyok Cs. M.

Koszonom szepen a vigasztalast eletkor-ugyben. Talan azert felek, hogy tul keson kezdunk neki a baba-projektnek, mert anno az anyukamnak is nehez dolga volt, az 1. baba szules elott meghalt a hasaban, a masodik lett a tesom, a harmadik terhessegnel elvetelt 3-4 honaposan, a 4. lettem en. Tudom, hogy en nem vagyok o, de megis felek.

Ja, arra tudtok mondani vmit, hogy merre mozdul a homero, ha rosszul es keveset alszom?

Mivel nemreg ota olvasom csak a topikot, ezert nem tudom volt-e mar az Aviva-termekenyseget elosegito modszerrol szo? Allitolag egy izraeli gyogytornasz(?) holgy figyelt fel arra, hogy bizonyos "tornamutatvanyok" hatasara a tanitvanyainak sikerult teherbe esniuk. Persze ez gondolom csak akkor all fenn, ha nincs semmi szervi baj.

Udv,
Szamoa
szamoa

Krissi! Szerintem se jó hir a vetélés, mi több mint 3 éve probálkozunk, de mindig azt mondtam, tudok türelmesen várni, de akkor maradjon meg. Sajnálom azt, akinek át kell élnie egy vetélést. Nekem sem sikerült még sosem teherbe esnem, de szerintem akkor már jobb nekem lelkileg ezt könnyebb feldolgozni.

Szamoa! Én már 33 éves leszek mire szülök, ha most végre összejön.

Andy! Reggel gyorsan ird meg mi újság légyszi!

Puszi: Karmen
karmen

Krissi: adnál emil-címet is? Nem tenném közszemlére az adataimat (persze Nektek szívesen elárulom, de ugye nem csak azok olvassák, akik írnak is).
KöszönömKép

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

SzamoaKép
Az Aviva tornáról hallottam én is, van is egy telcsiszámom, ahol lehet jelentkezni, mostanában szándékozom felhívni.
Mi is késõn kezdtük el a babaprojectet, de ettõl még lehet gyereked! Az élet így hozta, biztos nem véletlenül. Merthogy véletlenek nincsenek. Csak ne görcsölj. Én is itt nyávogtam, hogy már milyen vénasszony vagyok, meg is kaptam a magamét itt a lányoktól!!! Azóta próbálok pozitív lenni. Férjecske is már 39, de olyan idétlenek vagyunk mindketten, mint két tini, ezért remélem, hogy a testünk is fiatal még.
Meg hát annak is érezzük magunkat.
Szóval nincs SEMMI veszve!!!!!!

LeoneKép Betápláltalak, akkor van Holdad, mikor nekem.

LányokKép
Mint azt már írtam, januártól nem vagyok Mo.-n, tehát nem tudom nézni mindenki adatait. Már elmagyaráztam, hogy kell kiszámolni a fázisokat, majd a hasznos linkbe is felteszek erre vonatkozólag pár linket, meg magyarázatot.

Ha kint hamar lesz gépem, akkor nem gond, de mostantól túl sok újat nem tudok bevállalni, mert nincs rá fizikai kapacitásom, meg idõm. Azért igyekszem.

üdv:
Krissi
krissi

Lanyok! Kép
Olyan aranyosak vagytok, hogy vigasztaltok. Szinte szegyenlem, hogy meg csak 28 multam. Kép

Udv,
Szamoa
szamoa

Laura, Cateye, Krissi
Nagyon rossz ez a barnázás...KépKép nektek hogy fáj a pocitok? Nekem nem mensi görcs szerûen, inkább kétoldalt érzem a hasamat, mintha a petefészkek erõlködnének. Az a borzasztó, hogy vetélés óta küzdök ilyenekkel és most már fél éve nem volt, és most újból...
Egcsi
Szerintem nem gyulladásKép
Andy
Nagyon jól alakul a hõd!!!! Remélem reggel jó hírrel jössz!
Bogár
Rád is nagyon kíváncsi vagyok! Akkor is fájhat így a pocid, ha babás vagy! Nekem is úgy fájt annak idején.
Gitta
Tényleg nem szabad haraggal elaludni, én már megtanultam megbocsátani, akkor is, ha nekem van igazam... Nagyon szomorú dolog, hogy mára voltál kiírva, én is átéltem ezt tavaaly májusban, idén meg azt, hogy már 1 éves lenne...
Jovika
Nagyon szorítok!!!Kép
Galuska
Mi az a Luna jóga??? Én még nem hallottam róla. De én is lusta vagyok... megvettem az Aviva könyvet, de még nem tornáztam, majd most, ha rendesen megjött, végül is csak a 14. napig kell 2-3 naponta.

Hermi
Hermi

Szamoa

Az a 28 év nem is sok!KépKép

Hermi
Hermi

LeoneKép
Uh-val bármikor megmondja utánna, hogy megrepedt-e a tüszõ.

Lányok!!!!
BogárKép nem tud feljelentkezni a netre, de üzeni, hogy sajnos nem sikerült neki az inszemKépKépKép Köszöni a sok drukkolást. A következõ ciklusban újból próbálkoznak.

CatEye

Cat
Kép
cateye

Bogár! Sajnálom. Kép Ki fog így jó példával járni elõttem? És ez az eredmény már biztos?

Andi
andi28

Bogár
Én is nagyon sajnálom! Csak kitartás! Elõbb-utóbb ugyis sikerül!!!

Hermi
Hermi

Krissi! Kép
És neked mikor van holdad? Kép Ha megírod mikor volt legutoljára már ki tudom számolni és nem kell vele bajlódnod. Kép

CatEye! Kép
Köszi, lehet, hogy holnap felkeresem a dokim. Ez attól függ, hogy mit dönt a családi tanács a most elõállt új helyzetrõl, miszerint nekem és még 9 embernek a cégnél határozott idejûre állítják át a szerzõdésünket, dec. 31-ig lesz érvényes. Kép Ha addig nem fizet a megbízó a munkáért akkor jan. 1-tõl nincs állásunk, de a projectet be kell fejezni dec. 20-ig. Ha fizet a megbízó, akkor maradhatunk.
Ezt egy órája tudtam meg, így eléggé fel vagyok dúlva. Kép
Ez van. Kép

Leone

KépKép
leone

Most beszéltem Anyukámmal. Van egy ismerõse, akinek hormonzavara volt, elõször cickafarkat ivott, aztán fehérfagyöngy teát javasolt neki a természetgyógyász és az rendbehozta, és most lett babás. Holnap én is veszekKépKép Remélem a barnázás is elmúlik tõle.

Hermi
Hermi

Bogár
Sajnálom. Ez hányadik inszem volt?
Lujza
lujza

LeoneKép
Sajnálom a munkahelyi problémádat, sajnos manapság még a rossz munkahelyet is meg kell becsülni, annyira nincs sok lehetõség. Remélem, kaptok újabb megbízást.
Egyébként a [url=http://tycho.usno.navy.mil/vphase.html" TARGET="_top]http://tycho.usno.navy.mil/vphase.html[/url] címen lehet megnézni a Holdfázist.
Nekem pontosan félholdtöltekor van, amikor C betût rajzol a Hold, tehát "csökken", megy az Újhold felé. De ezen a fenti linken megnézheted neked mikor van.

HermiKép
Nekem is kétoldalt fájogat, de már nem barnázok. Egy picit erõsebb most, vörös. Görcseim nincsenek, a méhem egy picit szúrkál, de ez minden. Múlt hónapban nem barnáztam, úgy megörültem neki. Tulajdonképpen ma is csak fél nap volt, aztán jött a vörös rém. Bocsi, ha gusztustalan vagyok.

JoviKép
Az e-mailem a nevemre kattintva látszik.

Bogárnak üzenem, hogy sajnálom!!!!!!!!!!!

Krissi
Krissi

HermiKép
A cickafarkban ösztrogén van, ami meghozza a mensit, ha késik. Egyszer én is iszogattam és 26 nap helyett 23 lett belõle, ezért abbahagytam, nem volt kedvem három hetente menstruálni.
Az orvosi zsályát szokták még nõi bajokra ajánlani, állítólag az segít a gyulladásoknál, de abban is van ösztrogén. Ne vedd persze készpénznek amit mondok, egy gyógynövénykönyvbõl olvastam ki.
A mensis görcsökre, és a mellfájdalomra dupla erõs kamillát szoktam iszogatni, abszolút bevált, lehet, hogy ma is azért nem görcsölök egyáltalán. A kamilla vízhajtó hatású is, tehát a cicikbõl kihajtja a vizet, ezért nem fáj, de a rögtön a fájdalom kezdetétõl iszogatni kell. A kamilla egyben gyulladásgátló hatású is, és nincs mellékhatása sem. Migrénes fejfájásra is ajánlják, de nem akkor, mikor már elkezdõdött a roham, hanem rendszeresen. Nekem, amióta aránylag rendszeresen iszom a kamillát, nincsenek migrénes rohamaim, szóval tudom ajánlani. Egy 92 éves rokonom gyerekkora óta issza a kamillát, és kutya baja, sosem volt beteg.
Az ízét utálom, mindig gyümölcsteával keverem.

Remélem, nem tûntem túlokosnak, csak hát ezek a tapasztalataim.

Puszi:
Krissi
Krissi

Krissi: mél ment. Ezt a holdfázisos linket én is ismerem, nézegetem, de nem tudom, hogyan lehet ebbõl megállapítani, hogy mikor áll ugyanígy a hold?Kép

Bogár: nagyon sajnálom, pedig úúúúgy szorítottamKép

Leone: remélem a munkáddal minden rendben lesz, teljesen átérzem a problémádat. Itt sem vmi fényes a helyzetKép

Gondoljunk arra, hogy mindenki gyorsan "megterhesedik" és nagyívben letojja a munkahelyét jövõreKép

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

JovikaKép
Pár nappal utánam van Holdad. Legközelebb nov. 29-30. körül. Pontosat csak egy nappal elõtte tudok mondani.
Azt, hogy mikor áll ui. a Hold, máshol lehet megnézni. Már ígértem, hogy felteszek egy linket, de vmi történt a netes keresõmmel, és mióta egy új van, állandóan vírust kapok, úgyhogy nem merem használni.

Lehet, hogy ez jó link:

[url=http://www.zodiacal.com" TARGET="_top]http://www.zodiacal.com[/url]

Üdv:
Krissi
Krissi

Nem jó a link, bocs. Régen innen mentettem el egy teljes Holtáblázatot egész évre. Megvan a Wordben, de hogy tudom én azt idetenni?
Ha valaki tudja, árulja már el!

Köszi:
Krissi
Krissi

JoviKép
Én is azt gondoltam, még egy éve is, hogy hamar beterhesedem, és még mindig semmiKépKépKép Már karácsonyra sem hiszem, hogy lehet valami, pedig úúúgy akarom.

LeoneKép
Sajnálom ami a munkahelyeden van. Azt hiszem itt a topicban sok embert fenyeget az elbocsátás réme. Engem az elõzõ munkahelyemen fenyegetett, és hónapokig idegbeteg voltam tõle. Próbálj inkább a babóra koncentrálni, és akkor megoldódik a gond.

LujzaKép,AndiKép
Bogárnak elsõ inszeme volt. Ez sajna már biztos, vérvételbõl mondta meg a doki.

NikieKép
Mi volt a szuper új dokiddal ? Elégedett voltál vele ?

CatEye

Cat
Kép
cateye

Krissi, nagy szemtelenség lenne, ha azt kérném, hogy nézd meg azt is, hogy legutóbb mikor volt? Most csak izgatottan nézegetem, hogy van-e vmi odalenn, de tesztelni nem merek péntek elõtt. Kíváncsi vagyok, hogy es. voltunk-e Holdas napon együtt?
Elõre is nagyon szépen köszönöm:
Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

JoviKép
Most volt neked, kb. okt. 30-31-én.

Krissi
Krissi

Leone! Ellent kell mondjak Cateye-nak, szerintem csak abban az esetben tudja megallapitani a doki, hogy megtortent-e a tuszorepi, ha a ciklus elso feleben is volt uh, es latta hogy egyaltalan no-e! Mert hogy olyan is lehet, hogy nem is nott tuszo, igy most hiaba nezi meg, ha nem lat semmit, nem jelenti azt hogy megrepedt!

Krissi! Irgum-burgum lesz, elore is bocsiKép Szal 1. attol hogy megsimizel egy kismacskat, nem feltetlenul lesz bajdo. Foleg ha betartod a higieniat, es kezet mosol utana! 2. A toxoplasma ilyen koran biztosan nem okoz meg gondot!3. Ugyan miert jo az, ha megis megtudod hogy volt ott baba, de nem maradt meg? Szerintem semmi nem derul ki belole, hiszen olyan is elofordul hogy valaki teherbe tud esni, de nem tudja kihordani. Na ezt nem ijesztgetesnek szantam, csak ilyen is van!

Konkluzio: nem szabad mindenbe parakat belelatni, es ha terhesek lesztek, akkor sem, mert az elegge meg tudja am keseriteni a napjaitokat.

orsoly, aki megint irgumozikKépKépKép
orsoly

Sziasztok Lányok,
sajnos mostanában csak este van idõm benézni és visszaolvasni. Remélem olvassátok az archívot másnap!
BOGÁR:Kép, de ne szomizz, legközelebb sikerülni fog!
ANDY:úgy izgulok érted!Annyira megérdemelnéd végre!+++++++++
JOVI:drukk--drukk+++
ORSOLY:örülök, hogy tele vagy poz. eredményekkel! Akcióra fel!Kép
KRISSI:angyal vagy, ma este belehúzunk!!KépEngem meghat, hogy fûnek-fának figyled a holdját - elvesszük minden szabadidõdet! Egyébként én is raktam fel Holdas linkeket a hasznosba, és én is hasonlókat számoltam ki, bár van egy fél nap eltérés a Te adatodhoz képest. Most már önállósítom magam.És köszi még egyszer!KépJa és ne légy depis, fürjecske miatt különösen - legközelebb sikerül!!!
HURKI:a lakásszétbombázási helyzetünk katasztrofális, az ábra szerint tavasz elõtt költözésrõl nem is álmodhatunk. Minden szaki csigabiga és abszolút nem hatja meg õket, hogy amíg lassúznak engem megõrjít anyós+sógornõ összeállítás.Kép
A dokim azt mondta, amint befejeztük az építkezést beutal a meddõségi centrumba (már a nevét is utálom!) de addig viszont nem hajlandó. Szerinte is fontos a nyugalom. Bár ennek kissé ellentmond az a tény, hogy tavaly (épp ilyenkor) a munka szempontjából leghúzósabb hónapban lettem terhes!Kép
CATEYE,HERMI:sajnálom hogy riogat a barna rémKép
HERMI:megírnád az Aviva könyv pontos címét, szerzõjét? Én is lusta dög vagyok, de a babáért mindent!!!
GALUSKA:szegény Biorobot!Én is agyonmolesztálom néha életem párját, pedig egy szent.Azért nekem sikerül néha kihoznom a sodrából, de kb.3 percig bírunk haragudni egymásra.Kép
GITTA:lehet, hogy meg vagy kicsit hûlve, ezért a hõemelkedés. Már biztos kibékültetek a férjecskéddel, mindenkinek lehet rossz napja!Ne légy szomi!Kép
LEONE:remélem, jól alakul a helyzet a munkahelyeden!Kár, hogy még ezen is idegeskedhetsz!Kép
KISMAZSI:vízállásjelentést kérünk!Kép
Most már fogyhatna az a nyavalyás táblicsku!!!
Jóéjt!
Puszi,
VIRÁG
Virág

Igen, sajnos, tudom. Lehet, hogy én is ez a kategória vagyok. Teherbe zuhan, aztán nem tudja kihordani.

És még mindig nem öntött el az áldás, csak kicsit. De én már ollllyan rosszul vagyok. Fájdogál a fejem is. Jöjjön már meg!!!!

Köszi Orsoly a tanácsot. Bárcsak már ott tartanék, ahol Te.

Puszi:

Krissi
Krissi

Jó reggelt!

Úgy néz ki a barna elmúlik és jön másKép Egyik se jó, mert túl korán jönne meg, az is sárgatest probléma, ha rövid a ciklus második fele, nem? Utálom a hõmérõt!! Nem is mérem tovább. Úgyis betelt a füzetecském, amit a dokitól kaptam, tavaly szeptemberben, azóta mértem... De ha megjön, legalább a Holdas napom jó idõre fog esniKép Ennek szurkolokKépKép
Virág
Könyv: Az AVIVA MÓDSZER S.O.S (Nem csak) NÕKNEK Szerzõ: Aviva Steiner (Ennek zöld az eleje, egy nõ van rajtaés olyan füzõje, mint a spirál füzetnek)
Két kötet van belõle én a másodikat vettem meg, az elsõben talán alapgyakorlatok vannak. Ebben is van ovulációs gyakorlat, ami állítólag serkenti, van benne tornagyakorlat várandósoknak, szülés utáni problémák rendezésére, és inkontencia megszüntetésére.

Hermi
Hermi

Sziasztok lányok!

Ma reggel teszteltem és KÉT CSÍK volt! Igaz kicsit halványabb volt de ott volt a második csík is. Annyira boldog vagyok hogy le sem tudom írni. Szinte el sem akarom hinni hogy velem is 2 év után egy endometriózison túl megtörtént a csoda és babás lettem. El is pityeredtem örömömben mert már olyan régóta várok erre a napra. A férjem is nagyon boldog volt reggel mikor közöltem vele a hírt.
Nagyon köszönöm nektek a drukkolást!

Puszi

Andy
Andy

AndyKép

Óriási gratula!!!!!!! Én is megkönnyezlekKépKép Most még jobb lesz a napom, érdemes volt benézni ide.

Hermi
Hermi

AndyKép

HATALMAS GRATULA!!!! Most aztán vigyázz magatokra !
Veled együtt örülök.

Egcsi
egcsi

Sziasztok!Kép

AndyKépKépKépKépKép
Nagyon örülök, hogy ilyen jó hírrel kezdõdik a nap. Boldog babavárást kívánok neked!Kép Feltennéd a babás görbédet?

HermiKép
Nekem most nincs nagyon hasfájásom, kis szurkálást érzek a barnázás mellett. Amúgy szokott lenni mensis fájdalomhoz hasonló is. Nem tudom, most mi van mert ez a barnázás már nem is igazán barna, hanem majdnem fekete.Kép Lehet, hogy van valami gyulladásom is. Bocs ha gusztustalan voltam.

LeoneKép
Sajnálom, hogy problémák adódtak a munkahelyeden, remélem jóra fordulnak a dolgok. Hátha december végéig bebabázol és akkor nem küldhetnek el.Kép

Puszi
Laura
Laura (laura2)

AndyKép
Nagy-nagy gratula. Nagyon-nagyon örülökKépKépKépKép. Mi már tudtuk, amikor Te még csak reménykedtélKépKépKép
Légyszi-légyszi én is a babás görbét.

CateyeKép
Köszike. Írok magánban.

GittaKép
Légyszi törölj a táblából. Most, hogy átlépem az egy évet, nem szeretném látni, ahogy gyarapodnak mellettem a hónapok. Persze nem megyek sehová. Itt maradok veletek Kép

puszika
Bogár
bogár

Sziasztok!

Még mindig bele vagyok fulladva a melóba KépKépKép

DE:

ANDYKépKépKépKép
szivbõl gratulálok! Már érdemes volt bejönnöm ma! Látod, mondtam én, hogy babóca! Vigyázz magadra nagyon, és ne hagyd magad felidegesiteni a kolleganõd által! Nagyon sok a melóm (pedig fõnök szabin, lógathatnám a lábam, de most nem ez jutott nekem), de ha tudok, akkor irok emilt. Remélem, lesz más is, aki folytatja a babaesõt! Még egyszer gratula!

Most megyek, mert egy nagy összefoglaló jelentést kell gépelnem, és úgy érzem, sosem leszek kész.

Puszi Mindenkinek!

Rita
knérita

AndyKép
Ja és elárulom én is megkönnyeztem a történeteden. Nagyon-nagyon megérdemled (persze, mint mindenki más) azt a boldog 9 hónapotKépKépKép

Bogár
bogár

Laura
Most már elmúlott nekem is a szúrkálás, kezdenek mensis görcseim lenniKépKép
Bogár
Ne légy szomi! Valójában mi is már jóval több hónapja próbálkozunk, csak azt írtam be, amióta orvoshoz járunk emiatt...

Hermi
Hermi

Én tuti bõgnék 1 hétig, ha már végre 2 csíkom lenneKépKép

Hermi
Hermi

Hermi
Nálam kb. 2 hétbe tartana minimum míg egyáltalán elhinném, hogy az vagyok és ráadásul csak akkor, ha már uh-n is látnám KépKép

Bogár
bogár

Andy! Csak ezért a hirért jöttem most, mert rengeteg a dologm. Kép Kép Kép Még én is majdnem elsirtam magam. Nagyon-nagyon örülök!!!

Andi
andi28

Andy!

Nagyon gratulálok neked! Ez fantasztikus hir!KépKépKépKép
Nagyon-nagyon boldog babavárást, igazán megérdemelted!KépKépKépKépKépKép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X