A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Soproni kismamák

Sziasztok!!

Viol, nagyon frankó hely ez a Gosztola!! Biztos klassz lesz ha elmentek! :lol:
Katussaal megbeszéljük és megyünk! Még az idén! :lol: Én is kíváncsi vagyok mit produkálnak ezek a gyerkőcök együtt!!
Máté meg az Alíz mostanában jól elvannak. Alíz mászik a Máté után, a Máté meg menekül előle, és ezen jókat nevetnek! Haláliak! :lol:

Nittával mi van? Hazajött??

Gabó ne búsulj!! Már csak egyet kell aludni!! De jövő héten itthon lesz a Balázs?
Kérdezted a közös képviselőséget. Már a kis f....om tele van vele. Kiderült, hogy 3 erkélyajtós ablaksor nincs benne a pályázatba. 600 ezer. Ezt a háznak kell kifizetni. :roll: :roll:
Későn kezdik az ablakcserét, mindenki morog mint a bolháskutya.....ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ utálom.

Bejelentkeztem Alízzal szemészetre. Odamegyek ma 10-re, erre közli az asszisztens, hogy nem 24-ére írt be hanem 21-ére. Elértettem a telefonba a dátumot. :roll: :roll:

Beus, Eszter ne féljetek, nem lesz semmi gond a szülésnél!!

Egyik barátnőm is tegnap mondta a jóhírt, hogy babát vár! Olyan szupi!! Én is én is..... :lol: :lol:

Erika

Kép
Kép
nercsi

Esztermami:de jo örülök hogy minden rendben!már voltálcukorterhelésen?
tök jo hogy Vince ilyen házias,de édes lehet :lol:
te még nem "félsz"a szüléstöl?
Igen Viol jol irta!hirtelen nagyon magaslett a vérnyomim és nagyon gyorsan kellett a császár.szerencse hogy épp volt ott növér mikor felment a vérnyomásom...különben nem itt irogatnék nektek.ez volt.ezert is félek annyira,de nem lesz baj!remélem!!!!

Gabo:akkor levi már becsajozott???nem semmi.az tuti hogy joképü kispasi..gondolom Lilike is szép kislány.ö mennyi idös?
Huh szegény Te akkor még egy éjjel egyedül??jolvan talán gyorsan elmegy!és megy még hosszabb idöre?vagy most akkor már nyugi lesz?

Zsani:tyü Viri is jol birta akkor tegnap.ma meg alszik?nem semmi.jah mondtad hogy már jo rég aludt..kis éjjeli bagoly lesz ma is :wink:

már csak másfél hét és itt a MIKULÁS!!!
de joooo!

KépKép
KépKép
beus22

Nercsi!Hú ez gáz!!És akkor mire keptál újra időpontot?Valamelyikőtök szemüveges,hogy elviszed?Vagy miért?Csak nem azért,mert mondta valaki,hogy úgy látja kancsal!!??
Vagy az nem Alíz volt?
Egy picit búsulok,de ezt az egy éjszakát már kibírom!!
Olyan édesek lehetnek együtt!!!!! :D :D :D
Mikor Liliéknél vagyunk akkor látom husin,hogy nagyon hiányzik neki egy tesó!!Vagy bölcsi ahol sok a gyerek!!!
Hú és akkor most mi lesz?Van a háznak erre pénze?El is hiszem,hogy morognak,de kitartás csak vége lesz egyszer!
Na felébredt a Husim!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

beus!Nem már többet nem megy holnap végeznek!!
A Lilcsi 1-héttel fiatalabb a Levinél!
Basszus én teljesen azt hittem,hogy jövő szerdán Mikulás!
Vendég

Gabó, a dokinő mondta először hogy kancsal. Elvittem a kórházba, ott azt mondták nem az. Aztán jött a védőnő, azt mondta ő kancsalnak látja, vigyem el máshova is. Hát én most elviszem, mert már már meg akarok bizonyosodni. Én nem látom.
Hétfőn viszem 3 körül.

A pénzt törlesztjük az ablakgyártónak, adtak egy évre kamatmentes hitelt. Így lakásonként kb 3-4 ezer/hó. :roll: :roll:

Erika

Kép
Kép
nercsi

Nercsi:hát nem lehet egyszerü dolog ez a közös képviselösdi.mikor kezdik az ablakcserét?
jol megjártátok a szemészettel..mindenki mást mond--ez érdekes..
aranyos lehet Aliz Mátéval ahogy kergetöznek :lol:

Gabo:és Levi ilyenkor mikor alszik el este ?
tök jo akkor pont összeillenek!nem csináltál fotokat a puszizkodásrol???hajrá kistesoprojekt!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

na most nyugi van 7ig..apos levitte vivit :lol:

KépKép
KépKép
beus22

Beus, dec. 4-14-ig csinálják. Eddig úgy van.
Decemberben már úgy dekorálnám a lakást, de addig nem állok neki, mert akkor úgy is el kell rakni mindent, mert káosz lesz. :roll:

Még van egy órád!!!! :lol: Használd ki!!! :lol:

Erika

Kép
Kép
nercsi

Nercsi!Bírom a dokikat állanó jelleggel mást mondanak!
Kíváncsi leszek a szemész mit fog mondeni!!
Jujj csak nehogy essen a hó akkor mikor cserélik őket!!

Beus!Csak most aludt ilyenkor,mert bent voltunk csajozni és onnan 3/4 1-kor indultunk amíg a Plusszhoz értünk bírta majd mikor köjöttünk elaludt kemény fél órára!Amúgy ebéd után alszik.ez kivételes este volt!
Vendég

Zsani,na még szerencse,hogy tartják a helyét!Biztos jó lesz,ha végre gyerekek között lehet majd.

Eszti,ha esetleg benézel,Istiék ma voltak fogászaton.Azt írták a papírjára fogszabályozás javasolt.Ilyenkor mi van?Ahoz kell menni,akinél voltak?Gondolom vele kell beszélni,hogy mi a probléma,nem?

Képzeljétek?isték ma negyed éves bizonyítványt kaptak.Nem is tudtam,hogy van ilyen.Annyira jó lett,úgy örülök.A szorgalma pl. kiváló,de a magatartás is jó lett a fekete pont ellenére.Majd kap érte valami kis meglepit.

Kép

Kép
hajnus

Erika,nekünk is mondta a dr.nő,de aztán szerintem el is felejtette.Meg nem is látni,hogy az lenne.Védőnő meg ugye nem jár hozzánk,hogy ilyesmit látna.

Kép

Kép
hajnus

Hajnus!Gratulálok Istinek nagyon ügyi!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hajnus, akkor lehet a doktornő kancsal?? :lol: :lol: :lol:

Gondolom Isti is boldog most!!! Nem semmi új suliba, új helyen.....!!! Nagyon ügyi!!

Erika

Kép
Kép
nercsi

Sziasztok!!!! :lol:

Köszi mindenkinek, hogy gondoltatok ránk!! Hát az a helyzet, hogy saját felelősségre jöttem haza, aláírtam a papírt. Egyedül feküdtem egy 3 ágyas szobában, és az első éjszakákat végigbőgtem. Szilveszter aznap éjjel ideges volt rám, mert felébresztették éjfélkor miattam. Úgy hazaküldte Gyulát, hogy még meg se vizsgált, azt mondta, ha szülés lenne majd értesítjük. Meg se akarta engedni, hogy elköszönjek tőle, de én hálóingben, papucs nélkül fogtam magam és kimentem elbúcsúzni. Azóta erősödnek a fájások, de akkor is hazajöttem. Ma reggel úgy köszönt el a szülésznő, hogy a hétvégén valószínűleg találkozunk, de legkésőbb jövő hét közepéig. Álítólag 40 éve ezt csinálja úgyhogy rámnézésre megmondja, bízzak benne. Nagyon lennt van a pocak és folyamatosan keményedek. Az nst szerint már akkor is beindulnak a görcsök amikor Zoé rugdos, és ilyenkor már napok kérdése. Tegnap este óta úgy néz ki a pocakom, hogy egy vizesflakon simán megállna rajta. Szóval én is már biztos vagyok benne, hogy nemsokára mehetek vissza. Csak mindenképpen haza akartam jönni feltöltődni, mert kikészültem pár nap alatt és szeretnék kiegyensúlyozott, normális szülést és nem úgy szülőszobára kerülni, hogy szétvagyok csúszva mint egy felmosórongy. Szóval még ha ma éjjel mennék is vissza, megérte fél napot kinnt tölteni, lelkileg összeszedtem magam.
Legközelebb már tutira 3-an jövünk haza :lol: :lol: :lol:
Mindenkinek millió puszi és bocs de most nem olvasok vissza!

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Hajnus:gratulálok Istinek!!!!!nagyon ügyes!!
mik nincsenek negyed éves bizonyitvány :shock: :shock:
Kép

KépKép
KépKép
beus22

Nitta:örülök hogy jol vagytok!és hogy otthon vagy nyugiban!
pihend ki magad aztan ha itt az idö nyugisan menj szülni!
nagyon drukkolok !!!! :lol: puszi

KépKép
KépKép
beus22

Nitta!!! Teljesen igazad van, még pár órára is jó kijönni onnan!! Örülök hogy jól vagy, és most már tényleg nincs sok hátra ezek szerint!!
Pihenj sokat, aludj ha tudsz, mert nemsokára már nem hagy majd úgysem a kisasszony!!! :lol:

Erika

Kép
Kép
nercsi

Nitta!Üdv újra köztünk ha csak pár napra is!Teljesen megértelek és jól tetted,hogy kiverted a hisztit!Senkinek sem lett volna jó afőleg neked ha idegesen telnek el a napok és úgy mész szülni!!!
Kitartás már nincs sok hátra!!!
Örülök,hogy itt vagy!!
Vendég

Sziasztok!
Megjöttünk az adventi vásárrol.Viol kérdezte,hogy mik vannak ott.Sulisok által készitett ajándékok(nagyon ötletesek,pl.tészta angyalka),meg az ötletház valami játékbolt,könyvesbol képviselteti magát.Jo illat van,karácsonyi zene.NA meg a tombola...sajna nem nyertünk idén semmit sem.
A kakaos sütit kérdezte az Esztermami.Nem nehéz.1 tojást,25dkg cukorral habosra keverni,bele 5dkg vaj,25 dkg liszt,1 sütőporral keverve,1és fél deci tej.2és fél kanál kakao.Összekeverni és tepsiben kisütni.Citromkrémmel,vagy lakvárral töltve finom.De az én lányaim üresen szeretik.(mi töltve)

Nitta
örülök neki hogy jol vagy!Szép,gyöngéd szülést kivánok neked!Amint fájásaid vannak ird ám meg,hadd izguljunk!!!

Beus
ne idegeskedj,és főleg ne sirj!!!Higgy abban hogy szép,szeretetteli szülésed lesz!!!Pozitivan állj hozzá,biztos a baba is szépen nyugodtan akar megszületni!!!
Most jo amugy a vérnyomásod???Vizesedsz???

Andi
jaj,nagyon sajnállak.Nagyon ki lehetsz.Nem is tudom mit ajánljak neked,hogyan töltödj fel.
Hasmenése van a kicsi lánynak??
Vendég

beus
nekem a szülinapom jan.19.én van.(Petrusé meg jan.25!!) :lol:
Vendég

rik!Hú biztos fini lehet!!Asszem meg is fogom csinálni!!Nyami
Nagyon jó dolog ez a gyerekeket is legalább foglalkoztatja valami más is!
Nekem már nagyon kari hangulatom van!!!!Reklámozzák a tv-ben azt az almás-fahéjas Briset meg fogom venni!! :lol: :lol:

beus!Az én szülinapom június 16.,a névnapom dec. 12.Jé nemsokára itt van!Mit is kérjek apától.HMMMM!!!
Vendég

Sziasztok!

NItta,
pihenjél, vigyázz Magatokra és töltődjél, nagyon jól döntöttél, a szüléshez sok, nyugodt energia kell! Nagyon gondolunk Rátok!!

Beus,
én is félek egy kicsit, de még nem annyira, ha közeledni fog az időpont biztosan jobban fogok. Én is remélem, hogy egy kicsit könnyebb szülés lesz, mert Vincét jó hoszzú idő után végül fogóval kellett kiszedni. AZután meg izgulhattunk, hogy nem lett-e baja. AMíg be nem nő teljesen a kutacsa egy kicsit állítólag még kell is izguljunk...mert egy időban nagyon nagy volt a feje...
Szerencsére azért egyenlőre úgy néz ki, minden a legnagyobb rendben.
Igen, a héten elmentem cukorterhelésre, mert letelt a 24. hét is, és 5 volt a cukrom reggel és 2 óra után is, de aki a vért vette, kedves volt, de nem volt nagyon ügyes, mert mindkét karomat megszurkálta és jól bevérzett .

Hajnus,
nagyon ügyes Isti! Gratuláció neki!!

Rik,
ki fogom próbálni a sütit, köszi!!!

Nercsi,
érdekes ez a szem dolog, nekem nem tűnt föl., hogy valami lenne a szemével, azt nem kellen egy laikusnak is látnia, ha tényleg kancsal?
Hú a közösképviselőségért nem irigyellek... tőlünk most vitt el egy csomó pénzt, mer túj kukákat kellett venni és valamiért víz3költség van.

most mennem kell, mejd benézek!!

KépKép
KépKép
esztermami

Rik:de jo lehetett a vásár.azert jo hogy mindenfélét csinálnak a gyerekek ott a suliban nem csak tanulnak.a sütid nagyon fincsi lehet.én is kifogom probálni.
a vérnyomásom az elejétöl kezdve 130/80.sztem meg berki szerintis jo.igen sajnos vizesedek egyre jobban :(
te nem ismersz egy fertöszéplaki szülésznöt?kis fiatal csajszi.szöke félhosszu haja van.

Esztermami:ne aggodj nem lesz semmi baj.minden rendben fog zajlani.te melyik dokihoz jársz?megfogadod?vagy szülésznöt?

tegnap volt aházon kivül-be szo erröl a változásrol ami januárban lesz...nagyon szarul hangzik de kiváncsi leszek rá hogy mi lesz belöle!

KépKép
KépKép
beus22

Beus
annyi idős mint én???Akkor Tilda a szülésznő neve!!Nagyon aranyos,nem volt oszt.társam,de sokat dumcsiztam vele a korházba!
Huuu,nem lehet kellemes az a vizesedés!!
Épp most faltam be az uccso (hogy Gabót idézzem!)sütit!!Nyami!!

Esztermami
mikor volt nagyfejü a Vince???Most olyan kis formás!!!És ne aggodj!Minden terhesség és minden szülés más!Most nem lesz szükség a fogóra!! :wink: :!: :!: :!: :!:

Hajnus
nem is hallotam hogy van negyedéves osztályzás!!!Bizti azért mert Ti nem kaptok jegyet,és akkor meg nem tudnátok hogyan áll a gyerek!?!!??
Nagy gratula neki!!!!

Erika
Az én Rékámnak is mondták anno,hogy kancsal.(még az anyosom is!!)Elvittem szemészhez,az meg ránézésre mondta,hogy nincs semmi baja,csak közelülök a szemei.Aztán oviba 2 évet volt szemüvege,de azt kinőtte,most már nincs!!!
Ird mejd meg mit mond a dokinéni!!!Korházba mész?
Vendég

gabó
még egy éjszaka a férjurad nélkül..... :cry: :cry:
De majd holnap annál nagyobb lesz az egymásratalálás!! :oops:
Vendég

Rik:huu nem tudom de a Tilda igy nem ismerös nekem.de lehet hogy ö az!!!

KépKép
KépKép
beus22

Eszter!Szerintem is olyan kis formás Vince nehéz elképzelni,hogy nagy volt a feje!De semmi gond nem lesz itt!! :) :)

rik!Igen már csak egy éjszaka és lesz nagy huncutkodás!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Jaj ez a gyerek még csak nemrég aludt el nagy nehezen még játszani akart meg rohangálni!!!! :evil: :evil: :evil:
Vendég

Na hello!!!!
Sehol senki????
Nézem ezeket a Megatáncosokat!!!Háááát ha én így tudnék táncolni milyen jó is lenne!! :? :? :?
Szeretnék megtanulni Mambózni,Szambázni meg ehez hasonlókat!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

No látom még mindíg senki így megyek csicsizni!! :lol: :lol: :lol:

Jóccakát!!
Vendég

Jó reggelt!!

Katus!Nagyon Boldog Névnapot!!
Kép
Már tegnap akartam írni,hogy látom Krisztiék elmentek akkor mira hál isten jobban lett tegnapra!!Jó pihenést! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Na egy kis reggeli hagulat csinálás!!
Kép
Kép
Kép

Képzeljétek!Mikor jön valami ünnep és mennek ehez kapcsolódó filmek vagy mesék úgy belemennék a mesékbe.Tudom hülyén hangzik,de hát lökött vagyok!Nektek nem szokott ilyen érzésetek lenni?Vagy egyedi eset vagyok?
Vendég

Jó reggelt hétalvók!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ki az ágyból hasatokra süt a nap!! :D :D :D
Vendég

Katus, boldog névnapot! :)

Én ma sietőben vagyok, lesz délelőtt egy kis főzőcske, pakola, aztán du készülök oszt.talira. Kicsit korábban lesz pancsi nekem is és Dorkának is, mert negyed 7 körül már indulok. Jajj, izgulok, Dorkát egyedül altatja az apja, ilyen még nem volt. :roll: Azért hiába nyüsszög a foga miatt, pár napja megint csak cicin punnyad el, úgy már könnyebb ringatni. Addig csak rázza a sírás... Szal nemtom. Tegnap volt egy főpróba, hááát, mint a sakál... :?

Istinek gratulálok a bizi miatt :P , nagyon jó, hogy fiú létére ilyen jó tanuló, mert nem minden krapek az. Sztem.

Nitta,
örülök, hogy írtál, biztosan jobb most neked otthon. Biztosan minden rendben lesz, fogod tudni időben, amikor Zoé jöni akar, legyen az most hétvégén, vagy jövő hét közepén vagy bármikor. :P Pihenj sokat, kényeztesd magad pároddal, pihenjetek együtt, most még lehet!!! :P De utána! :D Ajajjj! :)

Anikó, ti hol vagytok? Még nem értek haza?

Beus,
veletek is minden rendben lesz ám! :) Jó kezekben vagy, meg nem is először csinálod! :wink: :P Ne parázz, az nem jó a vérnyomidnak. Tom, hogy most jó, de maradjon is így! :)

Gabó,
a mesebeli nő! :D :wink: Nekem nincsenek ilyen gondolataim, de nem elítélendő, ha valakinek vannak! Szépek a mesék, nem baj, ha bele tudád képzelni magad egyes mesékbe! :P

KépKép
viol81

Viol!Jó bulizást neked bizti tök jó lesz!
Dorka miatt pedig ne aggódj ezt is el kell kezdeni valahol!
Majd belejönnek mind a ketten!!
Messze lesz az oszt.tali tőletek? :lol:
Vendég

Szal azt mondod nem gáz?Nem bagyok bolond? :? :? :?
Ez van ilyen vagyok!! :lol: :lol:
Vendég

Oh, és mivel holnap nem valószínű, hogy gép előtt leszek - anyóséknál ebéd - szeretném már ma felköszönteni Esztert is! :P

Boldog szülinapot holnapra Eszter!

KépKép
viol81

Kép

KATUS,NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!!!

Kép

Kép
hajnus

Sopronban lesz, de nem megyek bulizni, nem is tudom, hogy készülnek-e egyáltalán vhova a többiek. 7-kor kezdődik, kaja után még maradok picit, de olyan fél 10, 10 körül húznék. Meg aztán általános isis lesz, nem töröm össze az asztalt, hogy mehessek bulizni, nagyon rég láttam mindenkit, nincs akkora puszipacsi senkivel.
Dehogy vagy bolond, miért is lennél az?! :) Belül mindenkiben ott van még a gyerek, még ha komoly felnőtt is. Ha meg szülő is vagy, akkor pláne. Apám még most is akkorákat tud nyeríteni, ha Tom & Jerry-t talál valahol, hogy ihajj! :lol: Mert nem kapcsolja tovább, hanem nézi... :lol:

KépKép
viol81

Jo reggelt Cajok :lol:

hát itt tényleg hét ágra süt a nap! :lol:

Viol:de jo lesz neked!jo dumcsizást-szorakozást.sztem ne aggodj miattuk tuti el fog aludni Dorka! :lol: nem lesz gáz!

Gabo:ma már érkezik Balázs????de jo lesz neked is! :lol:
olyan jok aképek most már nagyon karis hangulatban vagyok csak kár hogy az idö nem akarja! :cry:
sztem sem vagy bolond a mesés dolog miatt!én kb.4-5 éve voltam igy.ha karácsonykor mentek a mesék-filmek!olyna jo volt!az anyu mondta mindig hogy örök gyerek vagypok meg az is maradok :lol: de ez igy jo sztem!

KépKép
KépKép
beus22

Sziasztok!Katus !Nagyon boldog névnapot!!!!!!
Viol!Jó bulizást estére!Érezd jól magad!Biztos nem lesz semmi gond apával és Dorkával!
Gabo!Mi tényleg hét alvók vagyunk :lol: most keltünk negyed11-kor.DE hát este meg 11 után aludt el a Viri.

KépKép
kola2

Katus nagyon boldog névnapot kivánunk!!
Kép Kép

KépKép
KépKép
beus22

Beus!Itt nem süt a nap.ESte nem tudtam jönni ne haragudj,mert Virág rajtam csüngött.

KépKép
kola2

Viol!Ja,hogy általános lesz!!Azt hittem a másik oszt.tali lesz!!! :lol: :lol: Az más!!
Köszi,hogy nem nézel bolondnak!! :lol: :lol: :lol: :lol:

beus!Irány feldíszíteni az ablakokat meg az ajtót!! :D :D :D
Jó van akkor nem vagyok egyedül ezzel a mesés üggyel!! :D :D
Nekem még nem hiányzik a hó!!!! :? :? :?
Vendég

Kola!Ej ha!!!Nem semmi ti hétalvók!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

beus!Igen ma jön azt mondta felhív ha elindultak és onnan 2-és fél óra!!Már alig várom/várjuk!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Zsani:gondoltam hogy Viri van a dologban :lol: :lol: :lol:
semmi baj!!!ahhoz képest korán elaludt hogy fél 7kor kelt este! :shock:
mi is csak most keltünk.Vivi már 8kor aludt az este és eddig huzta :lol: :lol: teljesen megjavul :P :P kopkopkop
ma mentek tescozni?
itt nagyon jo idö van!!délután kiismegyünk!keddtöl mondja ahideget.azt mondták az ösz utolso 7végéje a mostani és ki kell használni mert jön a tél!

KépKép
KépKép
beus22

Gabo:elhiszem hogy már alig várod!Levit hozhatod ha esetleg tudod :lol: :lol: :lol: :lol:
már nagyon szeretnék disziteni de majd jövö héten!adig talán kibirom valahogy :lol: :lol:

KépKép
KépKép
beus22

jövö 7végén kell az elsö gyertyát meggyujtani a koszorun ugye????vagy?????????
basszus még nem is csináltam! :oops: :oops:
ti csinálttaok?

KépKép
KépKép
beus22

beus!Igen a jövő héten!Még én sem!! :? :(
Vendég

Sziasztok Cajok!
ÚÚÚÚgy hiányoztatok!Utálom,hogy ilyen keveset tudok jönni.Még semmit nem olvastam vissza,majd ha sül a húsom nekiállok.

Alíznak és Katusnak szeretnék Boldog névnapot kívánni!
Kép

KépKép
eszti76

Szia!Már úgy hiányoztál!!!!Szar,hogy ennyit melózol!! :(
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?