Catrine
elküldtem 2 képet, remélem megkaptad
Kórház: engem jobban bolygatott az, hogy mikor én szülök meglesz e még a mi kórházunkban a szülészet. Úgy néz ki, hogy igen.
Szülés: nekem Adri révén van tapasztalatom abban milyen ügyeletes orvosnál szülni, azzal nincs is baj.
Viszont nekem az utosó héten 2 naponta csináltak magzatvízvételt, és ugye mindíg az aktuális ügyeletes. Na ha én reggel 8 órára voltam is terhes-gondozáson kiürült körülöttem általában a váró
Ez így ebben a formában elég elkeserítő.
Na meg nem biztos, hogy mindenki elviseli azt, hogy minden alkalommal más orvos "matasson" benne
Ez mindenképp negatívum csak erről persze senki nem beszél
Egyébként én úgy olvastam valahol a kismamákra vonatkozó orvosos dolog CSAK juniustól lép érvénybe, mi pedig akkor már javában babázunk
Kami
nagyon szép lesz Zsebi
Én falvédőt varrok Esztikének, mivel nem tudom leírni
Igaz a "babasarok" nálunk majd januárban készül el, addigra elkészül
Egyenlőre a kiságy helyén asztal van, amire majd a karácsonyfa is kerül, és ha azt lebontjuk, akkor jöhet az alakítás
Zsuzsi
akkor nem csak az én kisfiam szereti ennyire a pelust
Na nekünk van ám még cumink is
Sági
jó pihenést a hétvégére!!!!
Ma mi is megyünk anyuékhoz, oda most jön a mikulás
Ott lesznek tesómék is neki 2 gyermeke van
Viszont most barátnőm öccse lesz a mikulás
Deakó
dehogy ijesztő, hogy már csak 3 hónap van. Inkább egyre izgalmasabb. Még így 3 babával is. Én már alig várom, hogy megismerhessem az én kis pocaklakómat
Aztán meg , hogy milyen lesz, melyik tesójára fog majd hasonlítani
Nekem az elsőnél az okozott legnagyobb "gondot", hogy ujszülött babát én azelőtt még sohasem fogtam a kezembe
Az első pelenkázás az volt még izgalmas, de utána már olyan volt mintha mindíg is erre készültem volna
Ági
örülök, hogy jó lett a cukoreredményed!!!
Bocsánat attól aki kimaradt.
Szép napot mindenkinek! Ha tudok még benézek, de ha már nem akkor kellemes hétvégét mindenkinek!!
Gabi

[/url