A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Soproni kismamák

Gabóca!
Szivesen melóznék kevesebbet. :D
Mizujs veletek?Nagy fiad eleven mint mindíg?Mikor jössz már egyet dorbézolni. :D

KépKép
eszti76

Sziasztok.

Eszti,szia.látom itt vagy.Az előző lapon írtam neked,megnéznéd? :oops: Fogas kérdés....

Kép

Kép
hajnus

Eszti:jo hogy itt vagy!!!!!!!!nagyon sokat melozol! :(
ma lesz a kedvenc müsorunk el ne felejtsd :lol:
/ha még megy egyáltalán mert már nagyon rég láttam :oops: :oops: /

KépKép
KépKép
beus22

Eszti!Szia!Jól vagytok?
Beus!Igen ma megyünk a tescoba,ha Virágot leadtuk anyuéknál.Ma ott alszik.Még mindig nem vettünk neki semmit pedig holnap van a névnapja.Majd ma :lol:

KépKép
kola2

Beus,az én kedvencem is!!!

Istinek átadtam a gratulációkat,dagad a melle most. :lol: :lol: Most meg moziba ment az osztálytársával.Olyan fura,tavaly még mi kísértük....

Kép

Kép
hajnus

Hajnus:bocsiiiiiiiiii nem tudtam hogy a tied is :oops: :oops: el ne felejtsd!!!!Isti már nagylegény!!!hamarosan majd viszi a csajokat :lol: :lol: :lol:

Zsani:majd ma vesztek neki valamit.ha nem felejted el nem néznéd meg hogy van e gyereknek valo porszivo és mennyiert?de nem fontos,csak ha eszedbe jut... :wink: mentek este valahova apával?vagy csak pihiztek egyet?

KépKép
KépKép
beus22

Beus!Megnézem és este megírom!Nem megyünk sehova ,itthon leszünk.

KépKép
kola2

Sziasztok!!!
Gabó,Beus
holnap van advent első vasárnapja tehát holnap kell az első gyertyát meggyujtani!!!!Én mindig saját kezüleg készitek koszorut!Azt én többre becsülöm mint a vettet.Az csak a mienk... :lol:

Gabó otthon van már a Balázs???

Viol jó bulizást!! :lol: És jó étvágyat!

Képzekjétek ma mi is 9 kor keltünk.Persze Petra velünk aludt,biztos azért! :oops: Hogy fogom én erről leszoktatni??????????????????????????????????????????????????????????????????????

Katus!!!BOLDOG NÉVNAPOT KIVÁNUNK!!!
Vendég

Reni!
Szonja a mai napig nem eszi meg a darabos joghurtot.Annak idején a darabos kaját is kiköpte.Ne aggódj.Lara is ilyen.
Anyudék még ott vannak?

Kriszti!
Jobbulást Mírának!Remélem el tudtatok menni a dédiékhez.

Beus!
Köszi,hogy szóltál.Meg fogom nézni.Te is?

Viol!
Szonja egy örökmozgó volt.Azt hittem hyperaktív lesz. 1 és fél évesen még csak 9 kiló volt.Ne aggódj!

Zsani!

Köszi,jól vagyunk,igaz Szonja egy kicsit taknyos de ez ilyenkor"illő
dolog".
Te,hogy vagy?

Gabóca!
Mennyit nyúlott Levi amióta nem láttam!Bámulatos!
Mikor jössz már egyet dorbézolni?

Hajnus!
Oda mész ahova te akarsz.Informálódj az árakról és válassz aszerint.Szerintem! :D

Ági!
Szonja már nagyon várja ahavat.Mindíg megkérdezi,hogy megyünk hóembert építeni amikor a vastag kabátját adom rá. :D

Adri!
Bocs de nem tudtam mindent visszaolvasni.Írnál magadról pár szót.

Vero már írta,hogy Iván baba volt itt nálunk a múlt vasárnap.Szuperül éreztük magunkat együtt.Dobok fel pár fotót a nevezetes napról.
Ebéd:
Kép

alvás Szonja ágyában:
Kép

séta a bébikkel:
Kép

öcsém és keresztfiam:
Kép

Vero és Szonja:
Kép

KépKép
eszti76

Én viszont asszem veszem a koszorút. Nincs kedvem megcsinálni, ez van.

Beus,
a műsorotok jó, csak mondanák el azt is a végén, hogy ami igaz, arra mi a magyarázat, ha van rá, vagy legalább mit sejtenek róla az okosok.
Olyan porszívót én is láttam, igaz tavaly, de tök jó. Illetve kenyérpirítót is vettünk! :) Le lehet húzni azt a kis bigyót, mint az igazinak, megtekered az időzítőt, kerreg, aztán kipattannak a "kenyerek"! :lol:

Holnapra Virágnak is Boldog névnapot kívánok! :)

Eszti,
na, de jó, hogy megvagy te is! :) Kicsi lányod jól van? Ti is? Milyen husit sütsz?

Zsani,
te jó ég, de jó nektek, hogy ilyen sokáig alszotok. :shock: :P Dorka ma is 7-kor fent volt. Vagyis akkor hallottam, hogy mondja a magáét. Ezért van az, hogy még 3-szor alszik napközben.

KépKép
viol81

Rik!
Nehezen!Szonja egy darabig külön aludt aztán nálunk aludt el de én átvittem a saját szobájába és kb 1 óra múlva jött is vissza.Most pedig stabilan ott alszik velünk.Néha a férjem kimegy a nappaliba mert nehezen férünk el. :?

KépKép
eszti76

Eszti,
nagyon jók a képek!! :P Szonja is hogy babakocsizik, haláli! :) Ivánka nem rámolta le az edényeket onnan?? :lol:
Szerintem Verora hasonlít jobban Iván. Vagy? Legalábbis azon a képen.

KépKép
viol81

Rik:nem mondod?????télleg holnap kell az elsö gyertyát meggyujtani??nem jövö 7en?azta akkor gyors kreálnom kell egyet!!!nálunk is mindig ugy csináljuk venni még sosem vettem.de most nagyon lecsusztam rola.de meglesz idöben!!!!akkor ma mindenkinek szuper éjjele volt....Vivi végig mellettünk alszik :lol: de külön ágyban de szorosan a mienk mellett és reggelre mindig rajtunk ébred :lol:

ESzti:igen megszeretném nézni hacsak elnem felejtem!! :oops: :oops: :oops:
hüü de jo lehetettt Ivcsi babázni.nagyon aranyosak a gyerköcök.és ahogy Szonja tolja a babakocsit-tündéri!nagyon jok a képek!!! :lol:

Zsani:köszi hogy megnézed!!! :lol:

KépKép
KépKép
beus22

Viol:igen én is látam a kenyérpiritot meg most van mikro meg mosogép ami nagyon állat...rendesen ooyan hangot ad mint az igazi mikor öblit meg forog mikor centizik.igen jo,.csak porszivot nem láttam.Vivi meg folyton a rendes porszivon log és nem tudok porszivozni töle csak ha elalszik :D azert gondoltam hátha van de nme biztos..

KépKép
KépKép
beus22

BEUS,RIK,DEC.3 ÁDVENT ELSŐ VASÁRNAPJA!

Kép

Kép
hajnus

Beus,
nálunk is van a családban még 2 kislány, jó lenne találnom nekik valamit. Ráadásul egyikük Luca (dec. 13, ha minden igaz), és dec végén született. No meg a karácsony. Na most vagy egy nagyot, vagy 3 kicsit... :roll:

KépKép
viol81

Hajnus:én is ugy tudom!most akkor?????????

nah megyünk az udira mig jo az idö!majd 5után jövök.szép napot mindnekinek! Kép

KépKép
KépKép
beus22

Amúgy Dorka 2 hónapos kora óta külön szobában alszik tőlünk. Remélem, ha majd már megy és nem ilyen ágya lesz is megmarad ez a jó szokása... :roll: :D Bár nem hiszem, hogy igazam lesz. Biztos minden gyereknek van "átmegyek anyuhoz meg apuhoz" időszaka... :D

KépKép
viol81

Hééélóóóó!!! Hát december 3, az jövő vasárnap!!! Tehát????? Mindenkinek igaza van!! :lol:

KépKép
viol81

Hüü Viol akkor jol összejött..sztem most idén tök jo játékok vannak meg nem is drágák... a mikulást kihagytad :P Kép

KépKép
KépKép
beus22

Eszti,köszi.Megtudnád mondani nagyságrendileg mekkora összegre kell számítanunk?
Tényleg szuper jók a képek!

Viol,jó szórakozást!

Nitta,helyzet változatlan?

Kép

Kép
hajnus

Isti füzetében néztem meg,amiben a vasárnapi miséken pecsételnek neki.Oda van írva.Szóval ez tuti!!!!

Kép

Kép
hajnus

Nálunk meg dec.3 a férjem névnapja,dec.4 anyós szül.napja,6 a mikulás,7-én meg a Bence szülinapja.

Egyébként szerintem a lányoknak sokkal könnyebb ajándékot venni.
Isti a suliban kislányt húzott,szerintetek mit vegyünk neki???

Kép

Kép
hajnus

Viol!
Én egy az egyben a kiskori öcsémet látom Iviben.A fejformája viszont Vero és néha olyan a mimikája is mint Veronak.
Öcsémék pedig azt mondták,hogy Szonja az én klónom. :D :D Találtunk egy képemet amin teljesen én vagyok.ma meg is mutattam a férjemnek és ő is egyetért. :D
Nálatok Dorka pedig tiszta te vagy.

Hajnus!
100ezrekben(200 ezer?) kell gondolkodni én úgy tudom.
Mi nem szabályozunk de mintha ezt hallottam volna.Mindenképpen kérdezz rá.

KépKép
eszti76

Hajnus!
Nálunk dec 6 Miki,dec 13 apu szülinap,dec 20 anyós szülinap,dec.23 anyu szülinap,dec.24 szenteste.Anyagi csőd!!!!!!

KépKép
eszti76

Te jó ég, látom mindenkinek összejött egy kupacba!

Hajnus és Mindenki - mert már sokan írtátok :oops:
köszönöm, megpróbálom majd magam jól érezni! :lol:

Eszti,
óó, nálunk Dorkában már mindenkit láttak... Én is csak a kiskori magamat látom, a mostanit nem... :lol: De a legjobb: amikor megszületett, Gábor felhívta a csapatot is, hogy elmondja. Csütörtök volt, igaz nem edzésnap volt, de összeverődtek vhol, mert vhol játszottak vmilyen meccset. Az illető köré, akivel Gábor beszélt, összegyűltek a többiek, mint a csorda. És amikor a srác kérdezte, hogy kire hasonlít, Gábor mit mondott? "Hát, mindenkire!" Szegényem úgy értette, hogy kettőnkre, de nekik több sem kellett, nagy hujjogás, hőbörgés, stb, és azóta Dorka az Ő gyerekük, mindenki gyereke! :lol: :lol: :lol:
Pedig én nem voltam rossz!!!!! :lol: :oops: :lol: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
viol81

Viol,
köszönöm a jókívánságokat!
Neked jó találkozót estére.
Biztosan el fog aludni Dorka, csak tegnap tudta, hogy otthon vagy és nem értette, hogy akkor, most mi van.

Katus,
boldog névnapot!

Mindenkinek szép napot!

KépKép
KépKép
esztermami

Basszus, ennyi egy fogszabályzás?? :shock: Hűűű...

Hajnus,
az ajikra visszatérve, én csak kisgyereknek tudnék könnyen választani. De Isti korosztályában egy lánynak!! :shock: Nem egyszerű...
Talán vmi jópofa persely, vagy egy szép illatgyertya, vagy vmi ilyesmi. De iszonyat rég voltam ennyi idős :lol: , nemtom minek örültem akkor, lehet, hogy most hülyeségeket írtam... :oops:

KépKép
viol81

Eszter,
köszönöm neked is! :P Az az igazság, máskor is ringatta és/vagy altatta Gábor, de vhogy mindig cici lett belőle, mert nem nagyon akart megnyugodni. Vagy pont mindig rossz napot fogott ki... :?

KépKép
viol81

Vagy!! Ha létezik még HappyBox :oops: , ott is jó dolgok vannak, több korosztálynak is. Pár éve még a Kristályban volt. Asszem.

KépKép
viol81

Tényleg jól összejön mindenkinek!

Most jutott eszembe,hogy a tescos újságban láttam bögrét meg hozzá festéket,amivel otthon ki lehet festeni.Ez jó,nem?

Kép

Kép
hajnus

Eszti!Hát már jó lenne valamit összehozni.Nagyon szuperek a képek!!!
Levi még mindíg olyan rossz kölyök!!!

Balázs még nincs azt mondta,hogy telefonál mikor indulnak!Eddig semmi!
Na mennem kell,mert a Levi ki akar menni!!
Vendég

Képzeljétek a Vaterán licitáltam egy hangos könyvre a Levinek és 900ft-ért megnyertem!Most kaptam az emilt!!!
Ti szoktatok ilyet csinálni?
Vendég

Sziasztok,

csak egy kis együttérzésért jöttem :(
Egész nap émelygek, sőt ma már hánytam is.

Viol,
jó bulizást estére!
Kell egy kis kimozdulás!

Hajnus,
gratulálok Istinek, tök ügyes.

Eszti,
tök szép lány Szonja :D

Gabó,
én is szoktam licitálni, csak én az ebay-en.
Már vettem egy csomó jó dolgot, pl. Ábinak cipőt 5 Euroért.

Zsani,
jól vagy?
ábibaba

Zsanett,
ajajajj, szegénykém... :( Az nem kellemes dolog. Ugyan én nem hánytam, nem is émelyegtem terhesség alatt, de gimis koromból van emlék... :oops: :lol:

Gabó,
én még nem licitáltam soha. Ezek új dolgok? Mi a cím? www.vatera.hu?

KépKép
viol81

Én már csináltm koszorút, de csak 3-án lesz 1.vasárnap. 24-én lesz a negyedik :lol: :lol: :lol: , nálunk már 23-án este szokott jönni a Jézuska :oops:

Ez a tavalyi, akkor még volt időm fényképet feltenni :roll: :lol: :lol: :lol: Majd lefényképezem az újat is mire itt az idő...

Üdv Eszti!!!!!!!!!!!!! Szonja a te kocsiddal sétál? Nekem ilyen volt zöldben :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
Kép
Kép
amica

Katus,
Isten éltessen sokáig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
Kép
Kép
amica

Hűűű, Andi, de szééép!!! :P Az alapot is te csináltad? Miből van?

KépKép
viol81

De az ugye nem a te kezed?! :lol: :shock: :lol: :shock: :lol: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
viol81

Sziasztok!

Viol!

Ird mar meg, hogy mi volt ma este. Dec.4-en lesz Dietereknek karacsonyi bulijuk es en is mehetnek, de a buli 7-kor kezdödik es az esti szopizaskor nem lennek itt. Te lefejed a tejet? Nem tudom, hogy nekem sikerülne -e meg, mert mar nem tul sok van. Lehet ma este csinalok egy "fejös" :) probat. Es persze mindent anyosomnak kellene megcsinalni. Kiscit felek töle, mert par napja ugy alszik el, hogy bebujok vele az agyunkba es max.5 perc utan szunyal is es megy az agyaba. De ha csak siman az ö agyaba dugom ordit mint a sakal. Nalunk meg hangja sincs!

Eszti!

Köszi az infot, ma vettem neki baba kekszet es mikor elindult az anyosommal setalni akkor adtam neki. Kivancsi vagyok hanyszor fuldokolt töle! :shock:
Anyu volt csak itt, de ö mar hetfön hazament.

Beus!

Az en szülinapom apr.5-en van a nevnapom meg okt. 6-an!

KATUS!

BOLDOG NEVNAPOT!!

Nitta!

Örülök, hogy itthon vagy. Ez biztos jott tett Neked, hogy egy kicsit hazagyere es feltöltödjel energiaval.
Vigyazz magadra es ertesits minket, ha itt az idö! :)

Nercsi!

Kihez mentek szemeszetre? Sajnos eleg keves doki foglalkozik gyerekszemeszettel!

Lanyok!

Lenne egy kerdesem!
Szerintetek ha mar nem tudom szoptatni Larat, mert mostanaban attol felek, hogy mar sokaig nem megy. Adjak neki tapszert este?
Persze ameddig csak tudom szoptatom.

Kép
Kép
reni76

Reni!Amíg látod,hogy elég neki addig ne.Ha majd reklamál akkor adhatsz neki szerintem.Én Levinek 10-11-hóig adtam tápikát utánna tejet!

Viol!Igen az!Van egy csomó Fisher játék olcsón!!
Vendég

Zsanett!
Köszönöm!Mikor azt mondják Szonjára,hogy szép én olyan de olyan büszke vagyok rá! :D :D
Kisbabát vársz?Lemaradtam valamiről?

Andi!
Mizujs veletek?Tudsz pihengetni mostanában?Igaz,éppen most olvastam,hogy Janka éjjeli bagolykodott valamelyik este.
Az nem az én babakocsim.Nekem igen korcs kocsim volt annak idején.Ezt Szonja egy osztrák házaspártól kapta.Eléggé lelakott már de azt vettem észre,hogy ezeket a játékokat(kapott egy ócska biciklit is)szivesebben használja mint az újakat.Ki érti ezt?

Viol!
Lemaradtam!Hova mész este?
Pedig olyan jó(volt régen :oops: :oops: )kicsit rosszalkodni. :D :oops:

KépKép
eszti76

Nitta nem írt ma talán bent van?
Vendég

Viol!
Pont ez a poén jutott nekem is eszembe az Andi képével kapcsolatban. :D :D :D :D :D :D

KépKép
eszti76

Reni!
Én Szonjának nem adtam ennyi idősen tápszert hanem tejpépet.Lazára csináltam(sok vízzel)és azt tettem bele neki cumisüvegbe.Ez volt a reggelije és vacsija(elég sokáig).

KépKép
eszti76

amica!Nagyon tetszik a koszorú!!
Vendég

Sziasztok!!

Katus, boldog névnapot!

Kép

Viol, jó bulizást estére!!! Én már ezer éve nem találkoztam az ált. iskolai osztálytársaimmal. Bár most már az iwiwen megvan egypár.

Eszti, gondolom jó volt babázni! Nagyon helyesek együtt!! Külön külön is! :lol:

Reni, a Freiler Alicehoz megyek. Asszem így írja a nevét. Tud róla valakli valamit?

Gabó, apa már jelentkezett??

Erika

Kép
Kép
nercsi

Nercsi!Igen én hozzá járok 3-éves korom óta.Tök rendes és alaposan megszokta vizsgálni a szemet.Nekem kontaktlencsém van.Virinek is már nézte,hogy nem -e öröklödött a rossz szemem.

KépKép
kola2

Zsani, akkor jól választottam! :lol: Az az igazság, ő esik útba, arra járva láttam mindig a névtábláját, mást meg úgysem ismerek.

Erika

Kép
Kép
nercsi

na bejöttünk mert már jo sötét van.
csináltam pár képet.felteszem ha nem baj??!!
[/img]https://www.babanet.hu/album/albumimages/10064/248280.jpg[img]
[/img]https://www.babanet.hu/album/albumimages/10064/248281.jpg[img]
[/img]https://www.babanet.hu/album/albumimages/10064/248282.jpg

KépKép
KépKép
beus22

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?