A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

AndyKépTiszta szívbõl örülök,és gratulálok!!!Mindenképp írj a továbbiakról (UH stb).A görbéd engem is nagyon érdekelne.Vigyázz magatokra!KépKépKép

krisztinke
krisztinke

Sziasztok!

ANDY, nagyon-nagyon gratulálok!!! KépKépKép Olyan jó ilyen híreket olvasni ...

BOGÁR, sajnálom Kép Remélem legközelebb sikerül.

Velem még mindig semmi, és mivel kedvesem türelme fogyóban, ezért holnap reggel tesztelünk. Remélem jóhíreket hozhatok majd ...

M.
kismazsi

AndyKép
Szívbõl gratulálok! Boldog babavárástKépKép
KismazsiKép
++++KépKép
Lényok beköszöntött az esõs, babaesõs évszak????Hûûû, micsoda jó dolog ez!!!
Lujza
lujza

AndyKép
Sok boldogságot kívánok Nektek. Én is elpityeredtem a hír hallatán, de mi már igazából tudtuk...KépKépKép A babás görbét én is szívesen látnám!!!!

KismazsiKép
Olyan jó lenne, ha Te is....Kép

LányokKép
Tegnap már végképp megjött, így holnap reggel megyek dokihoz, és a lovak közé csapunk ebben hónapban remélem!!!!

CatEye

Cat
Kép
cateye

Andy, millio gratula!KépKépKép
Na, lányok, beindul az esõ???
Hajrá mindenkinek!
Barbi
Barbi

Andy,
nagyon nagyon nagyon gratulálok nektek. Vigyázz nagyon MAGATOKRA Kép Kép Kép Kép mennyivel jobb így többesszámban leírni Kép Kép Kép

és minden leendõ kismaminak kívánom, hogy hamarosan kismami legyen (beleértve persze magamat is Kép)

puszi mindenkinek

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Andy! Kép
Gratula, gratula, gratula!!! KépKépKép Vigyázz magatokra (de jó ezt leírni) és boldog babavárást kívánok! Kép

Lányok, Kép kösz mindenkinek aki bíztatott a munkahelyi gondommal kapcsolatban.
Laura! Kép
Sajnos hiába sikerülne a baba, a héten alá akarják íratni a határozott idejû szerzõdést, tehát baba ide vagy oda, nem is hivatkozhatok semmire, mert a szerzõdésem úgyis lejár. Kép

Leone

KépKép
leone

Andy!!!!! Kép Kép Kép Kép

Gratulalok!!!! Kép Kép Kép Kép

kamilla
kamilla

Andy Kép
Szívbõl gratulálok és nagyon boldog babavárást kívánok Neked!
Ányez
Anyez

AndyKépKépKépKépKép Remélem követlekKép

Kismazsi: drukk ezerrelKép

Lányok, nálam sincs még semmi, a hõm az egekben (37,1 reggel negyed 6-kor). Mit gondoltok, meddig várjak a teszttel? Ma a 26cn-en vagyok, 25 napos a ciklusom.

Jovi, aki csak kicsit mer remélni

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

ANDY!:-)))))))))
TISZTA SZIVEMBÕL GRATULÁLOK, ÉS NAGYON BOLDOG BABAVÁRÁST KIVÁNOK!
SOK PUSZI, SZONJA
Szonja

Andy .)
En is csatlakozom az elottem szolokhoz! KépKépKépKépKép

Kismazsi Kép, te is jo hirt hozz holnap!
Udv,
Szamoa
szamoa

JoviKép
Te leszel a következõ!!! Nagyon jó lenneKép Végre elkezdene "ürülni a topicKépKép

Bogár
bogár

Ugy latszik az elso mosoly felszemure sikeredett, pedig nem vagyok az. Kép
Jovi Kép neked is drukk!

Szamoa
szamoa

Kedves lányok!

Nagyon köszönöm a gratulációkat nagyon jól esik. Annyira hogy el is érzékenyültem és megint csak sírok. Nekem is még elég nehéz elhinni, hogy babás lettem az endometriózis után. De látjátok vannak még csodák!
A görbémet holnap behozom és leírom az értéket.
Kicsit félek megmondom õszintén még csak akkor leszek nyugodt ha majd látom UH-án is. Azért még szeretnék jönni közétek, mert benneteket nem tudlak elfeljteni.
Nagyon aranyosak vagytok és kívánom hogy ti is minélelõbb kövessetek! Mindenkinek nagyon szorítok!Kép
Szerintetek mikor menjek dokihoz már a héten vagy elég jövõ hét hétfõn is?

Bogár!
Sajnálom hogy most nem sikerült, de látod nem szabad feladni sosem mert egyszer mindenkinek sikerül!

Rita!
Kíváncsian várom a férjed eredményét és remélem nemsokára ti is kezdhetitek a babaprojektet.

Puszi

Andy
Andy

ANDY:ez csodálatos!Nagyon jó egészséget és boldog babavárást kívánok!!!!KépKépKép
KISMAZSI:drukk-drukk+++
Virág
Virág

KismazsiKép-nak is nagy drukk
bogár

Drága AndyKép

Kirázott a hideg, hogy ilyen van!!! Nagyon sok szépséget, boldogságot és könnyû terhességet kívánok Neked!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Krissi
Krissi

JoviKép
Én azt mondom, várj még egy pár napot, nekem is három napot késett, aztán elöntött. De te biztos nem követed a példámat...
Én mindenesetre drukkolok ám! KismazsiKép neked is!!

Húúú, itt a téli babaesõ!!! A tegnapi hó meghozta a babócákat!

Krissi
Krissi

JOVI:de jó lenne!!!!Kép
ANDY:szerintem ha nem kell progiutánpótlás bõven ráérsz jövõ héten, de még akkor sem biztos, hogy lehet látni valamit UH-n.
Virág
Virág

Sziasztok Lányok!

AndyKép
Ennél jobban nem is indulhatna a nap, jó tudni, hogy sikerült a babát összehoznotok! Nagyon-nagyon sok boldogságot kívánok hozzá!KépKépKép
Én biztos, hogy még a héten elmennék az orvoshoz.

BogárKép
Majd a következõ biztos összejön!
Az egyik barátnõmnek is most a hónapban lesz az elsõ inszemje, már nagyon várják.

JoviKép
Kívánom, hogy Te légy a következõ!

Móni
bogu

AndyKépA helyedben már a héten elmennék dokihoz!Az UH-on még nem fog látni semmit (legfeljebb a szikhólyagot),de jobb a békesség...
JoviKépMég várj vele pár napot szerintem is.Igazság szerint a várt mensitõl számított 10-12. napon mutat a teszt megbízható eredményt.Én nagyon szorítok++++++++++++

krisztinke
krisztinke

Andy! Gratulàlok! Ez nagyon jo hir!

Hurki, köszi a tanàcsot, remélem, hogy a férjednek jo eredménye lesz, szoritok Nektek.

Mi a férjemmel a hétvégi szomorkodàs utàn elhatàroztam, hogy türelmesen vàrunk november végéig, akkor megyünk az urulogushoz, ö majd kivizsgàlja, addig nem érdemes talàlgatnunk, mi a baj. Különben is, ugy tudom, egy tesztböl még nem lehet messzemenö következtetéseket levonni. Elhatàroztuk, hogy nyugodtabb életet probàlunk élni, többet alszunk, sportolunk és türelmesen vàrunk.
A férjem megigérte, hogy lecsökkent a napi kàvéadagjàt 5-röl maximum 2-re (tegnap egyet sem ivott!).
süncsi

bocs, többé nem irok ékezetes a-t
süncsi

AndyKép
Érdekelnének a részletek is. Úgy emlékszem, hogy Clostys hónapod volt ugye ? Mennyit szedtél ? Tüszöõrepesztõ mikor volt ? Mekkora tüszõt látott ? Mikor kellett akciózni ? A nyálkahártyára emlékszem, hogy szupi vastag volt.
Ha nem zaklatlak vele, akkor kérlek írd meg, szerintem mindenkit érdekel.

CatEye

Cat
Kép
cateye

Lányok, köszi a drukkot, rám férKép

Krisztinke: a tesztek a beágyazódástól számított 3., 10., akárhányadik napon mutat eredményt, nem a mensi elmaradását számolják. Bocs, ma nagyon kis okoskodós vagyokKép

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Andy! Én irtam neked, gondolom mrá megkaptad. Én is megkönnyeztem amúgy, olyan jó érzés végre megint valakinek sikerült. Ugye neked teljesen elmúlt az endod? Mert nekem van egy kisebb most is.

Lányok! Beszéltem Edelweiss-al, már 4,5 hónapos terhes, mocorog is nagyon már a baba, ma du. meglátogatom, igy legalább jó hirrel mehetek hozzá, mindig kérdi van-e ujabb babás. Andy! Téged meg ismert is még, igy biztos örülni fog õ is.

Karmen
karmen

JoviKépEz igaz,de mivel a beágyazódás a fogamzást követõ 14. nap körül történik (vagyis kb a várható mensi körül),így egyrõl beszélünk.Persze én sem akarok okoskodni.Egyébként nálam mindkét terhességnél így volt:26 napos ciklusaim voltak,a 30.cn-on még nem mutatott semmit,a 35-en viszont már igen.De próbáld ki már most,ha gondolod,legfeljebb veszel mégegyet.Remélem II leszKép

krisztinke
krisztinke

AndyKépKépKép

EljenKép eljenKép eljenKép

Galuska

KépKép
galuska

Cateye!
Nem zaklatsz, sõt örülök ha tudok segíteni. Tudod én tavaly már szedtem clostit, de nem sikerült. Utána jött az endo és
egy elég hosszú szünet nyárig. Júniusban jött meg a mensim elõször újra és elég rendszertelen volt. A múlt hónapban állt csak be. Még mérgelõdtem is hogy megint clostit kaptam és kezdõdik minden elõlrõl. az 5. napon kellett elkezdenem napi 2*1-et és 5 napig. 13. napon UH volt és az átjárható oldalamon egy 20*20-as tüszõ.A nyálkahártyám 15 mm volt még sosem volt ilyen vastag. Én is kiakadtam rajta, de a dokim is. A 14. napon repesztették meg és mi a 15 és a 15. napon voltunk együtt de reggel. Úgy voltam vele a matyik is frissebbek még, mert általában mindig este volt akció de a férjem a sok munka után mindig hullafárdt volt már.

Jovi!
Szerintem még várjál pár napot a teszttel. Én is ma a 32. napon teszteltem, mert féltem hogy nem mutatja ki. A melleim fájnak 6 napja és alig férnek a melltartóba.

Karmen!
Legyek elõtted az élõ példa hogy endo után is lehet valaki babás. Azt nem tudom hogy az endom elmúlt-e mert nem elmaradt az ellenõrzõ laparom. Remélem nem okoz majd gondot a terhességben.

Szonja!
Nagyon köszönöm a gratulációt és kívánom hogy te is minélelõbb babás legyél!Kép

Puszi

Andy
Andy

Sziasztok LányokKép

Elõszõr is hatalmas gratula AndynakKép Nagyon boldog babavárást kívánok!Kép

Én is kérhetek ilyen holdas elõrejelzést? Elõre is nagyon köszönöm.

Ma voltam dokinál a hormoneredményeimért.Nagyon izgultam, mert ez volt életem elsõ hormonvizsgálata.
Szerinte nagyon szépre sikerült, bár a progeszteron szintem kicsit kevés.
Õ nagyon nem híve gyógyszereknek, most se írt fel semmit, viszont össze akar hozni egy docenssel és át akar adni neki a további teendõkre. Mit értett ez alatt? Fogalmam sincs, én csak azt tudom, hogy a mesterséges megtermékenyítés a szakterülete.
Úgyhogy ez a hír felõlem....

Én is nagyon remélem, hogy most már tényleg beindul a babaesõKép

Mindenkinek pussz:Ildi
hercegné

Cateye!
Rosszul írtam. A 15 és a 16. napon voltunk együtt reggel.

Mégegyszer mindinkinek köszönöm a jókívánságokat!

Jovi!
Kövess!KépDrukkolok!Kép

Andy
Andy

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a kedves szavakat! Kép Hát, a hangulatom nem sokat javult. Drága párocskám nem igazán akar békülni. Pedig nem tettem semmi rosszat, csak lefestettem a konyhaszekrényt, mert már nem tudtam elviselni, hogy milyen mocskos színe van (ki nem cserélhetjük sajnos). Akció sehol... Kép Az az egésszel a baja, hogy nem szóltam neki és hogy fõképpen büdös van a lakásban. Szerintetek ezért érdemlek már 2 napja állandó szemrehányást???!!! Én mindent megpróbáltam, de hiába... Kép

Galuska, Bogu!
Javítottalak! Kép

Bogár!
Sajnálom! Kép

Leone!
Kép Remélem megmarad a munkád! Kép

Virág!
Egyáltalán nem vagyok meghülve! Azt érezném.

Andy!
Gratulálok! Kép

Bogár!
Töröltelek!

Kép

Krisztinke!
A beágyazódás a fogamzást követõ 4-5 napon van és nem a 14.-en!!!

Lányok!
Bocs, hogy csak most jelentkezem, de ki sem látok a melóból!!! Kép

Kép
Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Gitta! Kép

A plusz adataim a táblázatba: gyerek még egy sincs, de a próbálkozás száma: 4 (3 vetélés után) Ezzel én vezetek Kép

Leone

KépKép
leone

AndyKép
A reggeli együttlét után meddig maradtál ágyban ? Én azért félek a reggeli akciótól, mert utánna mennem kell munkába, és 1/2 óránál többet nem tudok feküdni. Ez szerinted elég ? Ezt már sosem tudjuk meg, hogy melyik nap lett a szerencsés, pedig nagyon izgat. Én is azon a véleményen vagyok, hogy nem kell ilyenkor két napokat kihagyni a matyiknak, hanem amennyiszer csak lehet együttlenni, akár naponta is. Ez most Nálad be is jött!!!!

CatEye

Cat
Kép
cateye

Cateye!
Pont szombatra és vasárnapra esett, így tudtam pihenni. akció után 20 percig felpocoltam a lábam a falra és összesen 2 óra hosszát feküdtem. Utána felkeltem és végeztem a dolgomat. Ez most véletlen hogy így jött ki, amúgy mi is este akciózunk.

Gitta!
Olyan jó látni a zebrát a nevemnél!Kép

Andy
Andy

Gitta
Légyszi javíts ki! Az 5. inszem 26-án megvolt.Köszi,
Lujza
lujza

Inszemes lányokKép
Lenne egy kérdésem. Amikor megkapjátok a tüszõrepesztõ szurit, mikor hivat be a doki, hogy megcsinálja az inszemet. Közvetlenül az utána való napon?

köszi
Bogár
bogár

Andy,

Elõször is: szívbõl gratulálok nektek!!!

Lányok,

Kérlek benneteket, aki tud, segítsen némi információval.

Már megvan a második hormonvizsgálatom is. A dokim szerint: nincs semmi nagyon eltérõ a normálistól, ez alapján semmi akadálya annak, hogy összejöjjön a baba és végig ki tudjam hordani. Ez idáig jó. Kép
Az én laikus szemem azonban nem annyira találta jónak az eredményeimet (bár én abszolút nem értek hozzá), viszont idõ nem volt rá, hogy a dokit ki tudjam részletekbe menõen faggatni. Szerintem a progiszintem kicsit alacsony, amire azt mondta, hogy igen egy kicsit majd megtámogatjuk Utrogestant-tal. Õ nem gyógyszerpárti, de ártani nem árthat, és ha én nyugodtabb leszek tõle, felírja a következõ alkalommal. Errõl a gyógyszerrõl tudom, hogy sárgatesthormon és a terhességet védõ hormon. A doki szerint akár az egész terhesség alatt végig lehet szedni.

Viszont említette, hogy fel fog írni Clostylbegyt (jól írtam a nevét?) a peteérést elõsegítendõ. Errõl a gyógyiról semmit sem tudok. Volna köztetek valaki, aki írna nekem errõl: mikor kell elkezdeni szedni, mi a hatása, hány napig kell szedni stb. stb.

A Torch vizsgálatom még mindig nincs kész, pedig már lassan három hete levették a vért.
Fontos lenne tudni, mert a dokim addig nem akar semmit sem felírni. Ráadásul még meg akar nézni a menzi után UH-val, de fogalmam sincs miért? Az jó, hogy lelkiismeretes, de kicsit meg vagyok ijedve, hogy valami mégsem stimmel velem, csak még nem mondja meg.

Tökre ki vagyok bukva, mert megint hû lettem a topic címéhez.Kép
Ez volt a harmadik próbálkozásunk a júniusi missed ab.-m óta. Egyre nehezebben viselem, hogy már megint nem sikerült. Azért várom annyira, hogy végre gyógyit szedjek, mert lelkileg kicsit meg fog nyugtatni (bár én sem vagyok a gyógyszerezés híve). Bocsi a negatív hullámokért..

Az utolsó kérdésem a Maca Vibe-re vonatkozik: mennyit kell belõle szedni és meddig, ill. lehet-e mellette gyógyikat szedni?

Elõre is nagyon köszi a választ.

Sziasztok Kép

Nati
nati

Nati! Kép
Nincs okod a depizésre, jó ha ilyen lelkiismeretes a dokid.
A Closti is progipótlásra használatos, de ez maga nem tartalmaz hormont ha jól tudom, csak stimulálja az agy azon részét amely a hormonokat termeli. A peteérés biztosítására szedetik (velem is) a mensi valahanyadik napjától kb. napi 2 szem 5 napig. Hogy hanyadik naptól és hogy pontosan hány szemet, ezt az orvos mondja majd meg.
A mensi utáni UH-t nem tudom pontosan miért akarja, de azzal függhet össze, hogy ezt a Closti + Utrogestan párosítás általában úgy csinálják, hogy figyelik hogy van-e peteérés, megrepedt-e a tüszõ és amikor ez megvan utána kell elkezdeni az Utrogestan-t (vagy mit én nem ezt szedem) hogy az esetlegesen bekövetkezett megtermékenyülés után a beágyazódást segítse.
Sajnos az én dokim nem figyel semmit, úgyhogy részleteket nem tudok írni, majd ennek a ciklusnak a végén kell visszamennem ha nem sikerült 2 hónapos gyógyszeres kezelés után sem teherbe esnem.

Javítsatok ki ha valmiben tévedtem!

Leone

KépKép
leone

Leone,KépKép

köszönöm a választ.
Kicsit meg vagyok ijedve, mert soha az ég világon nagy bajom nem volt és sajnálom, hogy rá vagyok szorulva gyógyszerekre, ahhoz, hogy gyermekem szülessen.(Lehet, hogy fizikálisan nem is vagyok rászorulva, csak a vetélésem annyira megviselt és még most is félek, hogy megismétlõdik, ami viszont lelkileg nyomaszt. Az az igazság, hogy kicsit hipo is vagyok)
Világ életemben egészséges voltam, nagy bajom sosem volt.
Mindig azt hittem, majd akkor esem teherbe, amikor szeretnék.
Fájdalmas, hogy nem megy olyan könnyen.

Sajnálom, hogy a dokid nem olyan figyelmes, nehéz dolog igazán jó nõgyógyászt találni.

Szia
Nati
nati

BogárKép
Engem eddig mindig másnap hívott inszemre.
Lányok!
A 22.23.24. napi görcsölgetés nem feltétlenül jelent rosszat? Úgy félek, hogy ez lelökõdés.A hõm viszont jó, ma még egy tizedet feljebb is ment (37,4). Akkor mitõl görcsölök?? Ma van 10. napja, hogy az inszemet csinálták. Már jól kibõgtem magam.Kép
Lujza
lujza

LUJZAKép
ne sirj, nincs miért!!! Nézz meg egy kicsit visszább AndyKép tegnapi hõjét: 37,4! És ma reggel kétcsikos lett a tesztje! Tehát ne add fel, a görcsölgetés lehet a beágyazódástól is, sõt! A 10. nap pont jó, kb. ekkor kell belefúrnia magát a jó vastag fini Kép nyálkahártyába. Hány napos szokott lenni a ciklusod? Ne bõgj léccci! Hiszen lehet, hogy Te leszel a következõ zebrás! Egy kis türelem babát teremKép! Ilyen mosolygós huncutkát:
Kép

Puszi,

Rita
knérita

LujzaKép
Szerintem a hõd nagyon is arra utal, hogy baba lehet a dologban. Ha gondolod írd meg a teljeset és lemeozom.
Lelökõdés?Kép Szerintem semmi okod az aggodalomra. A babuci az 5. 6. napon beágyazódik. A görcsölgetés pedig jelezheti azt, hogy õ most már ott van és ott is marad. Két lányt is ismerek, aki arra panaszkodott, hogy fáj a hasa és kiderüt, hogy terhesKép

Még egy kérdés: bocsi. Amikor behivott, akkor a tüszõid már megrepedtek?

puszika
Bogár
bogár

Lujza, kedves, ne bõgjKép Ez sztem kifejezetten jó jelKép

Én nagyon rosszul érzem magam, de ennek most örülökKép Azt hittem, az éhségtõl, de már ettem és még mindig.

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Egyébként az én hasam is fájdogál. Olyan "mintha meg akarna jönni" érzés, csak nem annyira konkrét, vagy hogy is mondjam.

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

JoviKép
Szurkolok, hogy Neked is sikerüljön, és a jelekbõl ítélve, erre nagyon esélyes vagy!KépKépKép

LujzaKép
Ne depizz és ne sírj! Ilyen jó hõvel örülni kell!

Lányok, mikortól kell mérni a hõt? Én ma vagyok a 6. napon, még jó, ha holnap kezdem?

Pusz: Móni
bogu

Olyan aranyosak vagytok!!! Nagyon köszönöm!! (Most meg ezért bõgök).
Rita
28 naposak akkor, amikor semmi gyógyit nem kapok.Az inszemes hónapokban inkább 30,de van amikor pár nappal késõbb jön meg. Mindig barnázás elõzte meg, de a múlt hónapban már nem volt.
Bogár
Amikor behívott, akkor nem nézett UH-al. 12. napon volt UH, annak függvényében adta be 13. napon a tüszõrepesztõ szurit és másnap behívott inszemre. Az inszem elõtt 36,7 és 36,9 között mozgott a hõm.
14. 36,9 inszem
15. 37,1
16. 37,2
17. 37,2
18. 37,3
19. 37,3
20. 37,2
21. 37,1 kevés lvás, korábban kelés
22. 37,3
23. 37,3
24. 37,4 mai nap
Lujza
lujza

MóniKép
Persze bõven elég. Van mikor én a 8. napon kezdem el mérni.
...és ha már annyira ismered a ciklusod, akkor elég a tüszõrepikor és akár a ciklus vége felé figyelni az eséseket/növekedéseket.
bogár

LUJZAKép
ez a hõ nagyon klassz, szvsz baba van a dologbanKép! Még néhány napig ilyen szép magas marad, és már veheted is a tesztet! Huncutka hogy tetszett?

JOVIKAKép
Te is nagyon gyanús vagyKép! Hányadik napon vagy? (bár a táblában is visszanézhetném...)

Cupp,

Rita
knérita

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?