A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Soproni kismamák

Kép

KépKép
KépKép
beus22

na ez nem og sikerülni! :(

KépKép
KépKép
beus22

Nercs!
A Freiler Alizról én is csak jót hallottam.Az egyik ismerősöm is hozzá jár egészen kicsi kora óta.Aranyos és jó szakember.
Miért kell mennetek szemorvoshoz?

KépKép
eszti76

Ábibaba:sajnálom hogy rosszul vagy,talán nem tart sokáig!!!
hány hetes vagy?a suliban tudják már hogy baba lesz?

Amica:szép a koszoru nagyon!

Gabo:mi a helyzet?telefonált már Balázs?

KépKép
KépKép
beus22

Nercs=Nercsi!

KépKép
eszti76

Igen apa telcsizett kb. 7-re érnek haza!!!Juhéjjjjjjjjjjjj! :lol:
Képzeljétek megnyertem a licitet egy gitárra is meg most szólt az egyik csaj porszívó ügyben 750ft-ér!!Remélem egyenlőre a többi licitemet nem fogadj elmert ha igen akkor anyag csődbe megyek!!!
Gyorsan be is zártam az oldalt,mert annyira belejöttem,hogy hú!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Eszti, a doktornő, meg a védőnő is mondta hogy kancsal. A kórházba voltam vele, ott azt mondták nem az, de hogy megnyugodjak, elviszem ide is, minél előbb derüljön ki ha az.
Hétfőn megyünk 3 körül.

Erika

Kép
Kép
nercsi

Gabó, akkor 7 után ne várjunk??? :lol: :lol: :lol:

Erika

Kép
Kép
nercsi

Hát ne nagyon!!!Talán!!

Na a porszívó lemondva,mert most írt a csaj,hogy 2200ft!!!A tescoba meg 1300ft!!
Vendég

Lasan megyek is eligazottam magam!!
Vendég

Ti szoktatok füstölőt égetni?? Én eddig utáltam a szagát, most meg kaptam egyet, és azóta rákattantam. Olyan kellemesnek érzem. :lol:

Erika

Kép
Kép
nercsi

Itt a lap tetején hirdetik a fisher price fotóversenyt. Küldött valamelyikőtök képet? Én most küldtem. 500 ft ajándékutalvány tuti. Ha nyerünk meg 5000.

Erika

Kép
Kép
nercsi

Gabo:tök joo én egy pelenkázora licitáltam itta mit játszoszönyegnek is lehet használni.jo dolgok vannak !!!
huu de izgi estéd lesz :lol: :lol: :lol:

Nercsi:mi régen nagyon szerettünk füstölöt égetni de most ujabban az illoolajokra vagyunk rákattanva!sztem tök jo!

KépKép
KépKép
beus22

sziasztok!
na,itt vagyok én is.a hetünk nagyon kaka.zórát és szecsőt tegnap vittem vissza a dokihoz,szecsőnek kedden jár le a gyógyszer,szerdán mehet suliba.zóra viszont tüdőgyulladásos.tegnap este 6-tól volt a rendelés,még onnan elmentünk röntgenre,de már előbb a doki felírt erősebb gyógyszert,hétfőn vissza kell vinni.de nagyon borzasztóan köhög(éjjelente aludni sem tudok,vagy hallgatózok,hogy jól van-e,vagy köhög és rohanok hozzá-nagyon félelmetes hallani,néha szinte fuldoklónak hallom)mírát meg a fülészetre kedden kell visszavinni,remélem meggyógyul rendesen ő is.szóval most jól összejött a betegség.teljesen kivagyok.(a nagyok azért már jól vannak,sokat játszanak,veszekednek,de zóra rosszul van,sokat hisztizik,de szerencse,hogy péter csütörtök óta szabin van,legalább nappal le tud váltani zóránal).így csütörtökön én is almáspitét sütöttem :wink: ,csak az enyém nem volt ilyen nagy,mint a gabóé.

andi
azért csak van szabadidőd,ha adventi koszorút csinálsz :roll: :lol: .nekünk nem szokott lenni,nem is tudnám hova tenni(nincs ebédlőnk,a dohányzóasztalon meg nincs biztonságban-meg igazából én nem is vagyok ilyen dekorációs)

eszter
szonja milyen komoly nagylánynak tűnik a babakocsijával!

ábizsani
jobbulást!szerencsére én nem ismerem ezt a hányós dolgot,soha semmi bajom nem volt terhesség alatt(kisebb hányinger míra kakija szagától,meg a mentolos fogkrém zavart,azt meg lecseréltem herbálra)

nem is tudom mit akartam még írni,mert most nagyon sokat kellett utánatok olvasni,olyan sok nappal le voltam maradva.talán ha visszaáll a rend(ovi,suli) majd jövök megint rendesen.bár elővettem a tavaly abbahagyott gobelinemet,folytatni kéne,van jó barátunk(család),akiknek már ajándékoztunk karácsonyra ilyet és nagyon szeretik,mindig kérdezik,hogy csinálom-e még,mert olyan szép,stb...lehet,megint kapnak egy szépen kivarrt képet

jó hétvégét mindenkinek!gabó,jó éjszakát!!! :wink: :wink: :wink:

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Csilla:jobbulást a gyerköknek!!baszus jol elérte öket.szegények! :cry: :cry:

KépKép
KépKép
beus22

Csilla!
Szomorúan látom amit írtál,hogy betegek a gyerekek!Minél előbb(már ma!)gyógyuljanak meg.A nagyok jobban viselik ugye?Dedrága kicsi Zóra,hogy viseli?
Hát igen,egyre több nagylányos fotó készül Szonjáról(mert már nagylány( :D :cry: )

Nercsi!
Szonjára is azt mondta a doki,hogy kancsi aztán a kórházban megállapították,hogy nem az.De ha te ettől nyugodtabb vagy feltétlenül vidd el.
Mi már tettünk fel képet a Szonjáról. :D

Még egy szerintem nagylányos kép:
Kép

KépKép
eszti76

Na mégis csak megyünk valahova.Apa mondja ,hogy nincs itthon a gyerek hát menjünk valahova.

KépKép
kola2

Eszti!Tényleg nagylány már.De akkor is a kicsilánykád marad mindig :P
Csilla!Jobbulást nektek!

KépKép
kola2

Eszti:tényleg nagylány már Szonja.hogy fekszik ott.aranyos nagyon.sztem ezen a képen tiszta apja :lol:

Zsani:jol teszitek menjetek csak .rátok fér a kikapcsolodás.és Viri ugyis jo helyen van! :P hova mentek?

KépKép
KépKép
beus22

Nercsi!Én szoktam nekem most Jázminos van ma is égettem!!

beus!Igen jó csak most tudtam meg,hogy 600 és 1000ft között van a postaköltség!! :( :(

szemizo!Hú nagyon sajnálom,hogy ilyen beteg Zóra!!
Jobbulást a gyerkőcöknek!!

Eszti!Nagyon nagylányos Szonja!!Gyönyörű lánka lesz belőle!
Most is az,de még szebb lesz mint anyukája!! :lol: :lol:
Vendég

kola!Menjetek is jár a szórakozás nektek is.
Vendég

Zsani, menjetek, kapcsolódjatok ki!!!

Csilla, jobbulást a gyerkőcöknek, neked meg kitartást!!!

Eszti, nagyon komoly csajszi már Szonja

Erika

Kép
Kép
nercsi

Beus!Nemtudom hova megyünk.Apa felhívja a barátokat ,hogy hova mennek.Írtam már a porszívó árát?Ha nem akkor 1699ft.
Eszti!Ti nem mentek sehova?

KépKép
kola2

sziasztok!!!
Szemizo
mielőbbi gyogyulást az aproságjaidnak!!!

Beus
most nézem tényleg dec.3 az első vasárnap.Itt a játszin mindenki égetni fogja holnap,mert szerintük az.Na de most megnéztem a naptárba és csak jövö hét.Na majd holnap felvilágositom őket!!! :lol: :shock: Csak egy kérdés:miért-e hétvégén kezdődtek az adventi vásárok???

Zsanett
szegénykém!!Nagyon sajnállak,ez a legrosszabb egy terheségben,de hamar tul leszel rajta!Az elsővel is rosszul voltál???Dokinál voltál már???(én egyikkel sem hánytam,de a Petrussal émelyegtem.Rékát meg 8 hétig nem is vettem észre :oops: )

Zsani
hova mentek???Beültök valahova??? :wink:

Eszti
üdv. körünkben!!Már nagyon hiányoztál!!! :cry:
Szonja nagyon szép lány osztom én is ezta véleményt.Lesz még bajod vele a fiuk terén! :wink:
Melot birod??
Akkor nem vagyok egyedül ezzel az anya-apa ágyában alvással??Hiába viszem be,visszafut hozzám!! :cry: Mikor alszik ott már??Nagyon kényelmetlen!!!Meg se merek mozdulni nehogy felkeltsem,igy állandoan zsibbad mindenem!! :cry: :o
Vendég

Eszti!A képen Szonja mellett van egy ló,annak vílágit a sörénye?Viri szeretne olyat.Vagy csak színes ?

KépKép
kola2

Gabó!!
Jo éjszakát nektek!!Érezzétek jól egymást!!
Vendég

Gabo:én ugy udom 690 a pk.Levi bizti örülni fog a cuccoknak!mikor érkeznek?ja amugy a nök lapja cafe-n is van licit.ot is vannak jok :lol:

Zsani:köszii hogy megnézted a porszivot!Virinek sikerült találni valamit?

KépKép
KépKép
beus22

Gabóca!
Köszi a bókot Szonja nevében.Remélem is,hogy jó és szép csajszi lesz bár akkor sok veszély fog rá leselkedni hímnemüek formájában.
Előre félek mi lesz majd ha el akar menni az éjszakába.Nem lesz választásom,el kell engednem.
A múlt héten disco volt itt nálunk a borozóban és nagyon hangosnak találta.Befogta a fülét és azt mondta,utálja ha hangos a zene.Én meg kapva kaptam az alkalmon és elmondtam neki,hogy a discokban mindenhol ilyen hangos a zene.(hátha elrettentem)Ő pedig azt mondta,hogy akkor nem fog discoba menni.Én meg örültem ezerrel. :D :D :D
Látom várod apát!nem kérdezem meg mi lesz az esti programotok! :oops: :D :oops: :D :oops:
Kép

Zsani!
Menjetek is el egyet apával.Én is szivesen elmennék de az én férjem nem ajánlotta fel. :cry:
Merre fogtok menni?Old Boys?

KépKép
eszti76

Rik!Nálunk is jön Virág éjjel :? Alig férünk el tőle,mert állandóan forgolodik meg kiterül.De ha vissza visszük akkor utána1-2órával,ismét jön.Hát jó lenne ha leszokna róla.De közbe olyan édes amikor álmában átölel és úgy alszik :)

KépKép
kola2

Eszti!Te is mennél valahova?Még nemtudom hova megyünk.Majd csak 8-óra fele indulunk.
Pont én is múltkor gondolkoztam ,hogy milyen ideges leszek majd ha már el akar menni majd valahova.Viri nagyon szereti a zenét,táncolni meg egyenesen imád.Mindig rázza magát ha zene szól.

KépKép
kola2

Zsani!
Az egy egyszerű plüss póni.Nem világít semmije.amikor nyáron a Csilláéknál voltunk és elmentünk az állatkertbe akkor kapta Szonja.Azóta is vele van mindíg és még az oviba is viszi.
Virág is szereti a pónikat?Most a Tescoban lehet kapni.
Annyira nagyon elmennék egyet bulizni.

Rik!
A zsibbadás még haggyán de azok a fájdalmak a nyak és válltájékon amik majd most jönnek..... :cry: :cry: Mi már kb fél éve így alszunk.Nem valami jó!A saját ágyában nem is alszik azóta.A gyerekszoba a hörcsögé. :D

Beus!
Gyorsan meg is mondom a férjemnek amit írtál mert teljesen el van kenődve,hogy ez a gyerek csak rám hasonlít. :D

KépKép
eszti76

Zsani!
Szonja is imád táncolni,rappel ezerrel de csak nem túl hangos zenére.Most a Robí Wiliams:Bluebox(asszem így kell írni)című száma a favorit.Fel is vettem videjóra ahogy rázza rá. :D

KépKép
eszti76

eszti
a discohoz szeretnék hozzászolni!!
A Réka 10 éves de most is utálja a hangos zenét.Igy volt mindig is!!Reméljük igy is marad!! :wink: :lol: :lol:
Vendég

Igen újabban a lovakért van oda ,igaz van neki 2,de neki még kell.Szonja mért nem szeret a szobájába aludni?Én is azt hittem csak nálunk van,hogy a gyerek jön éjjel aludni.A szobájába napközbe se nagyon van ,a játékait is mindig áthordja mihozzánk.
Férjed nem szeret bulizni?Apa se nagyon de már régen volt,biztos mehetnékje van .,azért mondta,hogy menjünk el.
Bár én jobban csípem a lány bulikat :wink:

KépKép
kola2

Rik!
Akkor van esély....?Ez megnyugtató!Csak az a baj,hogy majd ha a barátnői menni akarnak szerintem ő is leküzdi a hangos zene iránti utálatát és velük tart.Sajna ez az élet rendje! :cry:
Most értem meg a szüleimet,pedig annak idején vérig voltam sértev amikor nem mehettem el vhova.

Zsani!
Szonja sem megy be napközben sem a szobájába.Ő is kihordja inkább a játékait oda ahol mi vagyunk.Néha ezért olyan a lakás mint ahova a bomba bevágott.Mostanában viszont mindíg DVD-t néz.Nem örülök neki mert féltem a szemét.

KépKép
eszti76

beus!Igen annyi most írt a csaj,hogy akkor megbeszéljünk,hogy mikor és jön a fűnyíró meg a gitár!!Ez karira lesz már neki!!

Eszti!Ez az animáció így jó ahogy van és így is lesz!!
Már itt vannak Kanizsán most bevásárol haza viszi az egyik melós társát és jön haza!! :lol: :lol:
Ó menni fog ő mint a kisangyal diszkóba ha eljön az ideje!Ebből a szempontból nem bánom,hogy fiam van!A Balázs azt mondta,hogy 12-évesen vesz neki egy rahedli kotont!! :lol: :lol: :lol:
Ki tudja hátha kedvet kap hozzá!!Ki tudja milyen időket fogunk arra írni!! :) :) :)
A barátnőm férje azt mondta,hogy kulcsos bugyit vesz majd neki nehogy túl fiatalon kísértésbe essen!!! :lol: :lol:
Vendég

Viol!Már biztos elindultál jó szórakozást!!

Hiába ezeknek a kis lurkóknak a szülői melegség az élet!!
Vendég

Most kicsit mérges vagyok :evil: :evil: ,mert apa megígérte,hogy a kínaiból hoz 3-féle kaját és baszott hozni pedig én már belelovaltam magam,hogy finit eszek!!
Vendég

Gabo:apa finibb lesz mint a kinai nem?????!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
beus22

Gabóca!
Majd apa kicsit meghúzza szemei sarkát és akkor lesz kínai am(k)ivel jól lakhatsz. :D :D :D

KépKép
eszti76

Megyek ,mert apa akar még gépezni én meg megyek készülődni.Mindenkinek szép estét!

KépKép
kola2

Na megjött a nagy fehér főnök!!!!!!!!Most épp vacsizik a Levivel!!
Tegnap jól bebaszott(soha nem szokott)8 sört ivott aztán ma reggel a kávé után volt rókamóka!!HIHIHIHIHIHI
Asszem már többet nem jövök!!

Szép estét nektek!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Gabo:szép estét!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

csajok:mikor kezdödik a kedvenc müsorunk???????7kor vagy 7 50kor???????

KépKép
KépKép
beus22

Beus!
19.05-kor kezdődött a műsor.Én megyek és nézem.

KépKép
eszti76

Dobok még fel pár képet Szonjámról:
Kép

Kép

KépKép
eszti76

Eszti:de édes Szonja!!!!!nagyon szép!!!

hát elég durva történetek voltak !föleg a vámpiros meg az átok.bele is borzongtam!

KépKép
KépKép
beus22

Beus!
Én is néztem.Majdnem mindet kitaláltam kivéve a vámpírost.Én azt hittem ez kitaláció.Brrrr!De nem!
Most egy nő van a Viasat3-on aki nagyon sokat fogyott és rettenetesen megereszkedett a bőre.Ez is érdekes lehet.

Viol!
Azért nem magyarázzák meg mi miért történt mert nincsen rá magyarázat. :D A német címe a műsornak tükörfordításban:megmagyarázhatatlan.Na ezért nem magyarázzák meg.

KépKép
eszti76

Virág!nagyon boldog névnapot kivánunk neked!
Kép

Esztermami:nagyon boldog szülinapot kivánunk neked!

Kép

KépKép
KépKép
beus22

Eszti!Nagyon tuti a kép Szonjáról és az ő babakocsijáról!!
Kitől kapta?Rég nem láttam ilyet!!

virág!Nagyon boldog névnapot!

Az estém jelentem kurva jó volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Meg a reggelem is!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Gabo:irigykedés megy :lol: :lol: :lol: :lol: tök jo hogy jol sikerült!!!
már épp kérdezni akartam :lol:

Viol:neked hogy telt az estéd??????

KépKép
KépKép
beus22

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?