sziasztok!
reni,
dorka negyed 6-kor fürdött, utána szopizott, de nem sokat. nála az a gond, hogy nem akarja szívni a cumisüveget, kicsit megnagyobbítottam a lyukat, így megissza. szóval mivel nem evett, lefejtem, később azt megitta. gábor telefonált, hogy 7-kor elaludt. aztán 10 körül értem haza, akkor azt mondta, hogy fél 8-kor meg már fent volt, sírt is, meg el is volt egyedül az ágyában, de véglegesen fél 10-kor aludt el. tulképp bírt vele. vacsira kapott tejpépet. én nem szorgalmazom annyira a tápszert, én is inkább tejpépet adok, mert a tápszert nem igazán akarja meginni, szar íze van. a tejpépet én sűrűbbre csinálom, pépesre, mint egy főzelék. az ízlik neki, vacsir szokta kapni pancsi után, elalvás előtt pedig cici. ha kell. ha nem, akkor elalszik úgy.
eszti,
osztálytalim volt, általános isis. jó volt, jó volt látni őket, hogy kiből mi lett. tök megváltozott mindenki, furcsa volt.
hja, a rosszalkodás!

csak nem mindegy mikor rosszalkodik az ember, házasság előtt, vagy közben!
nagyon szép szonja a képeken, tényleg igazi nagylány már!

azon a mérleghintáson abban a kis pántban meg nagyon!
gabó,
na, az lett volna az első kérdésem, hogy milyen éjszakád volt, de akkkor inkább nem forszírozom, már leírtad!

hmmm, de jó nektek!
és akkor most végülis lesz gitárja levinek? mert azt olvastam az oldalon, ha te nyered a licitet, át KELL venned az ajit, és ki is KELL fizetni, ezt mondja ki a ptk. is.
erika,
mi inkább illóolajat használunk, mint beusék, nekem émelyeg a gyomrom a füstölőtől, mindegy milyen illata van. nekem túl erősnek tűnik. de van, aki nagyon szereti!
én is küldtem képet a fenti F.P. játékra, meg is kaptam az utalványt, de nem hiszem, hogy fel fogom használni, mert 500 ft-ért nem megyek el szombathelyre, illetve azt hiszem 5000 ft feletti vásárlásnál lehet felhasználni...
csilla,
jajajj, szegény gyerkőcök!!

mostanában kijárt nektek betegségekből rendesen!

jobbulást kívánok mindenkinek!! és szecső már azért jobban is van, vagy csak azért megy suliba, mert már elfogyott a gyógyibogyó?
zsani,
hol voltatok?
és mindenkinek köszönöm, jól éreztem magam este!
de még nincs vége a jónak, csütörtökön évzáró vacsira megyek a melóhellyel. itt hegykőn lesz, engem is meghívtak!

gábor viszont délutános lesz. azt mondta majd megbeszéli a főnökkel, hogy 9-től 5-ig menjen melóba és arra hazajön, mire mennem kell. de anyu már erősen lobbizik, hogy ááá, nem kell megvariálni, majd ő itt lesz vele!

de sztem gábor lesz az erősebb! nekem végül is mindegy, csak legyen vele valaki.
jajj, tegnap mikor megjöttem este, bemntem dorkához, megpuszilni nem mertem, mert előte nem sokkal aludt el, inkább csak megszagolgattam!

és most, hogy nem voltam itt este, különösen finom illata volt, jajj, de szeretem!