Sziasztok lányok!
Olyan drágák vagytok, hogy ennyire hiányoltatok, és higgyétek el, én sokkal jobban sajnálom, hogy nem tudtam jönni közétek. Nem igazán tudok úgy írni, ha nem olvasom el előtte a történéseket, és látom, hogy rengeteget írtatok a hétvégén. Szóval tegnap este – ahogy Virág jól gondoltad – a párom a gépet bitorolta, és nem tudtam semennyire sem odaülni elé.
Kicsit be is rágtam, mivel kezd telítődni a pohár nálam. Ez az állandó számítógépezés már az agyamra megy. És semmit nem képes magától megcsinálni. Persze a mosogatást, meg a szemétkivitelt megcsinálja, de ott nagyjából meg is áll az egész. Néha annyival könnyebb lenne, ha úgy jönnék haza, hogy nem a gép előtt ül, hanem valamit tesz-vesz a házban. Hogy a csudába fogom én ezt bírni majd a gyerekek mellett?! Sehogy! Az tuti, hogy valahogy meg kell majd nevelni, hozzá kell szoktatni a tennivalókhoz.
Na, akkor most, hogy ezen is jól kimérgelődtem magam...
Szóval jó köztetek ismét!
Ildikó, üdv köztünk! Igaz én vagyok az utolsó aki köszönt Téged!
Jaj, lányok, hol is kezdjem? Talán gyorsan magamról!
Hál'Istennek, jól sikerült a hétvége, igaz jó fárasztó volt. Most alig állok a lábamon, hisz a hétvége nem igazán a pihenésről szólt, minden reggel ugyanúgy korán keltem, egy csomó mindent el kellett intéznem, na meg ez a pénteki liszkai út – apukáméknál, meg az anyai nagymamám házánál – is azért fárasztó volt. De összességében jól sikerült, a cicával is olyan jó volt foglalkozni! Úgy látom, anya pedig - most, hogy nem neki kellett vele törődni - megnyugodott. Aztán meglátjuk, mit hoznak majd a hétköznapok.
Éva, köszönöm soraid, tudom, hogy anyánál ez már nem egészséges. De hiába mondom neki, sajnos arra is felhorkanás a reakció, hogy én ne mondjam meg neki, mit hogyan kell csinálni, és természetesen neki soha semmire nincs ideje, még orvoshoz menni sem. Úgyhogy ráhagyom, vagyis igyekszem nem mellre szívni.
A görbém elég érdekesen alakul, már azt hittem, a 14. napon végre volt pé-em, de tegnapra visszaesett a hőm, úgyhogy lehetséges, hogy mégis megint később lesz. Már nem fogok rajta meglepődni, lényeg, hogy történik odabent valami, és szerintem ez a lényeg. Az, hogy a 18. napon, vagy rendesen, már nem izgat, lényeg, hogy legyen.
Amúgy sajnálatos módon ahogy látjátok, ebben a hónapban még egyetlen egyszer sem voltunk együtt!!! Nem tudom, mi a baj, a párom már nem kíván, vagy mi. Én meg nem fogom ráerőltetni magam. Úgy döntöttem, ezt a hónapot még nem bánom, de muszáj leülnöm vele elbeszélgetni lassan. Folyton csak az a rohadt számítógépezés, meg játszás, én meg néha már sehol sem vagyok. Néha odajön 5 percre, és ezzel le is vagyok tudva. Hát hogy lesz ebből gyermek? Lányok, ne haragudjatok, folyton magam alatt vagyok valamiért. Pedig egyáltalán nem vagyok hisztis ember.
Na, kész, már mindjárt bőgök. A fenébe!
Ági, nagyon örülök, hogy minden rendben van Veletek, Koda mondta mikor ott voltam nála, hogy már írtál, és úgy örültem neki! Jaj, Ági, viszont ez az idegeskedés mindenen! Bárányhimlő… nem szabad! Igaza van Évának! Feleslegesen ne aggaszd magad! Azt pedig felejtsd el azonnal, hogy milyen érzés ez nekünk. Én tök őszintén megírom, hogy irigy vagyok, mint minden kismamára, de ez talán teljesen érthető. Ettől függetlenül viszont 100%-osan örülök a boldogságodnak, és drukkolok a problémamentes várandósságodért!!! Remélem, hamarosan követlek én is a többi lánykával együtt!
Lányok, én annak idején voltam fogorvosnál a babavárás alatt, sőt, kötelező is volt. A doki azt javasolta, hogy a 2. terminusban tömjünk. Én is kaptam érzéstelenítést, úgyhogy gondolom, nem jelenthet problémát.
Meri, nagyon örülök, hogy minden rendben van Veled, és ilyen bizakodó vagy! Rövidesen meg lesz a gyümölcse is, ebben biztos vagyok!
Virág, már olyan kíváncsi vagyok, vajon mi lesz a meglepi a párodnak! Remélem, hamarosan megtudjuk, hisz be kell majd vetned. De kérlek, tényleg – ahogy megjön – kezdj el hőmérőzni rendesen! Ez volna a lehető legjobb dolog, amit még tehetnél a cél érdekében.
Jaj, lányok, annyit szeretnék még írni, de muszáj dolgoznom, mert már lassan 1 órája nem csinálok semmit a babaneten kívül. (Addig olvastalak benneteket!)
Szép napot mindenkinek!
Igyekszem még jelentkezni!
Jaj, majd' elfelejtettem. Eszter, szerintem ez viszont pé. Majd úgyis csak később fog kiderülni, de semmiféleképpen ne zárjuk ki a lehetőségét. Viszont látom, az akció ott volt hozzá, úgyhogy gond egy szál se!
Nem tudom beszúrni a görbém... igyekszem pótolni!