A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Soproni kismamák

Reni
az elég szép teljesitmény,hogy 190ml tejet le tudsz fejni 10 hos korában!!Méghogy ugy érzed elmegy a tejed!Reni ez badarság!Nyugiban szpoptasd csak,ügyes jo kis szervezeted van! :wink:
Én amondo vagyok,hogy még probálkozz ezzel a cumisüvegezéssel!Még messze van karácsony,addig még megszokhatja! :wink: :!:

Nitta
akkor tényleg hamar megletta Patrícia baba!Amásodik szülés mindig könnyebb!!!Nagy gratula neki!!! :lol:
Vendég

Esztermami!
Köszönöm neked is hogy kértél!HA nem nekem,majd másnak biztos kell.(mostanában nagyon kapos lett!)Ja és legutobb a bátyám utánam kért és előbb kapott.Ki érti ezt??
Vendég

Eszter!
Nekem nagyon szimpa a Vilma! Barátnöm szült Nála 1 hete, megfogadta, sikerült gátvédelemmel szülnie. Így is készültek, Vilma sokat segített Neki, olajokat, homeos bogyókat ajánlott. Ö maximálisan megvolt Vele elégedve!

KépKép
KépKép
mirama

Sziasztok!!!

Minden babának boldog Hófordulót!!

amica!Nagyon szép a koszorúd!!!
Vendég

sziasztok cajok!

először is:BOLDOG NÉVNAPOKAT,SZÜLINAPOKAT,HÓFORDULÓKAT MINDENKINEK
(annyira le vagyok maradva,hogy már megjegyezni sem tudtam kinek,mikor...-sajnálom,de így akkor legalább nem marad ki senki :wink: :oops: :roll: )
na meg a fejem el van dugulva-a kölkök lassan helyrejönnek,nekem meg fáj a torkom,dugul az orrom.ma viszem vissza zórát a gyerekorvoshoz,remélem jobb lesz a tüdeje.már péntek estétől nincs láza,meg a köhögése is kevesebb és talán kezd felszakadozni neki a lerakódott trutyi.holnap meg míra a fülészeten.csak azt remélem nekem nem kell dokihoz menni(időm sincs rá)

andi
nagyon szép a koszorúd!!!az alap a tavalyi?és mindent csak rá kell erősíteni,drótozni?még a végén kedvet kapok hozzá :oops: .szecsőnek is volt a múlt héten olyan feladata technikából,hogy segítsen otthon adventi koszorút készíteni,én meg lehangoltam gyorsan,hogy mi olyat sajna nem szoktunk csinálni,de....
mártonnak jobbulást,ne maradjon le az usziról!

beus
látom,kihasználtátok a jó időket!jó lehetett kint,mi egy hete már ki sem mozdultunk,csak az orvosokig

esztermami
én ismerem vilmát(igaz nem fogadtam meg,de megismert abból az időből,mikor míra született),zóra születésénél is ott volt,szerettem,nagyon kedves,aranyos,okos,sokat tud segíteni.szerintem jó,ha beszélsz vele,én inkább őt fogadnám meg,mint orvost!(bár én kétszer fogadott orvos nélkül szültem és sikrült! :wink: :roll: )

reni
zóra már 15 hónapos is elmúlt,de nem hiszem,hogy elaludna nélkülem,ill a cici nélkül.ilyenek ezek a kis "piócák" :lol: :lol: :lol:

viol
akkor azért neked szerencséd van dorkával,mulass jól most is majd(irigykedem ám! :P :wink: )

kriszta
jobbulást a gyerkőknek!látom,nálatok is átadják egymásnak a bacikat,ha valaki elkezdi a betegeskedést,akkor mindenki el is kapja

nitta
remélem jól vagy,ill már izgulsz is!ügyes légy! :wink:

mindenkinek kellemes napot!

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Sziasztok!

Csilla!

Nem is olvastam, :oops: hogy ilyen betegek vagytok! Nagyon sajnálom, mielőbbi gyógyulást kívánok.
Zóra megkapta a 15 hós oltást? Nem utána lett beteg? Máté szerintem attól. Mondta is a doki, hogy 5-6 nap után jön ki rajtuk.
Mi van vele pontosan?

Mirama!

Nektek is jobbulást, sajnálom, hogy nem tudtatok menni a nagyszülőkhöz.
Sajnos én nem tudok semmi jó kis idézetet.

Máténak egyelőre szívom az orrát, vitamint, aloét kap.+most kezdtem neki egy kis mézet tenni a teájába.
Dokihoz egyelőre nem viszem, mert ott mindig elkap valamit pluszban.
Nem lázas szerencsére.

Én is megfáztam :?

katus78

Sziasztok!Minden betegnek javulást kívánok!

KépKép
kola2

Sziasztok!Minden betegnek javulást kívánok!

KépKép
kola2

mért küldte el kétszer?

KépKép
kola2

Szemizo!Jobbulást nektek!!Sajna ebben a mocsok időben nem nehéz megfázni.LEvi is már több napja náthás!!

Katus!Nektek is jobbulást!!

Képzeljétek!!Ma reggel egy csomó emilt kaptam egy kivételével minden licitálást megnyertem!Szal gazdag karácsonya lesz a Levikémnek!Mondjuk nem hülye dolgok!!
Egy gitár,fűnyíró,Érintős Miáús hangoskönyv,Baba leptop és rajzasztal székkel meg húzható kacsák!!Bár anyut már hívtam,hogy ne vegyenek neki semmit ebből kap majd tőlük!!!
Szal összesen ez 15.000ft.A Balázsnal már mondtam telefonban reggel,hogy mire hazaér higgadjon le!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

katus
tüdőgyulladása van zórának.szecsőnek skarlátja volt,múlt hétfőn vittem őket a dokihoz,mert zóra is lázas volt(szecsővel előtte már voltam ügyeleten),akkor kapott antibiotikumot,de nagyon köhögött(szinte ugatott)egész héten.pénteken kellett őket visszavinni,akkor hallotta a doki a tüdőgyuszit.este még röntgenre is elvittem,az pedig ki is mutatta.megmondom őszintén,hibásnak érzem magam,csütörtökön megfordult a fejemben,hogy hamarabb(igaz csak 1 nappal)visszaviszem,de mondom már ez az egy nap mit számítana?!pedig jobb lett volna.pénteken már magas láza sem volt,tehát azért kezdett jobban lenni,de kapott egy erősebb gyógyszert,meg a köhögésére sógornőm szombaton javasolt zsírt borogatni(éjjelre a ruha alá zsíros kendőt tenni a mellkasára).szóval mostmár úgy köhög,hogy hallani ahogy szakad fel a lerakódás.de azért gondolom még majd a hét vége felé vissza kell vinnem.de lényeg,hogy jobban van és most már tudom,hogy ha ilyen csúnyán köhögnek,akkor az nagy bajt is jelezhet.

gabó
nagyon ügyi vagy!és ezek használt cuccok?milyen oldal ez?én csak hallgatózok,hogy mik vannak!?....én még az iwiw-et sem ismerem.pontosabban írna valaki róla pár szót?

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Csilla!

Huuuuuuuu, nagyon sajnálom.....

Én be vagyok sz.......va mindig mikor már náthás, mert eddig mindig átment hörghurutba, szörnyű mikor már köhög, égnek áll a szőr a hátamon.
Eddig mindig rohantam már a náthával a dokihoz, mégis az lett a vége, hogy hörghurutja lett.

Ma úgy döntöttem nem megyek, eddig 2szer köhögött ma, de nem vészes, sajnos én már hallom, ha baj van a légzésével.
A köptetőt adom neki, meg csöppentek az orrába nehogy lerakodjon.

Sajnálom!

Én is hallottam már erről a zsíros borogatásról.
Mi azt szoktuk még csinálni, hogy sátrat építünk, és kamillával gőzölünk a sátor alatt.
Éjjel pedig a szobájába teszek egy nagy fazékgőzölgő kamillát, becsukom az ajtót, és kellemes kamilla gőz van a szobában, éjjel többször felforralom a kamillát.

Gabó!

Nem semmi, ügyi vagy, hol licitáltál?

katus78

Sziasztok!

RIK!

En is meglepödtem hogy ennyi tejet tudtam lefejni es igazabol lett is volna meg csak megtelt a cumisüveg! :) MIvel Lara nem volt hajlando enni ezert kenytelen voltam megszoptatni (a fejes utan).
Ugyhogy lehet, hogy csak majreztem. :)
A karacsonyi ünnep pedig a jövö heten hetfön lesz lehet meg addig probalkozom. Bar Dieter azt mondta, hogy inkabb menjünk kesöbb es Larat dugjuk elöbb az agyba, de menjek en is mindenkeppen vele.

Szemizo!

Az iwiw egy olyan oldal, ahol rengeteg ismeröst talalhatsz meg , tudsz neki irni, kepeket nezegetni roluk ,szoval ilyenek.
Ha kell meghivo csak irjal, nekem van meg egy!

GAbo!

Tök ügyin licitaltal.
Tegnap en is megrendeltem a kari ajandekokat a nagyszlöknek. Legalabbis egy reszet. KApnak egy fali naptart es minden honapnal rajt lesz Lararol egy kep. Es igy majd latni fogjak, hogy milyen is volt minden honapban egy evvel ezelött.

Kép Az Oma ajandeka!

Kép
Kép
reni76

cajok mi eza licit??Én is akarok,én is akarok!! :lol:

Reni
hát az mindjárt itt van,de szerintem probálgasd még!!

Csilla
én sem gondoltam hogy ennyire betegek vagytok!!Puszi minden gyerkőcnek.és gyors javulást kivánok!!
Te meg igyál sok mézes teát,sajna mi nem lehetünk betegek!

Gabo
apa megint dolizik???

Zsani
merre voltatok??lemaradtam,vagy nem irtad? :wink:

Katus
csak nem lesz baj!Szerintem jol teszed ha nem viszed dokihoz!
Probáld egyedül kikurálni otthon,mert a rendelőben tényleg még pluszba elkap valamit!Szoritok,hogy ne legyen betegebb! :wink:
Vendég

A Vaterán.Tök szuper dolgo vannak rajt.Van használt és új is!!
www.vatera.hu

Nagyon cuki Lara a hintában!!Élvezi is gondolom!!Mennyit bír ki benne?Levi volt,hogy 3/4 órát hintázott benne!

rik!Igen ma siófokon van,de este jön haza!!

Szemizo!!Hát ez nem semmi!!Jól bele másztatok,de még jó,hogy ünnepek előtt!!
Vendég

Ez a falinaptár nagyon jó ötlet biztos örülni fognak neki!!
Vendég

Sziasztok!
ma reggel mi is dokinálk kezdtük, majd kórházi doki (ellenőrző vese uh)...
közben védőnő, fél nyolckor vittem JAnkát oviba és Mártonnal meg Ágnessel loholtunk tovább, fél 12-kor értünk haza.
Ágnes 6510g és 63,5cm :wink:

Márton a héten itthon nyaral..., talán úszni majd mehet, de fogalmam sincs mit csinálok Jankával, tombol majd ha egyedül fog egész héten oviba járni :evil: (szabadságot kap?...)

Katus, megint nem találkozunk :cry:

Csilla, a koszorú nagyon egyszerű, idén a tavalyi alapra rábiggyesztettem néhány díszt, nem volt időm bonyolultabbat csinálni. Ti nem jártatok templomba, nem is volt divat régen otthoni koszorút csinálni. Megvan ennek is maga története.

Eszter, mi tavaly nyáron voltunk Győrben. Vonattal mentünk , ez is benne volt az izgi kirándulásban :wink:
A Szent Imrében kereszetlték, az "új" templom a jerevánon, oda tarozunk körzetileg.
Vilma jó választás, keresd meg és meséld el neki az első szülésnél fellépő gondot is, mert figyelni fog rád!

Gabó, olyan jót mosolyogtam, hogy értesítetted az urad, hogy megjött a karácsonyi számla :wink:
Én is szoktam innen-onnan venni holmikat.

Reni, én már két színházi meghívást mondtam most le férjuram mellől Pesten, mert Ágnest sem lehet elvinni magunkkal. Ezek is céges meghívások voltak, évzáró találkozók, de ahogy eddig is megint a kiságy mellett bulizunk. Na de megnőnek ám, és mehetünk is még :lol: :lol: :lol:
Ügyes vagy, szoptass csak, van ott bőven tejecske! Még talán kicsit karácsonyozni is eltudtok menni ha elalszik Lara!

Kép
Kép
Kép
amica

rik!Csak óvatosan a licitálással én most estem pfára.Elszaladt velem a ló!!
Az azstalt ki kell fizetnem a héten ami 4700ft postaköltséggel meg a laptopot is!a barátnőmtől kértem a kölcsön 10.000ft-ot,hogy ki tudjam fizetni.Kértem őket,hogy jövő héten mikor megkapom a pénzt,de nem lehet!!A Balázsnak meg sem mondom,mert családi háború lenn,hogy kértem kölcsön!!
Szal csak higgattan!!
Vendég

amica!Ó sajnálom,hogy Márton is beteg.Talán nem lesz Jankával semmi gond!!
Ágnes baba nagyon szépen fejlődik!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Igazi kis hölgy!!
Vendég

Sziasztok!
Reggel mi is voltunk dokinál, Mira meggyógyult így mehetett oviba, Noel viszont elkapta. Most Öt kell kikúrálnom.
Én is nyomatom minden egészséges dologgal, remélem hamar redbejön. A porszívózást utálja, le kell fognom, de hát muszáj!

Katus! Szerintem sem kell csak náthával dokihoz futni Vele. A mi dokink sima náthára úgysem ír fel semmit. Én is csak azért mentem el Noellel mert csúnyán köhög mellé ezt a növérétöl kapta el.
Milyen köptetöt adsz? Én csak Stodal szirupot.

Csilla! Hü, ez a tüdögyuszi rosszul hangzik. Ettöl nagyon félek! Söt, minden komoly betegségtöl félek! És biztos, hogy egy harmadik gyerek többet betegeskedik az elején de azt mondják késöbb viszont edzettebb lesz. Javulást Zórának!

Reni! Mi is csináltatunk naptárat, eddig minden évben csináltattunk a nagyszülöknek. Te minden hónapra olyat képet raksz ami pont egy éve akkor volt? Én még nem tudom, hogy rendezzem el, de én túl régi képeket sem akarok berakni. Lassan össze kell szednem. Ha valakit érdekel találtam jó kis naptár készítöket!

KépKép
KépKép
mirama

Teljessen megőrűlők ma a Virágtól :evil: Egész nap a nyakamon lóg,hogy ezt meg azt csináljunk.Egy percre nem akar egyedül lenni.
Rik!Szombaton a fehér rózsába vitt apa vacsorázni,utána Shmidt-be voltunk apa haverjaival.Jó volt,csak egy kicsit kellemetlen volt,hogy egyedül voltam lány 6 fiuval.

KépKép
kola2

Sziasztok!

Esztermami:huh biztos jo lehetett az állatkertben.mi minden évben megyünk egyszer.Vivi elöt is jártunk én tök szeretem-de Vivi is odavolt érte!
Vilmánál fogsz szülni?

Csilla:jobulást a gyerköknek basszus jol belekeveredtek szegények!!talán hamarosan már kimennek belöle.igen sokat vagyunk kint amig még lehet!meggyogyulnak a gyerkök aztan bepotoljátok ..

Reni:nagyon helyes Lara a hintában!édes!jo ötlet a naptár.mi is gondolkodunk rajta!biztosan nagyon fognak neki örülni...sztem azert még probálgassátok a tejcit hátha.,..neked is jár annyi kikapcs..meg biztos jo lesz a buli...

Gabó:hüü nem semmi.jo kis karácsonya lesz Levinek!!belelehet merülni ezekbe a dolgokba....de elgalább már nem kell azon agyalni a családnak hogy mit vegyetek Levinek!

Katus:jobbulást Máténak!!haamr tullesztek rajta remélem!

Mirama:nektek is jobbulást!azert az már jo hogy Mira kiment belöle...csak Noel visszane fertözze!szeret oviba Mira?

Zsani:jo lehetett akkor szombaton.hogy telt a Viri névnapja?

Ma Vivi tiszta nyügi félek hogy beteg lesz..remélem hogy enm.ugy csillognak a szemei!!meg végig bujik!

lenne egy kérdésem!:hogy ha szülésznöt akarok fogadni azt hogy csináljam?megkeresem a korházban?vagy?és ismeretlenül megkérem hogy legyen a szülésznöm?vagy hogy szokták ezt?ti hogy csináltátok????

KépKép
KépKép
beus22

Kriszta!

Igen, ugy csinaltam a naptarat, hogy 2007. januarhoz pl. kivalasztottam egy kepet 2006. januarbol stb.
Te hol csinaltatod es mennyiert?

Gabo!

Lara is nagyon imad hintazni azert 3/4 orat nem szoktunk :) Azt mar en unnam meg. :)

Kép
Kép
reni76

sziasztok cajok!
köszi az együttérzéseket,úgy néz ki,hogy javul.meghallagatta a doki néni,még be kell szedni fél adag gyógyszert,meg pénteken újra vissza hallgatózni.meg majd ha teljesen oké,akkor még egy röntgen.de mostmár legaláb tudom milyen a tüdőgyuszi.ennyire beteg még nem volt senki.

naptár:mi tavaly magunk csináltuk(ill péter-én az oviba az óvó néniknek csináltam egy 3 lapost).egyszerűen csak bepötyögtük a napokat,névnapokat,alá meg fotó és kinyomtattuk itthon.vettem díszmadzagot,andi megsúgta,hogy papír-írószerben lehet naptárhoz sínt venni(abba befűztük a lapokat,meg a madzagot).és nagyon szépek lettek,és olcsóbb,mintha rendeltük volna akárhol-bárhol.érdemes megpróbálni.küldenék fotót róla,de nekünk nincs,csak a rokonoknak :roll:

na megyek,megnézem ezt a licitálós oldalt

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Beus, igen, keresd meg a kórházban :wink:
Megmondod mire kéred és tuti vállalja :!:
Nekem az enyémnek a telefonszáma is megvan ha ugyanaz akkor átadom :D

Kép
Kép
Kép
amica

Amica:az az igazság hogy még nem döntöttem-tünk hogy ki legyen....nehéz dolog ez sztem...
neked ki volt??

KépKép
KépKép
beus22

Reni! Én innen rendelem, ez egy fórum de lehet van címük is. Itt vannak minták is.
http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=149109&page=8
Az A4-es méret 2500 ft az A3-as méret 3500 ft
Szerintem ez jó ár.
Te hol nézted?

KépKép
KépKép
mirama

Beus! Igen, szeret Mira az oviban. Ma nem akartam vinni csak holnap erre úgy bögött, hogy bevittem. Azért nem akartam vinni mert már késön értünk volna oda de hát kiharcolta a csaj. :lol:

Nekem mindkétszer ugyanaz volt a szülésznöm. Miránál még nem ismertem, kb. 20 hetes terhesen megkerestem, úgy ajánlották. Mondtam, hogy szeretném ha ott lenne a szülésemnél. Ennyi. De terhesség alatt is végig kedves és figyelmes volt. Nekem Marcsi volt, nagyon tudom ajánlani. Szerintem vagy Ö vagy Vilma. :wink:

KépKép
KépKép
mirama

Mirama:de jo hogy Mira igy szereti az ovit.büszke lehetsz ráá ez tök jo!!!!
asszem Marcsit asszem tudom ki.egy magas vékony szökehaju fiatal nö igaz?vagy tévedek?Vilmával egyszer beszéltem akkor aranyosnak tünt.

KépKép
KépKép
beus22

Beus, én az Évánál szültem, ő is jó volt. Nekem is sikerült a gátvédelem. Vilmát Csilla nagyon dícsérte.

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok cajok!
lehet hogy jobb is ha a szülésznőt fogadjátok meg!Végülis rajta mulik minden. :wink: (meg rajtad)Én még a Beát tudom ajánlani.Nagyon közvetlen volt,és mindent ugy csinált hogy hamar,és gördülékenyen menjen minden!

Mindjárt jönnek lakást nézni.Kicsit puccba vágtam,aztán majd eldől mi lesz!Csak az a jo,hogy már a zelefonba kérdzet,mikor tudunk kiköltözni.Na mi nem szeretnénk ezt elkapkodni!Jo lenne jol körülnézni.Végülis sokáig szeretnénk ott lakni,tehát egy végleges megoldás kéne! :wink: :lol:
Vendég

Amica:örola még nem is hallottam... :shock: mesélnél rola?

Rik:hü de joo.majd ird ám meg miben egyeztetek meg!
persze jol nézzetek körül mert az ember enm vesz minden évben lakást!
Beát én nagyon megszerettem mig bent voltam egy honapot.nagyon rendes volt és közvetlen!

ez olyan nehéz döntés..és nem vagyok még elkésve vele hogy megkérjek valakit?vagy ezt hányadik hétig szokták elintézni???
bocs ha hülye kérdés..

KépKép
KépKép
beus22

Sziasztok!
Beus,
szerintem egyáltalán nem késő megkérni. Vilmát nekem Bikkes ajánlotta, hogy ő homeós, mert én inkább olyasmiket szeretnék, ha lehet, meg nyugit. Persze aztán lehet,m hogy megint nagyon fogok kiabálni :oops:
Én sem kerestem meg még azonban, mert a szülőszobán kéne valahogy utolérni, ma próbáltam először, de nem sikerült senkivel sem beszélnem, de majd még oróbálkozom.

Kicsit aggódom ezek miatt a hülye változások miatt, Te nem? Igaz, ha jól hallottam csak márciustól vezetik be, de én pont akkorra vagyok kiírva. Amúgy a Bikkes mellett döntöttem, bár mindenki azt mondta ő maga is, hogy Tiboldi a legjobb, de sosem ér sá. :?

Csilla,
örülök, hogy jobban vagytok.

Katus,
jobbulást Máténak!

Gabó,
nagyon ügyes vagy!

Lányok,
nem tudjátok véletlenül mennyit szokás egy szülésznőnek adni?

KépKép
KépKép
esztermami

Csilla!

Örülök, hogy Zóra jobban van. :)

Andi!

Nagyon tetszik az adventi koszorútok, mi az alapja?

Beus!

Szorítok, hogy Vivi ne legyen beteg!

Találkoztunk ma Ivánnal, olyan gyönyörű kék szemei vannak :) Nagyon szép.

katus78

Eszter:Bikkes?még rola sem hallottam :shock: és akkor öt megfogadtad a dokit is meg a szülésznöt is?
én is félek kicsit ezektöl a változásoktol.de talán pont nem esünk bele!!!jo lenne!
te a dokinak menyit fogsz adni?

KépKép
KépKép
beus22

Beus! Igen, szöke, magas Marcsi. Ö a fôszülésznö.
Én Miránál 15-öt most 20-at adtam Neki. Nekem megért ennyit. Lelkileg sokkal többet nyújtott mint az orvos.
Vilmának a barátnöm 20-at adott. Szerintem ha megfogadod akkor 10-20 e ft között teljesen reális.
Amúgy mostanában lenne ideális megkérni, azt hiszem a 30.hétig azért ajánlják.

KépKép
KépKép
mirama

cajok
ez is csak nézelődő volt!Bár kedves hölgy volt,de előszőr körülnéz,aztán dönt!Igaza van,nem is várhatok mást!!De nagyon tetszett neki!(nemhiába,a mi lakásunk! :wink: :lol: )

Beus
én nem fogadtam meg,de a tesomék igen.A Berkes barátnőjét,Éva.10000ft-ot adtak neki,és csak a 32.héten szolt neki!Nem volt gond belőle!Ő Lövőn lakik,és érte kell menni,ha itt az idő!!!(durva!)
Vendég

Beus,
a Bikkes nagyon fiatal és csak pár éve lehet itt, én a terhesgondozóból ismerem, mindig ő helyettesítette a Tiboldit.
Fogalmam sincs mennyit adjak neki, említettem neki, hogy szeretnék nála szülni, de megegyeztünk, hogy még úgyis találkozunk és addigra kiderül, hogy mi is lesz ezekkel a kórházakkal.
Amúgy fogalmam sincs mennyit adjak neki, mert Vincét az ügyeletesnél szültem és Bécsben.
Szülésznőt mindenképpen fogadni fogok, mert azt nagyon bántam, hogy az elsőnél nem tettem.

Kriszti, tényleg, nem tudná a barátnőd megadni a Vilma számát? olyan nehéz ezt a kórházon keresztül megszerezni. De neam akarok szemtelen lenni, csak, ha nem gond.

KépKép
KépKép
esztermami

Rik,
egyszer kérdezted, mikor volt Viince nagyfejű, szerencsére már nem emlékszem, a dokinéni mérte a fejét meg a mellkasát és úgy jött ki és voltunk is 2x kutacsultrahangon, amiből az derült ki, hogy bizonyos agylebenyei nagyobbak az átlagosnál, de nem nőtt, tehát valószínűleg nincsen agyvíztúltengés. Mert az volt a félsz, hogy a szülésnél mégis történhetett valami, és akkor az akkor jön ki, ha teljesen benőtt a kutacs... de egyenlőre nagyon úgy néz ki, hogy minden rendben. csak akkor egy kicsit rossz volt, de másrészt valahogy annyira bíztam/bízom benne, hogy nincsen semmi baj...

KépKép
KépKép
esztermami

Eszter! Megkérdezem, küldök Neki sms-t.
Amúgy Vilma sem soproni, azt hiszem, Egyházasfalun lakik és ha nem dolgozik érte is menni kell. :?

KépKép
KépKép
mirama

Esztermami
Én szerintem semmi baj sem lehet.Ezek a csecsemők nagyon hamar megtudják ilyeszteni a szüleiket,de olyan gyorsan is megnyugtatni,mert hál isten majdnem mindent kinőnek! :lol: Szerintem nincs baj!!!
A Petránek meg a vesevezetékje volt dupla átmérőjü mikor megszületett mint kellett volna.Fél éves koráig jártunk uh-ra.Semmit sem nőtt,ugyhogy nem kellett többet menni!
Vendég

Rik:az Éva akkor akit Andi is emlitett hogy nálas szült..
mikor mondtam Berkinek hogy nála szeretnék szülni .kérsezte hogy akarunk e szülésznöt mert ha igen akkor tud ajánlani.akkor valoszinü ö Évát fogja ajánlani ha ö a "barátnöje"igaz?Tesod mikor szült?

hát én nem nagyon akarok rátulozni pénz kérdésben.ez megint olyan hülye helyzet.
Berkesnek 15öt adtunk 2 éve át nem tudom most mi lesz...
a szülésznönek is annyit avgy a dokinak kevesebbet vagy ááá nem tudom...

Eszter:látom nem csak nálam okoz nehézséget ez a dolog..
Vincének tuti semmi baja..erös egészséges kisfiu!

KépKép
KépKép
beus22

Beus
igen mindig ŐT ajánlja!ki mást!
Nem a tesom szült mert ő fiu.A sogornőm,egy éve!Az volt benne a pláne,hogy nem tudták hogy érte kell menni.Igy akkor tudták meg.mikor felhivták,hogy itt az idő.A pláne meg az volt,hogy nem volt akkor még autojuk,ugyhogy sofőrt is kellett keriteniük.Ebben az a legnagyobb gáz,hogy addig meg lemaradt a vajudás bizonyos részéről,mert a korházban addig másik szülésznő vezette a folyamatot....ő már csak legvégét... :cry:

Képzeljétek!Ma tudtam meg hogy aposom visszament anyosomhoz!NAgyon örülök neki!2 és fél éve hagyta el,most visszatalált! :wink: :lol: :!: :!:
Vendég

csicsiztek cajok?????hahooooooooooooo
Vendég

Jó estét mindenkinek!

Épp csak életjelet adok magamról. :D

Minden kis és nagy betegnek jobbulást!

Andi,tényleg,honnan van ez a koszorú alap?Ma már úgy menetem a városban,hogy ilyet kerestem,de nem láttam.Pedig idén nem is akartam ádventi koszorút. :D Eddig minden évben volt,de úgy döntöttem,hogy idén vmi üveg tartóban lesz 4 mécses.De mióta láttam a tiéteket... :D

Megyek gyorsan aludni,múlt éjjel alig aludtam.Egyszer a Bence ébresztett fel,egyszer Apa,ahogy itt ült a gép előtt.Már nagyon mérges voltam :twisted: De hát szegény megszokta,hogy éjjel van fenn.

Nitta,jósló fájások most is vannak?

Jó éjszakát!Holnap jövök.

Kép

Kép
hajnus

Rik:ez durva!!!!!!!!!nem elég a szülés még soför meg szülésznö után kell loholni...eltudom képzelni menniyre örültek....basszus...

volt már több nézö is a lakásra?és ti nézelödetek már??

KépKép
KépKép
beus22

Rik:gratulálok aposodéknak!!ez tök jo!!biztosan nagyon boldogok!

KépKép
KépKép
beus22

azt nem tom(szerintem nem)hogy boldogek-e de otthon van!
Nem szereti már az anyost,de a másik nővel mindig elmegy a pénze,nem tud félretenni.Ez nagyon zavarja,igy hazament.(szerintem,mert ezt a nyáron mondta egyszer!!)
Vendég

Beus
nézelődtünk de csak itt a neten.Amugy nem tolonganak érte,de talán most többen érdeklődnem minta nyáron.Meg az a jo hogy tetszik is nekik,Talán valamelyiket megfogja aztán visszajön érte! :wink: :lol:
Vendég

jaj Beus nehogy ugy vedd,hogy nem örülök aposéknak,dehogy pont forditva.Csak tudod egy férfit mindig a farka vezet.Őt a nő igy nagyon megfogja.(amugy a NŐT is szeretem,igazi barátság alakult ki köztünk,vele voltunk Horvátba is!)
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?