Krisztinke
Nem kaptál progi pótlást az elõzõ hónapban? Attól lehet, hogy barnázol a ciklus elején.
Marcsi
Szép tüszõket érlelj, és jó sokat!!! Nem irigyellek a szurkálásért
Kismazsi
Akkor már babás voltál a talin is!!! Gratulálok Nektek és sok boldogságot kívánok. Ide öröm jönni, ha minden reggel van egy babásunk.
Andy
Nem kérsz progi pótlást ? A Closty-soknak szoktak adni, és minél hamarabb, annál jobb!
Csajok
Ma reggel a mensim 3. napján voltam hormonvérvételen, valamint UH-n. Az én esetem romjaiba dönti eddigi képzettségemet a témában. Nem repedt meg a tüszõm, de nem volt anovulációs ciklusom. Ez úgy lehetséges, hogy tüszõm szépen átalakul sárgatestté, szépen termeli a progeszteront 26ng/ml lett a ciklus 2. felében, ráadásul gyönyörû hõgörbét produkálok, amibõl nem látszik a tüszõrepedés hiánya. Plussz a tüszõ a mensire fel is szívodik szépen, tehát új fog termelõdni. Anov. ciklusnál túlélõ tüszõ van, tehát fel sem szívódik, és ez nagyobb baj a doki szerint, mert folyamatosan termeli az ösztrogént, és ez okozza a bajokat. Elég zaklatott hónapom lesz nõgyógyászati téren. 12. napon UH, majd megmondja a doki, hogy mikor nem fog megrepedni a tüszõ, de a nyák megfelelõ lesz. Ekkor irányított kamaty otthon, másnap PCT összeférhetetlenségi teszt. Majd ennek az eredménynek a függvényében megrepeszti Profasi-val a tüszõt, és vagy irányított szex lesz otthon, vagy inszem. Marha érdekes, mert Nekem nem a ciklus közepén lesz ez, hanem a 2. felében, pont azért mert magától nem reped meg a tüszõm. Így egy füst alatt ebben a hónapban mindent lezavar. Szerinte a Closty levékonyítja a nyálkahártyámat, ezért napi 1 szem Estrofemet kell szednem a nyálkahártya védelmében. Ráadásul a párom sperma bakterológiai vizsgálata során baktériumokat találtak, ezért Õ szed Sumetrolimot, én meg Dalacin krémet kaptam. A gyógyszertárból majdnem sporttáskával jöttem ki

, ráadásul a pénztárcámat is megszabadították egy kis pénztõl. A doki szerint én a legrosszabb fajta beteg vagyok, mert kitanulom a szakmát, és mindent próbálok tudományos alapokra helyezni. Azt mondta, hogy ebbõl a szempontból a buta beteg a legjobb, mert elmegy a dokihoz, hogy beteg, és Tõle várja teljes egészében a megoldást. Nem kérdezõsködik, beszedi szépen a gyõgyszert (fogalma sincs, hogy miért) és 1-2 hónapon belül teherbe esik. Na én nem tudok ilyen lenni!!!!
Jézusom egy regényt írtam, csak gyõzzétek olvasni.
CatEye