Indikém! JELEN!!!!!!!
Jelentem, még egyben, de érdekes előjelek vannak, remélem, nem csak a fáradtságtól

B-vel nem volt ilyen. ERős, hirtelen derékfájás, pocakkeményedések, de egész rendszeresen. Holnap dokibá, remélem, mond valami bíztatót!
Kzánhoz nagyon drukkolok, meg ne fázzatok!!!!
Alvás: nekem az a tapasztalatom, hogy nem nagyon lehet befolyásolni. Persze van akinek sikerül, de nekem soha nem ment. Elvile a gyerekek tudják, mi a jó nekik, és ezért nem szabad erőltetni más rendet, de tudom, hogy ez egy szülőnek nagyon kimerítő
Szrekuc! Pl a napközben 1 alvásra nálunk is hónapok alatt állt át a ded, próbáltam következetes lenni, sokszor erőltettem is, aztán magától állt be végül, bőven 1 éves kora után, és utána is volt "visszaesés".
Kézműves kör nagyon jó ötlet, bár én nem hiszem hogy tudok menni, de lehet, hogy a fiamat elküldöm

Csak hogy legyenek gyerekkori sikerélményei

Itthon úgy sincs sok. Mostanában kibírhatatlan, olyan hisztériát lecsap, hogy a végén levegőt alig kap, ilyenkor persze teljesen kétségbe esek, mert nem tudom, mit kellene vele kezdeni.
Fibi!
De jó, hogy itthon vagytok!!!! Már hiányoztál ám nagyon! Az Uh-nak nagyon örülök, remélem, teljesen megnyugodtál! Én azt vette, észre, hogy szinte minden gyümölcsteában van csipkebogyó, persze nem végeztem teljeskörű kutatást, csak amiket én vettem, azokban mindig volt! Remélem, B hamar rendbe jön!!!! Nagyidnak jobbulást!!!!
Én is keresgéltem a neten fotós-ajándékötleteket, és volt egy cég, ahol ehető papírra lehet "fényképet" csináltatni (amiket aztán tortára raknak), és eszembe is jutottak a papírevő kollégák!
Kata!
Biohusit úgy tudom a Corában is lehet kapni. Az nincs Dh közelben?
Rylie!
Örülök, hogy jól van Kamilla!!!!
Curse!
Olyan jó, hogy ilyen boldogok vagytok!!! De képet nem ám lespórolni!
Tegnap megjött a vezetői engedélyem

Este el is mentünk vezetni a Normafához, aztán én vezettem hazáig. Tök jó volt, de azért paráztam rendesen