Annyira helyesek vagytok, hogy így kerestetek hétvégén!!! De írtam ám, hogy bulizni megyünk, úgyhogy ez nem számít igazolatlannak.
Húúúú, Ági, ez annyira jó!!!! Bár a képhez nem nagyon értek, de ez annyira izgi!!! Úgy örülök neki, hogy minden redben van! És ne szégyelld, hogy örülsz, látod, mi is veled örülünk!!!! Te meg izgulsz értünk, nem? Most akkor mi sem izgulhatunk nyugodtan?
Viszont tényleg ne aggódj fölöslegesen, ha gond lett volna, arról tudnál. Tessék élvezni a készülődés heteit, hónapjait!
Olyan jó, hogy elmondtátok Vivinek!!! Azért te is megnyugodtál kicsit, nem? Legalább már ezen nem kell aggódni!
Virág!
Dokinéni mindig azt mondja, sokkal nehezebb megfoganni, mint a terhességet megtartani. Tehát, ha sikerül teherbe esni, az nagyon pozitív, mert a megtartásban sokkal könnyebb segíteni. Az sokkal rosszabb helyzetben van, aki megfoganni nem tud. Persze, rossz ez nekünk, mert újabb marhaságokon törjük a fejünket: oké-oké, de most meg akkor nem tudom megtartani... Ilyen elég sokszor előfordul, csak általában nem tudunk róla, mert nem vagyunk kiélezve a témára. De ezt már mondtam. Ugye, ha nem tesztelgetek, most csak annyit tudunk, hogy késett 2 napot. Engem egyébként tényleg megnyugtatott, hogy nagy gond nincs. Dn. azt mondta, ez lehet véletlen eset is: nem megfelelő minőségű sejtek találkoztak, lelkiállapot stb. Persze, lehet esetleg hormonprobléma is. Kivizsgálást nem tudnak azonnal, mert eléggé megszigorították a rendszert. Ajánlott gyógynövényes bogyót, meg felírt closty-t. Azt mondta, ha úgy érzem, biztos-ami-biztos alapon szedhetem, ha nem idengenkedek tőle mint gysz.-től. Azt is mondta, ha ő mst akara gyereket, szedné. Úgyhogy most itt tartunk. Én meg annyira nyugodt vagyok, hogy az már nyugtalanító... nálam legalábbis.
És igazuk van a többieknek: azért a hődet mérhetnéd ám!! Sokat segít.
Ildikó!
A pecsételsé simán lehet pé.

Remélrm, lerohantad apát.

Beteg meg ne legyél!!! A fertin a kereső funkció a vip után is műkdik, csak neked kell megadnod a feltételekt, nem keres hasonlókat a tiedhez.
Titi!
Szerintem anyud dolgain ne idegeskedjél! Nekem is évek kellettek, mire rájöttem, hogy megváltoztatni nem tudom, és nem is karom őket. Viszon nem feladatom őket nevelni sem. Egyszerűen csak el kell fogadnom őket. Az enyémek is igen nagy feladatok elé állítottak életemben, nekem a férjem segített kilábalni a játszmákból. És még így is gyakran kiborulok, ha hozzájuk megyünk. Viszont minél inkább elfogadom, hogy nem tartozom felelősséggel az életükért, annál inkább el tudom fogadni őket is, és annál kevésbé borítanak ki. És tudom, hogy mindeketten nagyon-nagyon szeretnek. A többi meg nem is lényeg.
Sajnálom, hogy a férjeddel sem érzed most egyszerűnek a dolgokat. Nem lehet, hogy egy kicsit most te is eleve érzékenyebb vagy? A pasik egészen másként dolgozzák ám fel a dolgokat, mint mi. Anyud is felzaklatott. Szerintem mondd el apának, mi bánt, egészen biztos vagyok benne, hogy csak félreértés az egész. Azért merek neked ilyeneket írni, mert egyre inkább azt érzem, hogy mi nagyon hasonlítunk egymásra.

Azon meg ne aggódj, mi lesz a háztartással baba mellett: majd megoldódik.

MOst látom, hogy Éva is hasonlókat írt.

Húúú, tovább olvastma: még ez a biznytalanság is stimmel. Azt hiszem, először ezt kellene rendeznünk magunkban, mit is akarunk, és miért akarjuk, és elég erősek vagyunk-e hozzá. Erre most nagy mosoly kíséretében rávágjuk, hogy igen, és már mehet is a dolog!

De komolya: sokszor tényleg azért nem tud megfelelően reagálni a párunk, mert mi magunk sem adunk egyértelmű jelzéseket.
Éva!
A görbét tényleg teljesen rendben van.
Eszter!
Szerintem a ferti nem tud olyat jelölni, hogy több pé. Ahogyan olyat sem, hogy mensi mellett terhesség. Pedig ilyenről is hallottunk már. Ez csak egy program, a csodákhoz nem ért.
Verzsike!
Pé.-jelzőnek nem próbáltad még az ovulációs tesztet?
Érdekes téma ez a ki mikor szeretkezik is. Milyen fucsa: pár napja beszéltünk arról, hogy mennyire megnyugodtunk, hogy nem abnormális dolog, ha nincs szex hetente hétszer.

Mi jól kijövünk apával: reggelente olyan kómásak vagyunk, hogy eszünkbe nem jutna a szex még véletlenül sem.

Viszont az is érdekes, hogy mióta nem védekezünk, valahogy átértékelődött: még sokkal bennsőségesebb, figyelmeseb, sőt, annyira jól reagálunk a megérzéseinkre. A múlt havi peteérést végigszerelmeskedtük, véletlenül sem célzottan. Én apával nem is beszélek peteérésről meg ilyenekről, de a kis érzékelőivel annyira rámhangolódott, hogy teljesen természetes volt. Ha már itt tartunk: Éva, lehetne egy indiszkrté kérdésem? De tényleg nem kell válaszolnod, mert elég kínos. HOgy is van ez a mensi alatti szex?
Olyan jó, hogy mindenki így várja a karácsonyt!

Szerintem minadannyian elképzeltük már, hogy lehet a témát ünnepi szituációban felvezetni, nem? És azt mondják, a képzelet teremtő erejű lehet!!! Úgyhogy fő a pozitív hozzáállás!!!
Ja, Virág, itt vagyok ám: már egy órája írok.

Be kell pótolnom egy egész hétvégét.
Ma már írtam a pozitív gondolatok jelentőségéről. Úgyhogy ehhez kapcsolódó a mai okosság:
Nagyon akarom!
Hiszem, hogy tudom!
Míg ezt el nem érem,
abba nem hagyom!
Most bátor leszek,
mindent megteszek!
Látom, hallom, érzem,
hogy célba érhetek!
Én meg remélem, hogy mindent bepótoltam, és holnap tiszta lappal indulhatok.

És persze szokás szerint én vagyok az utolsó, úgyhogy jó reggelt mindenkinek!