Hali! Jó sokat termeltetek:)
Továbbra is átalussza Lindababa az iccakát.

De nem akarom elkiabálni, nehogy az legyen, mint múltkor. Lindus érdekesen "működik", ugye 2 hósan már átaludta az éjjelt, egészen 5,5 hós koráig, utána 8hóig virrasztottunk, utána megint normi éjjelek, megint brutálok ...../6foga van, többet nem is látok neki nőni jelenleg/
Lottival voltunk orvosnál, most megpróbálunk egy újabb immunerősítő kúrát, Ribomunyl a neve. Tapasztalata van vmelyikőtöknek róla?
Kapott vmi speckó baktériumölő orrsprayt is, kész vagyont hagytam a patikában, így hó végén.
Bébikomp: mi nem használtuk, nem is fogunk, kalodának hívom. Számomra elrettentő példa a tesóm egyik bnőjének a kislánya, aki használta, és amikor már egyedül járt, sokáig pipiskedve tudott csak menni miatta.
Zsuzsi! Nagyon jóképű Déneske! Remélem már jobban van.
Romy! Jujj de tetszenek a Te fiacskád is!
Remélem Ricsivel minden okés lesz a vizsgálatoknál.Neked meg kitartás!!Van még vizsgád?
Eszter! Barni tudja mi kell neki. Ja, el akartam neked mesélni, hogy az egyik legjob bnőm kisfia 3 hósan 8 kiló volt!

, -ok, nagy súllyal született, de akkor is hatalmas duckó volt-, ma már másfél éves, tök normi a súlya.
A "mennyit kell enni"ről meg annyit, hogy pont ez a bnőm akart szinte megőrülni, hogy mitől hízik a fia, amikor 60 ml-nél többet sosem szopott!! 150 -es szorzó nélkül is.
Ági! Csatlakozom az előttem szólókhoz, a lényeg hogy a babád egészséges, vidám stb.
Csibe! Drukkolok, hogy tudjon nemsoká Gáborka szopizni -idős baba?, ha jól emlékszem anno Ágci kisfia is volt vagy 6 hetes mire megtanult szopizni-, aki tündéri édes kispasi.
Cseppek! Nem adtam egyik lányra sem sapkát sose, Lindike téli baba,még rá sem.
Niki! Bár már gondolom a kórházban vagy, ne aggódj, minden rendben lesz.
Karmen! ÚÚÚÚÚÚÚ de jó nektek, hogy már költöztök!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dancsi! Sajnálom az allergia dolgot továbbra is, krva nehéz lehet.Kívánom, hogy minnél hamarabb kinőjje.
Szemed jobban van?mit mondott a doki?
Gira! Lindus is éhségsztrájkolt, én meg őrjöngtem, felhívtam az lll-t is. De meglett az ok: menzesz.Minden hónapban eljátszuk -durvább vagy szelídebb formában-, csak már nem őrülök bele.
A 3 hós lányod nem szokott nappal aludni, ez most komoly??
Bea! Tök ügyes anyuka vagy hogy ilyen szép díszeket csinálsz Grétivel.
Enikő! Látom izlett a süti Violának.
Boginak gyors gyógyulást!!Gyógypuszik mennek!!!
Zitacicu! hu, ez nagyon rosszul hagzik. remélem már jobban vagy.Gyors gyógyulást neked.Mi okozta mit mondtak?
Norus! Grat a kistesóhoz!!!!!

Együtt szültök Enikővel!
Timika! Jó zsivány fiad van!Zabálnivaló!
Rika! Ez a bababarát doki meg ki volt? Nem ordítottad le a haját???Még hogy aggódsz a saját lányodért.