Köszi a dícséreteket a pocimat illetően, aranyosak vagytok
Fiona: tényleg kényelmesek az itthoni nacijaim, de az utcaiak sajna már picit szorítanak, így ma megyek kismamanacit venni!
Meri: annyit gondolkoztam, hogy mit írjak arra a kérdésedre, hogy hogyan tudnád elterelni a gondolataidat a babáról... igazából lehet, hogy tényleg olyan típus vagy, akinek ez nem is menne, bárki bármit csinálhatna, nem tudná elterelni a gondolataidat. Nem tudok jó tanáccsal szolgálni ilyen esetben, viszont amit Fiona írt, ahhoz hozzá szeretnék szólni.
Én nem foglalkoztam eddig feng shuival, igazából nem hittem benne és még mindig kicsit kétségeim vannak, de van egy érdekes sztorim: a barátnőm felköltözött Pestre csapot-papot itthagyva, és elfogadott fönt egy olyan 8 órás állást, amivel kevesebbet keresett, mint amit itt keresett 4 órában, ráadásul ezen az új helyen tényleg dolgozni kell rendesen, míg itt 4 órából 3-at átcseteltünk egymással, alig volt dolga. Mondtam neki, hogy "hülye", hogy ezt csinálta, feladta a kényelmes életét kevesebb pénzért. Ráadásul Pest számára teljesen idegen volt. Ja, hozzáteszem, hogy egyébként nagyon jó állami cég, ahova elment dolgozni, ez az egy pozitívum volt az egészben. Hát szegény sokat szenvedett, éhezett szinte stb... aztán egyszer az anyukája vett neki egy buddha szobrot, ami direkt a karrier és gazdagság jelképe. Rá egy hónapra átsorolták magasabb kategóriába (már többet keres mint én 6 évi munkámmal) és annyira elégedettek vele, hogy a főnöknője helyébe ki fogják nevezni, aki mint kiderült nemsokára nyugdíjba megy. Rövid idő alatt hatalmasat ugrott ez a pénz-karrier területe és nagy a gyanúm, hogy a buddha szobornak köszönheti.
Meri, esetleg próbálkozhatnál ilyen feng shui dologgal, hátha... http://www.fengshuibolt.hu/ nézd meg ezt az oldalt, itt olvashatsz érdekességeket.