Hali,
na jól elkiabáltam, ma volt gatyába pisilés a bölcsiben
És igen, már (megint) jól érzi bent magát, mosta kkor van hiszti, amikor haza akarom hozni, még az utcán is üvölti, hogy VISSZAAAAAAA!!
És épp érte mentünk, amikor a rendőrök és a dugó és jöttek a hírek és mondtuk a böliben, h mi van itt 2 utcányira, és erre mégjobban megerősítették a bejáratokat, ami egyébként is If vára, ha be akarsz jutni.. de azért persze örülök, h ennyire vigyáznak a picikre.
És Tatabanyára rekordidő alatt jutottunk el, és kihagytuk a dugott utakat, a többi színtiszta volt, még forgolódtunk is, h tilosban járunk vagy mifene??? Se előttünk se utánunk senki. Max Votivék.
Zanza,
bilibe pisilés rulez, csak így tovább! Mennyi időt, energiát és hisztit lehet megspórolni azon, h az ember egy bugyit akar feladni a lányára és nem hanyatt pelust. Jut eszembe, kihagytuk a bilire szoktató pelust.

A pampers 4 után egyből a kínaiban vett kis bugyi jött, kösz Bogárka az ötletet. (1.5-2 évesre ugyanis nem létezik bugyi a világon sehol, de a kínai 8 évesek mérete pont passzol.

)
Votiv,
15 perc alvás... ááá... és nagyon gáz Isti? Nálunk az alvás kimaradás középméretű katasztrófákhoz vezet, nem is az a baj, h nekem nem jut időm semmire, de ha a kisasszony nem alussza ki magát... fusson, akinek kedves az élete.
Curse,
BÖFI: én nem a mellkasát, hanem a hasát tettem a vállamra, azaz több lógott túl, mint amennyi előre. Mindenki szörnyülködött, aki látta, de fél percen belül jött a böfi, és el se ejtettem soha, bár nem vagyok egy Britney Spears...

De vannak babák, akiknél félórát is eltart, amíg feljön a BÖFF, lehet, h csak több türelem kell, mindenesetre büfi nélkül letenni elég veszélyes.
Ancsi,
búvárreflex elmúlik 2-3 hósan, de kialakul később is valami, amiért (tudatosan) nem vesznek levegőt víz alatt. De lehet, h csak mázli kérdése. Pl Isti sztem tudatosan nem nyelt vizet, amikor nyáron itt pancsiztak, de ő ugye járt babaúszni, és biztos emlékezett. Eszter meg nem járt, és sokáig vigyáztunk, nehogy nyeljen, (eleinte ha elesett, mindig nyelt, mármint idén, mert nem emlékezett a tavalyira) aztán már magyaráztuk neki, szal nem tom, nála (és Lencsinél) reflex-e, vagy tanult dolog.
Ja, és Ancsi! Ezt csak neked: Eszternek minden este mesélek lefekvéskor, csak úgy fejből. A lényeg, h a főszereplő egy kislány vagy egy cica vagy bármi, amit ESZCInek hívnak. A napokban azonban amikor odáig érek, h
...úgy hívták hogy... és várom a reakciót, mindig azt mondja, hogy LENCSI!
neet