Agi
koszi,hat jobban emg nem vagyok,ma is egesz nap fekudtem,ez utasitas is,de mashogy nem is birok lenni
Probalgatom a kezi fejest,de csak fele annyit tudok kihozni mint anyu,aki kezd mar profi lenni. Es hat most mindennel fontosabb hogy kiuruljon,nehogy ujabb gyulladas keletkezzen benne.
Zsuzsa
Jo munkat,gondolom azert elvezed is ,plane az elejen.
Anyukad bevallalos ket gyerekkel egesz nap.
Panda
Hat annyit hogy nincs az a durranas erzes mindig. Nagyon jo lenne mar mellre tenni hogy O szivjon,de egyenlore azt meg nem merte m bevallalni.
Andrea
Udv itt,bocs de a magam baja nagyon lefoglalat mostanaban..
Miota olvasol minket???
Gumicukor
Augmentint kaptam en is, nem volt kerdes az ab,mert a homeopatia nem segitett (bryonia,Belladonna ment ezerrel )+Bioptron lampazok rendeluletlenul.
A gyerekorvosom aki ajanlotta homeot,amikor meglattt penteken mondta hogy nincs kecmec erre ab kell,nehogy tajog legyen belole.Az Istvanban is ugyanezt mondtak

ugyhogy inkabb ab.Baba kap majd Normaflort+en is.
A gaz csak az hogy osszesen jon osse neki a kettobol most max 50ml.Egyenlore eleg neki,szzedem az Urticat,iszom ,eszem, pihenek. Nagyon felek hogy ez a mellgyuszi megint visszavette a mennyiseget,ugyanugy mint Alexnal.Tudom ne gorcsoljek,de most mar annyi fajdalmat beletettem ebbe a szopiba,hogy ez nem lenne fair....2 orankent van cicin,vagy ha fent van akkor egesz vegig.Ugyhogy remenykedem meg.... mast ugy sem tehetek.
Jo Mikibulit nektek holnapra!!!!
Kata