Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Tudom, hogy a babanet nem egy álláshírdetõ lap, de mivel kismama vagyok és ez segíthet nekem gondoltam megpróbálom itt is.
Szeptembertõl heti 2-3 napra (4-6órában) bejárónõi állást vállalna egy fiatal háziasszony(jelenleg szobalány).Vállalok: takarítást (teljeskörût), fõzést, mosást, vasalást, bevásárlást, esetleg postázást (gyors- és gépíró vagyok, értek a számítógéphez is.).Leinformálható,gyakorlott vagyok.
Érd: a7374@freemail.hu oldalon lehet.
Névtelen
 


Telefonszámom: 06205387752 Az érdeklõdõknek.
Névtelen
 


Puszi a hasadra, kis édes! ;-)
Névtelen
 

 
 

Megbízható bejárónõt keresek két hetente egyszer.Nagyon rossz tapasztalataim voltak eddig, a néni, akiben pedig megbíztam, 3 év után "elhagyott".Ha valaki tud, egy leinformálható, megbízható takarítónõt, aki nem visz el ezt-azt (egy kis mosóport, egy kis zoknit stb.), kérem, hogy jelezze felém.

+infók: Pesterzsébeten lakom, van egy kutyánk, nem túl szelíd, de amikor nálunk volt a takarítónõ meg volt kötve egész nap, nem volt semmi gond, békésen fekszik.

biga
Névtelen
 


Sziasztok!
Leinformálható bejárónõt keresek Tárnokra. (Déli pu-tól 30 perc vonattal. ) Heti 1x-i alkalomra, teljeskörû takarítás ra.
bea
 
 


Hi!
Fiatal bejárónõt keresek egy egyéves gyerek és egy kutya mellé heti három alkalomra.
alfred@pronet.hu
Alfred
 


Sziasztok!

A férjem anyukája takarítást, főzést, kertrendezést vállalna. Idáig a Postamúzeumban takarított mellékesként, de az hamarosan megyszűnik. 60 éves, de nagyon fiatalos, közvetlen és persze nagyon lelkiismeretes.
Szóval akit érdekel írjon, vagy hívjon.
Árban pedig a munkától függően megegyezés szerint.
Edit
06-20-977-00-79

 
 


Sziasztok!

22 éves gyermekszerető, referenciákkal rendelkező lány vagyok. Vállalom gyermekek felügyeletét, bölcsiből, oviból, iskolából hazahozatalát, játékos fejlesztését elsősorban délutánonként, esténként, éjszakánként, hétvégenként, esetenként délelőtt is Budapesten a III. kerületben, ill. környezetében, valamint Cegléden és környékén (T.szele, T.szőlős, Újszilvás, ...), valamint vállalok angol tanítást általános iskolásoknak, matematika korrepetálást, pótvizsgára felkészítést, felzárkóztatást, ill. vasalást, ha túl sok a dolog a háznál és nincs idő. Ár megegyezés szerint. Tel.: 70/619-8683
 
 


Sziasztok!

A szomszéd "nénink" ( 50 körüli, roppant kedves és jólelkű) délutánonkén, hétvégente babucikra vigyázna. Vagy oviból, bölcsiből hazahozná a törpöket. Takarítást is vállal. Szeretnék neki találni egy aranyos családot
üdv. Zselyke
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Errõl - arról

Jegyzetfüzet:

 

XGyerünk, anyukám! - Teakiadó