A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Rylie,
nem inga. az csak egy hasonlat volt. alapvetöen ö egy homeopata börgyogyász, aki mellesleg látja az aurát.

én is mentem, jo éjszakát.
fibi

Sziasztok!

ÉLJEN A FRISSEN SZÜLETETT PANNA BABA!!! :D

nekünk kedd jó látogatni, úgyh Fíbsz betársulnánk és akkor még cd-t is tudunk csere-berélni

holnap ünnepeljük Ábel első szülinapját bár 4-én van (mennyi decemberi baba!); épp most fejeztem be tortasütést jaj úgy izgulok h minden rendben legyen!!!még reggel gyorsan takarítás stb

jóéjt mindenkinek!
:D

Kép

Kép

:D
szrekuc

Bogárka!

Örülök, hogy Petrával minden oké és hogy ilyen jól alakulnak a dolgok!:)

Indi!

A DM-es naptár, az a link, amit feltettél? Ne má'! Én azt akartam adni egész családnak Timi képeivel! Már tök jól kiterveltem!:(

Szép álmokat!
ILdi
ildi76

Sziasztok,

Zuzi látogatók:
Millió puszit küldök Zuzinak és Panna babának :lol: Lécci adjátok át nekik. Mi sajnos még nem vagyunk mobilak Adél baba kiszámíthatatlansága miatt, meg persze nem is vinném olyan helyre, ahol azért nagyobb az esély beteg emberekkel találkoznia. Félszeg apára pedig még nem lehet rábízni a csajszit.

Kép Kép
curse

Zsanci!
egyszerű az ügy, írsz a reserve@grandhotelgalya.hunguesthotels.hu e-mail címre, hogy januárban ekkor és ekkor akarsz menni, ennyi és ennyi napra, és mindenképp egy nagy és egy kicsi pótággyal, tehát a classic és a superior szobákból is a kádasat szeretnéd, mert hogy az nagyobb és elférnek a pótágyak, meg ti is, és hogy milyen kedvező ajánlatot tudnak adni, mennyi a kedvezményes ár, stb. amúgy alapból vagy 30 eFt ez a két ágyas szoba/nap/2fő, de van rá kedvezmény, ha X időben, X napra mégy.

Indi!
tudom, hogy anyagilag nem egyszerű, de nálam soha nem fogyott el a táp, mert mindig volt 2 doboz tartalékban. (végül már 10 doboz is, azt ettük 6 hós kora után, mikor már nem írják fel a tápot egyszerűen) szóval ha lesz plusz pénzed, csinálj 2-3 doboz tartalékot és nem ér meglepetés, mert nálunk soha nem volt elsőre (főleg az Aptamil, mert drága és nem népszerű), úgyhogy mindig csakis rendelésre hozták, bármely közeli patikában.

Votiv, Deni!
tényleg ilyen átverés lenne a naptár?? szerintem reklamáljatok, mert a képen spirálos naptár volt, nem?

Tinu!
a savlekötő szerek nem tiltottak kismamáknak, mert egyszerű fémek. az enyém pl. Magnézium volt, de valamelyik Alumíniumot tartalmaz (kellő mennyiségben). szóval nyugodtan egyél szerintem 1-2 ilyen szopogatóst elalvás előtt. a másik módszer, hogy a másik oldaladra fordulj, mert ha a gyomorszáj úgy esik, nem olyan könnyen tud feljönni a sav.

Fibi!
beszéld meg Zsannal, hogy ő is kedden menjen :), vagy valami ilyesmi. és akkor már csapatot alkothattok.
ancsipancsi

ZSan,Votiv,Rylie!

Sanyit azért nem fényezem mert nem úgy kell elképzelni,hogy szuper focista,henem szuper LELKES!Fülig érő szájjal szaladgál a pályán,és hagyja a nagyobbakat érvényesülni,de azért mondom,ha adódik lehetőség akkor gólt is lő!ÉS természetesen nagyon büszke vagyok rá!De lehetne kicsit kevésbé stresszes,megfelelni akaró.Szinte tördeli a kezét a pályán ,hogy jól teljesítsen.ÉS Magdin is annyira figyel és koncentrál.Ez is nagyon jó,de egy kis lazabb lehetne.Nekem aztán nem kell ,hogy bizonyítson,mert ha bénácska lenne akkor is nekem ő lenne a legügyesebb :lol:
20170114224602

Ancsi,
a kedd nekem sajna nem jó, és lehet,h már Zuz sem lesz bent...végül is szombaton szült, és a szobatársam is szombaton szült, és kedden már ki is dobták. Pedig első babája volt, eléggé kemény szüléssel, vért is kapott, de igy sem maradhatott tovább... :wink:
szóval, ezért biztosabb a hétfő... :lol:

Juc,
:lol:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Ancsi, Zsan,
nekem amugysem tuti a kedd... csak egy kosza ötlet volt. én is csak 3 éjszakát voltam a H-ban, szerencsére. de csak az ágyhiány miatt dobtak ki, és mert nem sárgult be Bálint.

Szrek,
akkor majd értekezünk priviben a keddröl. még nem tudok semmi konkrétat, attol függ mikor végzünk a dolgunkkal.

KépKép
fibi

A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van.
fibi

votiv 8)
votiv

Votiv,
JÓ!!!
ajánlom figyelmedbe a tv2 babaműsorát L. Clauval és B. Nórával...
én ennél szarabb műsort, ennyi kockafejű szakértőt nem láttam...
"gyereket felvenni nem szabad", stb...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

ZUZI,

gratulálunk és sok boldogságot :)
Vendég

Votiv,
tetszett a cikked :D bár nem láttam a müsort, el birom képzelni ezek után :?
fibi

Zsanci, láttam, de annyira tré, hogy nem ér meg egy cikket :lol: de hátha kiforr még, tegnap volt az első adás.

Fibi, köszi :D

Jucus, nekem az is nagy szó, hogy úgy focizik, mint "a nagyok" :wink: ha azt mondod, hogy meg akar felelni, akkor meg még inkább elismerésem, hogy ilyen nagy dolgokat bevállal (mint pl. a bajnokság, vagy az egyedül lovaglás), és törekszik arra, hogy minél jobb legyen, leküzdje a félelmeit és túllépje a saját határait. persze a legfontosabb, hogy boldog legyen :) nagyon aranyos, drága bölcs kisember :)

votiv 8)
votiv

Votiv :) Cikk nagyon szuper, nekem tetszett! :D és sok igazság van benne (sajnos), ezért nem is nézem már a nőcit.

Tinu :) Engem szerencsére elkerült a gyomorégés és a használtruha bolt is (börzézni szoktunk). És Fibinek igaza van, pihenj inkább a nagytakizás helyett!

Fibi :) Ciciharapás, jajjj :(

Ancsi :) Mi még nem kaptuk meg a naptárat, de nekem mindegy milyen, ajándék lesz, Bálint rajta lesz :arrow: örüljenek neki a kedves rokonok... 8)

Juc :) Büszke lehetsz a szuperfocista fiadra! :D

Zsan :) Hétfőn mikor mennétek? Mert van már progink, de hátha sikerül összehozni a kettőt...
denizsa

Ancsi :) Aptamil ugyanannyiba kerül, mint a többi tápszer, csak más kiszerelésben. Sajnos van összehasonlítási alapom. Viszont sokkal jobb a többinél - legalábbis nekünk, bár doktornéni szerinte a legtöbb gyerek, aki tápszeres, az ő praxisában végül ennél köt ki. A harmadik gyógyszertárban kaptunk végül, de nekem gyalog azért nem egyszerű az egész várost bejárni, míg megtalálom azt a gyógyszertárat, ahol van... És egy receptre 3 darabot írnak fel, nem válthatok ki egyszerre ennél többet, főleg, hgoy már ilyen nagy a fiú. Persze van még tápszer az utolsó dobozban, nem ez a lényeg, hanem a hozzáállás.

Rylie :) A hűtőmágnest meséld el lécci! fényképre vízlepergető réteget hogy applikálsz? vagy valami spéci fóliára nyomtatod eleve?

Votivia :) szívemből szóltál :) egyetlen motívumot még hozzáadnék: amikor megszégyeníti és kioktatja a gyerekeket a tanítónéni (úgy rémlik, hogy ráadásul tanári végzettsége van, legalábbis ismerősömet ő tanította angolra) mert " már harmadszor mondom el neked, hogy ez nem banán, hanem fokhagyma!" Ja, és persze kekszes tejpépből készül a babaebéd dobozos babavízzel, (persze a felnőttekénél is ezt használjuk), mert ilyen finom tejpépet már 6 hónapos kortól ehet a gyermek, ugyebár, kedves édesanyák...

Elhozta Tinu hozzánk ma a szépséges kis pocakját és trécselés közben rájöttünk, hogy India és Kína ugyanaz az ország :wink:

indianyo

Halihó!

Indi: látod, milyen fura, rekordidő alatt haza is értem. Tul.képp egy óra alatt. Odafelé meg simán volt másfél. Ezt utálom a közlekedésben, hogy teljesen kiszámíthatatlan!

Reggel elolvastam a neten mindenféle tanácsot a gyomorégésre, és azt írták, hogy a legjobb, ha az ember nem eszik sokat és főleg nem lefekvés előtt. Szóval azt hiszem, kipróbálom a módszert, mert ma sem sikerült túl sokat aludni... Vagyis ma már nem eszem és kész. Ha ez se válik be, akkor jöhet a gyógyszertár és a savlekötő. Nem bírok ki több napot ennyi alvással. Vagyis hát biztos kibírok, mert mindenki azt mondja, hogy ha megszületik a baby, akkor lesz nemulass nekem. :roll:

Kép
Kép
tinu

Den,
neked mikor lenne jó? mert még semmit nem fixáltunk le...ugye? :lol: :roll:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

KÉRDÉS:
a TGYÁS-t és a GYED-et hogyan számitják ki? A brutto jövedelm 70 %-a és aztán vonják az SZJA-t, meg a többit (a GYED-nél) ? VAGY pont forditva? :?:
fibi

huha :o Zuzieknak nagy gratula!!!! es soksok boldogsagot!!!!!!!

mi eskuvon voltunk gyorben. egeszen jo volt, foleg ahhoz kepest, h eskuvo volt :lol: B hajnali 2-ig nyomta, nagyon elvezte: szaladgalt, tancolt, lebratyizott tok ismeretlenekkel :D aztan meg hajnalban az elso vonattal haza is jottunk, h a sajat agyunkban heverjuk ki a faradalmakat :P
masnapossag rulez. majd kesobb megprobalok visszaolvasni, de remelem mindenki jol van :D

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Én is kedden érnék rá, addigra meg Zuziéák már otthon szunyókálnak, úgyhogy a holnapi trupp lesz szíves enyém csókokat is átadni! Köszecs :)

Tinu :) másfél órát aludt a kiskutyám :) Ezt neked köszönhetjük, gyere máskor is :wink: Remélem, elmúlik ez a vacak gyomorégésed! Én nem is emlékszem, hgoy használt-e egyáltalán valami, igaz, csak az utolsó egy-két hétben éreztem, akkor meg már olyan nagy meg sok voltam mindenhol, hgoy fel se tűnt :wink:
És abban az újságban, amiben a babaholmit nézegettük, találtam egy pont ugyanolyan csónaknyakú pulcsit, mint amilyet veled beszéltünk - milyen hülyeség, pont a következő oldalon volt :mrgreen:

REcca :) kovászosubaorka leve nagyon jót bír tenni másnaposságra (még ha nem italozáés maitti is) illetve még egy: jéghideg szénsavját már kilehelt kóla :shock: Dajdajozó Benkét de megnézném :)

Szépséges Maximalista Somát puszilom és tényleg sokkal nehezebb kapufát rúgni, mint gólt! :)

indianyo

Fibi :) http://www.magyarorszag.hu leírják az összes szabályt a gyed és tgyás kiszámításához, msot nincs kéznél a konkrét link

indianyo

Aki GYED-et kap:
a max GYED (87ezer) az már a netto, amit kézhez kap az anya???
fibi

Indi: biztos átragadt Dominóra az álmatagságom. :lol: Akartam is mondani, hogy elnézést, hogy olyan leharcolt voltam, általában emberbarátibb a kinézetem. Belenéztem a tükörbe és megdöbbentem a karikákon a szemem alatt. Most már aludni akarok!!! :cry:

Kép
Kép
tinu

oep honlaprol ugy értelmezem, hogy elöbb a levonások, aztán veszik a 70 százalékot... jol elvagyok magamban :lol:

Rec,
másnaposság :P és a vonaton beájult Benke? aztaaa, hogy birta hajnalig.... én gyerekem tiszta nyügi lett volna szerintem.
fibi

KÖZÉRDEKÜ:
December 7-töl a gyümölcsaszalo 6990 Ft a Corában.
fibi

Tinu :) szerintem azért ne félj előre attól, hogy majd milyen kialvatlan leszel a kicsi lánnyal! Sok gyerkőc van ám, aki csak arra a pici időre ébred fel, amíg megkapja a tejecskét és már alszik is :) És péládul az nagyon jó, hogy a gyerekek olyan klassz rendszert visznek az életünkbe - látod, mi nem tudtuk, hány óra, de Domicsek tudta, hogy fél 3 van :wink:

Anci :) most már neked is be kell minden nap jelentkezned, nincs mese

Fibi :) én sajnos nem tudok segíteni.

indianyo

Mármint A N D I

indianyo

Indi,
ki az az Anci? :o azon kivül, hogy a nagynénémet igy hivják :lol:
fibi

ja... meg Greenolive is mindjárt szül :D
fibi

Zuzmó jól van, olyan szép, mint mindig, meg se látszik rajta, hogy szült, mindenkit puszil. Pannát csak a fényképezőmön láttam (gyönyörű nő!), mert anya ágyában szeret alukálni, és folyton cicin lóg, így azt mondta Zuzi, hogy hétfőn és kedden is szívesen lát bárkit, csak csoportban, mert max. 2-3x akar egy nap látogatót fogadni, ebből egy lehet babanetes csoport :)

Zsan!
lehet, hogy tényleg hazamegy kedden!!!

Indi!
ezt az ugyanannyiba került már múltkor is mondtad, és akkor is cáfoltam, nem emlékszel? (még táblázatot is csináltam anno az árakból), míg a 450 grammos Aptamil 1000 Ft-on felül van, a később használt Beba tápszerünkből 800 gramm volt kb. 500 Ft. Azaz az Aptamil 4x annyiba kerül. A HA tápok tényleg hasonló árban vannak, de a többiben nagyon nagy a szórás.
első 4 hóban nekünk is ez volt jó, de aztán rendes lett az emésztése, és a többi is jó lett. dokifüggő, hogy mit ír fel, mit favorizál, honnan kapja a támogatást (Szt. Imre pl. a Milupától). még a tudományos álláspontok sem biztosak abban, hogy a HA vagy a nem HA táp jobb egy babának. a többi összetevőt összehasonlítva (ebben mániákus vagyok), nincs számottevő különbség. a lényeg, hogy én pofátlanul, mikor már a második doboz elfogyott, mentem receptért, így mindig előre voltam. és én is gyalog mentem :), csak akkor nő az alsófelemhez a kocsi, ha a férjem itthon van. a hozzáállásuk meg azért ilyen, mert a beszerzett táp szavatossága lejár, és nem biztos, hogy el tudják adni időben. az olcsóbb tápszerekből mindig van készleten, ilyen pl. a Beba.
Dominó élvezi a meleget?
ancsipancsi

Indi!
még egy ötlet! nem lehet elkérni a telószámát ezeknek a gyogyótáraknak, és ha kő a tápi megrendeled náluk telefonon, és másnap mégy érte?? én többször ezt csináltam, mert már untam, hogy folyton potyára mentem.

ancsipancsi

Ancsi,
és mesélt Zuzi valamit a szülésröl??
és ma kik alkották a babanetes csoportot? :wink:
akkor ha kedden még bent lesznek, be tudok menni Hozzá.
fibi

[quote="ancsipancsi"]A írta:ancsipancsi HA tápok tényleg hasonló árban vannak

Na ez a beszéd. Ugyanannyiba kerülnek. Dominó epdig 1 éves koráig HA tápszert fog kapni, mert ebben megegyezika véleményem a doktornéniével.

indianyo

Sziasztok!

Zuzi! Gratula Panna babához! @`--

Ancsi! De jó lehetett nektek Galyatetőn. Lencsi nagyon bátor, ha így kóricált egyedül a vízben.

Pgabi! Nagyon klassz a házikótok, de én még mindig a környéket irigylem.

Fibi! Max gyed brutto 87ezer, az nettó 74-75 ezer, hónaptól függően.

Votiv! Sajnálom a csíkot, de hogy e fenébe jöhetett iylen korán? Én is úgy félek, hogy most nem úszom meg, mert már lassan akkora a hasam, mimt Grétivel a végén, és a kenegetésben sem vagyok olyan lelkes.

Bogárka! Örülök, hogy Petra teljesenmeggyógyult és gratula az ovihoz.

Gréti babám 2 napja lázas, 39-39,5-40 fok neki, de ezen kívül semmi baja, sőt. Mint egy kis ördögfióka. Azért holnap elnézünk a dokihoz, mert 3 napos láza már volt. Persze a Camponás gyogyótár pont most leltároz, és fogalmam sincs ki az ügyeletes, de Bogárka szerencsére adott lázcsillapítót. Még egyszer köszi.

KépKép
KépKép
lindicita

Votiv,Zanza, Den,
meg tudjuk beszélni, h holnap mikor mennénk? mert akkor irnék egy sms-t Zuznak, és holnap már nem biztos, h benézek.
Nektek mikor jó?
Nekem olyan 11 körül lenne jó, sztem délután már ne menjünk, akkor jönnek a rokonok, akik délelőtt dolgoznak.
Na? Kinek mikor?

Fibi,
én ilyen gyed dologban annyira NEM vagyok otthon, h csak bámulok kifele a fejemből, ha ilyesmiről van szó... :roll:

Ancsi,
köszi az emil cimet foglalás ügyben.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Indi: nem én csináltam hűtőmágnest, de engem is érdekelne a dolog!!! :)

Rec: Benke hogy bírja a vonatot?? Lehet, hogy nekem is lekő majd Pécsre IC-vel mennem, és előre fosok, hogy Kamilla hogy fogja bírni... :roll:

Juc: szerintem az is szuper, hogy Sanyi ennyire imád sportolni!!! :lol:

Rylie
rylie

Lindi,
a budaörsi tescoban minden nap van ügyelet.
jobbulást!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

estefelé telefonoztam Zuzival, most úgy tudja, csak szerdán engedik haza, szóval Indi, Fibi és Többiek, a keddi látogatás még beleférne!

Zsanci, Zanza, akkor holnap mikor? a 11 egyébként jó nekünk, és megígértem Zuzinak, hogy küldök neki egy sms-t még előtte, hogy mikor megyünk.

a szülésről majd mesél, bár én kikérdeztem, de nem akarom lelőni :wink: azt üzente előljáróban, hogy mindenkinek nagyon köszöni a gratulációkat!! :D
Bazsó már kétszer is volt bent nála, és egy picit meg van sértődve, de azért mondta Pannára, hogy baba, és adott a mamájának puszit is :D szóval nincs nagy harag :D

és Panna senkire se hasonlít, vagyis legfeljebb Zuzi nővérére :lol: sötét haja van és kerek arcocskája - de remélem holnap élőben is sikerül megcsodálni, csakhogy egyáltalán nem szeret a bevásárolókocsiban lenni, ezért lehet, hogy a látogatásunk se lesz túl hosszú :D

Ancsi, nem tudnád esetleg feltenni azt a képet? :wink:

votiv 8)
votiv

Én meg ezt alkottam ma:
Kép
lindicita

Jucus,
Soma nagyon vagány kiskrapek! És ha bizonyítani akar, sose bánd, ez még mindig a jobbik véglet! (A másik sztem az, amikor tökmindegy valakinek, nyer-e vagy veszít.) De persze még olyan sokat alakulhat. Mindesetre ügyes nagyon és jófej és ez a lényeg!!! :)

GRATULA az újabb babanetes Pannához! :) Részeleteket várunk, olyan rég volt már szüléssztori. (Vagy csak nem olvastam rendesen?)

Táp, lázcsill. stb, ezzel úgy vagyok, mint ahogy Ancsi mondja, inkább legyen otthon tartalék. Persze az is kifogy egyszer, és pont akkor, amikor nem kéne, mert kéne... szerencsére tápszer sose kellett, de volt már pelus gondunk, mint Zsancinak, amikor azon agyaltam, mit kössek a gyerekre... :shock: :lol:

Votiv,
a cikk jó, Stált utálom. A hideg ráz a dedós stílusától: pl "hagyom a ...-t a ....-ban kucorogni" szerencsére nagyritkán kapom el a képernyőn, és mivel működik a távkapcsolónk... 8)

Zuzinak üdv, én nem háborgatom a H-ban, majd ha jön, puszi itt virtuál módra.

Fibi,
ez a mosoly az ablakban... fú, 3x olvastam végig, de nekem kissé tömény... :oops: Persze terhesen az ember egész máshogy látja a mosolyt az ablakban. :D
Nálunk mots mindenféle szörnyek látszanak az ablakban, amiket műhósprével fújtam oda... elvileg manók és hóemberek és karifák, gyakorlatilag furcsa alakzatok, de Eszter nagyon rendes, mert percekig szaladgál közöttük és tágra nyílt szemmel mosolyog az ablakra. :D :D :D

Votiv,
csíkok :( sajnálom, de majd csak lesz valahogy. Valami csodakence, kisebb beavatkozás, ha nagyon zavar...?

DM: ne má hogy átverés legyen! Eddig 3x voltam bent, :( de... senki se tudott egyértelműen segíteni, összevissza infokat kaptam (lehet papírról is meg digitről is, de vegyítve ki tudja, és telefonálgattak, faxoltak, stb, viszont nem nyomtak a kezembe egy prototípust, és ez nagyon zavaró. És van 990 meg 6000 ftos is, és eléggé passz, sztem megnézem a fujinál vagy kodaknál vagy hol, ott csak jobban értenek hozzá, nem?
neet
neet

Lindi: nagyon szép! 8) (Itt miért nincs amolyan ámuldozós, kalapleemelős smiley? :) )

Kép
Kép
tinu

Most kaptam a szívemhez... ezek szerint én a max gyedet kapom, kaptam... még 6 napig... aztán a 74 leugrik 20ra.... nagyon király.... persze nyugaton ennyi ideig ekkora összeg soha nem jár, de ez annyira nem vígasztal... lehet, h életem utolsó gyedét kaptam a héten??? :roll:
neet
neet

Most kaptam a szívemhez... ezek szerint én a max gyedet kapom, kaptam... még 6 napig... aztán a 74 leugrik 20ra.... nagyon király.... persze nyugaton ennyi ideig ekkora összeg soha nem jár, de ez annyira nem vígasztal... lehet, h életem utolsó gyedét kaptam a héten??? :roll:
neet
neet

Zsanci, keresztben írtam Veled. akkor 11?
Zanza? Deni?

Lindi, wowww! :D
hát csak úgy mehetett szét a bőr, hogy hirtelen órásiakat nő a hasam, és nem bírja ezt az ütemet a tágulás :? már 98 centi a körfogatom - talán 2 hete írtam, hogy 94 volt, Istivel meg 117cm es pocakkal mentem be szülni :roll:
Barnabás hogy van? Grétinek vannak új szavai?

Tinu, van egy szuper angol használt ruhás bolt, a Tétényi út/Etele út kereszteződésétől 2 percnyire. Ha a piros hetesről leszállsz a Városközpontban, átmész a zebrán egyet egyenesen előre egyet meg balra, és az Etele úton elindulsz a Fehérvári út felé. a bolt jobb oldalon a negyedik tízemeletes ház aljában lesz. ezt most elég komplikáltan sikerült leírnom, pedig nagyon könnyű megtalálni!

pénteken voltam ott, és szép téli cuccaik vannak. én most épp farmert kerestem, és vettem Istóknak egy cuki Next farmert meg egy kertészgatyát összesen 2700-ért.

votiv 8)
votiv

Indi!
nálunk a doki egyértelműen kifejtette, hogy HA tápot csak 6 hós korái írhat fel a gyereknek akkor, ha semmi sem indokolja, hogy azt egyen (mivel a családban nincs allergiás ember), így tértünk át a nem HA-ra, mert recept nélkül már horror lett volna az ára. nálatok egyébként megszűntek az emésztési gondok, vagy még küszködtök vele?

Neet!
ilyen naptárt több ilyen kis maszeknál lehet készíttetni, most nagy divat, és legalább meg tudják mutatni a prototípust.

Fibi!
ledumáltam Zuzzal, hogy vasárnap megyek egyedül. :) gáz? a szülésről majd jön a beszámoló, a lényeg, hogy még hosszabb vajúdás volt, mint Bazsónál.

Votiv!
nem tudom letölteni /pill a fotókat :(. talán holnap.
ancsipancsi

Votiv,
én nyertem, mert 2 farmert és 2 felsőt vettem 2200ért. :D Nem ott, de turi az is. :)

Bogárka,
skacok gyönyörűek és gratula a szuper szériához! (lelet, ovi, stb) És elnézve Petra frufruját, nem is értem,apa miért aggódik, hogy Eszterét túl rövidre vágom néha... :lol:
neet
neet

Neet: A DM-es átverést a naptárakra értetted? Hát van normál (sokezerért) naptár, ami spirálos, de speciel az, amit én rendeltem, (asztali) az csak 13 darab fénykép, kicsi, nincs összefűzve, nincs névnap hozzá, szóval én emiatt erősen átverve érzem amgam és most állhatok neki magam 3 darab naptárt gyártani a méregdrágán előhzívott képekből meg spiráloztatni, úgyhogy jó kis drága olcsó ajándék lesz ez :(

Lindi :) koszorú klassz :)
Grétitnek gyógyulást:)

indianyo

Neet, szerintem ha fókazsírral kenegetném, az se segítene. ez már életem végéig ilyen lesz. még plasztikai műtéttel sem lehet rajta változtatni. ez van, végleg feláldoztam a szépségem a gyerekeimért...
gyedzuhanás nálam is bejátszik, de én már mindjárt mehetek a következő tgyásra/gyedre. végre valami jó is :wink:

votiv 8)
votiv

Indi,
arra. Itt vacillálok hetek óta, hogy milyen képből, hol és milyet.... de most mégjobban elbizonytalanodtam. pedig 3 hét múlva már át is lesznek adva, szal bele kéne húznom...
neet
neet

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?