Valoban ma van az utolso napom es meg semmit nem csinaltam, csak kiirtam a szabiimat es emileztem egy Nemetorszagban elo varandos baratnemmal
Egyebkent tok almos vagyok. Mondjuk ejfelkor fekudtunk le...
Sagi: szep kis tokos pocaklakod van
Agiboldi: keresztcsont neha nekem is faj, de csak egy ideig, aztan elmulik.
Ma reggel csuklott a gyermekem. Eloszor nagyon megijedtem, mert azt hittem, a szivdobogasat erzem - annak nagyon lassu volt. Lent ereztem a kezemmel egeszen a bal combhajlatomban. Oda nem is kerulhetett mondjuk a szive, de arra gondoltam, a koldokzsinorjaban erzem biztos a szivvereset es nagyon megijedtem. Aztan rajottem, hogy valszeg csuklik - kb 1 percen keresztil ereztem hogy utemesen rang, aztan odebbmaszott es utana semmi. Kis aranyos volt
Barbi: tegnap mentunk hamar haza, vittem haza a nagy szobafenyomet (Gedeiapu bagy banatara: utalja a novenyeket es hat szegeny szobafenyot is buntette: hogy lehajoljon kicsit az ajtoban, hogy a friss hajtast ne torje le? Kizart dolog! Aztan feluton atvettem tole, nem birtam nezni, ahogy terrorizalta az en szerelmetes 9 eves szobafenyomet! Ma meg hazaviszek egy feszekpafranyt meg a nonapi ausztral ceg-ajandeka-novenyunket...)
Remelem nektek szep napotok van. En jol elvagyok itt a gep mogott, a kutyat se zavarom. Timo-Sagi, szuleselokeszitorol semmit se tudok.