A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

Sziasztok !

Szerintetek normális az, ha maximum 21 hetes terhesen a genetikai ultrahangon azt allapitjak meg, -(csak zarojelbe teszem, hogy egy jokora leidetlenezes utan, amit az orvos csak ugy az orra ele lokott, s en meghallottam, s hevesen tiltakoztam, mert nem fogta fel, hogy nekem azt mondta a vedono, hogy lakcimre kuldik az AFP eredmenyt, aztan telefonon bemondtak neki mert hazonbelul volt)- /jo hosszu zarojel/, hogy 23-24 hetes terhes vagyok? Utana olvastam, es a fejmeret alapjan tenyleg a dokinak lenne igaza, de nem lehet, hogy nagyobb a gyerek?
Persze ilyen korulmenyek között meg sem mertem kerdezni mi a baba neme, s arra se mertem megkerni, hogy jobban nezze meg a szivet, mert a csaladban volt szivproblema.

Legyetek jok!

Norkini

Kulonben en is pecsi szuletesu vagyok, csak elszarmaztam a
szekesfovarosba....

Emma

Ha en most 23-24 hetes vagyok, akkor most ereztem eloszor a babat, igy nem keso. tenyleg olyan mintha a buborekok nekiutodnenek a pezsgospohar falanak...

sziasztok
zsurlo
21-24-ig
(nem enged be nem nevtelenul, hol lehet bejelentkezni?)
Névtelen

De ketszer elkuldte(m) nevtelenul Kép
zsurlo
Névtelen

Sziasztok!

Örömmel tudatom veletek, hogy 11.02-án (szombat) délután 15.10-kor megszületett Viki lányom 4100 gr-mal, 53 cm-rel, császármetszéssel.
Péntek este nyálkás valami indult meg belõlem és fájásaim is voltak rendszertelenül, ami folytatódott szombat délelõtt is. Délben szóltam a páromnak, hogy nem biztos a hétfõi befekvés, problémák vannak. A dokimat felhívtam, aki hirtelen azt sem tudta, hogy kivagyok és azt tanácsolta induljunk a szülészetre.
A szülészeten ctg-re raktak, nulla fájást produkáltam. A tízperces odaut alatt 2 fájás is volt, ott semmi. Jött az ügyeletes orvos, aki 2 ujjnyi méhszájat állapított meg, és elszinezõdött magzatvizet, és azt mondta sehova innen.
FElhívták a dokimat, aki sûrû bocsánatkérések közepette érkezett, amiért csak késõbb esett le neki a tantusz, hogy én ki vagyok. A lényeg a lényeg, hogy császár volt. Az éjszakám pocsék volt, a másnap már kevésbé pocsékabb, aztán pedig napról-napra jobb. Hétfõn baba-mamás szobába kerültem, és nagyon jó volt együtt lenni a leányzóval. Az elsõ tisztába tevés is tökéletes lett volna,ha nem másnap jövök rá, hogy fordítva adtam rá a pelenkátKép))
TEgnap jöttünk haza, a lánynak iszonyatos étvágya van, tejecske termelõdik folyamatosan, és gyönyörû babaKép)))
Eszik, alszik, nagyokat trottyant a gatyóba és ezeket különbözõ sorrendben mûveli.
A Margitban bár sok rosszat hallottam a csecsemõsökrõl, nekem csak pozitív tapasztalataim voltak. Bármilyen hülyének tûnõ kérdésemre válaszoltak.

Na ennyi röviden

Sok puszi mindenkinek
Moxi és a 6 napos Viki baba
(az apukája rettentõ büszkeKép)))
moxi

Bldog szulinapot kis Viki! Kép

kamilla
kamilla

Moxi,
Gratulalok pici Viki babahoz, sok boldogsagot!
Jo szulinapot is valasztottatok, az en kis skorpiom november 2-an volt ket eves!

Zsuzsi
27+4
zsuzsi74

Moxi!
Gratulálok Viki babához!!!!!!!! KépKépKép

Pankamama, Brokkoli, Barbara, mi van veletek??? Zulu??

Viki, üdv itt! Az én kis babám is halvány csíkocskának indult! KépKépKép

Csucsuka! Gratula a kisfiús hírhez! Kép Tudjátok már, mi lesz a neve?

Timici!
Próbálj meg minél többet pihenni! Vigyázz magatokra!

Urszila!
Az októberi Kismamában "teszteltek" négy fajta harisnyát, Anitát (XII. Kékgolyó u. 22.), Formes-t (Mammut), egy "Gatta Donna" márkájút, amit a Leonardo Cipõboltban lehet kapni (szintén Mammut), és a Scudotex nevût, amit meg a 2M Margit Med gyógyászati-kellékboltban (II. Margit krt. 38.) lehet kapni. Nekem ez utóbbi tûnt a legszimpatikusabbnak, még nem vettem, de ilyet szeretnék. Vastag szövésû, hûvösebb napokra is ajánlják, és gumírozott, ún. kompressziós harisnya, ami kicsit masszírozza a lábat (ez jó visszeresedés ellen), és megtámasztja a hasat. Ha nincs meg az újság, és érdekel, miket írtak róluk, szívesen elküldöm mail-ben.

Mj Moni!
De jó, hogy itt jártál! Neked is megy a drukk! KépKép

Panka!
Mi 60 x 120-ast akarunk majd venni, mert viszonylag kicsi a lakás, a szoba, és hát ez jobban befér. Kép Gondolkoztunk mi is a gyerekággyá alakítható kiságyon, de aztán úgy gondoltuk, hogy mindenképp szeretnénk majd kistesót Annának, így aztán, mire õ kinövi a babaágyat, ha minden jól megy, már újból lesz, aki birtokba vegye, és akkor úgyis kell gyerekágyat venni, késõbb pedig inkább azt alakítanánk emeletes ággyá, szintén a helyhiány miatt. Hát igen, lehet, hogy kicsit elõre szaladtunk gondolatban... KépKépKép

Kata!
Tök jó, hogy itt vagy, mindig örülünk a tapasztaltabbak tanácsainak!!! Gyere máskor is, és aztán kismamaként is!

Gombóc!
Azért ez jó érzés lehet... Biztos nagyon szeretnek a munkatársaid! Kép

Edelweiss!
Neked is gratula a pocak-fiúhoz! Vigyázzatok magatokra, és ha tudsz, gyere gyakrabban! Kép Egyébként mi újság a Mucha-lányokkal? KépKépKép

Zsurló!
Én ezt nem egészen értem... KépKépKép Végül is miért ne lehetni, hogy rosszul számoltak valamit, és tényleg nagyobb (vagy kisebb, aszerint, hogy ki mit számolt rosszul Kép) a babád?

Lányok!
Nekem ma alig mocorgott a babám. Lehet, hogy az egész napot átaludta? Csak reggel rúgott egy-kettõt, meg most este négy-ötöt, de azóta is csendben van... Remélem, holnap jobban belendül, mert így kicsit aggódom... Na, ez jó, erre most jól belémrúgott KépKépKépKépKépKépKépKép Hát ez aranyos, megnyugtatott, ne aggódj mami, minden okés...

Na megyek, jó éccakát, meg jó hétvégét mindenkinek!
Pussssz
Franyo
franyo

Franyo!

Ezeknek a harisnyaknak az arait is tudod nagyjabol? Fokent az utobbi erdekelne, a pocitamasztos...

kamilla (32+2)
kamilla

Szisztok!

Moxi: Gratula a picibabához. Sok tejcsit és boldogságot kivánok nektek.

Viki: üdv a csapatban.

Matrac: Mi 70X110.es matracot vettünk 10cm vastag és nagyon jó.

Most csak ennyi majd még jövök
sziasztok
Andy32+4
andy78

Sziasztok!Kép

Moxi!KépKépKép
Gratulálok Vikibabához!

Pankamama!Kép
Drukkolok ezerrel!

Franyo,Kép
nekem is van, hogy alig moccan meg õnagysága, persze ilyenkor mindig rámtör a para, de szerencsére mielõtt a telefonhoz rohannék, általában odabök egyet, hogy jóvanna, ittvagyok...KépKépKép Már kezdek totál bedilizni, mert hol azért izgulok, mert nem mozog, hol meg azért, mert túl erõsen ficereg, és akkor persze rögtön beindul a fantáziám, hogy biztos nem érzi jól magát, meg belegabalyodott a köldökzsinórba, stb. Még jó, hogy nálunk "csak" 9 hónap a terhesség, nem úgy, mint az elefántoknál, mert én akkor tuti a zártosztályon kötnék ki a végére.

Timici,Kép
ne izgulj, kész lesz a gyerekszoba idõben. Én úgy imádtam berendezni, szinte sajnáltam, mikor kész lettKép... Persze azért most is mindig találok rajta igazítanivalót. Úristen, már a 30. hetet kezditek!KépKépKép Olyan gyorsan megy az idõ!

Szia Viki!Kép
Halvány csík is csík!

No, errõl jut eszembe, Gombóc, ugye Csíkkal minden rendben van?

Pusz mindenkinek
Zulu
36+2

Kép

Kép

Kép
zulu

Sziasztok!

Elóõször is!

MOXInak HATALAMAS GRATULA! VIKIBABÁNAK MEG SOK-SOK TEJCSIKÉT KIVÁNOK! A családnak meg sok boldogságot!Kép

LadányiKata!Kép

Ej-ej!Kép Miket nem olvas az ember ha erre járKép És mikor is szeretnéd az a kistesót?Kép Én jõvõre szeretnék ismét a Friss-be tartozni, igaz még csak most 1 hónapja szakadtam ki innenKép Leszünk együtt kismamik?KépKépKép

Tudjátok lányok hiányoztok ám!Kép Drukkolok mindenkinek, de sajna nincs idõm minden nap jönni! Gabi baban gyönyörü és szerintem már hatalmas. 4 hetes létére simán benyom 200 g-okat egy szopira és ahhoz képest, hogy 55 cm-el született már a 62-es rugikba végigér! Iszonyat iramban gyarapszikKép De bánja kánya a lényeg hogy egészséges és erõs kiskölyökKép

puszi
sasha&4hetes Gabi

Kép
sasha

Sziasztok!

Szilcsike, MoxiKép

Hatalmas gratula a babátokhoz, sok tejcsit, egészséget és boldogságot kívánok nektek!!!!!KépKépKép

Húha, már az elsõ tízben vagyok..... Mi még szerencsére 2in1, bár a dokim szerint bármikor kibújhat a picur. Ma hajnalban is voltak mensis görcseim, de aztán tovább tudtam aludni. Ma kivasaltam a picur ruháit, közben jól leizzadtam, persze a sok állástól.

ZsurloKép
Tulajdonképpen már én sem tudom, hogy ?-dik hétben vagyok, mert a mensim szerint ahogy a szülésznõ mondta a 39-ben, a dokim szerint a 38-ban, ráadásul az UH szerint a 37,és persze a combcsontja hosszabb a pocaklakómnak a fejkörmérete kisebb, szóval szerintem teljesen pontosan nem is lehet kiszámolni, ezen ne izgulj.

EmmaKép
Ne izgulj a mozgás miatt, nekem elöl tapad a méhlepényem és én sem érzek annyira erõs mozgásokat, csak úgy finoman kidugja a kis popsiját, lábát, de számomra ez nagyon jó. Én is csak a 19. héten éreztem elõször valamit.

TusKép
Amit a fejvédõbe szoktak rakni,és amit én is raktam azt flisz-nek hívják, ezt az anyagot teszik a téli dzsekikbe, takarókba. Puha és viszonylag jól szellõzik, és sok helyen lehet kapni.

FranyoKép
A gyerekágyat mi is épp így terveztük, és azért vettünk külön, mert jó lesz majd a kistesónak is.

NyulikaKép
Miért nem 2 ágyas szobát választottál? Szerintem egyedül nem lehet könnyû a picurral, a 2ágyasban pedig tudtok egymásnak segíteni a másik anyukával. Legalábbis én így gondolom. Én is megyek pénteken 15-én CTG-re viszont délelõtt.

Pelenkázótáska
A babakocsihoz lehetett venni, ugyanolyan vízlepergetõs anyagból,mint a kocsi huzata, és nem volt drága 3000 pénz, aztán majd kiderül, hogy mennyire válik be. Szerintem nem árt ha van.

Jányok,
Szerintetek Pampers Newborn pelenka olcsó 35 Ft/db áron? Most vettem a TESCO-ban egy 56 db-os csomaggal, és nem tudom hogy vegyek-e még 1-et, de majd mekkérdezem az elsõ napok topicban is.

Majd jövök még.

pusz

Brokkoli
37?
brokkoli

Sziasztok!!

Szerintem pelenkázótáskából olyat érdemes venni (sajna mi nem olyat vettünk) aminek hosszú füle is van. Mi pierre Cardint (jól írtam? Biztos nem...) vettünk, mert olcsó volt, meg szép, de nem lehetett a babakocsira, se a vállamra akasztani...nem is használtuk sose, inkább kaptam egy csini kis hátizsákot (na ja, az egy éves mellé kell is két szabad kézKép ), és abba befér mindenKép
Kiságyból, tényleg ha van elég hely, a nagyobbat érdemes venni, mert Peti is csak keresztben szeret aludni, és hát így is beszorul állandóanKép bár nekünk nem szabvány kiságyunk van, Apóspajtás mûve.
Erika! Nekem olcsónak tûnik a pelus 35 ft-értKép Bár, ami nekünk nagyon bevállt, az a DM-es babylove pelus, (igaz, csak egy csomag newbornt haszáltunk el, aztán áttértünk a midireKép. De minden pelust végigpróbáltunk, pampers, liberó, huggies, meg minden egyébb gagyit (természetesen elõször, mert hát spórolós a párom), de kipisilt (jobb esetben csak pisilt) mindenbõl, és napi 5-6 rugi fogyott, és hát volt, hogy már nem tudtam mit adni rá..a babylove elkísért egészen a maxi méretig, de aztán nem bírta a "pisimennyiséget", majd jött a bugyipelenkája, de az se igazán bírta. Most liberót használunk. De a liberót "ragasztós" változatban nem szerettem, mert a belseje pisisen összeállt, és a pelus egyik végébe csúszott.
De persze minden babának más válik beKép
Ha olcsón akartok pelust venni, (bár nem tudom, ki hol lakik), Rákoskeresztúron a Bakancsos u-i piacon (nagyon szép, felujított piac amúgy, vasárnap nincs tömeg, és végig van viacolorozva az egész, esõs idõben is könnyû közlekedni) van egy pelenkás, aki "ömlesztve" tehát darabra árul pelenkát, pamperst, liberót, meg még egy párat, de azt nem néztem. Viszonyításként (mert más árat nem néztem) a liberó maxi plusz bugyipelenka bolti áron 77 Ft/db, itt 53 Ft/db-ért vettük.
Sasha: Hát igen, itt vagyok, egy kicsit "irigykedni" meg drukkolni, meg segíteni, ha kellKép Úristen, Gabóca mennyit zabizik!! Irigyellek ám! Peti most jó ha ennyit megiszik tejcibõl, vagy kakaóbólKép Jó buli lenne együtt kismamáskodniKép Úgy tervezzük (persze, ha Peti felhagy a hisztijeivel, de errõl majd mesélek ) hogy januárban abbahagyom a tablettát, és augusztus körül nekilátunk a LucánakKép vagy BencénekKép Akkor lesz Peti (amikor megszületik) 2,5 éves, ideális, mert jön az ovi szeptemberben, de addig még össze tudunk szokni, és nem érzi úgy, hogy Õ a tesó miatt lett számúzve az oviba. Persze ezek a szép tervek, aztán hogy mi lesz a gyakorlatban....Bár jól ki is szúrunk magunkkal, mert ha ez így bejön, pont a pöttöm nyári lesz, Peti meg ugye téli volt, semmi rucit nem tud örökölniKép
Viki! Az én kölköm is halványcsíkos voltKép A párom akkor még biztatta magát, hogy hát rá van írva a dobozra, hogy ha a mensi csak pár napja esedékes, akkor halvány a csík, ezért nem is biztos hogy állapotos vagyokKép Azóta bõszen tagadja, hogy ilyen "pozitívan" állt volna a témához, most már lassan én is elhiszem, hogy örömmámorban úszottKép
Zulu: ez az elefántos hasonlat nagyon jóKép Én is így éreztem valahogy. Mondogattam, csak jöjjön már ki, nem fogok parázni, mert ugye amíg nem látom, bármi történhet. Na azóta meg mindig van valami, pláne az elejénKép Úgyhogy nagyon igaz a mondás, hogy attól a pillanattól kezdve hogy ezek a kis görcsök megszületnek, amíg mi élünk, minden gondolatunk feléjük vanKép
Franyó! Az idõjárásváltozás Õket is megviseli, lehet, hogy azért mozog keveset, és csak néha bök meg, hogy ne izgulj már Anya!!Kép

No megyek, mert már megint szájmenésem vanKép Bocsi, kicsit sokat írtam, és még így se mindenkinek.

Resszkessetek, jövök még!

Puszi: Kata
aki sehány hónapos, de van egy 13 hónapos PetijeKép
LadányiKata (ladán

Sziasztok!

Kamilla!
Írják az árakat is: Anita 1710 Ft (100% polyamid, 5 méretben: 38-astól 48-asig, bézs és fekete színben, 20 Den-es), Formes 7200 Ft (neccszövésû, Lycra szállal, S,M,L méretben), Gatta Donna 1790 Ft (87% polyamid, 13% lycra, bézs és fekete színben, 2-3-4 méretekben, 20 Den), Scudotex 2890 Ft (Tehermentesítõ, kompressziós harisnya, 78% polyamid, 22 % lycra, 1-5 méretben, itt 140 Den-t írnak vastagságra, de talán ez elírás, és 40 akart lenni???)

Zulu!
Kép Teljesen hasonlóak az érzéseim KépKépKép

Sasha!
De jó, hogy itt vagy néha! KépKépKép

Brokkoli!
Lehet, hogy már neked sincs sok hátra! Drukk-drukk!!! Kép

Pusz
Franyo
24
franyo

Kata!
Köszi neked is a megnyugtatást! Azt már én is észrevettem, hogy mikor jön egy nagyobb front, akkor hatalmas hancúrt rendez odabenn, de most itt többen is írták, hogy milyen mozgékony a babájuk, az enyém meg itt hallgat nagyokat, ezért ijedeztem, de hát ugye a babák se egyformák szerencsére Kép

Franyo
24
franyo

Franyó!

Érdemes felírnod, hogy pl. hidegfrontnál nyugodt, melegfrontnál mozgékony.
Mer amikor meglesz, és irtózatos hisztit vág le, nem esel kétségbe, hogy te jó Isten, mi baja van, hiszen evett, tisztába van téve, büfizett, nem fáj a hasa, nem fázik, nincs melege, stb, akkor megnézed az idõjárásjelentést, és jaaaaaaaaaaa.Kép
Ja, még a nagy szél nagyon síróssá tudja Õket tenniKép

Mi már tudjuk: Melegfront : Hiszti, hideg: alvásKép

LadányiKata (ladán

Ne haragudjatok lányok de egy kis OFF SASHÁNAK:

Tudod, anyós olvassa a babanetet, pláne a mi topicunkat (kispestiek), és ott próbál belõlünk naprakész lenni, bár minden nap felhív, hogy ellenõrizzen(mikor kellt, mit evett, hányt nem hányt, jókedvû, stb) aztán leellenõrzi a netenKép Na, ezt a topicot tuti nem olvassa)

Szóval a legújabb problémám vele a Házasság család/anyós-Após-ban van "Rántottcsirkésanyuka" álnéven. Már az archívban is van panaszáradatom, ha érdekel.
Az anyós-apóst tuti olvassa, ezért az álnév. Az archívban eleinte kavartam egy kicsit, és Adrienként jelentkeztem be, de volt egy másik Adrienn, aztán kavar lett belõle. Akkor még a gyerek nevét is megváltoztattam, nehogy magára ismerjen.

Na megyek, mert csak OFF-olok ittKép

LadányiKata (ladán

Szia Brokkoli!

Sikerült tegnap vásárolni?
Kaptatok valami jót vagy amilyet szerettetek volna venni?

Na most csak ennyi
Pusz
Majd még jövök
Andy
32+4
andy78

Franyo!

Koszi az arakat! Kép

kamilla
kamilla

Kata,
Es nem felsz, hogy ha meglatja a neved, ide is 'bekukkant' anyospajtas? Mert az naggggyon ciki lenne!!! Kép

Brokkoli,
Valoszinuleg NEwborn-bol eleg lesz az az 56 db-os csomag, utana, hacsak nem nagyon sovanyka a baba, jobb a mini! En meg minibol is ket csomaggal tulvasaroltam magam, aztan ajandekozhattam el...pedig ha tudtam volna, hogy ilyen gyorsan sorrakerulunk megint!

Lassan befejezem a karacsonyi bevasarlast, meg a szuleimnek nem talaltam meg a megfelelo ajandekot (meg a sajat gyerekeimnek Kép ), a sogoromat meg rabiztam a ferjemre, ennyit o is megtehet, hogy a sajat batyjanak vesz valamit!

Timici,
Kezdem mindjart a szkennelest, ha a szkenner is ugy akarja!

Ma tudtam meg, hogy egy ismeros fiatal parnal tobbszori lombikos probalkozas utan most ugy nez ki 'megtapadt' ket pici eletke! Annyira orulok neki! Olyan szeretettel bant a srac Gyurival egyszer, amikor talalkoztunk, hogy majdnem elsirtam magam, ha arra gondoltam, hogy nem lehet babajuk!

A fotosnal megvettem ket kepet Gyurirol, amik edik lettek! MAjd beszkennelem!

Lanyok, van valakinek digitalis fenykepezoje? Javaslatok erdekelnek, ill. lebeszeles, ha valakinek egy tipus nem igazan jon be! A lenyeg, hogy olcso legyen, es szep kepeket lehessen vele kesziteni!

Ferjem holnap lesz 35 eves! Milyen tortat sussek? Majd megkerdezem, ha hazajonnek a setabol!

Zsuzsi
27+5
zsuzsi74

Sziasztok Kismamak!!!

Moxi, hatalmas gratula Vikihez! Sok boldogságot, egészséget és tejecskét kívánok!

Zsuzsi,
egy fini túrótorta az nagyon jó, persze ha szeretitek.Kép
Ok, majd nézem a postaládámat és köszi elõre is.Kép
Majd írok magánban is, mert lenne egy kérdésem.

Zulu,
köszi a bíztatást, én is nagyon remélem, hogy elkészülünk. Hát igen a 30.hetet kezdtük el, ezt se hittem volna még júniusbanKép. Ti is lassan a célba értek.KépOlyan izgi.

Franyo,
pihenek én, de miért is? Tényleg sokat számítanak a frontok és a szél is, érdemes megfigyelni, mikor mit csinál a pocaklakó.

Pocok,
a mini Libero volt 36Ft/db a többit nem néztem, hiszen nekünk még az is nagy lesz talán.Kép De voltunk a Brumi Maciban, onnan van friss pelenkaárlistám, ha valakit érdekel.

Brokkoli,
megvettük a kiskádat a Brumi Maciban, fehér és 990,-Ft volt. Zenélõ szerkentyût nem kaptunk, kb. 3félét tudott mutatni és nem tetszett egy sem, holott elõtte telefonban azt mondták, hogy rengeteg féle van.Kép
Egyébként az eladók nem voltak valami kedvesek, se segítõkészek, szóval kb. 5perc után eljöttünk, mert a párom kiakadt rendesen. Majd egyedül még visszamegyek, mert a textilpelenka 1700,-/10db és a lepedõ(nemtom milyen) 690,-, ezt még meg akarom nézni.

Eléggé megviselt a mai suli, úgyhogy megyek is.
Jók legyetek, pusssza,
Timici
29+1
timici

1700-ert nagyon jo a 10 textilpelus! Foleg ha cseh! Mi anno a magyarral elegge megszivtuk, nagyon gyorsan kilukadtak, elcsuszott a szoves! De a cseh pelusok igy tiz ev tavlataban is ki fogjak birni meg a harmadik gyerkocot is, remelem!

Timici, uritsd ki legyszi a postaladadat! Bocs, hogy teletomtem, az utolso ketto mar vissza is jott!

Ha meg ott vagy a gep elott, varom a tiramisureceptet!

Koszi
Zsuzsi
zsuzsi74

Sziasztok! Szia D.Zs.!
A digitális gép témában valamennyire otthon vagyok, ebben segítenék neked. Mi tavaly karácsonyra megkaptuk az Olympus 1.3 megapixeles gépét, és nagyon elégedettek vagyunk vele még most is, pedig ez már "lejárt" típusnak számít a maga 1.3-jával! A baráti körünkben vannak már 3.0 és nagyobb gépek is, de szerintem nem látványos a különbség egy hobbifotósnak, fõleg ha az árát nézem. Hibának annyit rovok fel a gépnek, hogy sötétebb, nagyobb helységben ( pl. egy étterem ) nem csinál szép képeket, de a 3.4-es gép ugyanazt a teljesítményt nyújtotta, mint a mienk, tehát az sem jobb! A lakásban egyébként szép fényképeket tudok vele készíteni, itt bizotsan több a lámpák nyújtotta világoság, a szabadtériek pedig egyenesen gyönyörûek. Nemrégiben vettünk egy Hp fotónyomtatót is, az valami csoda, amit a két gépbõl ki lehet hozni!
A mi gépünket a Mediában már 60.000.- alatt meg lehet venni, ennél olcsóbbat nem is nagyon lehet ebben a minõségben találni. És szerintem semmiképp ne vegyetek névtelen márkát.

Remélem, segítettem valamit
drbusborbala
Budapest, XX.

Miszike,
köszi, de azt hittem másról van szó a hírlevelekben. Most már szerintem nem aktuális! Kép

Szilcsike, Moxi,
nagyon-nagyon gratulálok a kisbabákhoz!

Moni,
örülök, hogy "látlak"! Kép Mit szólsz? Már a 4-5. helyen vagyunk! Kép

Hú csajok, én mindig úgy elkezdek izgulni, amikor meglátom a táblázatot. Igaz a doki még azt mondta, hogy zárt a méhszáj, de a baba érett, bármikor megindulhat a szülés. Néha vannak mensiszerû alhasi fájásaim, meg ettõl függetlenül keményedik a hasam, de rendszertelen az egész. Hetekkel ezelõtt sokkal közelebb éreztem a szülést és a kisbabánkat.

Pilinke (38+3)
pilinke

Sziasztok Lanyok!

Mostanaban annyi minden jott ossze, hogy nem volt idom meg olvasgatni sem.....de most mindent bepotoltam! Kép

Moxi, Szilcsike!
Sokat gondoltam Ratok es nagyon orulok a babatoknak! Kép Sok tejcit es turelmet!!!!

Franyo!
Az en babam is eleg csondes mostanaban! Ma pl. alig mocorgott. De en nem aggodom. A napokban annyira nyomi ido volt, hogy en sem voltam tul aktiv! Kép De ha a hasamra teszem a kezem altalaban felebred, es akkor mocorog kicsit! Szoval tenyleg ne aggodj! Kép

Zsurlo
De jo! Es nem sajnalod,hogy elmentel? Es hova mentel??

Timici
A szoba tuti kesz lesz! Lassan de biztosan! Kép Ja, kuldtem Neked par napja egy pocakos fotot, legyszi tedd fel majd, ha lesz egy kis idod!

Snoopy
Email ment! Kép

Edelweiss
De jo,hogy megmutatta magat a kis picur! Kép

Lanyok
Ma elindultunk korulnezni kispapaval, mert kinottem az osszes nacimat. Sokaig nem talaltunk semmit es kepzeljetek az egyik turiban volt 3 kismamanaci. 2 sina es egy kantaros...1000Ft. es 1450/db. Nem jott,hogy elhiggyem!Kép Szoval bevasaroltunk! Ja es vettunk egy kengurut. 1500ert...Kép Majd meglatjuk,hogy jo lesz-e valamire! Nem merevitos, ezert kicsit ketelkedem,de talan kenyelmes lesz a picinek ha nagyobbacska lesz! Viszont neztem harisnyakat es csak teljesen sima volt 2500penzert...kicsit soknak tartom! Kép

Na,litanianak vege!
Jo ejt mindenkinek! Kép Sok pusszantas

Norkini
Akinek ma 25 hetes a babaja
norkini

ZsuzsiKép,
jól látom, hogy Te már lassan végzel a kariajándékvásárlással?! Én is olyan szépen elterveztem, hogy mindent megveszek elõre, aztán tessék, kb. két embernek van meg az ajándéka. (a kb. száztagú családból...)
A barátaidnak gratulálok, rögtön két baba, nem semmi!KépKépKép
Zulu
36+2

Kép

Kép

Kép
zulu

Sziasztok!

Itt a friss és jó hír...KépKép

Ma (2002. november 9.) délután 16:11-kor megszületett Zsófibaba, 3400 grammal és 54 centivel. Õ is anya is jól vannak, mindenkit puszilnak, köszönik a sok-sok érdeklõdést és jókívánságot! KépKépKépKép

Mindenki nevében:
Panka(és Zsófi)papa
PM

NAGY GRATULA ZSÓFIBABÁHOZ!!! SOK TEJCIT, ÉS JÓ EGÉSZSÉGET AZ EGÉSZ CSALÁDNAK!!!!!

d:zs: Igazad van, de már nem érdekel, de ez az örökös rejtjelezés annál cikibb már, pláne ha olvassa mindet. Lehet, hogy csinálok egy új azonosítótKép

LadányiKata (ladán

Sziasztok!

Moxi, PAnka,
nagy nagy GRATULAAAAA! KépKépKép

Csikkal beszeltem telefonon, tappenzen van, vettek egy lakast, azt berendeztek, most pedig unatkozik, ugyhogy ugy dontott, visszamegy meg egy kicsit dolgozni. Az jo, mert a munkahelyen van internet elerese, otthon ugy tudom, hogy (meg? Kép) nincs.

Franyo,
Gombocka ma nalunk se mocorgott tulzottan, ezert ha ma hidegfront volt, akkor fel is irom, hogy melegfront: dorbezolas, hidegfront: mozdulatlansag. Ma alig mocorgott. Kép

Timici,
nyugi, meg lesz az a babaszoba idore. Kép Engem erdekelne a pelenka arlista, ha el tudod kuldeni, megkoszonnem! Kép

Zsuzsi,
nagyon ugyes vagy a karacsonyi ajandek vasarlassal. En meg el se kezdtem, de legalabb elhataroztam, hogy iden novemberben beszerzek mindent. Kép

Tegnap eleg vacak kedvem volt, vegul 17 emberbol 5 fot kuldtek el. Kép Ahhoz kepest, hogy mindenki arra szamitott, hogy ezt a teruletet bekenhagyjak... KépKép

Cukros kismamik, legyszi segitsetek! MAr lemondtam az edessegrol, de idonkent iszonyuan megkivanom. Canderellel keszitett teat, diabetikus csokit, lekvart lehet enni? Van valami limit, hogy egy nap mennyi eheto ezekbol? Koszonom szepen a segitseget! Kép

Pusszantas,
Gombóc
29+0 (hurra, a 30. hetet kezdem. Hihetetlen. Kép )
gombóc

Pankamama, soksok boldogságot Nektek!KépKépKép

(Pocok nem gyõzi ma frissítgetni a táblát, annyi bébi született hirtelen!KépKépKép)
Zulu
36+2

Kép

Kép

Kép
zulu

Gomboc!

Nekem van egy cukorbeteg baratnom, aki gyerekkora ota el egyutt ezzel a betegseggel. Neki mar megszuletett a kisbabaja, es hat termeszetesen egesz terhessege alatt hasznalta a Canderelt meg a kulonbozo edesitoszereket.
Egyebkent van nehany cukraszda ahol lehet diabetikus sutit venni. En csak egyrol tudok, az Oktogonnal. Nagyobb boltokban (Tesco) van kulon pult is a diabetikus sutiknek. Mindezekbol annyit ehetsz amennyit csak akarsz. Sot, tok finom lekvart is lehet kapni. Az a baj ezekkel, hogy meregdragak, de gondolom egyszer-egyszer ki lehet birni... Kép

kamilla (31+3)
kamilla

Panka- es Zsofimama! Gratulalunk Zsofi babahoz!!!!!!!
Megyek es sutok egy diotortat a tiszteletere- meg a ferjem szulinapjara! Jo lesz?

Timici, tegnap este vegulis megcsinaltam a tiramisut, sajat otletek alapjan, tok jo lett, ahhoz kepest, hogy ez volt eletem elso probalkozasa (milyen szereny is vagyok!)! Es kepzeljetek, ma reggel Gyuri benyomott belole egy hatalmas szeletet...tegyuk hozza, eleteben meg soha meg sem kostolt egyetlen tortat sem! Nem hiaba, jol at volt aztatva kaveval, rummal, ez valo egy ketevesnek!

Szep vasarnapot mindenkinek!

Zsuzsi
27+6
zsuzsi74

Pankamama, gratulálok a kis Zsófihoz! Sok boldogságot nektek!!!

Franyo
24
franyo

Zsuzsi!

Ügyes vagy tiramisu-ügyben! Az én egy éves Petim is szereti a tirmisut! Kép meg a cserkészkolbásztKép

LadányiKata (ladán

Zsuzsi,
A tiramisu temahoz. Ha veszel a boltban MAscarpone sajtot, annak a tetejen a belso oldalan talalsz 3 receptet (MAgyarorszagon legalabbis, de miert lenne ez maskent nalatok Kép ), koztuk a tiramisu-et. En innen szoktam koppintani, hogy is kell megcsinalni.
Annyi konnyitest szoktam engedelyezni magamnak, hogy a babapiskotat nem olyan kikevert kaves-alkoholos lotyibe aztatom (merta azt a lotyit macerasnak tartottam megcsinalni Kép ), hanem a boltban por alakban kaphato Irish Cream Capuccino vagy Mandulas Capuccino porbol keszitett kicsit surubb capuccino lotyibe. Izre ugyanolyan, es megsincs benne alkohol (he ez szamit nalatok Kép ).
Nyamm-nyamm.

KAmilla,
koszi, megyek bevasarolni. KépKépKép

Sziasztok,
Gombóc
gombóc

Sziasztok!
Még csak pár hetes várandós vagyok, és lenne a nagypocakosokhoz egy kérdésem. A férjem aggódik egy dolog miatt, és nem sikerült megnyugtatnom. Arról van szó, hogy én szeretek hason aludni. A párom pedig azt mondogatja, hogy majd nagyon kell vigyáznom, ha nagyobb lesz a baba, nehogy a hasamra forduljak és megnyomjam, esetleg agyonnyomjam. Én úgy gondolom, hogy amikor ez már veszélyes lenne, akkor fizikai képtelenség hasra fordulni, de javítsatok ki, ha nem így van.
Köszi.
Liana
Liana

Liana Kép

Meg kell erõsítenem, hogy igazad van, képtelenség hasrafordulni. Pedig én úgy szerettem úgy aludni. Nekem még egyik oldalról a másikra is nehézkes a fordulás. Kép

myssnia
26+3
myssnia
Budapest XI. kerület

Sziasztok!

Pankamama gratulálok Zsófihoz Kép( nekem is Zsófim lesz, ha minden igaz ) Sok-sok tejcsit és boldogságot kívánok nektek!!!!!

LányokKép
Köszi a válaszokat pelenka ügyben, asszem akkor nem veszek többet.

ANdyKép
Vastag takarót szerettünk volna venni a Metroban, de sajna nem volt, így majd nézelõdünk tovább máshol. Viszont ma vetettem anyuékkal az Ikeában olyan csillagos kislámpát a falra, nagyon tetszik, asszem ezt fogom kapcsolgatni egy pár napig.

FranyoKép
Köszi a drukkolást, nagyon jól esik ám!!!!! Holnap megyek CTG-re + dokihoz, kiváncsi vagyok, hogy mit mondanak.

TimiciKép
Én is voltam a múlt héten a BrumiMaciban, de mi babakocsinézõben voltunk, de hiába, mert nem találtunk olyat ami tetszett volna. Örülök, hogy kaptál kiskádat, Képahol jártam és megláttam egy kádat, mindig rád gondoltam. Ez a babanet teljesen függõvé tesz.

pusz

Brokkoli
38
brokkoli

SziasztokKép

Pankamama hatalmas gratula Zsófihoz! Sok sok tejcsit és jó egészséget kívánok!!!

Zsuzsi,
ügyi vagy, hogy saját kútfõbõl megcsináltad. Tegnap olyan szar kedvem volt, hogy már nem olvastam net-et és levelet sem, ezért csak ma küldtem a recipét. Majd esetleg legközelebb megcsinálod, bár, ha most jól sikerült, akkor minek változtatni.
A fiad aztán tudja mi a jó.Kép A diótorta is fini, ízlett a párodnak?

Norka,
még pénteken felraktam a képedet a képtárba, írtam is mailt róla, nem kaptad meg?Kép

Gombóc,
holnap bepötyögöm a gépbe a pelenkaárakat és küldöm.

Köszi, köszi, mindenkinek a bíztatást a gyerekszobával kapcsolatban. Ma megint kicsit depi vagyok miatta, mert ma addig jutottunk el, hogy felszedtük a szõnyeget és megint aljzatkiegyenlítõzni kell.KépKépKép
Így a jövõ hét végére se jutunk el semeddig. Pedig már nagyon jó lenne látni, mi hogy fér el és elkezdeni végre dekorálni(bordûr,függöny,baldahin,falvédõ,stb.), mert lassan besûrüsödik a suliban a téma és nem fogok ilyesmire ráérni, azt pedig nagyon nem szeretném.

Liana, én is imádtam hasom aludni, sõt az elsõ 12hétben is hason aludtam, mert hátrahajló méhem van. De utána már nem volt jó úgy feküdni, azóta pedig teljesen lehetetlen is.Kép
Szóval ne izgulj a szervezeted tudni fogja meddig lehet így aludni, a babát pedig nem tudod összenyomni, hiszen burokban van. További jó pocakosodást és gyere gyakrabban.Kép

Na megyek mert közben készül a vacsi is. Jók legyetek.
Pusssza
Timici
29+2

U.i.: ma is szar kedvem van és úgy ennék egy kis csokit, persze nincs itthon semmilyen semKép
timici

Brokkoli,
ari vagy, hogy gondoltál rám.Kép
Én viszont olyan IKEÁS kék csillag lámpácskát szeretnék amilyen Neked van, hol sikerült venni, mert az Õrsön nem volt múltkor, pedig párom végre beleegyezett, hogy megvegyem???

Pelus szerintem is elég lesz a newborn-ból. Én csak 28-at vettem, max. ha elfogy majd veszünk még.Kép

Egyébként van sok jó dolog a Brumi Maciban, de olyan kicsi a bolt, hogy egy csomó mindent nem lehet megnézni. Pl. a babahordozók a falra voltak fellõve kb.2,5m magasan. Könyörgöm, így hogy lehet választani. Persze az eladó oda se dugta a képét. Na mindegy, majd nézünk máshol.

Olyan furcsa, hogy nemsokára megszülsz, ki fog nekem jó tippeket adni varrás és más ügyekben??? Na, majd az "Elsõ napok, hetek"-ben újra összefutunk, remélem.Kép
Timici
29+2

Most már tényleg megyek, mert odaég a csirke.Kép
timici

Sziasztok!

Pankamama Gratula Zsófibabához, sok tejcit, egészséget és boldogságot kivánok nektek.

Brokkoli: Szerintem nézétek meg a Megatoysba a plédet nagyon szépek és vastagok is vannak. Én is szeretnék venni egy lámpát még a szobába meg a falra egy posztert, hogy ne legyen olyan fehér a fal.

Liana: Nekem is elég rossz, hogy nem tudok a hasamon feküdni, mert gyerekkorom óta ugy fekszem, de félnetek nem kell, mert nem fogsz tudni hasra fordulni. Egyébként meg ha véletlenül ráfordulnál a pici egybõl fog jelezni, hogy nyomod, ( nálam igy volt). Én a 14.ik hétig tudtam kb hason aludni azóta csak az oldalamon.

Lányok: pénteken voltunk a 4dimenziós UH-on, nagyon jó volt csak azón csodálkoztam, hogy nagyobbnak mutatta ki a babát az UH egy hétel, ugyhogy én se tudom már pontossan, hogy hány hetes vagyok. De mondták, hogy minden okés a babócával ezért megnyugodtam.KépKépKépKép
Na csak ennyit sazerettem volna.

Sziasztok
Andy
32+5
andy78

Haliho Lanyok!

Gratula MOxinak es PankamamanakKép

A heten sok minden haladt elore nalunk. Ket napra feljott anyu, es lejartuk terdig a labunk, de majdnem minden megvan a babonakKép Mar csak ki kene pakolni a majdani gyerekszobabol, kitakaritani, na meg osszerakni a butorokatKép Uuuuuugy szeretnem mar egyben latni az egeszetKép

Pelenka: ugy latom a Libero pelus tenyleg jo aron (28ft)volt a borzen, vettem egy newbornt es egy minit, szerintetek erdemes most tobbet venni? Vagy varjam meg hogy bejon-e?

Textikpelenka: en a Maria nagykerben vettem, es a cseh tenyleg sokkal jobb minosegunek tunik, dragabb is. Ott most asszem 182 Ft/db. Kifogot viszont magyart vettunk, mert egyszeruen nem talaltunk olyan cseht, ami 140x140-es lett volna....Na mindegy, majd meglatjuk, bevalik-e. Frottir furdolepedovel vigyazzatok, nekunk sikerult olyat vennunk, ami nem 100% pamut, mert persze nem volt feltuntetve rajta. Igaz, szo nelkul visszavettek. Kadallvanyt viszont az istenert sem talaltunk....3 helyen is neztem pedig. De megvan a butor, a babakocsi (Hauck), a kokuszmatrac, az autosules. Hianyzik viszont meg egy jopar berendezesi cikk, lasd fuggony, lampa, tapetabordur. Pont olyanok amikert jo sokat kell maszkalniKép

Na eleg a litaniabolKép

orsoly 32+1
orsoly

Sziasztok!
Myssina, Timici, Andy, köszönöm a válaszokat! Akkor a kispapám ezek szerint nyugodtan alhat majd, nem kell állandóan azt figyelnie, hogy nem fordultam-e már megint a hasamra.
Írnék pár szót magunkról: szeptemberben volt az esküvönk, és ez a baba ahogy lehetett, megfogant. A mai a 43. ciklusnapom az utolsó vérzés elsõ napja óta. Még csak egy elég ócska hasi ultrahanggal nézték az Sztk-ban, eredmény: sejthetö petezsák. Holnap megyek hüvelyi uh-ra.
Liana
Liana

Orsoly!
Szerdán az Elefánt bababoltban (Baross u. 10.) még volt kádállvány.
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Liana,
Tenyleg gyorsak voltatok, gratulalok!

Mi meg babanezoben voltunk ma a ferjem kollegajanal! Edes kis 4 honapos, kizarolag anyatejes 10 kg koruli kislanyt lattunk! Ha lattatok volna azokat a hurkakat...Kép Hiaba mondtam en Gyurinak, hogy 'nezd csak, kisbaba!' kozolte, hogy 'naaaagy baba'! Hat tenyleg volt sulya!

Varom mar, hogy hazamenjunk, hianyzik a lofralas! A varosban egesz mas, mint itt 'falun'! Anyukam pl. egy bizonyos fajta Triumph melltartot szeretne karacsonyra, es kb. 25 km-es korzetben egy helyen sem lehet kapni! Otthon meg a sarki Aranypokban is!

MEg a tiramisu recepthez: en egyszeruen nem merem nyers tojasbol csinalni! Egyebkent a tegnapi 'igazi' nemet turobol keszult, aminek tobb koze lehet az olasz mascarponehoz, mint a magyar turohoz. Igy viszont konnyu Kép! Szerintem Gyuri csak azert ette, mert rum es kave is volt benne, enelkul mar nem is lett volna olyan edes a csabitas! Kép

Kedden jon a szuleszno, kivancsi vagyok hogy allunk! Holnaptol dietazni sem artana, nehogy cukor vagy feherje legyen a mintaban! Ezeket hogy lehet elkerulni? Van valami spec. dieta pl. feherje ellen? Hulye kerdes? (Valoszinuleg lelkiismeretfurdalasom van a sok edesseg miatt, amit a napokban ettem!)

Timici, mi volt az a kerdes, amit emailben akartal kerdezni? Most mar kivancsi vagyok! Kép

Zsuzsi
27+6
zsuzsi74

Zsuzsi!

Akkor nem vagyok egyedül a problémmámmal. Az én kétéves fiam sem hajlandó normálisan enni, és csak 10 kg pár deka.
Neked milyen taktikáid vannak etetéshez?
Én néha énekelni szoktam neki, és az beválik. vagy valamit a kezébe adni, de azt eldobálja.
És csak a krémtúrókat, pudingokat hajlandó megenni, meg a tésztaféléket.
A fõzelékre, gyümölcsökre rá sem néz.
A tiéd is néha olyan hisztis bír lenni??
Az enyém van, hogy a fejét a falba veri, de csak a látszat kedvéért, neki nem fáj, vagy a földön fetreng, csak, hogy elérje a célját.
Te hogy oldod meg ezezket a problémákat??
Heni
32+0
heni1979

Timici!

Koszi,hogy feltetted a kepet! Emilket nem kaptam..Kép
Fel a fejjel, ne legyel Depis!A babanak sem jo! Inkabb kicsit beszelgess vele, enekelj neki, attol Te is jobb kedvre derulsz talan! Kép

Pussz
Norka
25+1
norkini

Heni,
Nalunk forditva van az etelekkel, bar ebben is vannak korszakok. Most eppen a mandarin a kedvence, az alma meg a repa is bejon. A tobbi mind hangulatfuggo! Peldaul ha nem otthon vagyunk, hanem peldaul vasarolunk, sokkal jobban eszik! Mar nem zavar, ha parasztnak neznek, amiert meg fizetes elott megkajaljuk a kenyeret, sajtot, felvagottat!
Ha elmegyunk otthonrol, mindig a peknel 'kezdunk', kap egy zsemlet, vagy perecet, azt altalaban elmajszolja!
Delben a tv elott kajal(amit ebedre foztem, vagy ha nagyon nem jon be, akkor bebietelt), az asztalnal eves az szoba sem johet, esetleg a sajat kisasztalanal, de valami szekhezragaszto Teletubbie azert nem art! Tudom, hogy ezek nem kifejezetten jo nevelesi modszerek, de nem erdekel.
A vacsora a furdokadban zajlik, ott legalabb nyugton van, nem rohangal el! Ilyenkor eszi meg csak a tejes dolgokat, mint tejbegriz, vagy joghurt!
Ja, es amit nem ertek teljesen, vasarlas kozben, ha barmibol adnak kostolot, orommel megeszi, sot meg vagy hatszor kell pofatlanul kerni belole! Jaj, de jo, vegre valami izlik a gyereknek, meregdraga ugyan, de megveszem. Erre otthon fintorogva tolja el, mintha nem is tudom mit adnek neki (barna, budos Kép )!

Hiszti az nalunk is van, de korral jar! Olyan hulyesegekkel indul, hogy megker, hogy tegyek be egy emberket az autoba...beteszem, de neki nem jo...megforditom...ugysem...innentol kezdve meg mar csinalhatok en akarmit, ugysem jo! Ezt mar elore sejteni lehet, ilyenkor mar szolok neki, hogy ha hisztizni akar, akkor kezdheti, de menjen be a masik szobaba!
Most az apjanal probalkozik eppen, hogy hogy tegye be a zseblampaba az elemet! Kép Kép Kép
Megoldas ezekre nincs, ez eletkori sajatossag. Azt vettem eszre, hogy mar nem izgat annyira, mint mikor a nagy fiam csinalta ezt 8 evvel ezelott. Igyekszem nem kirohogni (pedig olyan ari neha Kép ), de kulonosebben nem izgat. Es nem is szabad, hogy a gyerek azt lassa rajtad, hogy bepoccensz! Tudom, nehez megallni! Neha egy figyelemelterelo hadmuvelet feledtetni tudja veluk a hisztit es a kirobbanto okot, ez is egy megoldas!
Meg hat neha kompromisszumokat kell kotni, egyezkedni, vigasztalni! Neha csak megolelem, es abbahagyja. De van, hogy ellok magatol es kozli, hogy 'nem szeretem anyat'! Na bumm...

Gyurkam mondott egy jot egyik nap! Az asztalon talalt Goldfishlit egy talkaban...de tudja, hogy nem szeretem, ha ket etkezes kozott nasizik, es ra is szoktam szolni emiatt (na azert nem vagyok olyan szigoru, neha annak is orulok, ha vegre eszik valamit!)...na, szoval, bekap egy falatot, es szigoruan raszol magara az en hagsulyomat utanozva: 'Mar megint mit eszek?!'

Heni, van egy tok ari torok dokink, akivel multkor vagy egy orat beszelgettunk nem eves-eves temarol, es a vegen oda lyukadtunk ki, hogy egy a lenyeg: ne stresszeljuk se magunkat, se a gyereket azzal, hogy etetni probaljuk. Fel fog noni, nem fog ehen halni, fogadjuk el igy ahogy van a helyzetet!
Probaltad, hogy 'kintfelejtesz' kajat az asztalon, vagy ahol jatszani szokott? Nalunk van, hogy en adom, 'csakazertsem' eszik, ha o veheti el a tanyerrol, akkor meg boldogan!

Hosszu voltam? Bocs!
Zsuzsi
27+6
zsuzsi74

Sziasztok!

Mar regota meg akartalak titeket kerdezni, hogy az szerintetek normalis, hogy a mellemen es a pocim oldalan a bor alatti venak tokre atlatszanak? Nem zavar, csak olyan ijesztoen nez ki ahogy attetszik... Fokent a mellemen lathato jol, ahogy oldalrol a mellbimbom fele haladnak ezek a bizonyos erek...

kamilla (31+3)
kamilla

Sziasztok Kismamik!!!!

Szilcsike,PM,Moxi!
Nagyon sok szeretettel gratulalok a kis csemetekhez es minden jot kivanok .

Brokkoli,
Hat en is vettem anno 1 csomag Newborn-t es aztsn meg 4 et.Kozben is probaltam mar a3-6 kilosokat de kijott a pisi hatul mert meg nem volt ilyen husi baba.Most hogy mar 3.7 kg jo az egyel nagyobb is.Ha kb ilyen sulyu lesz a kislanyod tenyelg eleg az egy csomag.
Koszi a bokot.Varlak am en is a masik topicban mindenki massal egyutt.

Gomboc,
En a Brumi Macitol 5 percre lakom, ugyhogy ha jossz akkor oda is el tudsz menni.

Timici,
Szivesen,remelem segitettem .Szurkolok neked !!

Tettem fel uj kepet a profilomba,Na ilyen kis angyal amikor alszik .

Puszi mindenkinek,
Kataa es Alex baba

Kép
Kép
kataa

Liana,

szerintem se izguljatok, mert elõbb fogod megérezni magadon, hogy valami nincs rendben (nyomódik a hasad), minthogy a baba megérezze. A kisbabák kemény fából vannak faragva, és én azt tapasztaltam, hogy fölöslegesen aggódunk annyira. Én elõtte imádtam hason aludni, de már az elején sem tudtam, mert annyira fájtak a melleim, viszont néha még most is "félhasra" fordulok egy-két perce, ha végképp nem tudok kényelmes pózt találni, aztán persze tovább nem bírom. Hidd el, a babát a természet törvényei és ösztönei védik.

Majd ird meg, mi volt a hétfõi ultrahangon!

Pilinke (38+4)
pilinke

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?