Sziasztok!
HÚÚÚÚÚÚÚÚÚ Micsoda jó hírek!

GRATULÁLOK!!! Gyönyörű ez a bébi!

Zuzi pedig nagyon ügyi volt, se gátmetszés, se oxitocyn, húha!
Boldogot kívánok én is a kis 1 éves Ábelnek!

Nagyon édi lehetett a szülinapján!
Barbinak pedig Boldog névnapot!
Ancsi
Jó lehetett Galyatetőn!

Több fotó nincs?

Mi már voltunk a Kolpingban, sztem nem ér annyival többet, mint amennyibe kerül. Sőt voltak kifejezetten olyan dolgok, amik nem tetszettek ott. Viszont nagy parkok vannak és nagyon jó játszóterek ott. Van egy óriási benti játszóház hatalmas játszóvárral, ami más szállodában nincs. De akkor sem olyan gyerekbarát, mint amilyennek hirdeti magát.
Neet
Hűtőre mi sem tudunk megoldást, nálunk is kb. 20 másodperc alatt nyitotta ki Bendi a chicco-s zárat.
A fiókokra meg szekrényekre nekünk a dupla kampós jött be, egyedül azt nem tudja B kinyitni.
Votiv
Csíkok.

Nekem a cicimen vannak.
És szegény Isti. Remélem kiderül majd, hogy mitől vannak a foltok és megszabadultok tőlük. Mondjuk a tejnél nemcsak a laktózra lehet érzékenynek lenni, hanem a tejfehérjére is úgy tudom. de ha már hetek óta nem kap tejeset, akkor csak nem attól van vagy ki tudja? Hát szegény Istók, gyógyuljon meg mielőbb, azt kívánom nektek!! +++++++++++
Kislánykád meg édi lehet a pocakban, ahogy Istivel morzézik.
Indi, Neet
Én sem vagyok és nem is leszek pocakos még egy jó darabig, úgyhogy ne hagyjatok ki a pocaknélküliek bandájából.
Szrek
Hát én a Stahlt, ha nem is utálom, de nem is szeretem. Már eleve úgy éreztem, hogy Nigella utánzat, a gyerekkonyha meg Jamie Oliver utánzat...
Bogárka
Gyönyörűek a gyerkőcök. És elárulhatnád, hogy sikerült egy nap alatt leszokni az éjjeli szopiról!!
És ezzel kapcsolatban akartam tőletek kérdezni. Egy ismerős említette, hogy esetleg úgy is lehetne a szopiról leszoktatni a gyerkőcöt, hogy bekenem valami rossz ízűvel a cicit és akkor ha nem ízlik már neki, akkor lemond róla. Szerintetek? Vagy ez drasztikus lenne? Nem tudom, nem akarok olyat csinálni, amitől engem is megutál a kisfiam. De ha úgy próbálom leszoktatni, hogy nem engedem neki a szopit akkor meg sír és az sem igazán jó, nem tudom mit csináljak...
ruz