A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Soproni kismamák

Sziasztok!

Kriszta!

Örülök, hogy anyud mar jobban van. irjal majd mi volt a mai vizsgalatok eredmenye.
Bebihordozo ügyben meg köszi a segitseget, de ugy nez ki, hogy anyu tudott szerezni egyet Lövön. Ha meg sem jönne össze majd jelentkezem erte. :)

Nercsi!

Igen repülövel megyünk haza es minel kevesebb csomagot szeretnek vinni. A babakocsi mar otthon van a baratnömek voltak otthon 2 hete es ök elvittek autoval. De egy csomo minden kell egy ilyen pici babanak meg 10 napra is.
Latom Aliz mar nagyon szepen all. :) Es milyen nagy lett! :)
Nagyon jok a kepek.

Nitta!

Mi ujsag??

Penteken nekem is megszült egy itteni nagyon jo ismerösöm. Ilyenkor teljesen bezendülök en is egy picurkara.:)

Ja es itt egy rövid hajas kep Lararol.
Kép Az apjaval pakolnak! :)

Kép
Kép
reni76

Es itt egy közelebbi.
Ez szombat de. keszült mikor dolgozni voltam. Latni, hogy nem unatkoznak. :lol: Kép

Kép
Kép
reni76

Sziasztok!

Később írok!

Viol!

Íme a kép:

Kép

katus78

Katus
csucs szuper ez a kép!!!És tiszta Te vagy!!!
Végülis akkor seki sem ment a baba-mama klubba???

ÁbiZsani!!!
Mi ujság mi van veletek?????????????

Gabó
jo csavizást!!!Felétek is jo idő van ma???KÉpzeld itt még a nap is süt éppen!!!

Ági
nagyon jo dolog ez a kamerázás a Fő téren.Azért ez nagyon szar érzés lehet,látni a Te városodban azt a rengeteg ünnepre készülő embert...
Apropo!Milyen idő van most arrfelé???

Cajok!Láttátok a déli hiradot????Volt benne,hogy átnézték a sulyponti korházak megközelithetőségét(az a bizonyos 50km)és az alfőldön,meg itt észak-nyugat magyarországon nem teljesithető,ezért várhatoan bővitik a héten a sulyponti korházak körét!!!!Bizti a soproni korházrol beszéltek,mert egyik nap a mentősök felháborodva nyilatkoztak,hogy mekkora felelősségük lesz a Győri uton ekkora forgalomban egy intenziv ellátásra szorulo beteg életben tartása...kevés ehhez a mentőorvos és a mentő is!!!!
Vendég

a Lara is nagyon édes a fazéktetők közt!!Kis házitündér!! :wink:
Vendég

Zsani
a Réka a felnőtteket mind magázza,és nénizi,bácsizza.Én igy tanitottam neki,és ezt megszokta.Sajna az osztályukban vannak olyan gyerekek akik az ofőt is letegezik!!!
Én igy tanultam és igy is adom át.Lehet vaskalapos vagyok!!! :shock:
Vendég

Rik!Tényleg kevés a mentő.Pl rohammentő amibe minden van az élet mentéshez csak egy van Sopronba.Ezt akkor mondták a mentősök mikor vittek ki a campinghez.Azért jött Viriért mentőhelikopter :? mert nem maradhatott a város anélkül a kocsi nélkül.Így is háromnegy órát vártunk rájuk,hogy legalább a campingig ki vigyen :twisted: Szerintem ez a helyzet elég durva :cry:

KépKép
kola2

Dehogyis vagy vaskalapos!!!!!!!!Csak fura,hogy lecsókolomoznak.Ez azóta van mióta Viri megvan.De igenis legyen meg a tisztelet a felnőtek iránt.
Mondjuk én utálom ha magáznak :wink:

KépKép
kola2

Csak ilyenkor olyan öregnek érzem magam :wink:

KépKép
kola2

Most nézetm a Hirtv oldalát.Ott a soproni,siofoki,karcagi korházat tartják esélyesnek!!!

Zsani
na erről beszéltek!!!!!!DURVA!!!!!!
Te meg kész voltál teljesen a várakozástol,mi??? :cry:
Vendég

huuu,nem vagy öreg!!!!Ők szemtelenül fiatalok... :wink:
Tegnap a lányom látta a bariját egy másik lánnyal lent beszélgetni.Azt mondja nekem:Anya lemegyek,mert elcsavarja az a lány az Attila fejét!!
Jo,mi?????Ezt is megértem!Nemrég még mi mondtunk ilyeneket!
Vendég

Tesóm kislánya is10 éves néha teljessen ledöbbenek miket beszél a barátnőjével :wink: Mindig a fiúkról van szó :P De azért még babáznak is.
Tiszta ideg voltam akkor,nagyon gyengének éreztem magam :cry: A várakozási ídő meg éveknek tűnt : :evil: Hú de rossz rá emlékezni.

KépKép
kola2

Gondolom fura ,hogy a 10 éves kislányod így beszél :) Nemsokára tiszta nagylány lesz :wink: :wink:

KépKép
kola2

igen,szo szerint ahogy irod!Itthon kutyást játszik,meg babázik,lent meg teszi magát már a fiuknak....ki érti ezt!!!

Amikor a bátyámmal elkezdted a sulit akkor Te befejezted???Bátyám nem csak egy félévet csinált,mert jött a gyerek...(ő ezzel magyarázza,de hülyeség mert az én Gyulám is most fog érettségizni,közbe meg a gyerekek itt futkároznak!!!

Tegnap bátyám is tiszta dili volt.A feleségének nem jött meg(már 10 napja)de negativ lett hálisten a teszt(nem akarnak több gyereket).Most hagyta abba aszoptatást,meg valami gyogyszert szed hugyuti fertőzésre.Szerintetek lehet ettől hogy kimaradt?????
Ugye nem lehet a neg.teszttel terhes mégis??Mert akkor én bedilizek(én akarok ők meg nem azt tessék...)
Vendég

Igen befejeztem.Nem értem tesodat mi köze a gyereknek ahhoz ,hogy ő suliba járt.De biztos ő tudja :wink: Nem gondoltam ,hogy ő a tesód.Kis város ez :wink:
Késöbb se szeretne még gyereket?
Nemtudom nálam a teszt pozítiv csak akkor volt mikor terhes voltam,de kitudja az is tévedhet.
Biztos nektek is lesz még kisbabátok :wink:

KépKép
kola2

Sziasztok!

Zsani!

Te kérdezted, a múltkor hol lehet kapni vakondos naptárt?
Láttam ma a Főtéren 3 fajta is van.:)

Hát nekem is tök fura mikor csókólomot mondanak, főleg mikor vissza emlékszem, hogy én is ilyen voltam, sőt direkt nem tegeztem, amikor mondta valaki :lol: :lol: :lol:

Én unokahúgom 11 éves, nyáron mikor itt nyaralt ecsetelte, hogy utálja a haját,(most lett hullámos egy éve, mikor a hormonjai beindultak)
Mondom neki, tök szuper a hajad, szőke, hullámos, növeszd meg, a fiuk, majd buknak rád, mint a fene, erre Ő: Fuj fiuk!
Ő még ittt tart. :lol: :lol: :lol:

Unokatesók, nagy a szerelem :D
Kép
Itt talán jobban látszik a haja, bár most hosszabb, és csigákba áll.(szüleim)
Kép

A menstruáció nem rögtön szokott mindenkinél megjönni szoptatás abbahagyása után, hónapok is kimaradhatnak.
A mai tesztek, 99%-ban pontosak a menstruáció elmaradása után, főleg, ha az első vizeletből teszteltek.

Viol!

Jövünk máskor is, megnézzük:)

katus78

Viol, Anikó!

Én szombaton küldtem egy e-mailt a képekkel, arra a címre, amit ott az oldalon megadott,nem válaszolt eddig még! :cry: :cry: :cry:

katus78

Katus
neki a szoptatás alatt rendszeresen megvolta mensije...
na mindegyis,legyen ezaz ő problémájuk!!!!
Tényleg szépa aja a kislánynak....majd gondolja másképp ezta fiu ügyet!!! :wink:

Zsani
a bátyámnak van egy 13 éves fia és egy egy éves.A sogornőm akarna bizti,mert dolgozni nem akar :wink: ,de bátyámnak már máshol jár az agya.(uja utot akar,azt meg gyesből fizetni nem lehet,meg anyosáéknál lakank Harkán)
Remélem is hogy még lesz!!Zsani babázunk mi még együtt!!!!!!! :lol: :lol:
Vendég

Katus!Köszi!Majd szerdán megnézzük.Bár tegnap is voltunk de olyan sokan voltak,hogy semmit nem tudtunk megnézni.
Helyesek az unokatesók :P Máté a kis mosolygos nagyon édes :P

KépKép
kola2

katus
szép a haja(ezt akartam irni)
Vendég

Rik!Gondoltam ,hogy két gyereke van de nem voltam benn biztos :P Hát remélem is ,hogy még babázunk majd :wink:

KépKép
kola2

Én is akarok babázni :wink:

Szerintem akkor is kimaradhat, hiszen ilyenkor felborul az egész hormonháztartása.

katus78

Gabó, holnap este jön a Mikulás igen :wink:
az oviban szerdán délelőtt. holnap elmehetünk megnézni az utolsó úszótanfolyamos napot. Márton már várja :P

Sziasztok! Annyi a házimunka, este megpróbálok benézni :wink:

Kép
Kép
Kép
amica

katus!!!

ááááá, isteni az a kéép!!!!!! :P :P :P :P iszonyat jóó! :) hogy álldogál ott a kis laza csávó!! :) :) :) tök jó!! :) :)

én írtam a csajnak egy levelet, hogy mit is akarok, hány db-ot, és küldtem is a képet és kérdeztem, hogy hogy megy a fizu. aztán visszaírt, hogy hogy megy a fizu, illetve, hogy majd küldi a mintát. meg is jött, meg is rendeltem. erre a címre ment: evlali@t-online.hu

nektek is ez van?

hűű, még én is szeretném, ha tegeznének a gyerekek! :lol:

reni,
hööö, a kis kukta, hogy üldögél abban a hatalmas fiókban és dobozban!! :lol: aranyos!
cumisüveggel hogy álltok?

KépKép
viol81

és reméle marad a kórházunk....

KépKép
viol81

andi,
és akkor most márton tud rendesen úszni? úgy értem mindent megtanítottak nekik? vagy csak ilyen siklás és hasonlók?

KépKép
viol81

Viol!Én is remélem,hogy marad a kórház.Bár én nem vagyok vele meg elégedve az útobbi időbe,de igenis kell ,hogy maradjon.

KépKép
kola2

Katus!16-foga van már Husikámnak!! :lol: :lol:
Ma már bandáztunk most alszik ha felébredt megyünk a városba! :D
Hú,de jó korán kelt ez a kiccsávó!!Én megis bolondulnék ha ilyen korán kelne!!Ma is 9-ig aludt.De legalább vissza aludt a szomszédokkal meg nem kell törődni!!Nagyon tutik a képek és gyönyörű haja van a kislánynak!

Reni!Akkor igen jól megvannak apával kettesben!! :lol: :lol:
ezt a képek is bizonyítják!! :lol: :lol: :lol:

rik!Igen itt is jó az idő bár egy kis szomorkás már!! :lol: :lol:
Jajj,de nem szeretem ha magáznak!! :( :(

Na megyek mindjárt indulnuk a városba!!

szép napot!!
Vendég

[quote="zsani"] írta:zsanigy is háromnegy órát vártunk rájuk,hogy legalább a campingig ki vigyen Szerintem ez a helyzet elég durva

na ja. azért háromnegyed órát várni egy "roham"mentőre.... :? akkor egy simára mennyit kell?? másfelet?? :?

KépKép
viol81

gabó,
kellemes napot!! :)

KépKép
viol81

Viol!

Megnéztem, erre a címre írtam, és megírtam mit szeretnék mennyit, kértem mintát, csatoltam a képeket stb...........

Én is remélem, hogy marad a korház.

Zsani!

Mi délelőtt voltunk a Fő téren alig voltak, ha van kedvetek egyik nap elmehetünk, délelőtt, vagy délután is.:)

Kriszti!

Anyukád, hogy van?

katus78

Katus!Szerdán 5-kor van télapó müsor ,akkor megyünk a főtérre.De mehetünk máskor is. :P

KépKép
kola2

Sziasztok.

Katus,kellett emlegetni ezt a felkelés dolgot :D Nem lehet őket kiszámítani.Bencének éjjel bedugult az orra,9kor elaludt,10kor kelt,aztán utána óránként.Most jön a 6. foga,minden fognál ez van.Ezek a fránya fogak!!!! :twisted: Vettem Stérimar orrspray-t,most nyugodtan alszik.

Lehet,hogy mi is kimegyünk szerdán a Fő térre,de holnap délután megyünk a fogadóórára is.A télapó műsorkor lépni sem lehet,agyon tiporják a gyerekeket.Tavaly előtt az Istit úgy kellett kimenteni.

Zsani,átadtam,köszöni :D

Megyek,engem is vár a házi munka.

Kép

Kép
hajnus

Hello!

Gabó!

Akkor már Levinek is csak az a fránya négy van vissza.
Ma hol bandáztatok?
Husi este mikor alszik el?

Hajnus!

Sajnálom, csak túl leszünk már ezeken, a fránya fogakon.
Jobb éjszakát kívánok.
Ilyenkor csak felsír vagy, mit szeretne, szopizik?

Zsani!

Szerintem mi nem megyünk akkor, amikor a Mikulás van, Fő téren.:)
Biztos tömegnyomor lesz, Máté meg még ezt úgysem értékeli.

Reni!

Nagyon aranyos Lara a képeken, főleg nekem a szekrényes tetszik a legjobban.
Tök jó, hogy j ólelvbv fcfící cíícb íícbc(ez Máté volt)
Szóval tök jó, hogy így elvannak a férjeddel, én is úgy örülök, hogy Jocó és Máté is nagyon szeret együtt lenni.:)

katus78

Sziasztok!
Ma is voltunk 4-3/4 5 között a Főtéren. Annyian emlegettétek, hogy kijöttök valamikor, azt hittem talán összefutunk. mi nem fogunk a hivatalos mikura menni a nagy tömeg miatt. ma is páran lézengtek, megnéztünk betlehemeket, mikulást, ettünk egy kalácsot és hazasétáltunk.

Gondoltam integetek Áginak a webkamerába :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
épp a reggeli készületekben lehetett :wink:

Hajnus, én is óránként kelek :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
amica

Katus!Janibácsinál /nála cicák vannak/,Jópistabácsinál/nála homokozó van meg kutya/.Délután meg a maminál bent!
Hát egy hete 10 és fél 11-fele alszik el!!Ilyenkor van a legjobban felpörögve ugrál dobálja magát,sikongat stb....!! :) :) :)
És Máté?

Jajj,de kimennék én is otthon a Főtérre! :? :? :? :lol: :lol:
Na majd a két ünnep között ha megyünk haza!!

Mirama!Anyudnál voltatok?Hogy van?
Vendég

Reni!Nagyon szép haja van Larának és milyen nyíl egyenes!! :shock: :shock:
Vendég

Gabó!

Este 10-fél 11?
Hu hát Máté már 8 negyed 9-kor alszik.

Nem semmi mennyi jó kis hely van ott nálatok!:)

Kriszti!

Hogy van anyukád?

Hajnus!

Bence, hogy van, aludt ma napközben szépen?

katus78

Egy ideig Levi is fél 9-fele aludt el,de most nem tudom mi jött rá.Néha már annyira lökött ilyenkor,hogy alig bírunk vele!!
Vendég

Veled alszik el? Mátét még mindig ringatni kel.
Nem tudom mi a jobb, valószínűleg az ha odabújsz, mert nekem lassan leszakad a hátam, kd 10,5kg.

Hányadikán jöttök haza? Párod most merre dolgozik?

katus78

Katus!Mi azért szerdán megyünk mert Virinek beigértük :P És mindig azt kérdezi mikor van már szerda.Holnap este anyuékhoz megyünk igazi mikulás lesz :P

KépKép
kola2

Vivinek utólag BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!!!!!!!!!!!

(BOcs, de nem volt net)

Kép

Kriszti!
Jobbulást anyukádnak!! Hallottam mi történt, bár nem volt netünk pár napig, de anyukám volt nála a kórházban az Ibivel és ő mondta. :cry: :cry: Remélem nagyon hamar rendbe jön!!!!!!!!!!!
Vendég

Katus!Nálunk alszik el a nagyágyon és utánna viszem át a helyére,de van mikor már a helyén altatom el,de úgy alszik el ha odabújok és énekelek neki!Próbáld meg rászoktatni,hogy odabújsz,mert nem fogod bírni!!Hátha sikerül!!
Ha az idő is úgy engedi akkor 27-én megyünk és 29- én reggel jövünk!
A Balázs most is Kanizsától egy órára melózik Alsópáhokon!!
Vendég

Katus,délelőtt fél,délután 1 órát aludt.nem valami sok. :? Kicsit folyik a nózija,de az orrspray jól kihozza.Remélem nyugodtabb éjszakánk lesz.9 óta alszik.Egyébként én is rázom a babakocsiban még mindíg,pedig már lelóg a lába...
Vagy felsír vagy csak ücsörög mellettem :D Általában odaveszem szopizni és hálát adok a Jó Istennek,hogy még tudom szoptatni,mert ilyenkor általában megnyugszik.

Gabó,Levi?Hasmenés?

Amica,azért ilyenkor kicsit megnyugszom,hogy a hiba nem az én gyerekemben van :D ,annyi anyukát hallani,aki azt mondja,hogy a gyereke 12 órákat alszik egyhuzamban.Ilyenkor felmerül a kérdés:az enyém miért nem????
Mi holnap megyünk mikulásozni,mert az Istinek úgyis vissza kell menni a suliba edzésre,4-kor van vége.Így aztán elé megyünk.

Zsani és akkor mit mondtok a Virinek,a Fő téri az nem az igazi mikulás?Szegény gyerekek teljesen megkeverednek,annyi futkos ilyenkor az utcán.

Csilla,hogy vagytok?

Kriszti,Anyukád?Jobban?

Az én Anyukám ma telefonált,jan.2-án kell befeküdnie és 4-én megműtik.Kiveszik az egész epehólyagot (vagy mi,azt hiszem ezt mondta) :(

Képzeljétek,ha kérdezzük a Bencétől:"mit mond a mikulás?"azt válaszolja:"hö-hö-hö"nagyon édes! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
hajnus

Sziasztok!

Köszi mindenkinek, anyu jobban van. Már kivették az infúziót meg a katétert, fel is kelhet. Talán ma már ehet is. Nem tudom meddig lesz bent, szerintem egy hét még biztos, gondolom nem fogják egyhamar kiengedni.

Oviba is jön ma Mikulás, Mira már nagyon várja, kapnak egy kis csomagot. Itthon szerintem este fog jönni. Holnap meg lehet elnézünk a Gyík-ba, ott is van minden évben Miki.

Hajnus! Drukkolok a Te anyudnak is! Bár biztos minden rendben lesz, gondolom ez nem nagy mütét.

Katus! Nálunk Mira volt úgy másfél éves korától olyan, hogy nem aludt el egyedül. Oda kellett ülnöm, késöbb feküdnöm mellé, ill. földre. Ahoz tartottam magam, hogy közénk nem vettem. Így maradt a földön kuporgás míg elaludt. Nem használtam semmi drasztikus módszert, próbáltam de nem vált be. Most, 3 évesen érett meg az egyedül alvásra. Hát most nem vígyasztaltalak meg, mi? :lol: De mondjuk éjjel régen sem ébredt meg, úgyhogy ez az esti elalvás volt csak procedúra.

Hütömágnes. Nekem azt írta a csaj, hogy még egy hétig ráér leadni a rendelést. Én azért nem is igyekeztem, hátha tudok egy jó képet elcsípni róluk. De lehet marad a mikulássapis kép.

KépKép
KépKép
mirama

Ezek a lehetöségek vannak eddig a mágnesre. OLyan nehéz két gyerekröl jó képet csinálni.

Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
mirama

Jó reggelt!

Csak gyorsan, mert nincs időm, majd jövök, csak kaptam mintákat a hütőmágnesekről. :D
Anikó te is kaptál?

Majd jövök.

katus78

Gabó
én is ugy altatom a Petrust,hogy a mi ágyunkban,és utána beviszem.Na eddig ment is,de már ha beviszem felsir,és visszakérezkedik.Ugyhogy pár napja megint köztünk alszik.
A jo hir hogy tegnap este már 7-kor elaludt a kicsi,a nagy meg 8-kor.
Reggel 7-ig,de persze a mi ágyunkban.VOlt két kisérletem bevinni,de aztán mindig visszajött.Mi lesz igy velünk!!!
Egyre szebben beszél a Petra,most már pl.ha elesik,vagy megijed önkéntelenül is azt mondja:jaj!
Meg két szot egymáshoz illeszt,de persze még nem szépa kiejtése.

Hajnus
ügyes a Bence!!!Hö-hö-hö!!!!!

Mirama
ez jo hir!!!Erős a szervezete nagyon!!!BIztos hamar kiengedik!!(már nem tartanak bent senkit se hosszan!)

Csilla
hogy vagytok????

olyan szar idő van,esik az eső,meg sötét a lakás,nincs is kedvem semmihez.Még főzni sem,pedig az egyik kedvencem lesz:smarni!!!
Vendég

sziasztok

Köszönjük a névnapi köszöntéseket.

még nem olvastam vissza..

Zsani:bocsi de nem voltam a gép elött mikor irtál ,mire odaültem meg már te nem voltál :(

KépKép
KépKép
beus22

Hajnus!Csak egy napig volt hasmenése,de az sem vol,hogy durva csak,hogy 6* kakilt!!Tegnap már csak 1*!
De jó,hogy még szoptasz!! :) :) :) :) :) :) juk és van
Látom ezek az elalvások nem mennek simán!Már én is úgy szeretném ha magától lefeküdne és el is aludna! :? :? :?

Mirama!Nagyon jó hír,hogy anyukád már ilyen jól van!! :lol: :lol:
Szuperek a képek a gyerekekről!!Te mindíg olyan jókat tudsz csinálni!! :lol: :lol: :lol:

rik!Le fog ám szokni róla előbb v. utóbb,hogy a szobájában maradjon ha átviszed!Levi csak reggel alszik velem ha apa elmegy akkor át szoktam vinni mellém!!!De éjjel legalább 3* megébred és akkor át kell mennem hozzá,hogy visszaburítsam és alszik tovább.
Volt a tv-be hétvégén az alvásról szó a Liptai Klaudia vezette.
Ott mondta a nő,hogy ha az anya többször megébredt terhesség alatt éjszaka ezt átvehette a gyerek,de van,hogy rosszul szoktatjuk és van,hogy alvászavaros ezt kivizsgálják.Na gondoltam nálunk tuti a szoktatással van a baj!!Na,de nem különösebben érdekel ez van!!!
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?