Sziasztok lányok!!
Hát mit mondjak a tegnapi napom-a legenyhébb kifejezéssel -kaka volt,valóban és ma sem a legjobb.
Mindjárt elmondom,csak előbb :
ÖRÜLÖK ORSI,HOGY BENÉZTÉL!!!!!Mindig gondolok rád,de egyszerűen nem bírom az időmet jól beosztani.
na,szóval tegnapi nap. voltam reggel ctg-n(9-től ott votlam 11-ig,volt valaki aki ebben az időben volt?mert én nem láttam senkit,aki ismerős lett volna,de ez nem mérvadó

)
Utána megvártam a dokit,hogy vessen egy pillantást rá..megnézte, mondta,oké. Aztán rékérdezett,hogy mikor is van vége a terminusnak.Mondom 11-én.Erre ő:ha addig nem indul meg a szülés,be kell feküdnöm

Kérdem,miért?Hát mert ez a szabály,meg első császár után,nem lacafacázunk.
És mit csinálunk,kérdeztem.Mondja,várunk,amig meg nem indul.
Na,itt szakadt el a cérna,mondtam,hogy egy gyerek mellett,nem leányálom napokat bent tölteni feleslegesen a kórházban,úgyhogy császározzon meg kedden,112-én,ha már befektet. Úgyhogy előjegyzett 12re.
Úgy érzem,hogy olyan választás elé állított,ami igazságtalan.Először is,ha minden oké,miért kell befeküdnöm? csak azért mert császár volt az első?
Másodszor pedig,ugye az eredeti terv az volt,hogy 18ig várunk,mert az uh mindig 21-et mutatott,mint szülést.de nem orvosi felügyelet melletti várakozást mondott,nem hívta fel a figyelmemet erre..
Harmadszor pedig azért igazságtalan,mert ha várok tétlenül a kórházban,az kb.8-10 nap bentlétet jelent,kicseszek Mandulával..ha nem várok,kicseszek Borókával...
Kurvára ki vagyok akadva a dokira,ha ezt tudom,eszküszöm bemegyek a Margitba,az első utamba akadó orvost megfogadom és kész.
Nekem ne mondja senki,hog az orvosok nem a saját kényelmükre dolgoznak!!!!!!!!!!!!!!persze tisztelt a kivételnek!!!!
Nagyon nagyon szomorú vagyok,ráadásul a férjemmel sem rózsás a helyezetem,nem segít a problémáim megoldásában,hanem egyetlen egy dolog érdekli:hogy ne emeljem fel a hangomat a gyerekkel,ha valamit nem csinál meg..de tényleg lányok,nem terhes túlzás..valójában nem telik el nap,úgy,hogy ne szólna rám valamiért,a gyerek pedig vergődik kettőn között. totál ki vagyok ettől.
Szóval mindennap jókat bőgök,teljesen ki vagyok borulva,ráadásul apámat ma műtik a szivével,negyedjére, most a változatosság kedvéért szívritmusszabályozót kap.A tesómmal rendezni kéne a kapcsolatomat,mert csak szomorúságot okozok az anyámnak és sorolhatnám...
Csodálkozunk,hogy Borókám nem akar kibújni,ennyi hülye ember közé???
na,megyek jövök még,csak most nem tudok reagálni a hozzászólásaitokra,majd tán délután.puszi mindenkinek durca