elszállt a hosszú hsz-em
Szóval örülök, hogy nem untattalak Titeket! Annak meg mégjobban, hogy esetleg kedvet kaptok
Ancsi!

Mindig feltöltessz önbizalommal!
Lencséd édes lehetett!!!
Galyatetős fotók királyak!!!! Tök jó lehetett Nektek! Én sem hiszem, hogy máshol többet tudnának nyújtani egy kisgyerekes családnak! És így üdülési csekkel nagyon megérte a dolog!
Mélt megkaptam!
Hozzánk este jön a mikulás a barátnőm férje személyében. Kíváncsi vagyok, mit fog szólni hozzá Bazsó, tavaly bömbölt

Bár most éppen "alapoznak" apájával, elküldtem őket babamamakörbe, ahová 11-re jön a Mikulás!
Éjszaka 1-től 4-ig fennt voltunk, beton kemény volt a cicim, nekiálltam fejni, 140 mili után feladtam, még utána is fájt, így reggel rápattintottam B-t. Ma volt kis féltékenység, szoptattam Pannát, B odakéredzkedett, (hát, ilyen a tandemszopi), éd 2 szívás után elégedetten lemászott!
Volt kint védőnő, el volt ájulva, milyen erős, és kerek gyerököm van, szerinte nagyon jól eszik. Délután jön dokinéni.
Tinu!
Azért olyan jól nem éreztem magam "közben"

Én az örjöngős fajta vagyok, most is kb 8 órát ordítottam végig, csak most egyáltalán nem érdekelt (B-nél nagyon szégyenkeztem!), ráadásul a dokim híve a kiabálásnak, szerinte segít a tágulásban, így volt, hogy együtt kiabáltunk, ő mutatta, hogyan kell

Bár az elmélete szerint, ha nem kiabáltam volna szerintem még a mai napig sem tágultam volna ki
Tegnap találkoztunk a szülésznővel, megint elmondta, micsoda hihetetlen munka volt ez, és hogy mennyire látta rajtam a szenvedést, és hogy ennek ellenére milyen jól csináltam!
Érdekes, amit írsz, hogy nem tudod elképzelni, hogy idegen emberek előtt vajúdsz. Na, ez engem is zavart az elsőnél. Most valahogy nem éreztem őket idegennek. Utólag olyan fura belegondolni, hogy ott meztelenkedek, mert igazából végig pucér voltam, és 3 felnőtt ember próbál rajtam segíteni. Vagy amikor a kádban fetrengtem, és a párom és a doki ott politizálnak mellettem
Ildi!
Dokim Bálint Sándor, szülésznőm Molnár Gabi (őt ajánlották itt többen: Zsána, Gabi is, és teljesen igazuk volt, annyira hálás vagyok nekik ezért!!!)
Ja, azt akartam még írni, hogy nagyon ciki volt, mert az uccsó napon összetalálkoztam a régi szülésznőmmel, aki rákérdezett, hogy mi ismerhetjük-e egymást valahonnan

Mondtam, hogy egyszer már szültem nála. Aztán látott minket a Gabival vígan parolázgatni. Végülis nem érdekel....