Huhh, kicsit sok a kérdés. Sorba:
Erika: Kaptam emilben kódot, azt rakta ki az üzimhez, a drága párom sem tudott rajtam segíteni. Szóval légyszi írj róla részletesebben.
Klauszka:amikor bemondtam a nevét, a szülésznők is ezt kérdezték, de megnyugtattam őket is, hogy kap egy második nevet is pont azért, hogy legyen külön névnapja is. A Balázshoz ragaszkodtunk, csak hát ő pont aznapra időzített. Így megkapta második névként az apja nevét is, így a teljes nevünk Gévay Balázs Zoltán.Igaz egy hónap van a két ünnep között, de legalább kettő van neki is.
nszoke: szerintem abszolut nem óriás, ez a kép ráadásul nyári. 3450 g-mal született, és most 10 hónaposan nincs még 9 kiló.Teljesen normális, azt mondta a védőnéni. Egyébként a dokimat azért nem kedvelték, mert elment a kórházból valami puccos magánklinikára (azt hiszem Telki vagy mi, nem ismerem, nem vagyok régen Pesten), és csak azok szültek még a Margitban, akiket előtte bevállalt oda.Szerintem ezért utálták, mert neki összejött egy sokkal jobb meló.Egyébként a doki nagyon felkapott, a Baba magazinban minden hónapban ír, leginkább a fogamzásról, dr Szép József. Nagyon jó orvos.
Mára búcsúzom, jó éjt mindenkinek