A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

Sziasztok!
Ma voltam cukorterheléses vizsgálaton. A cukros löttyöt illetõen sokkal rosszabbra számítottam, ez egészen kibírható volt. A hülye citromom meg, amit vittem magammal, kiderült, hogy annyira éretlen, hogy egy csepp levet nem tudtam csavarni belõle, mert kõkemény volt. Kép Így aztán anélkül ittam meg, de mondom, egész elviselhetõ volt. Holnap lesz meg az eredmény, de olyan hülye idõpontban, hogy 8-tól 3-ig lehet érte menni. Én meg elvileg 8-tól 4-ig dolgozom a város másik végén, szóval nem úszom meg, hogy megint elkéredzkedjek (ma is "lógtam" 4 órát). Egyébként tudja valaki, hogy hogy van ez, úgy rémlik, valahol olvastam, hogy ha a munkáltató tud a terhességrõl, akkor köteles munkaidõben elengedni orvosi vizsgálatra a kismamát? Vagy ez hülyeség? Mondjuk mindegy, szerencsére elengednek, nincs vita Kép, csak érdekelne.

Miszike!
Pelenkázófeltét: A szivacsra gondolsz, amin pelenkázni fogsz, vagy magára a falapra, amire a szivacsot tenni akarod? Ha a falapra: nem tudom, mennyire vagytok barkácsoló család, de szerintem nem egy ördöngösség megcsinálni egy ilyet. Mi az RS-ben és az Ikeában is megvizsgáltunk pár ilyen komóddal egybe"szerkesztett" pelenkázólapot, és a saját komódunkra fogunk egy olyat "designolni". Méretre lehet vágatni lapot bármelyik asztalosnál, barkács-boltban. Nem tudom, merre laksz, de pl. az Astoriánál tudok egyet, meg a Körtéren is.

Csucsuka!
A neveket illetõen egész hasonló az ízlésünk: a mi kislányunk is Anna lesz, csak õ Anna Virág. A fiúnevek közt pedig nálunk is szerepelt az András...

Kangi! KépKépKép

Urszila!
Akkor jól sejtettem, hogy ez egy jó minõség lehet, most már akkor biztos, hogy veszek ilyet.

Mellméret: valaki tudja esetleg, hogy meddig nõ??? Mert nekem alapból sem volt túl kicsi (75 C), de most meg már D kell, és 90, és most már valahogy bõven elég KépKépKép Egyébként mikor érdemes szoptatós melltartót venni?

Brokkoli, Zulu!
Most már ti jöttök! KépKépKép

Szilcsike!
Gyönyörû a kislányotok!!! Itt ámuldoztam hangosan a gép elõtt, hogy mekkora haja van, amíg Kispapa is ide nem jött megcsodálni! KépKépKép

Na sziasztok, megyek, adok enni valamit a páromnak...
Pussz
Franyo
25
franyo

Húha, Barbi, ez nem lehetett könnyû! Gratulálok Enikõhöz, és sok boldogságot nektek!!! KépKépKép
Fodbetti!
Gratula Ádám babához! KépKépKép

Franyo
25
franyo

Franyo!Kép
Nekünk is Annánk lesz.Kép

Barbi!Kép
Hát nem volt egyszerû szülés, de a lényeg a végeredmény, ugye?

Fodbetti!Kép
Nagy gratula Nektek is, várjuk a beszámolót!Kép

Zulu
36+4

Kép

Kép

Kép
zulu

Zsuzsi!

Nem a gyanús ultrahang miatt csináltatunk amniot, hanem mert az unokatestvérem DOWN kóros, annak is a legsúlyosabb fajtája (sajnos az "állatorvosi ló" tipikus esete Kép) És mint kiderült ez nem véletlen kialakult, hanem az örökletes fajtája. (A nagynéném még nem volt 30 éves mikor szülte). Ezért akarjuk megcsináltatni, de csak a 18. hét után, mert azt már tudom, hogy akkor kisebb a vetélés veszélye. (A 16 heti AFP-re nem számolok, mert az elég pontatlannak mondta az orvos) De ezt majd a 25-ei ultrahand vizsgálat után megbeszélem a genetikussal, hogy mit szól hozzá, bár én már döntöttem, csak kíváncsi vagyok, hogy mit mond.

Nadine
13

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok!
Vegre hazaertem es vegigolvastam a mai termest!

A lenyeg,hogy megvettem a kendot!Nagyon, nagyon megtetszett. Ha esetleg valakit erdekel ,bescanneltem az anyagat a profilomba. Nagyon buszke vagyok ra. Kép Ki is probaltunk itthon, de csak 2 kotesi modot sikerult igazan megcsinalni biztonsagosra, de majd csak belejovunk!

Zsuzsi Kép
En is karikasat szerettem volna, de ennek az anyaga annyira tetszett, meg aztan az ara is jo volt. Szoval ugy gondoltam megeri kicsit kotogetni! Kép

Timici
Jonnek en!!!!! Mar csak 20 nap es itt leszek! Kép Addig a hetfo, keddem kesz katasztrofa...Kép

Kangi! Kép
De joooooooooooooooooooo, hogy megmutatta magat! Mi legkozelebb dec.ben megyunk. Addig talalgatunk! Kép

Barbara
Hat ez nem hangzik tul konnyunek! De jo,hogy tul vagytok rajta. Es arad beloled a lelkesedes, a szeretet. Olyan jo! Kép

Szilcsike!
Meglestuk a kicsi lanyt! Csuda edes! Kép Gratulalok meg 1x!

Lanyok
Kepzeljetek ma kiderult,hogy az egyik kolleganom is babas! Kép Mar a 16ik hetet tapossa, csak eddig nem szolt...Kép Ugy orulok neki! A fonok kevesbe....Kép
Ma tanitas kozben nem ereztem,hogy ehes vagyok, es kepzeljetek mar csak az tunt fel,hogy reszket a kezem. Kimentem gyors falatozni, de annyira reszkettem,hogy jol magamba boktem a kest veletlenul! Kép Nem volt veszes, csak kicsit verzett,de hogy lehetek ilyen lokott??????? Kép

Na megyek aluszkalni, hulla faradt vagyok!

Norkini
25+2
norkini

Külföldi erotikus lapban megjelenõ képekhez keresek kismamákat.

Díjazás megegyezés szerint!

gaborfoto@egon.gyaloglo.hu
Névtelen

A parom azt mondja ne foglalkozzak a fenti ajanlattal, de egyszeruen nem tehetek rola, olyan serto es annyira felhaborito meg megalazo meg minden Kép

kamilla (31+5)
kamilla

Sziasztok!

Fodbetti: Nagyon nagy gratula a picihez. Sok boldogságot és egészséget kívánok nektek.

Ezek az emberek katasztrófálisak akik idejönnek erre az oldalra és ilyen ajánlatokkal állnak elõ, egyszerüen énis felháborítónak tartom. Hírdessen ujságba ha akar, de még ott is szörnyû.

Na csak ennyit akartam majd még jövõk
sziasztok
Andy
33
andy78

Hali Kismamekok!

Szilcsike, nagyon szép a kiscsajsziKépKépKép

Timici, a Kékgolyóban nyugodtan végigpróbálhatod a választékot, hiszen ez teljesen egyéniKép. Nekem speciel nem volt sok lehetõségem, félidõben vettem ott kismama melltartót (80F) és már eleve olyat néztem, amibõl van szoptatós fajta is. Amikor már nem fértem el az F-esben, elküldtem apát, vegyen három 80G-st(ennél nagyobb kosár nincs 80-asban). A nõci nem akrta, hogy hagy próbálja meg asszonyka, de a párom hajthatatlan voltKép és megvette. Különben 80 E-rõl indultam, és 12 centis volt a növekedés... Úgyhogy szülés után nekem még 10 hónapig nem játszott a hasonfekvésKép...

Névtelen!
Nagyon "érdekes" ajánlatokkal bombázol bennünket, de szerintem egyszerûen eltévesztetted a címet! Esetleg próbálkozz más érdeklõdésû hölgyeknél!!!!

Na pusszancs csajok + Hayimpapa és ZoliapuKép
Zsófi(19+5)
Csucsuka

Jo reggelt Kép

Micsoda jo hirek !

Szilcsike, Moxi, Bmaas(barbi), Fodbetti, Kép GRATULALOK A BABAKHOZ !!!!!!!!! KépKépKép

Kesz babaeso volt az elmult napokban. Megint csak most jutottam gephez, de igyekszem visszaolvasni.

Nyulika, MjMoni,

Nekem is programcsaszar nov.18-an (faros baba)! Kitartas Kép Mar kevesebb mint egy het , en uuuuuugy izgulok !

Brokkoli,
Nagyon kozel vagy te is ... drukkolok Kép

szopis melltarto:
Mar tapasztaltabbaktol kerdeznem, szopis melltarto ugyben:
en vettem egy Anita markajut(tobbet nem metem, nehogy kicsi legyen a vegen).De amikor beleprobalom az eldobhato melltartobetetet enyhen szolva rohejesen nez ki ! Van valakinek ez ellen valami trukkje ? Vagy csak egyszeruen szokjam meg a goldolatot, hogy amig szoptatok csak a ferjem poloit/ingeit hordhatom Kép ?!?
Mar kezdtem orulni pedig , hogy hamarosan ujra normalis ruhakat hordhatok stb...

Mindenkinek puszi es boldog pocinovesztest !
kamelia
38+3
kamelia

Szilcsike még 1x Kép Pankamama Kép Moxi Kép Barbara Kép Fodbetti Kép
Gratulálok a babákhoz, jó egészséget és sok tejcsit kívánok!

Lányok!
Milyen az a karikás kendõ? Én eddig újságban csak kötõset láttam. Van valahol kép róla?

Tegnap voltam dokinál és a méhlepény az mellsõ falon van, viszont a méhszájhoz elég közel. Nem szabad emelni, hirtelen mozdulni stb. Hát nem örültem a hírnek. Kérdezte az orvos, hogy véreztem-e. Mondtam, hogy nem. Tényleg, mit tudnak csinálni, ha mégis vérezni kezd az ember? Megijedtem... Egyébként minden O.K. Babuci 12.6 cm-es és szopizta az ujját. Pont egy héttel többre méri a gép mint a tényleges kora, ami tuti a lombik miatt. Kép

Nadine Kép
A barátnõmnek csináltak amniocentézist, szintén örökölhetõ betegség miatt. Azt mondta, hogy nem volt egyáltalán fájdalmas és szerencsére az eredmény is jó lett. A "baba" már 4 éves.

Puszi
Ányez
17+1
Anyez

Barbara!
Minden elismerésem a Tied, nem irigyellek a szülésed miatt, persze a kislány miatt igen. Gratula mégegyszer!

Fodbetti! Nektek is gratulálok, várjuk a beszámolót.

Ma megyek elõször kismamatornára. Már úgy várom, hiányom van a megfelelõ mozgásból. Egész nap a számítógép elõtt ülök, és hát nem viszem túlzásba a mozgást. Olyan tunyának érzem magam. Ez hetente egyszer van 1/2 5 - 1/2 6 -ig. Ti jártok ilyenre?

Sziasztok
buksicica
16+6
buksicica

Barbara,
Gratulalok Enikohoz, bar a szulesedet nem irigylem a sok madzag, es a lokott anesztes miatt!

Norkini,
Gyonyoru a kendod anyaga, ennel mar csak babaval egyutt lehet majd szebb! Tenyleg nagyon szep, irigykedek is!

Fodbetti,
Neked is gratulalok! Varjuk az elmenybeszamolot es a kepeket!

Kedves Gaborfoto!
Probalkozz Nagy Evanal, biztos benne lenne, de ez itt nem az a hely, azt hiszem...

Anyez,
Mindjart keresek egy kepet a karikas kendorol!

Romokban a lakas, es nemsokara jon a szuleszno!!! Segitsetek! A konyhat mar ugy ahogy rendbe szedtem, megfoztem, igaz a padlo 'ropog'! De a szoba, mintha robbantottak volna!

Zsuzsi
28+1
zsuzsi74

Joreggelt!

Anyez
[url=http://www.extra.hu/nandu/sling.htm" TARGET="_top]http://www.extra.hu/nandu/sling.htm[/url] itt meglesheted a karikasat!

Fodbetti!
Gratulalok a babahoz!!!! Kép Kép Lanyok ,jot tesz a lelkemnek ennyi pici baba! Kép

Viszont ma mar kicsit elszomoritottak...a kispapa is es en is mar 10 eve itt elunk Magyarorszagon, de meg egyikunk sem magyar allampolgar. De mar van letelepedesink stb. Erre ma kozoltek a hivatalban,hogy a baba ennek alapjan nem lesz magyar allampplgar, igy majd Neki is vegig kell csinalni ezt a honositasi macerat...Kép Azt hittem elbogom magam. 400 papir, 250igazolas+1000 szabad ora kell hozza kb....Kép Szoval februarban kezdodik ujra a moka! Kép

Norkini
25+3
norkini

Anyez,

Itt egy link a kulonbozo hordozokendokhoz!
http://www.uti.hu/~robinson/bolt/magsite/bframe-0.htm

Itt meg egy kep a karikashoz, 'ujszulottbeallitasban'!

Kép

Zsuzsi
28+1
zsuzsi74

Sziasztok!

Nadine!
Nekem már volt 7 éve a lányommal, akkor valami cisztákért a koponyájában, és szerintük túl sok volt a magzatvíz (mire kész lett az eredmény, se ciszta, se sok magzatvíz), most meg jövõ szerdán lesz a korom miatt. Egyáltalán nem fáj, még annyira sem, mint egy vérvétel. Én spéci a babát néztem az ultrahangon, és egyszerre csak megjelent a tû a pocakomban. Ránéztem a hasamra, és tényleg bent volt. Viszont iszonyú nagy a körítés, lelocsolják jóddal a hasadat (fel is égett a bõröm rendesen), steril lepedõ kis lyukkal, a tût az asszisztens kezdte bontani, kb. 3 csomag után átadta a dokinak, aki tovább bontotta. Nekem is csak betöltött 18. héten csinálják meg. Szerettem volna hamarabb, de a múlt heti genetikusi megbeszélésen azt mondta a genetikus, hogy jóval biztonságosabb a betöltött 18. hét után. Én sem nagyon gondolkoztam rajta, a barátnõmnek van egy Downos gyereke, más az, ha az ember mindent közelrõl lát. Szegény még akkor szülte 37 évesen, amikor 40 év volt a korhatár.

Franyó!
A Scudotex tényleg jó minõség, már azért is megéri az árát, mert ha véletlenül kiszakad (pl. kõ a cipõben) akkor sem fut fel, még meg lehet varrni. Én terhességen kívül is szoktam venni télre a normál változatot.

Ányez!
Úgy látszik én vagyok ma az "állatorvosi ló", mert amnion kívül a lányommal volt ilyen méhszájközeli lepényem. És be is véreztem kb. a 20. héten. Azt is tudom, hogy mitõl. Hintáztattam az akkor másfél éves fiamat, jég volt a hinta körül, megcsúsztam lökés közben és rögtön éreztem, hogy valami rossz a hasam körül. Másnap reggelre be is véreztem, rohanás a klinikára, kb. 1 cm-es lepényleválás. Utána egy kis fekvés, meg persze végig sokkal jobban vigyáztam magamra, fõleg a hirtelen erõkifejtésekre.

A napokban olvastam valami amerikai weboldalon, hogy rájöttek a hirtelen éhségérzet legalábbis egyik okára. Azaz a magzat érdekében állandó inzulinszint szükségeltetik a kismamában, ezért van az, hogy ha bizonyos idõközönként nem jutunk rögtön kajához, akkor tételesen rosszul leszünk.

Urszila
17+1
urszila

Nem tudom jol latszik e, a kepen, Liesel jobb vallan lathato ket karika, ebbe van befuzve az anyag, es egyszeruen, akar menet kozben allithato a pozicio, akar valtoztathato a helyzet, ha a baba pl. elaludt, vagy felebredt!

En az elso hetekben, honapokban szinte csak ezt hasznaltam, otthon, utcan! Az esti sirosabb idoszakot ezzel teljesen kikuszoboltuk, az ujszulottel konnyu volt kimozdulni, amire sajnos mar a kezdetektol szukseg volt! Szoptatni is lehet benne eszrevetlenul, es nagyon jol tartja a babat! Csak ajanlani tudom mindenkinek! A kotozost is szivesen kiprobalnam! Tud valaki nekem leirast kuldeni a 'csomokrol' es a kendo mereteirol?

Zsuzsi
zsuzsi74

Zsuzsi!

Itt minden le van irva a kotozestol,meretekrol! Kép
[url=http://www.nandu.hu/Magyar/Hasznos/Babakendo/babakendo.htm" TARGET="_top]http://www.nandu.hu/Magyar/Hasznos/Babakendo/babakendo.htm[/url]

Norka
norkini

Zsuzsi Kép Norkini Kép
Nagyon kedvesek vagytok, köszönöm a képeket. Tényleg egyszerûbbnek néz ki, mint a kötözõs változat. Nagyon szép!
Zsuzsi Kép
Neked akkor ma kiderül, hogy hol is van a babó? Szorítok, hogy fejenálljon Kép!

Urszila Kép
Hát, vigyázni fogok akkor mindenre, bár hintáztatnom még nincs kit, de a téltõl már elõre félek. Remélem nem lesz sok jég és ónosesõ!

Puszi
Ányez
17+1
Anyez

Szisztok Lányok!

Bár én elég keveset szóltam hozzzá a topichoz, de néha néha azért megtörténtKépma vagyunk utoljára itthon.
Holnap be kell feküdni a császár miatt s Pocak csütörtökön elhagyja mostani lakhelyétKép
Úgyhogy egy darabig - legalább egy hétKép, nem is olvasgatlak Benneteket de kívánok mindenkinek minden jót!
Így utoljára egy két jótanáccsal is megdobhattok:-)
Olga&Pocak
Névtelen

Az elöbb egy olyan hosszút irtam, és most látom, hogy elszállt ... A fenébe! Kép
Már reggel óta ilyen ragyaverte napom van Kép

Norka Kép
mi is örülünk, azt mondta a doki, hogy "tipikus" a három csik, amit a lába közt lát a kicsinek Kép

Én nem tudom, mi van ma, de nagyon trágya a hangulatom ... mintha minden összeesküdött volna ellenem Kép

Pussz
Kangi
25+4
kangi

Sziasztok!

Bocs, hogy beleszólok Kép

Kendõ: nekem kötözõs kendõm van, bár nem újszülött kortól használom, de még mindig simán cipelem benne a 10kg-s 14 hónapos fiacskámat Kép Nagyon szeretem, nagyon bejött.

Zsuzsi: ha itthon jársz, szívesen megmutatom neked, milyen.

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Kangi!
Fel a fejjel!!! Kép En is ugy ebredtem,hogy "vege a lilagnak" valami miatt. de felhivtam Kispapat es rogton felviditott!! Kép Szoval tegy egy probat,hatha?! Kép

Norka
norkini

Norka Kép
köszi, de már beszéltem vele telefonon ... sajnos már négy napja nem tudunk rendesen beszélni, mert a pincében maszatolt a borokkal, és olyankor tökre be van csavarodva Kép persze morogtam vele, mire ö ahelyett, hogy vigasztalt volna, közölte, hogy de neki olyan jó kedve van ... Kép és mikor azt mondtam neki, hogy én nem azt akarom, hogy neki rossz kedve legyen, hanem hogy viditson fel, annyit mondott, hogy hát reméli is, hogy nem az ö kedvét akarom elrontani ... és olyan sz*rul esett, hogy csak magával van elfoglalva ... Kép
Meg idebent is minden elromlik, a partnerek közül csak a rossz fejek kerülnek elö KépKépKép

Szóval, trágya egy nap van ma Kép

Pussz
Kangi
25+4
kangi

Cory! Kép
Esetleg adhatnal egy par kotozesi 5letet! Kép Emil cimem a profilomban, nagyon orulnek neki!

Lanyok
Huzok melozni..
Este jovok csak.

Norkini
25+3
norkini

Sziasztok Kismamákok, Kispapákok!

Hajrá Olga+Pocak! Kép
Sok-sok gratula az új anyukáknak: Szilcsike, Pankamama, Moxi, Barbara, Fodbetti! Kép

Ma reggel ráálltam a mérlegre, és jól megijedtem... Kép Alig két hete még én büszkélkedtem itt, hogy akkor egy hónapja már, hogy nem híztam, hát erre most tessék: két, két-és fél hét alatt sikerült négy kilót híznom. Azért ez kicsit túlzás, nem?
És õszintén szólva nem is értem, mert nem érzem, hogy többet ennék, nem is igazán vizesedek, -na jó egy kicsit a bokámnál lehet látni, de szerintem az sem vész... Úgy néz ki, össze fogok szedni min. 16-20 kilót, (mivel eddig 14 kiló a plusz) ha ilyen rohamszerûen jönnek rám idõnként a kilók. Azzal biztatgatom magam, hogy mivel 177 centi vagyok, és most vagyok 74 kiló, azért az talán még elmegy, de eddig nem tudtam meggyõzni magam. Mondjatok ti is valami biztatót! Kép

Kispici
30+4
kispici

Gratulálok a babákhoz! Kép
Barbi(Maas), Betti, Szilcsike, Moxi Kép Kép nagyon sok boldogságot KépKépKép (remélem, nem felejtettem ki senkit)

Nadine,
milyen kutyáitok vannak? A védönéni kutyafóbiája a saját problémája, ne is törödj vele. Kép Ha nem vérengzöek a kutyusok, és szófogadóak, megkapják a kellö mozgás adagukat, nem lehet semmi baj.

Kangi,
küldök egy kis jó kedvet, jó? KépKép Nekem tök jó kedvem van, remélem fertözö, még neten keresztül is. Gyönyörü idö van itt (bentröl nézve), végre napot is látunk, ami nagy szó.

Ti melyik héttöl kezdtetek terhes-bugyit hordani?

sziasztok
pálma
15+4
pálma

Kispici!

Az egyik ismerõs csaj 45 kg-ról indult, és kb.165 magas. Több mint 20 kg szedett föl.Nem nagyon látszott rajta, hogy annyival több lenne.
Ne aggódj, sõt szerintem ne törödj vele. Annyi megy föl amennyi kellKép

KangiKép
a melozás szarKép, de van egy pici pocaklakód, aki állandóan ott van veled, erre gondolj, és már kész is a jó kedv.
ha rá gondolsz, szerintem biztosan mosolyogni fogszKép
Hogy a párod nem vevõ a rezgéseidre? ne foglalkozz vele, olyanok, mint a gyerekek - élvezik ha sikerül nekik valami.
És néha önzõek, õk nem érzik át amit mi érzünk. Ne törõdj vele.

Új anyukákKép
Nagy-nagy gratula, és sok örömöt a kicsikben. Próbáljatok meg sokat pihizni.

lolla
22+2
lolla

Palma!
En ahogy egy kicsit pocakosabba valtam, kb a 25.hettol mar nagyon-nagyon zavart a rendes bugyi, mert szoritott a gumija a pocimon. Vettem 1 db. Sloggy (ha jol irom) markaju kismama bugyit 1500 ft-t, ami irto draga, de nem volt mas valasztas. Aztan mivel ugye 1 db-l nem megy vmi sokra az ember, gondoltam kiprobalom, es vettem a piacon 150 ft-t nagymama bugyit, a legnagyobb meretut. Hat vmi isteni kenyelmes meg meleg, viszont vmi hihetetlen antierotikus Kép vissza is mentem es beszereztem vagy 5-t Kép , telen legalabb melegit is. szerintem ne dobjatok ki a penzt draga kismama bugyira arra a 3 honapra mig szukseg van ra megteszi a 150 ft-s is...

kamilla (31+5)
kamilla

Sziasztok,
Gratula BMAAS-nak es Fodbettinek! Sok sok tejcsit es nyugiban atszunyokalt ejszakat! KépKépKép

Anyez,
en is mehszajon levo mehlepenyes voltam, es meg vereztem is. HA verzel, azonnal fekudj le, hivd az orvosod, vegyel be magneziumot es ne mozogj. A dokid szinte azonnal be fog kuldeni UH-ra, es akkor az UH eredmenye alapjan mondjak meg, hogy mennyire es meddig fekudj. Ne aggodj, csak vigyazz magadra, semmi cipekedes (max. 1 kg kenyer a boltbol), hazimunka is csak immel-ammal...stb. Kép Nem lesz semmi gond. Nekem 1-1,5 honap alatt elnott ugy onnan, hogy mar csak melyen fekvo...(ill. holnap megyek UH-ra, majd megmondjak, hogy most hol van pontosan Kép )

Kispici,
engem tegnap mazsalt a haziorvosom 80 Kg-nak (170cm-hez). Igaz, a pajzsmirigyem mar a terhesseg elott is bekavart, 12kg plusszal indultam az alig 8 honappal azelotti eskuvonkhoz kepest. Azota ramjott mostanaig 10 kg, ebbol az utolso ket hetben szinten 4 kg. Elegge elszontyolodtam, de a haziorvos szerint nyugodjak meg, majd lemegy, es meg azt is megallapitotta a sipcsontom nyomogatasaval, hogy vizesedem. Kép Szoval, lehet, hogy az utobbi 4 kg-bol valamennyi viz lehet. Kép A haziorvos nenim szerint a szervezetunk tudja, hogy mennyit hizik, es szules utan majd lemegy...KépKépKép MOst mar jobb a kedved? Kép

KAngi,
en vasranap ugrottam ossze kispapival, mert elmentunk egy bevasarlokozpontba, es megkertem, hogy menjunk enni valamit, mert rosszul vagyok az ehsegtol. Erre kijelentette, hogy o meg bemegy az egyik boltba teniszlabdat venni...kertem, hogy ne menjen, mert rosszul vagyok...aztan mar csak a hata kozepet lattam, ahogy megy be a boltba, gyakorlatilag otthagyott a bevasarlokozpontban, majd meg hisztisen visszakiabalt ey kedveset, amire bepoccentem veglegesen en is....fogtam magam, es hazajottem villamossal, o meg ezek utan meg nyugisan elbowlingozgatott a haverokkal, majd elment teniszezni, este meg a szokasos kartyapartijara...ejfel korul jott haza. Kép
Szoval, nagyon ki tud akasztani, amikor rajon az onzoseg (szerencsere mostanaban mar ritkan, de akkor annal rosszabbul esik Kép ), hiaba no, egyeduli gyerek...es az anyja (kedves anyos) jol el is kenyeztette....KépKépKép

Sziasztok,
Gombóc
29+3
gombóc

Sziasztok!

GombócKép
Hát nem csodálom, hogy bepöccentél a kispapádra, remélem azért megjavul majd!!!!KépKép

KispiciKép
A kilókkal ne foglalkozz, a szervezet tudja, hogy mennyi tartalékra van szüksége, ráadásul a vizesedés is számít egy pár kilót, na meg az egyéb tartozékok a babához ( magzatvíz,lepény, stb..) Én eddig 17 kilót híztam, persze folyamatosan minden hónapban. Most közelítek a 80kilóhoz és 170cm magas vagyok, remélem vissza jönnek rám a régi ruháim, már én is nagyon vágyom rá, hogy ezeket hordjam.

KameliaKépKépKép
Drukkolok én is neked! Úgy látom, hogy sok hasonló hetesnek lesz császár?!( Móni és Nyulika is )Nekik sincs már sok hátra, és persze nektek is drukk!!!!KépKép

OlgaKép
Te is császár? Drukk-drukkKép

ZuluKép
Nekem a dokim azt mondta,hogy a 37.héttõl nyugodtan igyam a málnalevél teát, de eddig nem mertem, mert elég jól tágulgattam, és ezért fogom majd csak most elkezdeni. Viszont azt én sem tudom, hogy mennyit kell inni belõle? Tudja valaki lányok?

Fodbetti és BarbiKép
Sok-sok boldogságot kívánok nektek, sok tejcsit. Barbi, érdekes volt a születésstoryd, nem lehetett könnyû, de nagyon pozitívan írtál róla,KépKép

Ma még elvonszolom magam a Tescoba takaróért, mert itt egész jó áron van, finom puha és vastag.
Tegnap olyan üzletben voltam, azt hittem elájulok az áraktól, pedig eddig a Brendont tartottam a legdrágábbnak, de ezek után.....egy kiskád ( az a girbegurba )9300 -Ft, ami a Brendonba 6000, takaró 7500.- ami máshol 4000,-, egybõl kijöttem onnan, nem volt semmi. Az Üllõi úton van a Ferenc krt. felé, oda be nem menjetek. Ezt muszály volt leírnom, mert nagyon kiakadtam....

pussszz

Brokkoli
38
brokkoli

Kamilla,
köszi. Egyenlöre vettem kb. 42-44 es, még nem egész nagymami stilusuakat, de már közelít. Kép Nagyon kényelmesek, a gumit nem érezni, de gondolom, nem soká húzom ezekkel (úgy tünik, napról napra nö a pocakom). Az árát én már nem is nézem, csak kényelmes legyen.

Gombóc Kép az én párom is egész hétvégén csavargott Kép, mikor meg nem, netmeetingezett (...volna, ha hagyom Kép). De én már annyira nem is bántam (azt a részét, mikor tudtam, mikor jön haza), mert régen nem találkozott nélkülem a haverjaival, és egész morcos volt már ettöl a magánytól.

Pálma
15+4
pálma

Kamilla Kép
Olyan száras, igazi nagymama bugyit vettél? Hol? Engem is érdekelne, mert egyre inkább szorítanak a normál bugyik. Vettem egy Triumph márkájú szárasat, de azért sok 150 Ft-osat kapnék Kép

Gombóc Kép
Köszönöm a bíztatást, próbálok figyelni magamra, hogy ne tegyek olyat, ami miatt vérzés lehet és bízom benne, hogy nekem is feljebb "mászik" egy pár hét múlva. Házaséletre a Te dokid mit mondott? Nekem annyit, hogy ne most próbáljunk ki új pózokat ha-ha-ha, de nem tiltott le. Persze szerintem nem mernék...
A férfiak furcsán állnak a dolgainkhoz. Nekem mióta elolvastam Alan és Barbara Pease könyvét jóval könnyebben megy. Sokkal elnézõbb lettem, mert van mindenre magyarázat. Egyébként az én férjem is az utóbbi idõben mindent azzal magyaráz, hogy nagyon érzékeny vagyok és olvasta, hogy ez az állapotommal függ össze. Szóval most egyszerûen mindent erre foghatnak. DE ÉN IS Kép!

Ami a kilókat illeti, tegnap engem is megszidott a dokim. Havi 1 kg-ot "engedélyezett", mert a lombik miatt eleve van rajtam 10 kg plussz (170 cm- 70kg). Az elején fogytam 2 kg-ot, most ezt visszahíztam, tehát ott tartok, mint a legelején és le lettem cse*ve. Mindig tudatja, hogy nekem is, a gyereknek is és neki is jobb, ha nem hízok sokat, na meg a kispapának is, higgyem el.

Puszi
Ányez
Anyez

Na szoval, egesz delelott ramoltam, hogy valahogy kinezzunk, mire jon a szuleszneni!
Itt volt, minden okes, bar volt egy kis galiba a vizelet-eredmenyekkel! Gyakorlatilag minden eredmenyem rossz lett, de valami katasztrofalisan! A legjobban attol ijedtem meg, hogy ver van benne! Hiaba mondtam, hogy ki van zarva, nekem semmi bajom...aztan kiderult, hogy ez egy ujfajta teszt, es forditva kell a doboz oldalan levo osszehasonlito csikhoz tenni, mint az elozo fajtat, amit hasznalt!
Na, ugy mar minden stimmelt, csak kicsit tul C-vitaminos volt...de az nem baj...valoszinuleg a sok narancs es mandarin kavart be!

Baba ugyan most fejjel lefele volt, de nincs beilleszkedve, meg ossze-vissza forgolodik, ugy ahogy sejtettem. Nem erzem meg ugyanis a nyomast a mehszajamon, amikor pl. rug! DE az is haladas, hogy tudjuk, hogy fejjel lefele is tud lenni, ha akar! Kép

Szivhanghallgatas megint volt, Dani es Gyuri is bent voltak akkor! Gyuri a vegere kicsit bedurvult, mert mar aludnia kellett volna, mindennel dobalozott, majdnem kihajitotta a bilijet(amit nem hajlando hasznalatba venni egyelore) a bezart erkelyajton, szoval olyan volt mint egy ordog, meg belem is harapott, pedig nem szokott!
Most majd kereshetunk meg egy korhazat a biztonsag kedveert, es le is kell tesztelnunk, hogy mennyi ido odaerni! Hehe, majd valamelyik hetvegen! Jo kis program!

Megint szakad az eso, a ferjem meg biciklivel ment dolgozni: vagyis mehetek erte, utana meg vihetem tornara Danit!

Ja, megegy! Olyan marhasagot almodtam, hogy csak na! Macskat szultem gyerek helyett! Karmolaszott egy darabig, aztan elszaladt! Mi meg egy altalanos iskolai osztalytarsammal kergettuk, villanypoznak tetejen ugraltunk! Annyira gusztustalan volt kisbaba helyett egy macska, amelyik kapirgal!

Zsuzsi
28+1
zsuzsi74

Pálma Kép
köszi a jókedvet Kép Igazad van, tényleg egész nap szép fények voltak, csak ez a nyomorult keményedés ne lenne ... Kép Nem fáj, csak egyszerüen utálom, hogy miért kell ülve keményedni. Tegnap este tornáztam, akkor semmi gond nem volt, pedig a feneket jól megdolgoztattuk Kép Ma meg megint ücsörgés közben, és elég gyakran Kép
Majd eszem magnéziumot, de pihenni nem tudok, bár nem is pihennem kellene, hanem inkább gyakrabban felállni és mocorogni talán???

Gombóc Kép
fúj, micsoda kispapi!!! Nahát! Remélem, aztán kiengesztelt KépKépKép
Azért az enyémmel legalább meg volt beszélve, hogy nem jön haza, csak ma. Én sem akarom, hogy besavanyodjon szegény, márpedig mostanában nem vagyok az a nagy bulizós ...
Pénteken elment jelmezbálba dugóhúzónak öltözve Kép
Aztán mikor hajnalban berogyott mellém az ágyba, megsimizett és azt motyogta, hogy nagyon szeret Kép
Már nem is haragszom Kép

És ma FODRÁSZHOZ megyek! Hurrá! Kényeztetés! Hurrá!
Meg a párom unokatesójától kapok ma 3 zsák kismamaruhát! Hurrá!!! Kép
(hát én megbolondultam)

Pussz
Kangi
25+4
kangi

Jaj!
A nagy depiben meg elfelejtettem gratulálni Barbarának és Fodbettinek! Bocs! Kép
Nagyon sok boldogságot, jó egészséget és sok tejcsit kivánok!!!

Pussz
Kangi
25+4
kangi

Hali Kismamekok!

Kamélia, amíg a melltartóba kell a betét, tényleg nagyon ufós a dologKép, de vígasztaljon, hogy ez csak pár hét, utána már nem kellKépKép

Ányez, ha jól viselkedsz, és mért ne tennédKép, nem lesz semmi gáz. Danóval nekem is rálógott a méhszájra a lepény, mondjuk én be is véreztem a 13. és a 18. héten is, úgy, hogy semmit sem csináltam. Sokat feküdtem, és tényleg semmi házimunka (különben a vasalás az egyik legmegerõltetõbb, csak nem gondol rá az ember lánya), és a 24. héten már elkezdett felfelé mászni a lepény. Úgyhogy KITARTÁSKépKép

OLga, akkor sokat gondolunk Rátok csütörtökönKépKép

Kispici, hogy én is mondjak valami bíztatótKép, barátosném mindkét babójával 30 kg-ot hízott, ebbõl fél év múlva kb. 3 kg maradt rajtaKép, és ettõl még Te nagyon messze vagyKépKép

Na pussz!
Zsófi (19+5)
Csucsuka

Sziasztok Csajok!

Brokkoli, Gombóc, Lolla, köszi a nyugtatgatást. :-) Remélem a védõnõ, meg a dokibácsi se fog nagyon leszúrni a kilók miatt. Anyez, háát..., én nem tudom mit csináltam volna, ha havi 1 kiló lett volna csak engedélyezve... Kép Sose voltam túl nagy étkû (a normál súlyom a 177 centihez úgy 58-60 kg) És most sem eszem igazán többet mint szoktam, mindössze annyi a változás, hogy amióta terhes vagyok, azóta szoktam reggelizni is, amit régebben mindig kihagytam. De hogy csak havi 1 kg-ot hízzak, ahhoz már fogyókúrás étrendet kéne tartanom... ;-)

Bugyi-kérdés:
én még mindig nem hordok kismama bugyit, mert a normál bugyijaimba még elég jól beleférek. Egyenlõre úgy tûnik, kop-kop, hogy majd csak a legvégén kell majd talán, amikor lejjebb száll a pocaklakó.

Kispici
30+4
kispici

Zsuzsi Kép
Hát, jól Rád hozhatták a frászt az új teszttel Kép. Pont ilyenek hiányoznak ilyenkor az életünkbõl Kép. Örülök, hogy most éppen lefelé áll a babó.

Zsófi Kép
Igérem, jó leszek, bár a házimunkák közül vasalni szeretek a legjobban, na meg ablakot pucolni Kép Hát majd óvatosan.

Kispici Kép
Én is nyugtatni szeretnélek Kép! Csak van ilyen is. Velem azért ilyen szigorkodó, mert már eleve 10 kg plusszal indítottam. Meg tudja, ha nem keménykedik én is könnyebben elpuhulok. Lehet, hogy arra spekulál, így csak 2kg lesz a havi felhozatal Kép

Most indulok haza, majd holnap olvasok.

Puszi
Ányez
17+1
Anyez

Kép Elszállt amit írtam!

Bocsi ha nem vagyok naprakész, de ég nem tudtam mindet végigolvasni.

Moxi, Pankamama(és papa)!
Sok boldogságot és örömet kívánok a családotoknak!Kép Ha már jobban érzitek magatokat várjuk az élménybeszámolókat.

Dr. Dús Borbála!
Mit jelentenek digitális gépnél az 1.3 illetve 3.0 számok?

Liana!
Üdv a kismakik közt!Kép Remélem sikeresen túl vagy az UH-n. Én korábban csakis hason tudtam aludni. Mostanában kezdek átszokni (jelenleg félhas), mert kezd számomra kényelmetlen lenni (a melleim is érzékenyebbek).

ZoliApu!
Jó, hogy kispapák is vannak a topicon.Kép

Zulu!
Nem ismersz valamilyen magyar nyelvû homeopátiás könyvet?

Maci_2
18
maci_2

Zsuzsi! Kép
En ilyen hujesegeket a legelejen almodtam, megpedig kisegeret ill. krokodilt szultem rendszeresen... nagyon durva volt Kép

Anyez!
Nem szaras, csupan szeles minden kiterjedeseben. Tehat az oldalan nem vekony a pant, hanem szeles nagymamis, es a dereka resze is szeles, egeszen feljon a pocim kozepeig. Sima feher, semmi extra, detto olyan mint az 1500 ft-s Sloggy, bar ez utobbinak el kell ismarni pihepuha az anyaga...
A hely ahol vettem egy ruha piac budan a 4-s vili vegallomasan a Skala hata mogott. de tuti az osszes kinai boltban ill. piacon be lehet szerezni.

Nekem sincs meg menetiranyban a kislanyom. Abbol amit erzek harantfekveses, mert mindig a bal oldalamat rugkapalja, es a jobb oldalamon csuklik Kép
Mar 3 napja vagyok folyamatosan ehes, viszont barmi kerul a gyomromba hanyingerem lesz Kép azt mondtak meg nehany hetig igy lesz mig le nem szall a pocim...

kamilla (31+5)
kamilla

Maci2,
1,3 ill. 3 megapixel, ami a kep felbontasara utal! Na most...ha csak a kepernyon nezegeted, akkor sok kulonbseget nem latsz, talan egy 2 megapixeles jo atmeneti megoldas lehet (mi is ilyesmit tervezgetunk venni). a kulonbseg akkor valik igazan lathatova, ha nyomtatni probalod a kepet!

Anyez,
En nem ijedtem meg, csak a szuleszno! Inkabb valami megrokonyodest ereztem, hogy nekem ilyen rossz eredmenyem legyen, amikor teljesen egeszseges vagyok?
110/70 a vernyomasom, nem vizesedek, jo, neha huz a hasam, de hat az mar jobb nem lesz februarig...kulonben mint a makk! kop, kop, kop...nem is tudom hogy oldanam meg, ha valami miatt fekudnom kene!

Ugy latszik nekem szrencsem volt bugyi ugyben! A H&M-ben meg a terhessegem legelejen le voltak ertekelve gyonyoru szep es kenyelmes halvany lila kismama bugyik, igy kb. 700 forintert megusztam darabjat. Vettem negyet, kettot a baratnomnek, kettot magamnak, de neki nem kellett csak egy a biztonsag kedveert, meg hogy meg ne sertsen, de latszott rajta, hogy o ezt fel nem veszi...igaz, akkor meg csak 10 hetes volt...kivancsi vagyok valtozik e a velemenye...mindenesetre nekem jol jott a harom bugyesz! Plusz vettem meg en is harom nagymamasat 42-es meret, utana legfeljebb odaadom anyunak!

Zsuzsi
28+1
zsuzsi74

Szaisztok!

Minden megszületett babának és mamának gratulálok, sok-sok tejcsit kívánok!

Ányez!
A hízás a mi doktor bácsink vesszõparipája! Amikor én jártam hozzá, mindig árgus szemekkel nézte a mérleget. 1 hónap, 1 kiló. Én most nagyon jó kislány voltam, mert összesen Balázzsal csak 7 kilót híztam. Igaz, volt rajtam még vagy 10 pluszban. Szüval meg volt velem elégedve.

Nadine!
Nekem is volt amnio, a rossz AFP miatt. Ne félj tõle, de a pihenést érdemes betartani, amit utána elõírnak. Nem annyira kellemetlen, mint amennyire félünk tõle. (Én legalábbis be voltam tojva rendesen). Szerintem az eredményre várakozás a legrosszabb utána.
Sziasztok, Rita
ritasol

Halihó!Kép

Brokkoli!
Sajnos én sem tudom, mennyit kell inni a teából, majd holnap a kórházban rákérdezek, hátha tudja a szülésznõ.

Maci_2,
egy könyvem van, ami magyar nyelvû, Gerard Falala: Enyhülést és gyógyulást hozó homeopátia, Boiron kiadó
Egyébként a homeopátiás patikákban lehet kérni ingyenes kiadványokat is, amikben a fõbb szerek fel vannak sorolva, mibõl, mire, mennyit kell szedni. Én még régen kaptam egy kis füzetkét is, az a címe, hogy Újszülöttek és kisbabák homeopátiás kezelése, talán most is lehet kérni.
De egyébként a www.homeopátia.lap.hu-n sok magyar anyagot találsz, egészen az alapoktól, mit érdemes beszerezni a házipatikába.

Kangi!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Ugye már nem vagy depis?

Kamélia!
A melltartóbetétnél van ám egy még kéjelhárítóbb darab: a tejgyüjtõ kagyló.Kép
Én mindig arra gondoltam, ha most rosszul lennék, a mentõsök belehalnának a röhögésbe, ha meglátnák a szereléket rajtam.

Na pusz, majd még bekukkantok, de szólít idõsb. gyermekem
Zulu
36+5

Kép

Kép

Kép
zulu

Sziasztok elõször!
Olvaslak titeket, és annyira megnyugtatóak vagytok egy rohanós nap után:o)
Tudom, hogy még nagyon kicsi a minimanóm ( 6+6 vagyok ), de azért nagyon hasznos dolgokat olvasok. Ha nem zavarok maradnék.
sziasztok:
Manócska
manócska

Sziasztok, hú de sokat írtatok, már fél órája olvasom.Kép

Barbara, Fodbetti gratula a babákhoz, sok tejcsit és jó egészséget!!!KépKépKép

Elõször is köszi mindenkinek az infót Anita ügyben. Voltam ma a Kékgolyó utcában és hát sikerült egy nem túl olcsó darabot kiszurni(4990,-). Vajszínû és lycra anyagból van. Amin ledöbbentem, hogy most Triumph 90C-s melltartót hordók, szopisból pedig 90E-st kellett venni és ebben is majd teljesen benne "vagyok". Volt egy nagyon szép és jó árú melltartó 3150,-volt csillogó lycra anyagból, persze 90-es nem volt belõle, barátnõm viszont tudott venni, mert neki csak 80B-s kell. Ha valaki néz esetleg Anitát, akkor gondoljon rám, jó? 5076 a száma, elõre is köszi.KépKépKép

Anyez,
nekem is közel van a méhszájhoz a lepény és hát még 3héttel ezelõtt is 2,6cm-re volt.Kép Nagyon kell vigyázni, de tényleg!!!, én sajna többször is véreztem(8., 13., 15., 16., 17. és 21.héten is) a 16.héten több mint 2cm levált a lepénybõl, amit 3-4hét szigorú fekvés követett. Nálunk a sex kezdetektõl fogva TABU, ami nem túl kellemes, de ki lehet bírni és attól sokkal jobban félek, hogy baj lesz a babával, mint attól, hogy nincs orgazmusom.Kép
Semmi nehezet nem szabad emelni, nem szabad derékból hajolni és erõlködni. Vigyázz nagyon magatokra.
Pénteken megyek UHra, akkor kiderül, hogy most hol tart a lepény, de ha nem változik a helyzete, elképzelhetõ, hogy program császár lesz, mert a lepényleválás a baba életébe is kerülhet. Hát ennyi. De Te még nagyon az elején vagy, még simán "elmászhat" a méhszájtól. Arra figyelj, hogy pihenõ, kímélõ életmódot folytass, és ezt a párod is tartsa szem elõtt.Kép Ami gyilkos tud lenni az a mosogatás és a vasalás.Kép Legalább is nálam.

Voltam ma a Mamuttban, életemben elõször.Kép Volt ott egy Chicco bolt, hogy az milyen drága! Körülnéztünk a barátnõmmel, de venni nem vennék ott semmit, elképesztõ milyen árakkal dolgoznak. Most már kiváncsi vagyok mi lehet a Brendonban vagy a Mega Toysban.

Ja, és vettem végre zenélõ kütyüt, ugyanis játék hetek vannak a fóti Corában. Egy macit vettem, ami mozgatja kezét, lábát és a szemeit 1490,- volt. A Brumi Maciban is ilyenek vannak 1990,-ért. Ha valakit érdekel, érdemes most körülnézni.

Valaki vett mostanában mosható melltartó betétet??? A DM-ben láttam Avent-et 6db volt 1890,-, ez milyen ár??? Ki tud jobbat és hol?

Zsuzsi, ez jó hír, hogy a baby feje lennt van. Drukkoljunk, hogy maradjon is úgy.KépDrukk, drukk, drukk.
Ez a macskás álom tényleg rossz lehetett, gondolom csak a kimerültség/idegesség az oka.

Gombóc,
holnapi Uh után gyere és mesélj, addig is drukk, hogy minden szép és jó legyen.

Olga, drukkolok, hogy minden OKs legyen. Jó tanács:nézd át a kórházi pakkodat, nehogy otthon maradjon valami.Kép

Megyek, mert romokban a lakás és kispapa nemsokára megérkezik. Jók legyetek, pusssssza
Timici
29+4
Timici

Sziasztok!

Manócska üdv a csapatban. Mindig örülünk az új kismamáknak.

Kilók: Én 17kg-nál tartok az én dokim is mondta, hogy egy kicsit sok, de ennyi volt. holnap megyek védõnénihez kiváncsi leszek, hogy õ mit fog szólni.KépKépKép

Na most megyek

Sziasztok
Andy
33
andy78

Sziasztok Kismamik,

Hatha valakit erdekel:

Egy ismerosomek eladnak egy babakocsit es egy bolcsot
A babakocsi Graco +babahordozo amit alig hasznaltak 20e Ftert.
A bolcso baldachinos es ket agynemu garnitura van hozza (az egyik feher madeira ),35eFt.
Sajnos nekem is csak most mondtak pedig a babakocsira biztos lecsaptam volna : ((((
Szoval ha valakit erdekel irjon nekem emilt es megadom a telcsi szamot.

Fodbetti,
Nagyon gratulalok a babadhoz es a legjobbakat kivanom Nektek !!!!

Miszike,
Eltunt az emil cimed,irjal mar legyszives ,kerdezni akarok valamit!

Pocok,Timici,
A jovo heten megyek vissza a dokihoz,jon valamelyikotoka Klinikara ????

Mindenkinek jo pocakosodast,
Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

Most kicsit off leszek.
Timici, Zsuzsi
A párom már tegnap este is rágta a fülemet, hogy csináljak én is Tiramisut, hát ma hazaállított a mascarpone sajttal Kép Van benne egy recept, ti is a szerint csináltátok? Mert nem írja benne, hogy pontosan mennyi babapiskota kell bele. A 2 csomag mennyit jelent vajon 250g, vagy 500g? Ha valamelyikõtök elküldené nekem a receptet azt megköszönném. (a címem a profilomban van)

Bocsi lányok az OFF-ért

Nadine
13+1

Nadine
KépKépKép
nadine

Nadine,
Hallgass a megerzeseidre!
Attol fugg, mekkora talban keszited! Ugy szamolj, hogy ket, de inkabb harom reteg babapiskota legyen benne.
En mascarpone nelkul csinaltam, helyette beledobtam egy 250grammos nemet turot, es egy kb. 4,5 dl tejbol fozott tejszinizu pudingot (ez utobbi kettot osszekevertem, ezt retegeztem a babapiskotara, amit elotte egy kis rumos kaveval meglocsoltam)! A tetejet meg jo vastagon szord be sima kakaoporral!

Timici,
Azert en drukkolok, ha nem baj, hogy megtapasztalhasd a szules elmenyet, es ne csak eltavolitsak beloled a gyerkocot! Szerintem mar jol odatapadt az a lepeny! Azert az nem kifejezetten agynyugalom, amit ma veghezvittel!

Ha akartok egy jot rohogni, olvassatok bele Dorka naplojaba (fenti hirdetobanner), ott is javaslom a szoptatva futas alfejezetet! Kép Kép Kép Es azt hiszem erre en is boven szamithatok!

Jut eszembe, nekunk is van egy ujabb sztorink, bar eleg nehez huen szemleltetni! Szoval, van egy Hofeherkes mesekonyvunk, amiben mozgatni lehet nehany figurat, koztuk a masodik oldalon az ablakon eppen bekukucskalo torpeket, amint kiszurjak, hogy valaki fekszik az agyacskajukban...na marmost, Gyuri kicsit tart ezektol a morcos torpektol, de mar kezd 'megbaratkozni' veluk. Az altalam a kepekhez fuzott szoveg valahogy igy hangzik 'Ki ivott a poharkambol? Ki evett a tanyerkambol? stb...
Par napja Dani kifejezetten keri, hagy meseljen o Gyurinak, amibe en boldogan bele szoktam egyezni! Tegnap azonban kivancsisagbol csatlakoztam a deli lefekteto ritualehoz, kivancsi voltam, Dani hogy csinalja!
Elokerult a Hofeherkes mesekonyv, lapozunk, masodik oldal, kukucskalnak be a torpek az ablakon! Kerdeznem Gyurit, hogy mit mondanak a torpek, de o mar ezt megelozve magasra es maga ele emeli a kezeit es halahorgesbe kezd, teljesen komolyan, abszolut nem reagalva a kerdeseimre, majd meg azt is hozzateszi 'helobiiiiiiin' (ld. halloween)!
Egybol leesett a tantusz az uj nepmese eredetet illetoen, majd felorat fetrengtem a rohogestol utana, es meg most is ha eszembe jut a komoly kis pofija, ahogy utanozza a batyja altal kitalalt uj verziot!

Bocs, hogy hosszu is voltam, meg raadasul off is, de valahol meg kellett orokitenem, hogy fennmaradjon az utokor szamara, es unokaitok is mar ebben a valtozatban meselhessek a Hofeherket dedunokaitoknak! Kép

Zsuzsi
28+1
zsuzsi74

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?