A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Soproni kismamák

Na gyosran itt vannak a képek játékokról a hangoskönyvet ma hozza a mikulás a barátnőmékhez azt majd holnap az azstal meg még mindíg nem jött meg ha ma sem jön írok a csajnak!!Pedig azt várom a legjobban!!
Na íme a képek!!
Kép
Kép Így annyira rá van kattanva a tv-re a Husi ha reklám van,hogy még az sem érdekli ha fotózzák!
Kép
Kép Ez zenél csörög,zörög!
Kép
Kép

Eszter!Hát én úgy vagyok ezzel a rendeléssel,hogy nekem is ez volt az első,mert eddig nem mertem,de ezután viszont fogok!
Annyira szép baba Vince!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Aniko!Neked kitartás eljön az idő mikor Kincsőt leteszed 8-kor és reggelig aludni fog!Kitartás!! :) :)

Ági!Na milyen volt az oltás?Hogy viselte a kiskrapek?
100 mézes!!!Te atya ég!! :roll: :roll: :roll: :roll:
Nagyon ügyike vagy!! :lol: :lol:

Viol!Ugye milyen gyorsan fejlődnek ezek a picurkák?Ügyi baba dorka!!Nekem mindíg az jut eszembe mikor még melóztál és mát tél volt és ha jól emlékszem biciklivel mentél melózni,de már csúszott és féltettünk nehogy elessél!! :) :) :) :)

Szemizo!Örömmel olvasom,hogy már jól vagytok!
Levinek is két napja megint a folyik az orra,de ez valszeg a fogától van!!Lehet Zórának is!! :o :o :)

Mi már ma is voltunk szomszédolni meg tegnap este is a Levi Brúnózott míg én festettem a Szabina haját!Egyre jobban elvan ez a két kis kukacos!!
Vendég

Nercsi!Hát ilyen faszikat el tudnék képzelni ajándékba!!
Vendég

gabó,
de jóóóóóóók a képek!! :P :P :P főleg a reklámnézős! :) az ajik közül a fűnyíró tetszik a legjobban! :) és ezek mind-mind újak? azt is látni az oldalon, az ajinál, hogy új-e?
hja, amikor még bicóval mentem! :shock: :lol: most meg a kutya megette a bicaj nyergét... :evil: de úgyis kell majd másik, ha újra megyek... :wink:
fognövekedéstől folyhat az orr is?? :shock:

KépKép
viol81

éééééééééés, elvileg ma veszünk kamerát!!!!! :lol: juhéjj!!! :lol: azért elvileg, mert remélem olyan lesz, amilyen nekünk jó, vagyis olyan formátumba ír, ami nekünk is jó, vagy mittomén, ehhez nem értek... :? :P

KépKép
viol81

gabó, te a profilodba nem akarsz képet tenni magadról? :wink: tudod, ide a bal felső sarokba... :)

meg akinek még nincs, nem akartok?? :lol:

KépKép
viol81

sziasztok!

most is rohanok, mert délután fogorvoshoz megyek. a gyerekeket már hazacipeltem, alszanak.

Eszter, kiskorban sokkal lazábban átvészelik a bárányhimlőt. Bár van oltás, de én abban nem bíztam :lol:
Sajnos Márton a homlokán megőrzött egy sebhelyet. Az első gyereken kevesebb a pötty, de mélyebbek, fekélyesebbek, a másodikon rengeteg, de szerencsére Jankán nem maradt nyoma. A harmadik gyereken egy családban pedig állítólag annyi, de annyi kiütés jelentkezik...
De akkor Ágnes még nem volt, majd megint megyek Csillához ha zóra hazahozza az oviból :lol: :lol: :lol: :lol:
Nem tudom, hogy merész voltam-e, jobbnak láttam velük lenni, mint ovis korukban munka mellett valaki más dekkoljon velük hetekig itthon, mert bizony nem két napos macera. Egy hónapoig tarott mire mindketten újra a "régiek lettek".

Csilla, akkor majd a főteres integetősdit megdumáljuk :wink:

Kép
Kép
Kép
amica

Viol!Igen újak!Az is ott van,hogy új-e és,hogy mennyi a bolti ára!!
De akarok csak nem tudok,mert volt csak valahogy kitöröltem!!
Kamerát én is szeretnék,de apa nem!!! :( :( :(
Pedig olyan jó lenne felvenni ahogy a husi táncol,ökörködik!! :lol: :lol:

amica!Jujj ez ilyen sokáig eltart!!Én ezért akarom Levit bölibe elvinni,hogy mire megy oviba essen át az ilyen nyavalyákon!
Vendég

Lányok!!Olyan nagyon szép idő van mint tavasszal.
Menjetek sétálni,csavarogni mi megyünk ha a Husi felkelt!! :lol: :lol:
Vendég

Nemtom írtam-e már,de már megint van két eladó ház itt a hegyen az egyik a szemközti hegyháton(az nem udom mennyiért megy)a másik pedig tőlünk pár házzal arrébb egy 4-szobás kertes ház 5-milláért.Mindjárt meőrülök!! :x :x :x :x
És az a kurva ház nem akar elmenni(apósomé)!!! :evil: :evil: :evil:
Vendég

Na mi búcsúzunk megyünk öltözni és indulunk a Mikuláshoz!! :lol: :lol: :lol: Én jobban várom mint a gyerek!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!Tegnap volt anyuéknál igazi mikulás,Viri még énekelt is neki.Sajna fényképezőt nem vittem :( Hú de mérges voltam magamra.Tényleg minntha tavasz lenne :P

KépKép
kola2

Gabo!Jó Mikulásozást :P
Szombaton jön Veszprémből a dokinő.A Fagus hotelba fog lakni.Oda hívott minket szombat estére vacsorázni.

KépKép
kola2

Viol!Kamera tök jó dolog,Viriről van egy csomó felvételünk.Olyan jó vissza nézni.

KépKép
kola2

Sziasztok!

Viol, Alíznak 4 foga van, 2 lenn 2 fenn, meg fenn már szerintem jönnek a szemfogak is. De most még csak ennyi van kinn.

Zsani, milyen rendes ez a doktornő. Tök jó!!

Gabó, én is rendeltem már a Vaterán, szerintem tök jó dolog. Klasszak az ajándékok. A fűnyíró nagyon komoly!
Milyen jólnevelt fiad van!! Vigyázállásba nézi a tévét!! :lol: :lol:

Jó éjt!!!

Erika

Kép
Kép
nercsi

Sziasztok!

Gabó!

Nagyon jók a játékok, nekem az az zenélő valami tetszik, de majd kíváncsi leszek Húsinak melyik lesz a kedvence.
Nagyon nagyfiús lett Levente, nagyon helyes kis krapek :D
Emlékszem mikor "megismerkedtünk" 8 hónapos volt.

Viol!

A kamera tényleg nagyon szupi dolog, mi tavaly karácsonyra vettünk, mikor Máté 4 hónapos volt, olyan jó visszanézni, és úgy sajnálom, előbb nem volt.:(
Én sajnos nem tudok képet feltenni, mindig azt írja ki, hogy nagy, akárhogy kicsinyítem.:(

Ági!

Száz :shock: mézes, nem semmi! Ügyi vagy! Köszi a mágnest, de ráérsz nyáron, Máténak meg nehogy hozz valamit, nem azért vettem át.!!!!

Ábizsani!

Elképzeltelek órán, hát nem irigyellek, kitartás, talán már nincs sok hátra a hányásos időszakból.
Jók a vonalzók.

Zsani!

Nagyon rendes a dokinő. Kíváncsi leszek, majd mit mesélsz utána.

katus78

Sziasztok!

Viol,
vettetek végül kamerát? Milyet?
MI a fényképezőgéppel szoktunk videózni. Igaz rövidebbek,d elég jók és a nagyszülőknek mindig küldüzgetünk. Ill Tamás felteszi a netre ők meg letöltik.
A fogak meg számomra rejtélyesek: mi hétfőn voltunk 15 hós oltáson, ott kérdeztem, hogy nem baj-e, hogy Vincének még csak 6 foga van, de azt mondta a dokinéni, hogy nem baj. Remélem, ténylge kinőnek és nem lesz vele sok gondunk.

Gabó,
klasszak a játékok, a fűnyíró itt a házban favorit egy kétéves kissrácnál. AMikor a nagypap nyírja akertben a füvet, akkor ő is a sajátjával. Nagyon jó nézni.!!
Lehet, hogy én is ki fogom próbálni ezt.

Csilla,
kérdezted, milyen ágyat szeretnénk Vincének.
2 szempont vezérel:
- rácsos legyen, ne tudjon egyenlőre belőle kimászni
- nagyobb legyen, mert a mostani 60 x 110es, igaz szereti még mindig, de ebben fog aludni Hugi
Legutóbb oda lyukadtunk ki, hogy vagy veszünk egy készet a Mini-Manó Bababoltban Pesten - a barátnőmék ott vettlék, olyan, hogy idővel levehető a rács, tehát, ha már ki tud mászni és nincs értelme, egyszerűen rendes ágyat csinálsz belőle és az azt hiszem 140x 70-es
vagyveszünk egy még jobban növelhetőt, rács nélkül, amire Tamás komponál egy rácsot - evvel szemben kicsit bizalmatlan vagyok, kizárólag az idő miatt, félek, hogy ha ezt tennénk, szülés után 2 hónappal készülne el, azt pedig nem szeretném, de meglátjuk.
Januárig eldől.

KépKép
KépKép
esztermami

Ábizsani,
én is elképzeltelek a suliban - tanítottam 4 évig középiskolában... nem tudom, hogy csináltam volna, ha ilyen állapotban kellett volna tanítanom. szurkolok, hogy hamar elmúljon.

Amica,
köszi az infót. Majd a dokinénivel is konzultálok ez ügyben. Nekem is volt gyerekkorormban, de semmi rossz emlékem nincs. Engem azért az oltás is érdekel, persze attól is függően, hogy mennyire ad védettsééget és hányszor kell újraoltani.

Gabó,
elfelejtettem írni, hogy Levi nagyon jól néz ki abban a badyban!! Milyen nagyfiú!! Jaj, olyan hamar ilyenek lettek :oops:

KépKép
KépKép
esztermami

Mint mindig most sincs időm írni, de sok puszit küldök mindenkinek Mikulásra!!!

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Zsani,
rendes az a dokinő. Nehéz lehet azért egy gyermekorvosnak nagyon.

Hajni,
Neked is akartam már írni, hogy olyan helyesek voltatok a fiaiddal tegnap! mindkettő olyan mosolygós és kedves!! Remélem, Vince is ilkyen marad és nem borul majd nagyon ki a kistesótól.

Lépzeljétek, ma találkoztam Vilmával. Nagyon szimpatikus és kedves volt. Sajnos tényleg kicsit messze lakik, de talán nem lesz most sem rohamszülés - az előző olyan hosszú volt, hogy ha csak a fele idő lesz, már tök jó!
Összeírta nekem az összes homeós szert, amire szükségem lehet majd és azt mondta, hogy nagyon jó, hogy csinálom az intim tornát - tényleg, Ti csináljátok?
Majd még találkozunk, homeós bogyókat a 36. héttől kell szedni, ill. van egy, amit, ha nagyon zizi lennék, most is lehet alkalmazni. Majd kipróbálom.

KépKép
KépKép
esztermami

Lépzeljétek = Képzeljétek

Nitta,
ma nagyon gondoltam Rád, mert bent voltam a kórházban, és még gondoltam is, hogy rákérdezek, ott vagy-e, de aztán annyira elhúzódott a dolog, hogy mennünk kellett, mert Tamás várt és ez elmaradt, de akkor még egyben vagytok!
Jól van, most már csak napok kérdése!
Mi a szülés előtti napon még a Schönbrunni állatkertben sétálgattunk és nagyon jó volt!!

KépKép
KépKép
esztermami

na jó, már csak egy mondat,

annyira édes volt Vince ma reggel, mikor megtalálta a Mikulásajándékokat a cipőjében!! Nem tettük az ablakba, hanem a földre a kabátok alá, hogy egyedül is elérje és hozta nagy büszkén a kindercsoki Mikulást. Ráadásul még sosem kapott, evett ilyet, szóval először csak játszott vele, csak miután összenyomkodta mutattuk meg neki, hogy mi is valójában. Persze nagyon ízlett neki. :lol: :lol:

KépKép
KépKép
esztermami

Csilla,
hogyan volt Veled udvariatlan a Tiboldi? Nem írnád le, akár priviben? csak, hogy tényleg nebánjam. itt azt mondják ő a legjobb szakember Sopronban.

Szép álmokat MIndenkinek!

KépKép
KépKép
esztermami

Eszter!
Milyen jó, hogy végül beszéltél a szülésznővel. Sokkal jobb lesz majd úgy menni, hogy tudod kinek a kezében lesztek :lol:
Ha gondolod elküldöm neked a gátmasszázs leírását. Én éppcsak elkezdtem, de mivel mindegyiket hamarabb szültem nekem a szülésznő mondta, hogy a homeosokat ne is próbáljam, maximum 38.hét után.
A bárányhimlőt átvészelve sokáig védett marad az ember, bár az idősekben csökkenhet a védettség ezért nem tanácsos olyankor idősebb nagyszülőkkel találkozni. Övsömört okozhat náluk a vírus.
Persze ez is mindenkinél változó, én akkor mégsem engedtem a gyereket a szüleinkhez. Ismerőseink oltatták a gyerekeket, nem tudom mit mondanak erre az orvosok, hogy mennyi ideig ad védettséget, de szerintem az egyszeri oltás.

Az ágyat időben cseréljétek le, mert Vince nem tudni hogy reagál. Én anno odaadtam Márton egy takaróját Jankának, ő akkor újat kapott és két év múlva úgy összevesztek rajta, hogy ma is bánom...
Valamiért Márton megint féltékeny korszakát éli. Ma bőgött reggel, hogy nem akar oviba menni. Jó mi???????????
Jajjjj, nem könnyű. Pedig csak egy hetet hiányzott, illetve hoztam el uszi után.
Mindegyik csak Ágnest szereti, egymással harolnak folyton.

Jó fáradt is vagyok. Alig alszom. Egyik éjjel a sokadik ébredés után elaludtam pisilés közben a wc-n :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok!
Mint mindig Petra most is itt ül az ölemben,ugyhogy bocsi,de rövid leszek! :cry:

Nitta
látod mégiscsak kihuzod a végéig!!Fájásaivd vannak most is rendületlenül??

Amica
jot derültema wc elalváson!tényleg ki lehetsz merülve.Még jo hogy nem azt álmodtad hogy wc-n vagy és bepisilsz az ágyban.Na az már sulyos!!

Ábibaba
örülök hogy irtál,már aggodtam felőled.Hát a rosszulléteidet nagyon sajnálom,majd csak tulleszel rajta.A tanitás leirásán én is jot mosolyogtam ahogy elképzeltelek.(ugye nem baj!)Tudják a srácok hogy babát vársz??Vagy csak azt hiszik hogy nyugodt,jo kis tanárnőcske vagy,aki ritkán mozog és beszél.Tényleg ezt hogy oldod meg?El se tudom képzelni mit csinálnék én.Ugyebár btegállományba nem mehetsz....Jaj szegénykém,majd csak elmulik,és utána jönnek a SZEBB napok!!!

Volt valaki kinta Mikulásnál tegnap a Főtéren????Milyen volt???
Én a melohelyemen voltam Télapoünnepségen.Nagyon jol éreztük magunkat(még a RÉka is!!)Képzeljétek Szinészeket hivtak és azok a télapo előtt egy kis müsort adtak gittárral,énekkel.Nagyon jo volt.Gyönyörűség volt látni a sok csillogo szempárt!!!
Petra is végig az ölemben ült,és meg se mukkant.Mikor kérdezte tőle a MIKI BÁ(ő igy hivta magát,elég laza volt :lol: )hogy hogy hivják,zavarában azt mondta Réka.Jot nevettünk,mikor mondtam hogy az a tesoja neve...

Huuu,bizti akartam még valamit irni,de megyek mert Petra épp a Mikuláscsomagja tartalmátá szedi darabokra...
Vendég

Sziasztok!Mi voltunk a Fő térren de tök sokan voltak,nem láttunk semmit,ezért el is jöttünk.
Rik!Biztos jó lehetett a mikulás ünnepség.
Zsanett!Remélem hamar megszűnnek a rosszulléteid.
Rendes igen a doktornőtől .De egy kicsit félek vele találkozni.Az egész dolog olyan szörnyű volt,most meg majd gondolom erről beszélgetünk.Bár én soha nem felejtem el az egészet.Mindig ha este elalszik szoktam pityeregni mikor nézem ahogy alszik.Simogatom és mindig az jár a fejembe mi lett volna ha nem élte volna túl az egészet.Na jó befejezem ,tiszta hülye vagyok.Csak hát ez az év nem a mi évünk volt.Talán majd a következő év jobb lesz.

KépKép
kola2

Hú, Zsani,
tényleg rossz lehet erre gondolni. Talán a doktornő is csak az örömét fogja kifejezni, hogy Virág jól van.

Amica,
az a WC-s történet tényleg kicsit vicces, bár velem előfordult már, amit Rik írt. hogy annyira fáradt voltam, hgy azt álmodtam, hogy WC-n vagyok és arra ébredtem, hogy csurog. Jaj, az borzasztó....
Tényleg örülök, hogy beszéltem a szülésznővel. Remélem, így tényleg nyugodtabb leszek majd.

KépKép
KépKép
esztermami

Sziasztok!
Ma éjjel aludtam :wink:
Csak háromszor keltem, vidám vagyok :wink: !
Délelőtt csavarogtam, a dm-ben rosszul számláztak ki a képeket, vissza küldik, akció nélkül húzós lett volna :oops:
Megyek összedobok valami ebédet.

Kép
Kép
Kép
amica

Kedves Bence!

Nagyon Boldog Első Születésnapot kívánunk!

Kép

Kép

katus78

Hajni!Bencénnek nagyon nagyon boldog szülinapot!!!!

KépKép
kola2

Bence-baba boldog első szülinapot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Vendég

Boldog szülinapot Bence!!!

Kép .

KépKép
KépKép
esztermami

Lányok,
Nálatok sincs alvás? Vince hisztizik és semmi alvás! Még sosem volt ilyen :shock: :? :roll:

KépKép
KépKép
esztermami

Eszter!Virág is mindig hisztizik,és nem alszik.Én már kezdek hozzászokni!Kitartás!Csak türelmessen!
Egyébként jól vagy?

KépKép
kola2

Bence, nagyon boldog szülinapot kívánunk mi is! :P :P :P

Cajok,
hát vettünk videokamerát, samsung. Jó felvételeket csinál szegénykém, csak az a gond, hogy Gábor akárhogy erőlködik, sehogy nem tudja feltenni a felvételeket a sz.gépre... :( Valamit feltelepített, nemtom mit, nem értek hozzá, de maga a felvétel nem megy rá a gépre. Mindig leáll a gép és újraindul. A sz.gép teljesítményével elvileg nincs gond, mert a leírtaknak megfelel, asszem jobb is annál. Szal nemtom mi a problem... :( Így még nem is tudok annyira örülni a dolognak, mert hát a lényeg, hogy meg tudjuk örökíteni... De így... Most még csak a kazettán van rajt. De hát ugye onnan sz.gépre, lemezre, dvd-re szeretnénk. Szal fos. Nemtom mi lesz, nem is kérdezek tőletek sok mindent, mert így látatlanban nemtom tudnátok-e segíteni. De ha mégis! :D Köszönöm! Szal most a kedvem is fos, mert szeretném, ha megérte volna kiadni rá a zsét...

KépKép
viol81

Bence boldog szülinapot!!!!!!

Zsani
nem vagy hülye,ne mondj ilyeneket!!Szerintem ez normális.
Most inkább arra probálj gondolni micsoda izgalmas év következik.Babázni fogsz(álldott állapotban leszel),és boldog .Nagyon nagyon kivánom ezt neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok.Mindenkinek nagyon szépen köszönjük.Majd holnap jelentkezem,most itt vannak Anyukámék.

Kép

Kép
hajnus

Eszter,no alvás csak hiszti.Délelőtt aludt 3/4 órát,azóta semmi :twisted:

Kép

Kép
hajnus

VIol!Mi a típus száma a gépnek.Apa azt mondja akkor tud segíteni.Meg mondja,hogy valami Fire Wire kábel kell hozzá.
Rik!köszönöm aranyos vagy!!!!!

KépKép
kola2

VIol!Mi a típus száma a gépnek.Apa azt mondja akkor tud segíteni.Meg mondja,hogy valami Fire Wire kábel kell hozzá.
Rik!köszönöm aranyos vagy!!!!!

KépKép
kola2

zsani,
köszönöm! a kamerán van fire wire kimenet is és usb kimenet is, viszont a sz.gépen csak usb. szóval nekünk ezért csak az usb kábel a jó. amúgy a gép samsung vp-d352. nem a legkomolyabb a samsungok közül, de hát erre futotta. :roll: :D így is 70 volt. :roll: :oops: :shock: :D szóval erősen remélem, hogy lesz vmi megoldás... :D
gábor azt mondja sikerült mindent feltenni, amit fel kellet, viszont akkor áll le a gép, amikor tenné fel a felvételt. leáll a gép, kék képernyő jön elé fehér betűkkel és írja, hogy nem jó valami, de azt nem írja, hogy mi. holnap gábor felhívja a pasast, aki hozta a gépet, ő jobban ért hozá, mint mi... :roll: :D
de köszönöm!! addig én ám kamerázok ezerrel, mint állat, hátha jó lesz valamikor! :lol:

KépKép
viol81

Zsani,
nem szeretném, ha ez az elalvásmizéria délutánra állandósulna, mert megőszülök tőle, annyira idegesít. Ráadásul ma fáradt is voltam, keveset aludtam az éjjel és még takarítotam is... szóval kicsit kétségbeejtett. Olyan jól el szokott aludni.
Végül 3-kor elájult és fél 5-ig húzta, akkor aludtam egy picit én is.

Hajni,
remélem, azért sikerült egy kicsit ünnepelni is.

Amica,
örülök, hogy egy kicsit aludtál! Remélem, nyugis napjaid lesznek.
Hú, egy kicsit azért tartok a féltékenységtől...Próbáltam neki a pocakomat mutatni, hogy fogja meg, amikor mocorog, de elhúzta a kezét. Erőltetni meg nem akarom.

Viol,
és nem lehet visszavinni? Mi pár hónapja vettünk egy kis fotogépet, ami videót is tud, mert a régi tönkre ment, és az elsőt másnap visszavittük, mert nem mondták, hogy tud videót felvenni, de hangot azt nem vesz hozzá.

:twisted:
Gondolhatod, mennyire mérgesek voltunk. Kicsieréltük és a mostani klasszul tud - persze nem egy videókamera, de az egyenlőre biztosan nem fog sajnos, a költségvetésbe beleférni.

KépKép
KépKép
esztermami

Kép Bence!nagyon boldog születésnapot kivánunk neked!sok puszi!

KépKép
KépKép
beus22

Viol! Apa üzeni ,hogy a számítógépbe kell venni számitástechnikai boltba PCI-fire wire kártyát.,hogy a digitális átvitel létrejöjjön.Hozzávaló kábelt.

KépKép
kola2

eszter,
az az igazság, hogy szerintünk nem a kamera hibája, hogy nem teszi fel a cuccost, hanem a gépé. szóval ha másikat veszünk, látatlanban azt sem tudjuk majd eldönteni, hogy szeretni fogja-e a gép... kicsit a sz.gépet kell szoktatni, hogy haverkodjon a kamerával. a mi digi f.gépünk is vesz fel mozgóképet, de csak 1 percet - de azt többször - és hang nélkül. ez nem baj, mert amikor megvettük a fényképezés volt a cél, nem is tudtuk, hogy olyat is tud. most ebbe vagyunk beleszerelmesedve, remélem a két gép is megkedveli egymást! :wink:

különben ma dorka is elég gagyin aludt. a délelőtti alvása, ami max fél 10-kor szokott lenni, most 3/4 11-kor volt, kemény 10 percig. de maga az altatás az olyan háromnegyed óra volt. nyűgös volt, álmos, sírt, hisztizett, ésatöbbi... :? szóval megértek mindenkit...

jó éjt!! :P

KépKép
viol81

Viol!Itt vagy?Msn-t kapcsold be Apa üzeni leírja pontossan,hogy van ez.

KépKép
kola2

zsani,
és anélkül tutti nem is fog menni? de ha nincs a sz.gépen fire wire kimenet?? hova dugom be a sz.gépen?
nem muszáj ma rágódnotok ezen, megyek alukálni, de holnap benézek.
de nagyon-nagyon köszönöm!!!! :P

KépKép
viol81

rik!Megjött a meghívó!Milyen névre is kell?Majd holnap elküldöm!!

Jó éjt!!
Holnap jövök!! :lol: :lol:
Vendég

Boldog szülinapot Bence!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
amica

Szép álmokat mindenkinek!
amica

Gabo
a cim: gosztolakati@gmail.com

nagyon köszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mizujs veletek?????????

Beus
privit megkaptad???
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?