Sziasztok kismamik!
Köszönöm,hogy velem örültök,hogy kislány!! Én annyira örülök neki!! Ma az volt az első dolgom,hogy vettem egy gyönyörű rózsaszín plüssrugit... 62-est persze,mert 59 cm-rel születtek eddig a babáim,szerintem ő sem lesz kisebb.. (Ilyen kis méretben egyáltalán semmilyen rózsaszín dolgunk nincs,mert a Napsugárnál csak a szüléskor derült ki,hogy kislány. Meg akkor nem is tetszettek a rózsaszín dolgok,hiába,öregszem...

).
Ma összefutottam a szomszédunkkal,(ő a gyerekorvosunk asszisztensnője, két lánya van)kérdezte,hogy kiderült-e a baba neme. Nagy boldogan mondtam neki,hogy valószínűleg kislány. Tudjátok mit mondott?? Azt, hogy "NEM BAJ". Mi az hogy "nem baj"

Jó ég,hogy némely embereknek milyen hozzáállása van! Ezek szerint egyeseknek még mindig "értéktelenebb" egy kislánybaba? Ezt én személy szerint sose tudtam felfogni..
Bbeti:
Végre kegyeskedett nyilatkozni név ügyben a párom. Mivel a Fanny nem tetszik neki, a Dorka és a Boglárka között vacillálunk. (A Peti fiam Boglárka lenne,ha lánynak született volna)..
Boszibaba:
Sajnos az én párom is rengeteget dolgozik,szinte alig látom. És nem is ez a legrosszabb,csak tegnap este már annyira láttam rajta,hogy kimerült,alig élt szegény.
Bacsbern:
Hát egy kicsit mások az arányai még ilyenkor a babáknak,de azért 17-20. hét között már távolról sem UFO-sok,max. nem valami kövérek... Nézd vissza az Elizabeth képeit,szerintem tündéri a kisbabája,pedig messze van még a 20. héttől!!