Curse!
édes! és utána még egy hó hangosat büffent, ugye? én megpróbáltam videoval felvenni, de nem adja vissza azt a hatást.
Gabi!
én azt csináltam, hogy írtam az ügyvédnek egy faxot, hogy küldje el az érkeztetett adásvételi másolatát faxon (mivel nála kell lennie letétben) , mivel kell szocpolhoz, és kb. 1-2 nap alatt meg is kaptuk, így nem kellett talpalni érte. még tul. lapot is kértek, hogy a fene egye meg őket

, 4eFt-ba került/db.

(sőt, a vidéki még drágább volt)
hát igen, ez így nem olyan buli nekik, de fizetsz érte, hiszen folyósításkor kell fizetni vagy 20 eFt szocpolfolyósítási költséget. :/ bízzunk a legjobbakban, én nagyon drukkolok nektek. meg szerintem gyéeff már csak nem meri még ezt a változást is beköpni januárban, fél a tömegektől.
Vera!
klassz lehetett a Mikulásos sztori. én akartam, hogy L. lásson, de nem sikerült, férjem meg örül, mert szte félt volna. (mint Dóci)
Zanza!
mi akarhatunk, de nem tom mikor, mert 4-5 között indulunk el itthonról vidékre. csinálhatnánk már egy nagyobb talit, a 7-es busz vonalán.
képzeljétek! még a kiruccanás előtt vettem gyerekhámot!!!

a Rossmannban tök véletlen akadtam rá, és egy ezresre volt leárazva. azt hittem valami gagyiság, de nagyon jó a minősége, elég strapabíró is, ugyanis mikor feltettem Lencsire, az folyton eldobta magát, de én megtartottam a szalaggal. nagy és veszélyes helyeken fogom használni. a szállodában akkor tettem rá, mikor egyedül mentünk le az usziba, és az egyik kezem totál tele volt az úszócuccaival, a másikban is valami fityegett, így csak a kantár fért el benne.
amúgy -nem is meséltem- Lencsi marha jól fejlődik beszédileg, tegnap végig azt mondogatta a kocsiban, hogy "hitta pajitta, csüccs".

ezen kívül mindent utánoz, mint Gréti akkor, mikor bulin voltunk náluk.