Sziasztok, megérkeztem, el vagyok havazva, nem is tudok visszaolvasni csak a mai eseményeket,remélem van aki babás lett, bár a táblicskuban csak az tûnt fel hogy Bogár eltûnt, miért? és mintha én rejtegetnék valakit de sajna nem, Meg Nikire is kíváncsi vagyok nagyon.
Gitta javíts légyszi 5.cn-on vagyok.
Be fogok jelentkezni középidõben 2-szer ultrahangra megnézni van-e peteérés, ha nincs akkor nagyon hamar akarok laparra menni,már ha az a megoldás. A szerelmem tegnap volt matyológusnál, a SöpfMereiben köszi Jovi az elérhetõséget, csütörtökre kap eredményt.
Apropó Jovi, kérdezték ott tõle, hogy a nõgyógy javaslatára ment-e mire válaszolt hogy igen (persze ez nem igaz) és szerinte elküldik a nõdokinak is az eredményt, az meg jól meglepõdik majd. Ez tényleg ingyenes? Akkor a dokim fizeti vagy mi? persze mivela dokimat meg én fizetem akkor ugyanott vagyunk.

Kíváncsian várom az eredményét. 2 hónapja volt a mûtétje.
Adela jól esett, hogy hiányoltál köszi, és õszinte részvétem a mamád miatt, én is hiszem, hogy ha elmegy valaki akkor kapunk is valakit, szorítok hogy hamarosan legyen babuka.
Krissi, én úgy látom rajtammég a hold se segít

holdas napom sem volt még (vagy lemaradtam) peteérésem sincsen és a párom is matyihibás...akkor is lesz kisbabánk ha a fene fenét eszik is.

Így vagy úgy de lesz, ahogyan itt mindannyiunknak.
Van kutyusunk, menhelyi 5 hónapos és nem bírtuk otthagyni olyan szomorúan nézett, és 4 napja van nálunk, és imádnivaló és nagyon hálás és ragaszkodó, és póráz nélkül sétálunk,és fél szeme mindig rajtam van, nehogy elhagyjam vagy lemaradjon és amikor ketten visszük sétálni a fürjemmel állati büszke magára és olyan peckesen jár, épphogy nem szólal meg hogy bibiii nekem van gazdám kettõ is. És olyan jó látni a fürjet hogy mennyi szeretetet tud adni, én úgy szeretném már kisbabával meglepni, azt hogy imádná!

eljön az ideje! Puszika mindenkinek Hurki