A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

Nana,
nem baj, majd a harmadik lány lesz :lol: :lol: . Annyira jó a két fiú után egy kislány :wink: .
balim

Szia Pille!!!

Kösziiiiiii! és megnézem nekem van-e felesleges. :)
Pontosan nem tudom mennyi is kell a kincseb.-hez amit szeretnék.

Ser és Syg
vmit kerestem régről és láttam hogy Hanna már mászott, Leo pedig már etetőszékben ült amikor ennyi idős volt mint most Boti....
Boti nem tud ülni, egyátalán... persze nem is ültetjük, de ma megprobáltam...
Tudom mindenki ezerszer elmondta már hogy nyugi stb. csak hát olyan fura egy 86-os ruhát hordó babától, akinek 22-es lába van ....

KépKép
KépKép
nana09

Nana,
bátyámék most várják a harmadikat. Az első kettő fiú, nagyon szeretnének kislányt. Hát majd kiderül...
balim

Balim,
HÚÚÚÚ elhiszem! Szerintem is szuper lehet..... és bár ezerszer elmondtam az első 3-4 hónapban hogy nem lesz több... de szerintem... :wink: :) :)

KépKép
KépKép
nana09

Szorítok nekik! :D :D :D

Én meg ismerek egy családot. Már elsőre is lányt szerettek volna, aztán fiú született, aztán másodikra már minden praktikát is bevetettek... és 3-as IKER FIAIK születtek. :D :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
nana09

Nana,
:lol: :lol: :lol: és mostmár feladták?

Én meg egy olyan családot ismerek, hogy volt elsőre egy fiú ikerpár, másodjára egy fiú és nagyon akartak negyediknek egy kislányt... és lány hármasikreik lettek!!!
balim

Erszényes - én azt érzem hogy lányka lesz, de persze volt már életemben olyan megérzésem ami becsapott. De többször szoktak bejönni a dolgok! :wink:

Nana - mi is oda akarunk menni! Szóval a 16. hétre akkor már nyugodtan kérhetünk időpontot?! De végül is egy ismerősöm azt mondta, hogy menjünk személyesen bejelentkezni, mert a hölgy aki az időpontokat adja nagyon segítőkész és sok mindenben ad tanácsot is.

Balim - látom felétek is lányért megy a drukk. Nos, hajrá! Küldök én is egy kis befolyásoló energiát! :wink:

Borsika - ma azt hallottam egy ismerőstől, hogy a korházban miközen várakoztak az UH-ra, beszélt egy kismamával aki már erre a VIP es szobára kérte magát. És hogy 2000.Ft naponta. Igaz a hír? Már tényleg működik? Jó lenne. Mert az nem olyan elérhetetlen ár. :lol:

Kép
potykamanó

HÚÚÚ Balim JÓ ÉG, az nem semmi!!! :lol: :lol: :lol:

Igen egyelőre! feladták... :) de csak azért mert az apuka "panaszkodott" hogy csak egy éjszakát szeretne így 2 év után egyszer végigaludni. :)

KépKép
KépKép
nana09

Balim, Nana: nem semmik ezek az ikres sztorik.... :D :D :D

Pille: dehogy haragudtam és dehogy viselkedtél furán!! Örültem h láttalak, de akkora römeg volt (hála az égnek!!!) viszont Janikával nem is tudtunk sokáig maradni.
Képzeld most én is 1 embernek magam hímzem az ajándékát, még sosem csináltam igy ajándékba ünnepre, izgulok is h milyen lesz... :)
Amúgy nagyon gratulálok a díjhoz!!! Drukkoltam neked, nagyon ügyi vagy!!!! :wink: :D :D
erszényes

Ja még valami: Pille te tusz Hardangert csinálni??
erszényes

PILLE?
MILYEN DÍJAT NYERTÉL???? :)

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Pille, tényleg mit nyertél?

Nana, tényleg nem érdemes hasonlítgatni a babákat,mert kinek ez,kinek az megy hamarabb.Való igaz,h Hanna 3.5hósan megfordult, és kb. 5hónapos kora óta mászik is, és nem volt 6, de már állt, viszont Leona a forgástól a felállásig kb 1hónap alatt jutott el, hónapok óta egyedül eszik-villával, egyedül iszik, Hanna még csak most próbálkozik ezekkel. Hogy a súlyfejlődésről ne is beszéljünk :wink: . Különben meg, egy fiúnak ne is legyen kicsi lába :wink: :lol: ( a kórélettan profnak 46-os volt :shock: ).Hidd el, h nem lesz semmi gond!

Balim, Nana ikres storyk nagyon jók :lol: :lol: :lol: .De hogy bírják????6 gyerek-vettek egy buszt :wink: ?

2000 Ft/nap az egyáltalán nem sok, sztem 10ezer ft-t simán megér ennyi "luxus" :) .

Nana, honnan tölötted le a Liptai műsort, megnézném...?

Kép
seriff

Nana, merre találom Liptai műsorát? Mert kiváncsi vagyok, hogy mit rontok el, és ők mit tudnak jobban. Petra éjszakánként kb 8-10-szer ébred, feláll az ágyban és sír, csak cicin alszik vissza (az meg már csupa sebes a sok szopitól, és a fogaktól). De mit csináljak? Az rosszabb, ha Ádámot is felébreszti.

Járt már úgy valaki, hogy a csöppség csak a bébiételt fogadja el? Az én főztöm nem izlik neki. nem vagyok egy nagy szakács, de a zöldségeket és a gyümölcsöt még meg tudom csinálni. De Petrus nem hajlandó megenni. Most tucatjával veszem a bébiételt és csak azt hajlandó megenni. Mit tudnak ők többet mint én?

Pille,
Az előző sorban találkoztunk a férjeddel és Orsival (igaz akkor még nem tudtam, hogy ők azok), de anyukám meg is jegyezte, hogy olyan aranyos, hogy az apuka kengurúban viszi az alvó kicsit és közben tolja a bevásárló kocsit. Jól néztek ki! :)

Roz,
Csak csodálni tudlak. Először azt hittem, hogy egy képeslap :) . Szóval tudsz valamit!

Kép

Kép
nyhk

Sziasztok!

Nyhk
az én lányom is csak a bébiételt ette,amit főztem,öklendezett tőle,kiköote.Nem tom miért.

Manó
az én páromnak is van már 2 fia,harmadikra sikerült a lány.Biztos voltam végig benne hogy lány.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Dora köszi a recepteket!

Roz én is csatlakozok a dícsérők táborához,nagyon ötletes,tetszett a gyerekeknek?

Nana akartam már írni,hogy tényleg nem semmi Boti micsoda paraméterekkel rendelkezik :) !

A családos történeteitek pedig nem semmik,le a kalappal előttük.

Nyhk nálunk is a bébikaja a menő,de én örülök neki,hogy egyáltalán eszik :) .Igaz én még csak most kezdek neki magam is készíteni,mert eddig amiket csipegetett inkább megvettem,de így legalább tudom mik jönnek be neki nagyjából.

Ez a Liptai műsor szerintem sem egy nagyszám,legalábbis én semmi használhatót nem hallottam benne,csak annyit tudtam meg én is,hogy szoktatási problémánk van nekem köszönhetően alvás terén :roll: :D .

Kép Kép

Kép
dettus

Kérdés, kérés: Jár mostanában valaki az Auchan-ban? Megnézné nekem, hogy lehet-e kapni szobacsúszdát és mennyiért (két lépcsős), kb 6000 Ft. Előre is köszi, csak ezért mert potyára nem akarok két gyerekkel átkocsikázni a város másik végébe. Előre is köszi.

Kép

Kép
nyhk

Nyhk nem nézted meg a játékcity.hu-n? Mi pont olyat vettünk.

Kép
seriff

sziasztok :)

na ma megint nem volt egész nap semmi telfonáltunk a fiberhez ahol modták hogy ne nagyon patogjunk mert holnap meg héétfőn reggel 8-tól du 2 ig áram sem lesz :shock: csak azt modnja már meg valakki hogy ezt miért télen csinálják :twisted:

pille
gartulálok a dijadhoz gondolom valami nagyon szépet alkothattál :)

nana
szerintem se nagyon hasonlítgasd a gyerköcöket főleg egy fiút egy lányal :wink: Ők kis lustik :) nézd meg Ákom bákomot már 2 éves lassan és összes4 szót tud :shock: Adri niki ilyen idősen
folyékonyan beszélt na és ... majd megy neki az is :) nyuggggi :)

hu ezek az ikres sztorik :D én mindig is csodáltam az ikresek hogy lehet az csinálni :shock: nem is értem nagyon ügyessek :)
cukker
a Liptai nagyon gyorsan visszament 2 hós volt a babája mikor már dolgozz de modta gesztesi hogy Ő nem csodálja mert liptai mindig ilyne örök mozgó volt arról nem szolt riport hogy ki van a kicsivel mikro liptai műsort vezet gesztesi meg hónapokig forgat külföldön Ők tudják ....De azért ez fura egy kicsit hogy valaki az első gyerköcét már 2 hósan otthon hagyja :shock:

nyhk
szerintem nem veled van baj . Bármit irnak is dobozra tuti hogy van benne cukor hol találtál te már olyan édesöszibarackot mint pl a kecskeméti bébi deszertben van ??Én még életmben nem ettem olyna friss öszibarackot ami olyna édes mint az ....
szerintem a trükk itt a cukor Én pont ezért nem is adtam szinte soha bébi kajcsit csak ha nagyon kelett valahova mennünk ... szerncsés vagyok mert az één gyerköceim igencsak nyáron voltak abban a korban mikor lehett hozzátáplálni és én mindig főztem nekik vagy pürésitettem a gyümiket . Ákos pl 1 éves koráig még sót sem kapott . Nikinek már 4 hetessen!!!! a svábhegyen répa turmixot adott a nővérke mert nem ette meg tápit azt hittem hátast dobok aztán azt modta ha még idén haza akarunk menni hagyjam hogy azt egye ... aztán mikor hazajöttünk itthon soha nem volt gond simán cicizett és ette tápit is és később a főztöm is meg ha kellt a hipp kajcsikat .Adri már nem variált neki ment a cici aztán a tápi aztán meg 6 hós kórától meg hozzátápi mindnet gond nélkül megevett de bébikaját utálta. De sajnos nincs mit tenni szerintem ha csak bébi kajcsi kell neki ad dazt de azért probálgasd a te főztöd is majd rájön hogy az finomabb :) :wink:

Kép

Kép

Kép
roz23

Nana

Bocsi, h nem reagáltam a gyűjtős füzetre, elég felületes vagyok mostanában. Nekem kettőt küldtek anno, az egyiket már elajándékoztam. Úgy látom, h Pille már fel is ajánlott egyet.
Amúgy meg gondolom, h a Pampers honlapján megkérdezhetnéd őket. Én már régen beküldtem a pontokat, de még nem jött sajnos a játék, pedig milyen jó lenne karira.
adrinak meg még 18-as sincs a lába. :)
Pille

Én mióta beküldtem a pontokat, Liberót veszek. Sokkal jobb, mert gumírozott hátul.

Roz

Lehidalok a sütieidtől. :)

erszényes

sok még a tejcsid? fogalmam sincs hogyan apasszam el. úgy félek, h begyullad. én kézzel csak 50 milit tudok kifejni este, de azt meg muszáj, mert fáj.

Andi
Kép
cukkker

Cukker: őszintén szólva nem tudom mennyi tejem van, de én kb. 1,5 hete nem szoptatok és azóta nem is fejtem. 5 napig semmi gond nem volt, aztán elkezdett este rázni a hideg az 5. napon és fájt is meg fájdalmas lett egy picit. Olyan mint ha izomláz lenne benne. Aztán esténként kicsit megmasszírozom meg hideg zuhannyal is locsolom és akkor jobb, de melltartót ma már nem vettem mert akkor nagyon éreztem h vmi nem kóser. Én se tudom mit kezdjek vele, de ha 10 napja nem fejtem én már nem fogok....
erszényes

Dettus,
én gesztenyét az elsők között adtam, megsütöttem, főztem és anyatejjel turmixoltam. Szerette. A céklát meg krumplival adtam.

Balim,
én már szerettem volna a kistesót, de leona még annyit szopizik, h ciklus a láthatáron sincs :cry:
Nagyon örülök, h minden rendben Esztivel.

Nana,
Leona nagyon korán ült, ne hasonlítsd hozzá Botit. Kb. 1 éve kezdett forogni, azaz mintha Boti most kezdené. A hozzátápit is 1 éve kezdtük, az etetőszékes kép is az elsők közül lehetett.

Borsika,
oldalakon keresztül lehetne eszmét cserélni erről a témáról. Csak 2 dolgot említek meg:

1. Lehet rossz az ISO, lehet rossz a rendszer, a hozzáállás iszonyú sokat számít. Mind szakmailag, mind emberileg. Emberileg érthető, szakmailag meg pl. arra gondolok, ha keveset szopizott a baba lehet úgy is vigasztalni az anyukát, h nem baj, tegye csak mindig cicire és menni fog a szoptatás és úgy is, h nem baj anyuka, az a lényeg, h ne éhezzen a baba, majd adunk tápszert, azon is felnő. Emberileg mindkét válasz oké, mégis két ellentétes irányba indíthatja el a szoptatást. És ez csak 1 példa volt.

2. Nagyon megmérgezi az első napok örömét, h folyamatosan résen kell lenni, állandóan kérni kell olyan dolgokat, amik ezek szerint általatok is természetesnek kellene lenni, hogy folyamatosan meg kell védeni szinte a gyerekemet, mert nem mond senki semmit. Ezerszer leírtam már, h hol marad a tájékoztatási kötelezettség?
Sokkal jobb és szebb lenne MINDENKI számára, ha magától értetődő dolgok valóban úgy történnének, ahogyan kell - főleg, ha Ti is így látjátok a dolgokat.

Az meg, hogy ne legyen a "baba kárára"...????? Nincs a kárára az, ha nincs 24 órán keresztül az anyával? Nincs kárára, ha éjjel X-szer felébred és nem tudjátok álomba dajkálni, mert kevesen vagytok ennyi babára, ezért sír szegény? Nincs kárára, ha vizet, cukros vizet, tápszert kap, anyatej és anyához bújás helyett? És sokáig lehetne ezeket a kérdéseket folytatni.

Én a Liptai-féle alvásdologhoz inkább nem szólok hozzá :oops: , merthogy hú de rosszul csinálom ezek szerint a dolgokat. Sebaj, Leonának biztos más a véleménye erről.
Mikor megy egyébként ez a műsor? Hogy van ideje és energiája ennyi idős baba mellett 2 műsort vezetni? Nem értem...

Nana,
majd teszek fel Mikulásos képeket. Lányok, főleg Leona, nagyon megijedtek a Mikulástól, de ahogy elkezdte előszedni az ajándékokat a zsákjából...minden rendbejött :D

Potykamanó,
válasz ment. A babanet órája 1 órát siet, de valóban későn fekszek, mert csak akkor van időm magamra, férjemre, lakásra, amikor Manóm elaludt. Ez van. Reggel bezzeg alig tudok felkelni. :oops:

Roz,
nem semmi vagy! Segítettek a gyerekek a sütikészítésben? Honnan van ennyi energiád?
Köszi a meghívót!

Kép
sygnum

Cukker,
ami az elején szaporította a tejed, nem emlékszek, h ricinus v urtica volt nálad, CH15 hígításban apasztja. Szedni is úgyanúgy kell, mint szaporításkor.

Lina,
nagyon köszi, h hívtál!

Kép
sygnum

Kép

Kép

Kép

Kép
sygnum

syg + seriff
naggyon jók a képek :) anyucik is olyan a képen mint kislányok :) nagggyon jóóó :)

syg
leo evett a csoki mikiből?igazán csak az alapanyagokat hordák el :D De jól jött legalább adrinak a szin gyakorlásban :) mert zi-zi zacsijában sárga meg piros volt és modtam hogy csak sárgát viheti el :) gyakolrolta finom mozgást is mire kiválogatta a csak sárgákat :D ari volt nagyon :) olyan sokat ügyesedett 10-ig simán meg tud mindt számolni és ha megyünk valahova ott is modja hoyg ott megy 1 fehér meg 2 kék autó .. tehát mostmár tiszában van vele mit jelentenk a számok :) és ami nagyon megleptt amit niki is még most tanult meg vonalon belül színezni csak ne lenne ilyen szeles a csaj :wink: nem tudom hogy bírnak majd vele az oviba :roll:
Leo szert a dédivel lenni ? Játszanak ? Mennyi idős a déditek ?

az oviban tetszettek a hóemberkék :) állítolag betszeik az ovi ujságba lefénykképezték a nikit ahogy fogja tálcástól csak sajnos mire beküzdöttem lepotyogott egy pár kalap de vissza szerkezttetük :)
ma csaviztunk délelőtt városban egy kicsit és azt vettemészre hoyg nincs nagy karácsonyfa :shock: én ugy emlékszem hoyg ilynekor igen csak állt már régen vagy nem ??? pedig adrinak anniyra meg akartam mutatni remélem állítanak fel ....

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Nana,
már beküldtem a kódjaimat, a gyűjtőfüzeten volt egy telcsiszám, én azon kértem. DONO Kft a cég, ha valahol meg tudod keresni a számát.
22-es láb?????? Lili még csak 18-nál tart. Alig kaptunk igazi "menős" cipőt, mert állítólag az még kocsicipő méret.

Syg,
szívesen.

Potykamanó
én is biztos voltam benne, hogy lányom lesz. Mikor az UH-n mondták, hogy ott van a veséje, ott van a hólyagja...jé, ott van a puncija!!! Na én erre csak annyit mondtam, hogy hát persze, hogy ott van. El sem tudtam volna képzelni mást. Amúgy a férjem erre kidolgozott egy elméletet, hogy úgyis a nőn múlik, mert csak olyan spermát enged magához, amilyen nemű gyerkőcöt szeretne. Jó mi, véletlenül se legyen övé a felelősség:)

Cukker,
többet nem tudok azon kívül, hogy szerdán a tömegben Hajny kezébe nyomták ezt a szórólapot:)

Nyhk,
Lili sem ette az én főztömet. Azt amit külön neki főzök, azt végképp nem. Most már a husilevesből kiszedett dolgokat eszi, rántott husi krumplipürével jöhet. Még csak két foga van, de szívesebben megeszi azt, ami darabos, mint a pépest. Egyik ismerősöm járt még így, hogy a kislány nem eszi a pépest, igaz neki már van 6 foga.

Pille,
hány pontod hiányzik? Ha regisztrálsz, vagy regisztráltál már a pempers.hu-n, akkor kapsz egyet ajándékba.

Seriff, Syg
jók a képek. Holnap mi is megyünk megint Mikulásozni, most az én munkahelyemre.

Ma megvettem Lili szülinapi meg karácsonyi ajándékát. Most már nyugodt vagyok, a lényeg megvan. Úgy gondoltuk még nem kap sok meg nagy dolgot, úgyis sokmindent fog kapni a családtól, na meg úgyis a legegyszerűbb dolog fogja lekötni, ahogy ismerem:)

Ja, és a katicabogár után ma újabb szókinccsel gyarapodott a lányom: gyere :D és jól is használja.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Syg

Köszönöm a bogyós tippet, lehet kipróbálom. Nem is azzal van főleg a baj, h sok a tej, hanem hogy az egyik mellemben lett egy kemény csomó. :( Bence után sok maradt, mert ő nem szopizott, de Adri jól kiszívta és megszűntek. Ez az egy maradt. Viszont ezért nem fogok mégegyszer szülni. :lol:

Lina

Majd elkapom Hajni grabancát, nem is mondta. :)

Syg, Ser

Lányok hogy már milyen nagyok!? és csinik. Virgács is járt nekik? :)
Syg, ez mind a te hajad?

Roz

Bence is hiányolta a fát. És olyan silány a vásár is bent.

Nyhk

Hajni most ment az Auchanba, megnézi a csúzdát.

Andi
Kép
cukkker

Potykamanó

Nem tudok róla hogy már megynyitották, meg árat se hallottam a héten még nem dolgoztam, mert szabin vagyok, jövőhéten vizsgázok angolból és tanulok. De holnap már megyek, és utána járok a dolgoknak.

Syg
Persze van sok igazság abba amit mondasz, ez mind megvalósítható a rooming-in-be. A másik részen meg nem igazán, mert ha nem szopik a baba egy két szopást ki lehet hagyni, ha jó a súlya a babának, ezt meg is szoktuk csinálni de amikor a 10%-hoz közelít a súlyesés akkor már nem, mert a doktórnő utasít a pótlésra. Sokszor majd meg szakad az ember szive feljönnek a szopizásból a babák nme szopik anyukánál
felhozzuk és kb 10 perc múlva sír mert éhes. MIkor csinálok jót hagyom sírni és majd eszik e köveztkezőnél, megetetem? Az lenne a legjobb ha ilyenkor le lehetne vinni az anyukának, de akkor a másik 30 babával meg lehetne ezt csinálni, de képtelenség annyi nővérrel ahány nálunk van. Nem beszélve arról hogy alátogatók folyamatosan bent vannak a kórterembe. Szerintem ez akkor oldódna meg ha az egész osztály rooming-in lehetene.
borsika33

cukker,
írtam pü-t!

itt az anyag a vasárnapi játszóházról: www.megajatszohaz.uw.hu
balim

Sziasztok!

Ez a különdíjas dolog úgy volt, hogy készítettem itthonra egy ajtódíszt és azt beneveztem arra kézimunka pályázatra, amit Erszényes anyósa hírdetett meg (övé a kézimunka bolt). Nagyon szép ajándék csomagot kaptam keresztszemes és hardanger készletekkel, mintafüzetekkel. Nagyon örültem mindennek!
Ha valakinek van ideje, nézze meg a kiállítást Bozsó Gyűjteményben még dec. 10-ig nyitva van 10-16 óra között. Gyönyörű kézimunkákat láthattok(patchwork, fafaragás, horgolás, szalmadísz stb.)

Erszényes, igen azt is próbálgatom :) Biztosan örülni fognak az ajándékodnak! Én amíg bíbelődöm az ajándékkal addig is arra gondolok, aki kapni fogja. Olyan jó érzés tervezgetni mi is legyen az, fog-e tetszeni, használja-e majd. :)

Nana, akkor kell a füzet? Írd meg priviben a címed, feladom, vagy bedobom a ládátokba ha arra járunk. Elmenni nem tudok, nem nálam van az autó.

Lina, köszi az infót pontügyben. Most láttam meg, hogy több pontom van, mert én minden kettővel számoltam, pedig hárommal is lehetett volna.
Lili azóta is gyakorolja a járárst? Nagyon ügyes. Tehetnél fel róla képet.

Syg, nagyon jók a képek! Bennem is felmerült, hogy már ilyen hosszú a hajad? Olyanok vagytok a képen Seriffel, mintha csak a nővérkék lennétek :)

Nem félünk a mikulástól :D : http://www.southflorida.com/events/sfl- ... ry?index=1

ez készült az ajtónkra
Kép

hardangeres ajándék anyósomnak
Kép

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Sziasztok!

DE SZUPER! Mi biztos hogy megyünk ebbe a játszóházba!
Ki jön még??? :wink: :)

Hánytól-hányig lesz nyitva? (bocsi nem láttam)

Csak mert Danus ma estétől Vasárnap délig mamiéknál lesz. :)

Holnap megyünk Pestre (több dolog miatt) viszont így beszabadulhatok újra a H&Mbe. :lol: Ráadásul állitólag 1 fizet + 1 válaszhat magának Akció van!!! :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
nana09

Szia Pille,
Ne viccelj már még jó hogy nem te hozod el nekem, amikor te teszel nekem szívességet. :)

NAgyon-nagyon ügyes vagy!!! Én vmi hihetetlenül ügyetlen vagyok... bár élnek rokonaim Kalocsa környékén kis falvakban és amikor kb 10-12 éves voltam "profin" :lol: ment a hímzés. :lol:

Ti nem jöttök esetleg ebbe a játszóházba?

KépKép
KépKép
nana09

Nana, köszi! :)
Még ma du. megyünk le anyósékhoz, csak vasárnap jövünk haza. Hétfőn a babaklubban?

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Roz,
Leona minden csokiba beleharapott, de aztán nem kellett. bevallom, nagyon örültem neki, h nem szereti az édességet.
Dédi 78 éves, remélem, még sokáig élvezhetik egymást! Kb. 1,5-2 hónapja bárkivel játszik Leona, előtte senki nem volt jó, csak én.

Lina,
biztos a csomagolópapír lesz a legérdekesebb :)

Cukker,
csomóra nincs ötletem.
Virgács jár, persze. De csak addig, amíg nem ismerik a "jelentését".
Nem az én hajam, paróka :roll: Viccet félretéve, igen, az én hajam.

Borsika,
ebben egyetértünk, hogy csak akkor lehet pl. igény szerint szoptatni, ha velem van a baba. Különben minden babára kéne szinte 1 nővér, ez meg sehol a világon nem adott.
Azért biztosan lehetne köztes megoldásokat is találni. Pl. leszólni anyukának, h sír a baba, feljön-e megszoptatni. Így nem kellene lerohangálni, "csak" leszólni. Ha 30-ból 10 anyuka felmegy, akkor máris időt spóroltatok, a telefon ellenére, mert azt a 10 babát nem nektek kell megetetni. Tudom, van olyan anyuka, aki nem menne fel vagy nem tudna felmenni. De biztos vannak sokan, akik ezt megtennék.
Látogatókat meg ki kell küldeni, ha vki szoptat, menjen ki velük az, akihez jöttek. Tudom, ez sem ilyen egyszerű, sokan nem értik meg és persze az anyukának kellen kiküldeni, amit nem biztos, h megtenne. Én magamból indulok ki, nekem nem lenne probléma. A gyerekem az első, más meg tarthat undoknak.

Azért az nagyon érdekelne, hogy éjjel mi történik, ha felébrednek a babák? Nyilván hiába írtam azt alá, h csak az én tejemet kaphatja, éjjel csinálni kellett vele valamit, mert tuti felébredt és nem csak egyszer, amikor lehozták őt szopizni. A mai napig nem tudom, h kapott-e vmi olyat, amit én nem szerettem volna adni neki. Akár tápszer, akár cukros víz, akár tea.
Még 1 kérdés. Valóban van lehetőség arra, h éjjel is velem maradhasson?

Pille,
nagyon ügyes vagy! Gondolom, jó kis "türelemjáték" ezeket megcsinálni.
Inkább kétpetéjű ikrek, egyidősek vagyunk :)

Nana,
jó vásárlást! Boti bírja az ilyen utakat?
Az jutott még eszembe, h nem lehet, h a lassabb mozgásfejlődés ezzel a nagyon gyors növéssel van összefüggésben? Sok energia kell ám ahhoz, h fél évesen ekkora nagy legyen. Leonának kb. akkor 1,5 évesen, mint Boti most. 86-os ruha és 21-es láb.

Mi sem leszünk 7végén. Sziasztok!

Kép
sygnum

Szia Syg,

Nem Boti sajna nagyon rosszul visel minden utazást. :cry: Ő aza "fura" gyerek aki nem szeret autozni és nem is alszik el :roll: tudom Leona is ilyen volt, igaz?

Én megprobálok a lehető legrövidebb idő alatt végezni... ő adig valaholsétál majd apával.

Anita is mondja mindig hogy reménykedjünk hogy egy kicsit lelassuljon a növekedés.... ha látnád mennyire szenved amint lerakom a kezemből, :( kb max 2 perc és jön a nyüszi, mert erőlködik és nem halad előre.
Mondjuk azt nem értem miért nem jó egy kicsit úgy hason játszani ???? :roll: már annyira kúszni-mászni akar.

A Mikis képek... mintha négy kislány lenne .... :D :D :lol: :lol:

főleg Seriff az első képen!!! :lol: :lol: :lol:

bocsi hogy zavaros..boti a kezembe :)

KépKép
KépKép
nana09

Nana, köszi :D , hátha még 10év múlva is ilyen fiatalos leszek :wink: :D ....Aztán csak óvatosan a H&M-ben :wink: :lol: !(ahogy abarátnőm férje mondá, kifolynak a ruhák a szekrényből...)

Pille, ez döbbenet, milyen ügyes vagy Te is! :)

Lina, azért ne hidd el, h nincs ekkora járó cipő, mi 16-os lábbal kezdtük, a cipő meg 17-es volt, Siesta, oké a választék nem túl nagy, de télen azért tényleg rászámolhatsz sztem 1 számot :) .

És tényleg mind a Syg haja :D !

Kép
seriff

Sziasztok!

Nyhk
amikor bent voltam még nem volt csúszda,de megkérdeztem és azt mondták hogy bármelyik órában megjöhet.A központi raktár küldi,sosem lehet kiszámolni mikor ér oda.Lehet hogy csak holnap reggel.De lesz,az biztos.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hajny,

Köszi szépen, holnap akkor ott kezdjük a napot!

Kép

Kép
nyhk

syg
Most csak az én nevembe beszélhetek, Ha az anyuka saját tejet kér és nem tud adni éjszakára akkor, ha sír a baba akkor teát kap, mondjuk nekem nem volt még olyan tapasztalatom hogy nem engedte hogy teát se adjunk, olyan már volt hogy aki nagyon ragaszdott ezekhez azért cukor oldatot engedte hogy adjunk a babának. Igen lehet kérni hogy éjjel veled maradjon, persze meg kell beszélni a szobatátssal hogy őt zavarja-e?
borsika33

Ritkán tudok jönni, tudom. nem volt netünk, normális.....

Syg, Ser, nagyon szépek a képek! :)

Pille, gratulálok!!!!!!!!! :) :) :)
birolili

Küldtem mindnekinek, kivéve Nanát, mert nem tudom az e-mail címét, egy aranyos levelet. :) Vki, aki tudja Nana e-mail címét, átküldené? Nagyon szerettem volna ide betenni, csak nem sikerült. Hogy mindenki megkaphassa...... :)
birolili

vagy aki ügyes betenné ide? (Lina? :wink: )

Dettusnak sem, Katticnak sem, Nyhk nem sem.....és még pár embernek nem tudom az e-mail címét. :) :oops: :oops: Köszi.

Kissé zavaros lettem, bocsi.
birolili

Sziasztok!

De jó hogy ekkora élet van itt! :lol: Alig győzöm visszaolvasni.

Seriff - na ugye? Én is egyből örülni kezdtem ahogy meghallottam a 2000 Ft-ot, én arra gondoltam, hogy ilyen "szolgáltatásért" biztos elkérnek minimum 5000-et naponta! Nos, remélem nem kacsa a hír! De akkor minek mondta volna az a valaki, ha nem igaz! Na, majd jön Borsika a biztos hírrel!

Hajny - azt hittem már elvesztél! Én is hallgatok a boszorkányos megérzésemre! Kislyányunk lesz! :wink:

Borsika - Nos, akkor sok sikert a vizsgádhoz! Egy jó nagy kuluppal! Aztán majd gyere a hírekkel a VIP-es szobákról ha lesz egy kis időd!

Linacska - Tetszett ez az Apucis elmélet a gyermek neméről! :lol:

Lányok - A Bérczi Ildikó vagy a Tankó féle 4D-s UH nem jó (és Ők egyébként hol is találhatók)? Vagy mi velük a baj? Inkább nem részletezném itt hogy miért kérdem ezt.

Kép
potykamanó

Sygnum, Seriff - nagyon jók ezek a Mikis képek! :P

Kép
potykamanó

Lili, püben sem tudod nekik elküldeni? :wink:

Én megkaptam, tényleg jó, holnap ha lesz időm végig is nézem, köszi!!!

Borsika, már kérdeztük régebben, h miért is teát, miért nem csak sima (mármint forralt) vizet????????

Kép
seriff

Potykamanó,
Én mindkét csemetémmel a 4D-t Bérci Ildikónál csináltattam. Ő az északi térfalon rendel. Semmi gond vele, korrekt és aranyos volt.

Kép

Kép
nyhk

Sziasztok!

Örülök h megtaláltam egy "hazai" topicot. :D
Ha nem gond, kérdezni szeretnék. (bocs, h már elegetek van a magamfajta érdeklődőkből) csak nekem nem sok infóm van a kecskeméti szülészetről. Azon kívül h nőgyógyim ott van (akit imádok), és feküdtem már bent az 1-n, mert műtöttek. De a 2.-ról semmit nem tudok. Max annyit h asszem 1 baba-mama szoba van, meg a vizesblokk kritikus.
Egyszóval szeretném, h írnátok nekem a szülészetről infókat. Bármit.
Én ugyan másik lap, másik topicjaiba szoktam írogatni, de az "országos". És én sem Kecskeméten lakom, már. De ott szeretnék majd szülni, ha eljön az ideje, mert a dokim a lényeg . :D

Előre is köszi!
ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E

ser

Valószínű igen kérdztétek, mert amelyik baba nem szopik még akkor könnyen leeshaet vércukor szintje. a vízbe ugye nincs cukor.A teába is úgy rakunk keveset hogy beleforraljuk. Nem úgy mint otthon megfőzzük a teát és utólag adjuk hozzá a cukrot .
borsika33

Sziasztok!

Lili, jo hogy ujra itt!:) A level megjott, de nem volt benne semmi, csak a karacsonyi ajandekcentrum linkje. Vagy azt kuldted? :lol:

Nyhk, Berci Ildiko nogyogyasz vagy "csak" szonografus? :roll: Bocsanat, ha butasagot kerdeztem. Most nagyon izgat a nogyogyasz nema. :lol:

Seriff, Syg lanyok edesek! :D Ti meg mint ket kamaszlany! :wink: Jopar evet letagadhattok! :lol:
Ser, az avataron nagyon szepek vagytok!!!
Syg, en is ugyanabban a cipoben jarok - nincs meg ciklus, de babat mar szeretnenk ujbol! :roll:

Pille, gyonyoruek a munkaid, gratulalok a dijhoz!!! :D

Roz, te tenyleg palyat tevesztettel!!! :D Fantasztikusak ezek a hoemberek!!!

Nana, nem semmi meretek! :shock: Igazi ferfias labiko! :D

Ugy nez ki Katika beindult, mostmar hosszabb tavokat is megtesz, korbejarta parszor a nappalit! :wink:

Jo ejt mindenkinek es szep hetveget!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok :)

ma nem volt 2 ig áramunk ... :( elég uncsi volt igy itthon és elmentünk sétálni mivel most nem kellett sehova sietnünk sétáltunk kézenfogva :) Áki fogta az énkezem Áki kezét meg adri és jóóóó sokat mentün knálunk ez nagy szó mert áki mindig babakocsiban ül vagy viteti magát elsétált jet -ig egyedül és vissza :) aludt is másfél órát délután :wink:

potyka
én a bérczi i. ajánlom Ő csak profibb szerintem mert egész nap ezt csinálja kórházban is meg nekem Ő volt eddig legszimpibb :) az észeki térfalon van rendelője :)

lili :)
már azt hittem utol ért a téli depresszió azért nem jössz :) persze ez csak vicc volt :) köszönöm az emilt :) nagy szupi :) kitaláltad már zsófi cica ajándékát ? gyere többször :)

kob
hoyg állsz a tanulással ? sütöttek már kalit ? Tökinek még minidg nagyon folyik az orra.... :( most már köhög is adom neki stodalt ( hoyg úúútálja szegény bármennyire nem szeretném veszek neki rinatiolt mert azt legalább szereti ....) Nem volt lázas semmi csak ez a nagyon -nagyon orfolyás és pár napjja ez a köhi... pedig ugy mennénk már kalácsot sütni. Most egy másik fórumon kaptam puszedli receptet állítólag isteni majd csinálok egy adaggal és viszek ha tényleg olyna fini :) Bár lehet hoyg már csak jövöre :)

seriff
ez a kép is nagyon ari ami a neved alatt van :) Tényleg syg meg te is olyna fitalossak vagytok :)

syg
rólad nem is ejtek szót :wink: szerintem abszolut nem látszik meg rajtad hoyg miylen sokat voltál/vagy fent Leoval az utóbbi lassan 2 éveben ..... nagyon csini vagy és ez szép hajad :shock:

pille
ez igen győnyörüek amiket készitesz le kalappal :) nagyon ügyes vagy :) meg is érdemelted a külön dijat :) bár nálam fődijas lettél volna :) ezekért a himzésekért én el sem tudom képzelni hoyg csupa x ből hogy lehet ilyen szépet csinálni :)

nana
jó vásárlást a férjed egy kincs elvisz vásárolni meg még gyerköcre is vigyázz hoyg te nézelödj :wink:
bezzeg én anyumat csak vasárnap 1 órár kértem meg hoyg vigyázzon már a srácokra mig én kiugrok a picara.... de nem ér rá mindegy megyünk együtt :)

nyhk
Te hoyg birsz Ádi fürtjeivel ? mivel fésülöd ki öket minden nap ki bontod?

FIÚS ANYUKÁK !!!
Segitsetek már :D nagyon nem megy nekünk ez a kukacos pis :D mármint wc be na most ez lehet hoy nem tudom leirni érthetően :wink: szóval Áki csak wc re akar ráülni de olyan husis combija van hoyg kukac mindig felül marad wc szükitöt nem engedi bilire nem ül hoyg pisiljen ugy ha mindig az ölébe folyik ??? ne mondjátok hoyg tegyem le kukacot mert nem tudom :oops: adjatok tanácsot !!!! :lol: mennyivel könyebb a csajoknál :D

ennn
pont az előző 2 oldalon beszéltük át és borsika irta le miben fejlődik a kórház ujsülött része olvasd át az előző két oldalt :)
a vizes blokk... hát hagy kívánni valót magaután de azért nem anniyra gáz szerintem az 1 -2 emeleten rosszabb a helyzet a modoban mint a 3. on :)

Kép

Kép

Kép
roz23

ok, köszi, visszaolvasok!! :D
ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?