A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Soproni kismamák

Hali emberbarátaim!! :lol: :lol: :lol: :lol:

rik!Ment a meghívó a csajnak!!Köszke jól vagyunk nem sokat vagyunk itthon tegnap is egész nap bent voltunk meg ma is megyünk a sógiékhoz mikulásozni!

Nercsi!Jó ez a vatera nem volt hülye aki elindította!!
Bárcsak mindíg ilyen jónevelet lenne ez a kis prücsög!Ha reklám van akkor mindent eldob és rohan be nézni!!Reklám függő!!

Katus!Uram isten,de régen volt már mikor először taliztunk!! :shock: :shock: máté is milyen kis pindurika volt!! :) :) :)

Eszter!Pont azért vettem a fűnyírót ha kint nyírjuk ő is tud majd utánozni minket!Igaz most nincs mit nyírni,de addig is tologatja,mert ujabban mindent tol!! :D :D :D
Miért akarsz rácsos ágyat Vincének?Nem akartok neki inkább gyerekágyat venni?

Zsani!Kíváncsi leszek a holnapi randitokra a dokinővel!Tényleg nagyon rendi!! :lol: :lol: :lol:

amica!Hát majd leestem innen mikor olvastam,hogy elaludtál a wc-én. :lol: :lol: :lol: De legalább Ágnest imádják mind a ketten és ez nagy dolog!! :lol: :lol: :lol:

Viol!Ha majd sikerül a filmet feltenni a gépre küld el mint multkor!! :lol: :lol: :lol:

Bence nagyon boldog szülinapot utólag!!

Szerdán a barátnőmékhez jött a télapó hát Levikém nem hazuttolta meg önmagát mikor belépett az ajtón tátott szájjal nézte aztán mikor leült megkapta az ajándékait kibontotta odajött hozzám és megpróbálta lerángatni a télapó szakállát.Ezt olyan 3* eljátszotta!!A könyvnek örült/majd lefotózom/meg kapott dobot csokikat meg még hátra van a sógiék mikije az anyós mikije és az otthoniak mikije!!szal lesz itt még bőven termés!Ja és virgácsot is kapott!!! :lol: :lol: :lol:
Ja és képzeljétek még mindíg nem jött meg a rajzasztal konzultáltam a faszival tegnap volt bent náluk a postán és megnézik hova lett!!Jó mi!!Pedig ezt vártam a legjobban!!Remélem előkerítik!! :( :( :lol: :lol:
Vendég

sziasztok cajok!

BENCÉNEK BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

gabó
szuperek az ajándékok,na és levi is! :wink:

viol
nekünk csak régi kameránk van(csak kazettára veszünk át róla),de ahogy nőtt a család,egyre kevesebbet használtuk(meg főleg mikor megvettük az első digitális fényképezőgépet,sokszor csak fotózunk),bár mostanában előszedtük.zóra kamerázva csak születésekor,aztán az első szülinapján volt :oops: .pedig annak idején szecsőt olyan lelkesen videóztuk,fotóztuk(havonta megörökítettük-bár ez a lányoknál is megvolt nagyjából).de tényleg jó visszanézni a régi időket.

ma lesz szecsőnek úszóverseny+mikulás az usziban,de sajna nem megyek,mert zóra orra folyik,nem akarom,hogy ott hisztizzen,aztán taknya-nyála egybefolyik.de pétermegy mírával meg kamerával,fényképezőgéppel :P

andi
alvás?volt ma reggelre is jó sok?!
én ma megint vacakul vagyok-éjjel fél órán keresztül azon gondolkodtam,hogy kimenjek-e a wc-re,merthogy fájt a hasam alja,mint mikor meg akar jönni a mensi(már oly rég volt).aztán csak kivánszorogtam,elintéztem magam.nehezen visszaaludtam,zóra meg 1/4 5-től 5-ig vacakolt,megint nem akart az ágyában maradni.aztán 1/2 7-kor a hülye vekker.... :twisted:

mindenkinek szép napot,itt most sütöget kicsit a napocska is.
pár mikulásos fotó: Kép Kép Kép Kép Kép Kép

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Szemizo
olyan szépeka gyerekeid,elnézegettem őket egy darabig.Mira abban a szoknyácskában!!!
:lol: :lol:
Szecsőnek egy kalappal a versenyre!!!

Gabo
oké,köszi!!Majd hivom mindjárt a csajt.
A Levi nem semmi ,persze ezt is vártuk tőle :wink: :lol:
Hova tünt a rajzasztal????Szellemek???
Vendég

Csilla!Hú mennyi mindent kaptak a gyerekek!!
Kár,hogy nem tudsz elmenni a versenyre biztos tuti lesz szecső!Nem volt szomorú,hogy csak apa megy Mirával?
Egy kalappal szecsőnek remélem bajnok lesz!!

rik!Oké remélem megkapta!!
Hát,hogy az azstal hol van nem tudom,de már kezdek ideg lenni.Ma én is bemegyek a postára,hogy sürgősen kerítség elő,mert irgum-burgum lesz! :evil: :evil: :evil:

Itt van a hangos könyv!Ha meghúzod nyávog Levinek nagyon bejött!! :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép Ennek a bolti ára pl:1690ft én 950-ért licitáltam v. 900-ért!!!A fene se tudja már!!
Vendég

azstal-asztal
Vendég

Gabó
ügyi vagy!!Jol tudsz licitálni!!
Ezeket a tárgyakat magánemberek adják el???És miért ilyen olcson???És ......hogy is van ez????(tom hülye vagyok,de azért nem vagyok képben!! :cry: )
Levi alszik???
Vendég

ja és még a multkori reklám témához hadd szoljak hozzá!
A Petra 1 éves volt kb.amikor elkezdte a reklám őrületét.Aztán a nyáron nem érdekelte,most meg megint csüng olyankor a tévén.Képes a másikszobábol is átjönni érte...Mi a fenét szeretnek igy benne??Rejtély! :o
Vendég

Csilla,Andi,Ábibaba
iwiw-en rajta vagytok????
Vendég

rik!Hát,hogy magánemberek vagy boltosok a fene tudja.És,hogy miért ilyen olcsó?!Hát azt is a fene tudja!
Van több ezer játék amit meg tudsz nézni és ha valamelyik jó neked akkor arra licitálhatsz!Ott van a licit lejártának az ideje is!
Ja Levi is így volt egy darabig érdekelte a reklám azt nem azt megint!!
Ilyenek ezek a gyerekek!Most az a festékes a sláger!
Vendég

Sziasztok.

A festékes reklámot a Bence is imádja :D ,meg a többit is.Mindíg rázza a kis seggét :D

Gabó,tök jó ez a könyv.Tényleg megéri.De van postaköltség is nem?

Andi,nagyon helyesek a gyerkőcök!

Mégegyszer köszi mindenkinek a jókívánságokat! :D Kicsit szülinapoztunk tegnap az Anyuékkal,volt torta is.Kicsit meg majd hétvégén Anyósékkal.A férjem is tegnap épp csak megnézte a tortát,mert este 6-ra ment dolgozni.Úgyhogy majd holnap megköszöntjük újra.

Tegnap voltunk tanácsadáson,10230gr és 76 cm.Kinyomtatták a testtömeg és hosszúság görbéjét,születés óta hogy változott,megkaptuk szülinapi ajándékként. :D
Sajnos egy kicsit ránk ijesztett a dr.nő,mert azt mondta,hogy hall egy kis szívzörejt,de csak akkor,ha áll,ha fekszik(mármint a Bence :) )akkor nem hallja.Hétfőn megyünk a szanatóriumba a gyerekkardiológushoz.Persze nyugtatott,hogy semmi gond nem lesz,a gyerekek 40%ánál előfordul ebben a korban,aztán elmúlik.remélem,hogy igaza van.Hétfőig para. :(

Most megyek,lassan felébred.Alíg tudtam elaltatni,mert hazafelé elhagytuk a cumit.De azért csak elaludt!
Még akartam valamiket,de elfelejtettem(Isti itt dumál bele a fejembe :lol: )

Kép

Kép
hajnus

Sziasztok,

Gabó,
azért szeretnék rácsosat, hogy ne tudjon kimászni. Most is az van neki és nagyon szereti, nekem meg olyan jó, hogy max. feláll és dumál és jelzi, hogy most már ki szeretne jönni. De a levehető rácsos azért lenne, jó, mert ha már ki fog tudni mászni, akkor nem fog érni semmit, tehát leszedhető.
Addig is a saját ágyában alszik. Ott is alszik el magától, szóval nagyon kis rendes, de nem tudom mit csinálna, ha ki tudna jönni, de egyenlőre nem is szeretném kipróbálni. :wink:

Nagyon jó a könyv!!

Hajni,
a barátnőm kislányának is hallottak valamit 2 éves koráig, aztán kinőtte.
Szép nagy manó Bence!!
Biztosan nem lesz semmi gond.

KépKép
KépKép
esztermami

csilla,
hűű, jók a képek, szépek a gyerkőcök!! :) látom zórának már nő a haja! :wink: :P

hajnus,
ne izgulj, biztosan minden rendben lesz bencéval!! ha meg azt mondják, hogy sokakkal előfordul... jó, ez nem megnyugtató, de... OKés lesz minden!! :)
jók az új képek a szalagon!! :wink: :P

KépKép
viol81

ja, és bence is olyan kis szemöldökfelhúzós-csodálkozós, mint iván! :) :)

nekem meg tök furcs, hogy dorka napról napra "gyorsabb". beülök mellé a szobába a földre kajálni, erre ő villámgyorsan "jön" velem szembe és kilesi a számból a kaját... :) :) úgy kúszik, mint egy kiskatona. és most már a parketta sem akadály, ott is halad előre... :P

KépKép
viol81

gabó,
elfelejtettem :oops:: jó a könyv!!! :) megnézem magamnak azt az oldalt... :P

KépKép
viol81

ééés, jesszus!!!! :oops:

erika,
köszönjük a virtuális lapot!!!! :P

KépKép
viol81

Hajnus
ne ijedj meg,ez tényleg elmulik a többségnek.(NálunkRékánál volt,de aztán elmult)Nyugi!!!Menjetek el,ott ugyis megnyugtatnak,hogy semmi komoly!!
A képek jok a szalagon!!

Gabó
nálunk is a festékes tetszik.De persze az összes többi is,csak olyankor fut és kiabál,hogy anya,szép!!!!
Van izlésük a kölköknek!
A vatera oldalt megnéztem,de én ebbe nem merek beleugrani.Hülye vaskalapos vagyok(ugyis tudjátok),és nekem ez meredek!!

18.ára bejelentkeztem fodrászhoz.Ugy érzem magam mint egy elhanyagolt idiota!!!

Eszti
mizuka veletek????
Képzeld taliztama Henivel,és valamikor felugrom hozzá!Olyan jol néz ki!!!!Nem olyan vékony mint a képeken látszik!!
Vendég

viol
szokjál bele,hogy ilyen ügyi lánykád van!!!Mindjárt sétálni fog!!! :lol: :wink: :!:
Vendég

[quote]s írta:zokjál bele,hogy ilyen ügyi lánykád van!!!Mindjárt sétálni fog!!!

:lol: :lol: :lol: , aztán meg majd jönnek a kérők, mi?? :lol: :shock:

én beleugrottam a vaterába, nekem elég volt, hogy gabó jó véleménnyel van róla, meg azt hiszem, ha jól emlékszem erika is... nemtom. meg lehet, hogy más is, csak én nem emlékszem? :roll:

KépKép
viol81

gabó,
mennyi volt a postaköltség mondjuk annál a fűnyírónál?

KépKép
viol81

Rik:ha nem baj inkább msn-en irnám le ott egyszerübb neked is!jo?ha vagy szolj!

KépKép
KépKép
beus22

[quote="viol81"]
írta:
viol81
aztán meg majd jönnek a kérők, mi?? :lol: :shock:

Ezt már le sem mertem irni,mert megijedsz a gondolattol is!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

sziasztok cajok!

na,megvolt a verseny,mégis én mentem mírával(zóra hamarabb ebédelt,hamarabb lefeküdt-de nem volt semmi hiszti,még apa is aludt :lol: ).sajnos fotót nem készítettem,de kameráztam mindent.hát,bajnok nem lett,de szépen leúszta a 33 méter távot-olyan szecsősen(mondta az osztálytárs anyukája,akivel sétálgatni szoktunk):megfontoltan,lassan,de biztosan :lol: :lol: :lol: .aztán beugrasztották mellúszásba is,pedig azt ő még nem tanulta.de valahogy rákeveredett a neve a listára,így "mellúszott".inkább fuldoklott,kapaszkodott a kötélbe.a napközis tanító néni,aki hordja őket usziba,majd infarktust kapott,mikor meglátta szecsőt a medencében.de háromnegyed távnál szecső megértette bogi néni kiabálását,hogy forduljon hátra és végül háton befejezte.szóval azért megoldotta a feladatot(olyat,amit még nem is kellett volna :roll: :wink: :idea: ).kicsit azért bekakiltam,mikor láttam küszködni,de aztán eszembe jutott,hogy úgyis kihúzzák,ha valami gáz lenne(volt ott jó sok igazi úszó).még kovács ági is ott volt.kaptak miku csomagot,jó volt az egész buli.meg én kikapcsolódtam kicsit,bár jól el is fáradtam,elszoktam az ilyen társadalmi élettől :oops: :? :shock: :roll: :P

gabó
én az ezüst gyűrűkkel szemezek(keresztfiam azt kért karácsonyra),de nem merek belevágni.pedig vannak nagyon olcsó,gyönyörű holmik.te ilyesmit vettél már ott?és tényleg,mennyi a postaköltség?és ha több cuccot veszel,beteszik egy csomagba?vagy mindenhez külön még postaköltség is van?de nagyon klasszak a cuccok,amiket levi kapott!

viol
kamera?működik már?filmezd csak sűrűn dorkát!úgyis tényleg mindjárt itt lesz az az idő,amikor már majd bulizni siet :lol: :lol: :lol:

rik
én nem vagyok az iwiw-en(igazából azt sem tudom mi az és hogyan működik).jó ott bóklászni?

jó hétvégét mindenkinek!

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

vaterán meg lehet nézni az eladó minősítését.
Akinek még nincs attól én nem vennék.
Vendég

hajni
én meg a köhögéstől vagyok betojva.zóra megint köhécsel(igaz nem olyan csúnyán,mint a tüdőgyuszikor),folyik az orra.állandóan rettegek,hogy megint nagyon beteg lesz,vagy esetleg őt is el kellene vinni valami kivizsgálásra,mint mátét.

katus
tényleg,te adsz máténak a köhögésre valamit?mert én fluimucilt(a doki néni javasolta),de nem tudom használ-e.meg orrfolyásra mit használtok?az az igazság,hogy a nagyok nem voltak ilyen betegesek,nem tudom mi jó ilyenkor.

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

vero
én olyan ékszerészt néztem,akit dícsértek,meg ráadásul itt van boltja,de mi van,ha a dícsérők a rokonai...?! :roll: és ha elmegyek a boltjába,akkor ott ugyanazt a cuccot drágábban vehetem meg,mintha licitálok?!

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Csilla,
nekem van egy + meghívóm azi wiwre. Működik az emiled, amit itt megadtál? Mert, ha igen, szívesen meghívlak!!! :lol:

KépKép
KépKép
esztermami

Sziasztok!

Van egy kis nyugi éppen, Kincső alszik. Annyit írtatok, csak olvastam és gyönyörködtem a gyerekek fényképeiben!

Köszönöm a bíztatásokat az éjszakákkal, túl kell élnem és kész. Aranyos volt a wc-én való elalvás, ehhez képest én végigalszom az éjjeleket.
Kincsőt ma mérte meg a védőnő, képzeljétek 4900 gramm!!! és 58,5 cm. Lassan kezd elmúlni a parám, hogy milyen picike.
Szerdán nagy bátran elvittem a GYIK-ba a Mikuláshoz. Nagyon kedves volt velünk a Mikulás, bár alig merte megfogni Kincsőt. Azt mondták, hogy ilyen pici babák nem szoktak jönni, én meg azt hittem, ez természetes. Bár a Mikulás szakállát ki kellett fejteni Nyuszifül kezéből, de egyéb gond nem volt, se sírás, csak megilletődtek egymástól...

Viol-mi Kincső születése előtt vettünk kamerát, de még nem is használtuk. A digitális fényképezőt hamarabb előkapom, ha helyzet van.

Eszter-azok a homeós bogyók nagyon jók, én is szedtem ilyeneket, szerintem ez is közrejátszhatott, hogy az általános vélekedés szerint könnyen szültem, bár én világvéget éreztem, talán a másodiknál (4-5 év múlva) lesz összehasonlítási alapom. Málnalevélteát fogsz inni?

Bencének utólag boldog szülinapot kívánok!!!

Megyek, kihasználom a csendet, kicsit olvasok és alszom. Jó éjt!

Anikó

Kép[/url]
quito

Kicsit homályos lett, de itt a nagy találkozás:
Kép

Kép

Anikó

Kép[/url]
quito

Vero:majd ha lesz idöd leirod amiröl beszéltünk-tudod a homeos bogyeszokrol :lol: köszii!

Aniko:nagyon édes Kincső!

KépKép
KépKép
beus22

Anikó,
nagyon édes Kincső!
Anno én is szedtem bogyókat, meg ittam m álnalevélteát, de nekem az átlagnál hosszabb szülésem volt, de szerintem nálam nagyon meghtározó volt a lelki tényező és az ijedtség és egy kicsit az az érzés, hogy nem segítenek... persze nem tudom, lényeg, hogy szegénykémet végül fogóval szedték a bejáratból, igaz, Vince is rossz irányba fordult, de másrészt örülök, hogy nem lett császár.

Remélem, most könnyebb lesz egy kicsit. Azért a homeo érdekel, mert a gyógyításban és az egészségmegőrzésben jó tapasztalatim vannak vele.

KépKép
KépKép
esztermami

Sziasztok!Anikó!Kincső nagyon édes!
Csilla!Olyan szépek a gyerekeid!
Gabo!Hát én is kiváncsi leszek a holnapi randinkra.Anyu majd jön Virágért mert a csajszi kérdezte,hogy máshova is elmegyünk-e este.
Hajni!Virágnak is hallottak szívzörejt kétszer,utána meg kinőtte.Ne aggódj biztos minden rendbe lesz.
Eszti!Ti jól vagytok?

KépKép
kola2

Aniko
Boldog hofordulot a Nyuszifülnek!!!

Tényleg nagyon édi a fényképen!!A mikulásnál(ahol mi jártunk)voltak ilyen kicsi gyerekek,ugyhogy én rácáfolok!!!!!
Jo neked hogy alszika Kincső.Az én lányom ma is vendégeskedett a mi ágyunkban... :cry: :cry: :evil:

Beus
köszi minent!!Nagyon jo volt"beszélgetni".Kari után remélem már téged is hallak!!!!!!
Elaludt a Vivi??Petra fél 9-ig birta!
Vendég

Kép Ma reggel 7 orakor megszületett Zoé baba 3230gr és 49cm.egészséges gyönyörü kisbaba.

nagy gratula nekik!!!sok boldogságot és egészséget a kicsi Zoéhoz!!!!

KépKép
KépKép
beus22

Rik:aha jo volt hallani titeket:lol: majd kari után :wink:
jah olyan nyügös volt már Vivi azt hittem egy perc alatt elalszik de fél 10ig inlodott :?
olyan szuper idö van kint.

KépKép
KépKép
beus22

Nitta!Gratulálok!Jó egészséget és sok boldogságot kívánok a kis Zoéval!

KépKép
kola2

Kép

Nitta!

Gratulálunk a kis Zoéhoz!!
Jó egészséget nektek!
vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv(ezt Dávid küldi nektek)

Kép

Anita & Dávid
szeszike

Jaj de jo hir!!!!!
Nagy gratula Neked Gitta,nagyon ügyes voltál!!!!!!!
Párodnak is gratula!!!!
Vendég

Éljen éljen!!

Nagy gratuláció Nektek Nitta!!!
Minden jót az új kis családnak!!!

Kép .

KépKép
KépKép
esztermami

NITTA,GRATULÁLOK!SOK BOLDOGSÁGOT!
Kép

Kép

Kép
hajnus

KINCSŐNEK BOLDOG HÓFORDULÓT! :D

Kép

Kép
hajnus

Nitta!!!!!! Nagyon gratulálunk mi is a kis Zoé születése alkalmából! :) :) Csodaszép éveket, jó egészséget, sok tejcit és nagy-nagy boldogságot kívánok az egész családnak! :)
Kép

KépKép
viol81

Kincsőnek pedig boldog 3. hónapos forulót kívánunk!

Kép

KépKép
viol81

a d betű kimaradt... (forduló) :oops: :lol:

KépKép
viol81

Én egy órára licitáltam, enyém is lett. Falióra, Dorka szobájába. 600 pénzért. :P
Az eladóról csak pozitív értékelések voltak. :P

Kép

KépKép
viol81

Csilla,
hűű, elképzeltem az uszis szitut... :shock: Hát én is kicsit bekakiltam volna a helyedben!! :shock: De ezek szerint Szecső nagyon ügyesen megoldotta! :) Teljesítette a távot, háton befejezve! :wink: Jó az!! :)

Anikó,
jajj, a kicsi Kincső hogy nézi Miki bácsit! :D Aranyos! :) Dorka még nem találkozott a Mikulással, jövőre biztosan nagy lesz az érdeklődés! :)

Képzeljétek, Gábor ma azt mondta, elmegy sétálni du Dorkával. :P :shock: Engem nem hívott... :lol: Hööö, a büszke Apa, sétálni megy azzal a jó kis nővel, mi?? :lol: Szal most sétálnak! :) Én meg pihizek... :lol:

KépKép
viol81

Dorka is csak 49 cm volt, igaz csak 2750 g... :roll: :P Zoé kicsit húsosabb! :wink: :lol: Kis husi, jajj, de kíváncsi vagyok!!!!!! :P

KépKép
viol81

Hajnus!Ne aggodj nem lesz semmi gond Bencével szívós kölök!!
Igen van postaköltség ez a könyv pl 900ft+340post.költség!De még így is megérte!

Eszter!Ja így már értem!Mármint az ágy ügyet!Csak azért bátorkodtam megkérdezni,hogy miért rácsosat akarsz,mert azt hittem már simába teszed!

rik!Jó ez a Vatera sok féle dolog van én egyből beleugrottam és nem bántam meg!ez az asztal ügy meg a Posta hibája remélem előkerítik!

Viol!Ha egy valakitől rendelsz több dolgot akkor úgy jobban megéri,mert 1* kell a postaköltséget kifizetni!Nekem a fűnyíró és a gitár egytől jött ennek a postaköltsége 650ft volt !Asszem!De egy dobozba jött a kettő!Kíváncsi leszek az órára!!
De előtte tényleg érdemes megnézni az értékelést ahogy Vero írta!!
Hű apa meg lánya!!Izgi lesz!!

Szemizo!Jaj ne haragudj ahogy olvastam az úszással kapcsolatos sztorit kicsit elnevettem magam.Bocsánat,de biztos én is betojnék ha látom a gyerekemet kapálózni!!De jó,hogy ott tudtál lenni!!

Aniko!Sajna szarakodik a Babanet és én most nem látom a képeket,de biztos csudi ari lehetett Nyuszifül!!
Vendég

Szemizo!Én most rendeltem először és még csak a játékokat néztem meg!A postaköltség változó súly és értékfüggő!!

Hatalmas nagy gratula Nittának és a kis új családtagnak!!
Vendég

Gratulálunk Nittának és Zoénak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Biztosan leírja majd hogy történt :wink:
Kép

Kép
Kép
Kép
amica

Csilla, írtam nektek képeslapot netest. megkaptátok?
Ott vallottam be, hogy eltört a zipzár húzója Zóra zöld overálján amit itthagytál nekünk. Nagyon bánt, de hát ez van. "Hong Ji" nem varrt bele jobbat :cry: Pedig nagyon szerettük.
Szecső ügyes volt! Márton is nagyon szépen úszott, bár 3hét után még csak rövidet, de ügyes volt!

Én is vettem már pár dolgot neten, még a kocsinkat is így választottam és sok pénzt utaltam ismeretlennek, de bejött.

Sokat írtatok, visszaolvasok, de Ágnes felébredt...
Sütöttem mézeskalácsot, rengeteget!!!!!!!!! már eszik is a gyerekek, karácsonyra ebből nem marad :lol: :lol: :lol: :lol:

Ági, én eddig mindig magokkal diszítettem , tojásfehérjével mennyi idő után szoktad megírni?

Kép
Kép
Kép
amica

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?