Itt hétágra süt a nap!
Megjártuk szerdán az Árkádot. Na, legközelebb jobban meggondolom ezt a villamosozási dolgot. Hiába volt segítségem, nagyon fárasztó volt így a kiruccanás. A régi villamosra könnyebb volt felszállni és eltolni a vilingeren az útból a kocsit, mint az újnak mondható 3-as villamoson. Ki van jelölve a babakocsis felszállóhely az ajtaján, de alig fért fel. Pedig elég keskeny kocsink van.
Amúgy Anita nagyon jól viselte, nézelődött meg tentizett. Na de hazafele végig üvöltött. Ezt szó szerint kell érteni. Ahogy leszáltunk a lakótelep előtt a villamosról, rögtön abbahagyta és elaludt. Szóval ,még tegnap is ezt a kis kiruccanást pihentük (oda-vissza úttal együtt 2 és fél óra volt csak
Erika és Anid:
Ti vagytok a Kaális / Krizsa anyukák?
Régen én is nála voltam beültetésen.
_manó:
Nem sok különbség van korban gyerkőceink között.
Én énekelgetni szoktam neki és olyan aranyosan "dudolászik" velem.
Vagy kiteszem a nagy ágyunkra és bohóckodom a csörgős játékaival neki, ő meg vigyorog és rug-kapál.
Meg zenét szoktunk halgatni és a karomba tartva (amíg bírom, mert már néha fájnak a karjaim a 7 kg-tól) táncikálunk.
De nekem is csak ilyesmi játékok jutnak eszembe.
Prücsök:
Nagyon édes a kislányod és nagyon jól van fényképezve.
Timi:
Nem lehet semmi 4 gyerkőc meglepetéséről gondoskodni. És milyen aranyosak. Nem féltek szerepelni?
Milyen jó lenne, ha nekünk is lenne még babókánk, de már kifutottunk eléggé az időből, és apát nagyon megviselte Anita születésének körülményei. De remélem még egyet be mer vállalni rövid időn belül.
Kérdés:
Nektek is nagyon hullott a hajatok a szülés után? Nekem annyira hullik, hogy már megijedtem. Elöl két oldalt a frufrumnál már láthatóan kezdek kopaszodni. És nagyon viszket a fejem. Két naponta kell hajatmosnom. Azt tudtam, hogy hajhullásra lehet számítani szülés után, de nem gondoltam, hogy ennyire komoly.
Vettem sörélesztő tablettát, nem tudom mennyire hatásos.
Nektek van ilyen téren tapasztalatotok?
A kis betegeknek jobbulást, a pocakos kismamáknak kitartást kívánok.
Edina
http://babafalva.hu]
[/url]