Curse,
sokan elmondták már, én is alátámasztom: pöttyökkel semmit se kell csinálni. Majd elmúlnak.
Mindenkinek köszönjük a köszöntést! És Vincének is mégegyszer boldog 2. szülinapot, remélem, kihasználtad a trónfosztás előtti utolsó tortás napot, ami csak a tiéd.
Szóval igen, terveztem, h pár óránként bejelentkezem némi nostalgy féleséggel, de se időm se energiám nem volt semmire. Mármint szgéppel. Egy pici helyesbítés Votiv felé: amikor a H-ban taliztunk, még igen messze volt a kitolás, Eszter végül fél 4kor buggyant ki. Apa kb 2ig bírta bent, aztán mindketten megkönnyebbültünk, h kiment végre.
Ma meg megpróbáltunk vponatozni a Camponában, de az valami félelmetes, hogy nekünk mennyire nem sikerülnek az ingyen dolgok!!!!! A kisvonat pont akkor robbant le, amikor felszálltunk volna....... ennyit erről.
Réka akkor volt a legcsúcsabb, igen, amikor látva anyja elszántságát, h indulás haza és nem a motorra, segélykérően fordult felém, h majd én biztos felteszem..
Jucus,
mi a máltais konténerbe szoktuk tenni, és szeretném elhinni, h oda kerül, ahova kell. De végül is, ha bezúznák, miért csinálnának ekkora macerát neki? Szóval én elhiszem.
Eszter szeme meg 2 nap alatt tökéletesen meggyógyult (leglábbis annak tűnik, de még kenjük plusz egy napig), FLOXAL krém és csepp csodát tett! Köszi a gyógypusszancsokat.
neet