A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

Sziasztok!

Ser,Syg szépek vagytok mindannyian a mikis képeken,és milyen vékonyak is vagytok :( ,irigy-irigy.

Pille gratulálok a díjhoz,nagyon jó dolgokat tudsz csinálni,rád is irigy :) .

Potyka mi is a Bérczi I-nél voltunk és én is elégedett voltam vele,persze ehhez az is kellett,hogy a babó éppen megmutassa magát :) .Dora szerintem ő csak szonográfus.

Roz Ákinak jobbulást!Segíteni nem tudok,de olyan aranyosak vagytok!

Lili elküldöm pü-ben a címem.

Most mi is kicsit elutazunk haza,úgyhogy szép hétvégét mindenkinek!

Kép Kép

Kép
dettus

A Bérczi Ildi csak szonográfus.
borsika33

Dettus, Borsika, koszi!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok!

Köszönöm a gratulációkat! Jól esik :D

Lányok, mikortól adtatok a gyerekeknek narancsot, mandarint? Itt van a szezonja és nem tudom mitévő legyek. Táblázat szerint már lehetne...
Illetve körkérdés, hogy ti miben vezetitek a gyerekek fejlődését, nagy eseményeket( első fordulás, felállás, fog stb.) Én eddig az aktuális naptárba írtam, de írnék egy összefoglalót, ahol mind a két gyerek benne van.

Szia Ennn! Sztem ne félj a kecskeméti szülészettől, nem olyan vészes, ahogy azt lefestik néhányan. Ha felkészülsz rá lelkileg, hogy nincsenek luxus körülmények és tudod, hogy csak néhány napig vagy bent nem lesz gondod.

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Lanyok,
Nem gyozok visszaolvasni, mar megint elmaradtam :oops:

Hajni,
En mar jol vagyok, de most a gyerekek betegek. Lazasak , kohognek, folyik az orruk. Rettenetesen nyugosek :cry:

Nana,
En is elvinnem Benit ortopedushoz, mert szerintem nem szep a bokaja, nagyon befele dol. Meg tudod adni KM elerhetoseget priviben?

Roz,
Jo hogy irtal a ket ev koruli onallosodasrol, mert azt hizem nalunk is kezdodik :D :? :cry: Most e betegseggel egyutt ez kulonosen kiakaszto :wink: :roll: Panka allandoan sir valamiert, igy probalja elerni, hogy az tortenjen amit o akar. Eddig szepen aludtak maguktol, most nyafiznak, meg ujabb es ujjabb eneket kovetelnek stb. En egyre nehezebben birom, hogy lehet ezt kezelni. :?: :roll:
mvirag

Balim,
nalunk is volt ilyen kb egy eves koruk korul, mikor aket alvas mar sok de az egy keves. Ez egy kicsit nehez idoszak. Egy ido mulva azt csinaltam, hogy nem hagytam okat de elaludni. Jatszottunk udvaron voltunk stb. Eloszor 11-ig huztam ki, majd delig lassan. Azt csinaltam hogy 11-kor volta az ebed es utan alvas, igy lassan megszoktak, hogy ebed utan alszunk, ezt egyre kesobbre tettem.
mvirag

Nem félek én a kecskeméti szülészettől, csak nem sokat tudok róla, és szeretnék minél többet megtudni. Főleg tapasztalatokat stb. Ti melyik dokihoz jártok??? Mert én csak az enyémet ismerem (Sz.G) :D .
ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E

Mindenkinek!

Ma kiderítettem nem fizetős VIP szoba!!!!!!!!!!!!!
borsika33

Sziasztok!

Nem voltunk itthon két napig, pénteken télapóbácsiztunk. Lili nagyon megijedt a manótól. Kikukucskált a paraván mögül, pont Lilivel szemben.

Hú egy fontos kérdés: hogy lehet elkapni a bárányhimlőt????? A történet az, hogy pénteken a barátnőméknél aludtunk, öt éves a kislánya. Tegnap délben bementünk érte az oviba, de mi kint megvártuk az udvaron. Hazamentünk, játszottak, ölelték egymást, puszi, minden volt, majd délután a kislány közölte, hogy "ma nem beszélgettünk a Jankával apa kukijáról, mert nem jött, mert bárányhimlős" Szóval Jankának péntekre lettek pöttyei, gondolom a picilány akkor már elkaphatta előtte, ha elkapta (nagy barátnők). Szóval ha ő elkapta, ezalatt a két nap alatt továbbadhatta Lilinek?

Roz,
ez a pisilés dolog nagyon aranyos. Felolvastam Szlávának, de alig bírtam a nevetéstől.

Ennn,
üdv neked. Én is hazajöttem szülni, pont a doki miatt. Pestről, ahol ugye jobbnál jobb kórházak között válogathattam volna, de nem ez a lényeg. Öt napot bárhol kibír az ember. Nem vészes egyátalán a kórház, legalábbis engem annyira nem zavart, ha mondjuk le volt esve egy csempe.

Potykamanó,
nekem Bérczi I. 18 héten tutira megmondta, hogy Zsebibaba kislány, mondjuk azt mindig meg is mutatta, de az arcát soha szinte.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina,
elvileg elkaphatta Lili. Már azelőtt fertőz, hogy a beteg gyereken kijöttek volna a pöttyök. :(

Roz, pisilés ismerős. Keresztgyerkőcömet így pisiltettem meg :D Én mint lányos anyuka rátettem a WC-re, a pisi meg mind az ölébe folyt :lol:

Virág, remélem gyorsan jobban lesznek a gyerekek!

pillle

Seriff,

Köszi, megnéztem a csúszdát a jatekcity-n is, de gondoltam az Auchan-ban megkapom olcsóbban, nem kell postakölcséget fizetnem. Hajny meg is nézte, hogy mára már lesz. Ki is mentünk de döbbentem. Sokkal drágább. Még a postakölcség is belefér. Szóval lehet, hogy rendelem. Nektek amúgy bevált (vagy nálatok is karácsonyi ajándék lesz), csak azért, mert párom nem tartja olyan masszívnak. Persze Ádám nem egy nagy súlyú gyerköc, szóval nagyon nem aggódom.

Roz,
Ádámot nem szoktam fésülni :oops: (csak ritkán), nem engedi. A hajmosás is kész katasztrófa. Hajvágásról nem is beszélek. Szegénykémnek most is össze vissza van levágva, ahogy értem, de szerencsre nem feltünő. Remélem egyszer kinövi ezt a fóbiáját.

Enn,
Szerintem érdemes augusztus végére visszaolvasnod, amikor Borsika bekapcsolódot. Ott elég sok hasznos infó van, szinte mindenki leírta a véleményét.

Kép

Kép
nyhk

Sziasztok!

Hazaértünk Pestről... Boti.... fantasztikus volt!!! :) Egy tündér volt!!!!! :) :) :) :) :) :) a hazautat leszámitva egy nyüszi nem volt !

Vigyorgott, rácsodálkozott mindenre, nagyon élvezte! ami ÓRIÁSI meglepetés volt számunkra. :) :)

Potykamanó,
Hát... én egyedül a másik tábor leszek... nekem nem "jött be" B.I....
szerintem a Nemesnek sokkal nagyobb a szakmai tudása ILLETVE nem is erről van szó hanem arról hogy a Nemes nekem ...szval én úgy éreztem alaposabb, jobban figyel stb.
Ennek ellenére én B.I hez jártam most végig, 4 hetente, tehát jó sokszor.
Az első bébimmel Nemeshez jártam, szintén sokszor.

enn
Én nem tudom hogy van-e több orvos Sz.G monogrammal :roll: :wink: de én is ...szóval lehet hogy ugyanaz az orvosunk... :wink:

Virag,
Megírom ide...Kelecsényi Miklós, Szerdánként rendel,a Pajzs patika melletti orvosi rendelőben. 16-17.30-ig.
NEkem pont most mondta, hogy az a legjobb ha egy gyereket lát ortopédorvos 3-6 hetesen, 4 hónaposan és 1 éves kora után amikor már stabilan jár és ez bizony nagyon FONTOS.

KépKép
KépKép
nana09

Roz,
Sajnálom de nem tudok segíteni :shock: pedig fiús anyuka vagyok :)
Dani soha nem pisilit ülve a Wcbe :roll: ha jól emlékszem, de mondjuk amig pici volt és elmentünk vhová ahol ugye nem volt bili és én tartottam a WC főlé...szóval lehet hogy azért mert vékonyka, de mindig jól beirányoztuk :wink: :wink: :wink: :D
Férj nevében megint köszi :D tényleg egy angyal :D

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!
Megint gyors leszek,Anna nincs itthon egész hétvégén,így apával kettecskén vaunk,kihasználjuk,egymással foglalkozunk.Meg lótok -futok állandóan.

Nyhk
Sajnálom hogy drága a csúszda,árat akkor nem tudtak mondani amíg egy darab sincs bent belőle.Sajnálom! :(

Enn
Üdv neked itt köreinkben,gratula a babához!

Lina
én szeretném ha a lányom minél előbb átesne a himlőn,mert ha felnőtt korban kapná el,az veszélyes.Lehet védőoltást kapni ellene,elég drága,de én nem hiszek benne,nehogy valami baja legyen tőle.Ha átesne rajta,azt szeretném.Pár nap alatt átesne rajta.

Virág
Örülök hogy jobban vagy, :D ,viszont az nem jó hogy most meg a gyerekek betegek.Olyan csodás idő volt a napokban hogy levegőn kellene lenni.Mentem én is sokat,kihasználtam a napot.

Manó
Amikor szültem,sokan mondták hogy használjam ki pihenéssel azt a 4 napot a kórházban amíg bent vaok.Éjszaka aludtam nyugodtan,nappal szoptattam mikor hozták Annát,ha nem volt velem pihentem.Nem idegeskedtem,tudtam jó kezekben van.Otthon meg idegronccsá lettem,fáradt voltam,a tejcsi szerencsére beindult.Nekem naon sokat segítettek a nővérek Szabadszálláson,felkészítettek,jó tanácsokkal láttak el.Persz az ismerőseim is akik jöttek látogatóba szintén segítettek.Anyukám segített a legtöbbett,velem volt pár napot amikor hazaengedtek.Nekem az volt a legjobb.Hogy anyukám velem volt.Naon sírós voltam pár hétig,akkor csak ő kellett,anyu.A hormonjaim dolgoztak rendesen,visszaállni.De mindenki máshogy éli meg,csodás az egész így visszagondolva. :lol: :lol:
Nem ijedtél meg ugye,ez voltam én akkor. :wink:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Csak a bárányhimlővel kapcs. jutott eszembe...
Egyrészt én beadattam a védőoltást és Botinak is befogom. A bárányhimlő egy BETEGSÉG, nem egy olyan dolog amin "jó ha túlesik" a gyerek. Csúnya szövödményei lehetnek és semmi haszna nem lesz e gyereknek belőle ha végigszenvedi. nem bántásiból senkinek, természetesen csak magánvélemény :)
Nagyon sok pro és kontra vélleményt olvastam anno és persze a védőoltásnak is van negatív oldala, de több a pozitiv.

A másik ami eszembe jutott... pneumococcus baktérium.
Biztos ti is hallotattok már róla. Én pár hete megkérdeztem a dokinkat a védőoltásról, de lebeszélt hogy csak a koraszülötteket és a nagyon gyenge babákat támadja meg..
nagyon csúnya dolgokat tud okozni:tüdőgyulladás,vérmérgezés ...

Az anyuka akiről írtam hogy a Liptai műsorban volt...a kisfia kruppal korházba került, 2 nap múlva haza, este belázasodott, vissza korház, még az nap éjjel 3szor állt le a szíve. :cry: :cry: :cry:
Megmentették, de egy hete lélegeztető gépen van, altatásban és életveszélyben. :cry: :cry: :cry:

Vérmérgezést kapott és tüdőgyulladást... kimutatták a pneumococcust. :cry: :cry: :cry:

Egymásik anyuka gyermekét a bárányhimlő gyengitette le annyira hogy fogékonyabb lett más vírusok iránt. :cry:

Ezek BORZALMAS dolgok szerintem! Én el is döntöttem hogy bár nagyon-nagyon drága a védőoltás mi beadatjuk a Botinak, inkább lemondok bármiről, ha lehetőség van rá, minimálisra csökkentem a kockázatát hogy a kisfiaim ilyen betegek legyenek.

Ha ilyen beteg lenne beleörülnék, főleg hogy tehettem volna ellene.

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok,

lassan jön a tél :( Bár lehet, hogy örülni kellene, hiszen az a természet rendje, hogy essen ilyenkor a hó, nem?

A pneomococus elleni oltás egy éves alatt 3*15 e Ft... jó, mi? A bárányhimlő elleni 6-7 eFt volt tavaly.

Roz,
még nem sütöttünk mézeskalácsot, majd talán kedden, eddig díszítettünk, ma meg kipróbálom azt a fonott-töltött kalácsot a bableves mellé ebédre. Kíváncsi vagyok :)
Hú, a Stodalt imádják a lányok, úgy kell Kamillát lebeszélnem, hogy ne italként igya, hanem csak egy kortyot :) Áki hogy van? Pisi... nem tudom, mit csinálnék :)

Syg,
Kamilla még orrfolyós egy kicsit, de délelőtt talizhatunk azért, Emese jól van... még.

Nyhk, csúszda:
ha van helyetek, szerintem jó, nálunk a hintaszéket felfordítva használják csúszdának. Egyébként mennyi az Auchanban az ára?

Ma megy valaki a Mega játszóházba? Sehol nem láttam a belépő árát, csak ha ott vagy, akkor közlik? Tényleg, milyen volt?

Lina,
gratula Lilinek, szalad az idő nagyon!

Főzök tovább, üdv mindenkinek!

Kép

Kép
kobudo

Szia Kob
Mi megyünk. :)

Igen ezek a rohadt oltások baromi drágák, de .... már leírtam

KépKép
KépKép
nana09

kob
családoknak 2 felnőtt 2 gyerek délelött 4500 délután 2-7 ig 3000 ft

Kép

Kép

Kép
roz23

Bár az oltás dolog bizti nem is nekem szólt... :roll:
hisz ott sincs a nevem :roll:

KépKép
KépKép
nana09

Szia Roz!

Esetleg azt is tudod mennyibe kerül személyenként a jegy?

Köszi :)

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok,

Nyhk, igazság szerint nem bontottuk ki a csúszdát(karácsonyi ajándék lesz) de így becsomagolva nem volt kifogása ellene a férjemnek, persze az is igaz, h Hanna ultrapehelysúlyban utazik :lol: ....Tényleg mennyi volt így az Auchanban?

Nana, és vásároltál sokat? Dani még a mamánál? Oltások drágák, de a bárányhimlő, a kullancsencephalitis és a meningitis elleniek tényleg fontosak. A pneumococcusról megoszlanak a véleméynek.

Van egy új könyv, gyermekkori vészhelyzetek (nem pontosan írtam a címet), többek között ezekről is szó van benne. A www.leghajo.hu-n meg is lehet rendelni. Sztem hasznos dolgokat írtak le benne( és nem azért írom, mert egy barátnőm bátyja a szerző :wink: ).

Most rohanok, mert sül az ebéd!

Kép
seriff

Sziasztok.

nana, azt hiszem apró félreértés történt. :oops:
Nekem még nincs babám, bár nagyon szeretnénk. ' éve próbálkozunk. Azért is nem ebben a topicban írogatok. Én családinetes vagyok. Gyógyszert kapok, meg hasonlók. :?
De remélem már nem sok, és lesz.
Azt hiszem beszúrom ide is a vonim.

Szépek a babócáitok ám, nézegetem őket. :D
ennn

Itt hol lehet a profilt buherálni????????? Nem találom. :oops:
ennn

Szia seriff!

Nagyon helyes ez az új kép a neved alatt. :) nagyon szépek vagytok rajta :)

Dani már mind3at megkapta, amit emlitettél, de annak nem is jártam még utána, hogy Boti mennyi idős kortól kaphatja? :roll: :roll: :roll:

Hú nagyon érdekelne a pneumococcus-val kapcs a véleményed. Egyelőre még nem nagyon olvastam utána, csak ennek a kisfiúnak az esete nagyon megrémitett! :( :( :(

Most indulunk Danusért a mamihoz. :) aki meleg finom ebéddel vár minket. :) (egy angyal!!!)

Engem csak a vasalás vár, megyek is!

Neked jó főzicskézést és Mindenkinek JÓ ÉTVÁGYAT! :D

KépKép
KépKép
nana09

Ja vettem egy pár dolgot, de nagyon ki volt fosztva...ráadásul van ami nem is jó, dehát nagyon siettem és többek között ez a jó a H&Mben hogy 1 hónapom van rá hogy visszavigyem és minden kötöszködés nélkül, mosolyogva kicserélik. :) :)

KépKép
KépKép
nana09

kob

kalács hoyg sikerült (fonot)

nana
ezt az oldalukról másolom

A belépő megfizetése után az összes játékot ingyenesen lehet használni

Délelőtt v. délután Egész nap

9.00-13.30 vagy 14.00-19.00 (visszatérő jegy)

Egy gyermek + egy felnőtt 1500 Ft 2300 Ft

Családi jegy 3000 Ft 4500 Ft

Gyermekjegy 1300 Ft 2000 Ft

Kísérő jegy 300 Ft 300 Ft

A játékokat és a játszóházakat csak érvényes karszalaggal lehet használni, melyet a bejáratnál kötelező felhelyezni.

A délelőtti és a délutáni belépőjegy csak egyszeri belépésre alkalmas.

Az egésznapos jegy többszöri belépésre jogosít. Sérült vagy szakadt karszalag érvénytelen.

A ruhatár nem kötelező, de ajánlott és 100 Ft-ba kerül.

Kép

Kép

Kép
roz23

Nana,
mindenkinek szólt, akit érdekel, oda kellett volna írnom mindenki nevét?

Roz,
húú, nagyon jó lett a kalács, jó nagy, és finom. A kenyérsütővel dagasztottam meg (nem szeretek kézzel dagasztani, de mióta van gép, könnyebben megy :)), kakaóval, meg dióval töltöttem. Köszi a receptet!

Jó szórakozást a játszóházhoz!

Kép

Kép
kobudo

Nana, köszi :D , mi csak a modellek voltunk, Syg kapta el a pillanatot, vágott minket körbe,és kicsinyítette le ekkorára a képet, úgyhogy a munka oroszlánrésze az övé!
Igazából nem sokat tudok mondani a pneumococcus elleni védőoltásról,minthogy valóban az 1 év alattiak , ill kissúlyú és/vagy koraszülött babákra és az idős emberekre veszélyes ill náluk okozhat komolyabb megbetegedést, mármint maga a kórokozó, de mindig fogunk találkozni ellenpéldákkal. Minthogy Hanna már "nagy" :lol: , azt hiszem ezt a védőoltást mi kihagyjuk, de ha Te beadatod, mert úgy érzed, az is teljesen rendben van!
Kicsit olyasmi ez,mint az őssejtlevétel....
Nem hiszem, h túl sok okosat mondtam volna.....ne haragudj :oops: !
H&M: csak nem kicsik máris a ruhák Botira??? :wink: :D

Kob, miért nem szeretsz kézzel dagasztani?

enn, sztem nem értett félre Nana, Neki is(meg enkem is ) Sz.G a dokink.

Kép
seriff

Sziasztok!

Újra elküldtem a levelet. :roll: :oops:
remélem, hogy most mindenki meg fogja látni. :)
Nana, átküldöd az e-mail címed?

Ser, először ide akartam beszúrni, hogy ne kelljen külön e-mailben, de nem sikerült valami hiba történt, azt írta ki......szval priviben ezért sem tudtam elküldeni senkinek.

De most. :)

Remélem tudok jönni sűrűbben most már. Igaz, még egy jó nagy takarítást szeretnék Karácsony előtt, meg remélem, hogy ez lesz az utolsó takarításom az itteni házban...... :)

Virág, jobbulást kívánok, olvastam, hogy megint betegek vagytok. :(
birolili

Roz, megvan Zsófi ajándéka. 4db kicsi ajándékot fog kapni. Jó, a nyuszimotor az nem annyira "kicsi". Úgy megörültem, hogy találtam a neten nyuszimotort.....:D nekem is volt amikor kicsi voltam. :) :D Arra teljesen emlékszem. :D
birolili

Én meg láttam tegnap a Széchenyiben a Szalon Pizzéria melletti ház aljában lévő játékboltban :lol: ....

Kép
seriff

Lili,
igen, most már átjött :)

Ser,
kézzel nekem túl macerás :) Szeretek gyorsan főzni, minél több mindent sütőben sütni, így a kézzel dagasztás, miközben mindkét lábam nyúzza valaki...
De íme a kép róla:
Kép

Roz,
milyen volt a játszóház? Bocsi, hogy olyan gyorsan leraktam, kivételesen mindenki aludt, Emesét éppen akkor akartam lerakni.

Kép

Kép
kobudo

Hű, Kob nagyon fini lehet(ett) :lol: !

Kép
seriff

Sziasztok!

Borsika,
mégiscsak jobb, ha nem tudom, mit kapott szerencsétlen gyerekem, amikor nem velem volt :cry: :cry: :cry: Gondolom, a "legjobb" minőségű fekete teát. Az meg sztem tök mindegy, hogy a cukor forralva van, vagy utólag lett beletéve, sajnos benne van. Mellesleg pont ezek miatt a dolgok miatt nem akarom a gyerekemet a "karmaim" közül még éjjelre sem kiadni.
Hogyhogy nem fizetős a VIP szoba? Így viszont sztem nem lesz fair a többi anyukával szemben, akinek mázlija van és odakerül. Mindegy, a lényeg, hogy van és halad az osztály a korral!

Dóra,
hát igen. A kis szopibolondok közbeszólnak :) De nem baj!

Potykamanó,
én egyáltalán nem voltam 4D-n. Sztem fölösleges piszkálni a babákat, Leona utálta az UH-kat.

Kob,
oké, hívlak majd.

Oltás: egyetértek Nanával. A bárányhimlőnek lehetnek -még ha ritkán is- súlyos mellékhatásai. És egyáltalán nem biztos, h néhány nap alatt átvészeli szegény gyerek. A maradandó hegekről nem is beszélve. Én is beadattam már Leonának.

Nana,
bár nem engem kérdeztél, de a pneumococcus elleni oltás sztem is azoknál a babáknál fontos, akik koraszülöttek, kis súlyúak, gyakran betegebbek...na és akinek a nagyobb testvér hazaviszi a kórokozókat. Mert lehet, h a nagyobbnak csak egy enyhe lefolyású fertőzése lesz, de a kicsinek már nem. leonát nem oltattam be, de lehet, h a 2-at be fogom.
Leona is uígy nagyon jól viselte az ausztriai utat. Mi is nagyon meglepődtünk.

Lina,
a bárányhimlőnek 21 nap a lappangási ideje, abba sajnos simán belefértek :( Állítólag néhány nappal a fertőzés után (nem amikor már megjelentek a kiütések)beadott oltás sokkal enyhébb lefolyásúvá teszi, ha egyáltalán elkapta. Esetleg kérdezd meg a dokidat vagy a www.baranyhimlo.hu oldalon a dokit, aki válaszol a kérdésekre.

Kép
sygnum

Nem is a dokit, hanem azt h babóm van. De ez egyértelműen látszik a vonimon.
Visszaolvasgattam, ahogy mondtátok. Gyűjtöttem onnan némi infót. :)

ennn

Seriff, kobudo,

9900-ért vesztegetik az Auchan-ban. Az alföldben 8200, ha lenne :) , a neten meg 6900. Ja és ugyan az!!!!!

Hajny,
Semmi gond, én köszi hogy megkérdezted. Bevásárolni úgyis be kellett, szóval kimentünk.

Kép

Kép
nyhk

ennn

Tényleg félreértettelek :oops: Megy a drukk!!! :D :D :D
Van vmi ovuláció "figyelő" eszközöd?
Megkérdezhetem hány éves vagy? (ne haragudj nem tudom miért pont ez jutott eszembe. :roll: )

MINDENKItől kérdzeném: Holnap LESZ JÁTSZÓHÁZ???
Botond elmúlt 2 napi viselkedésén felbátorodva, megkockáztatnám. :D

Seriff,
LÁTTALAK!!!! :D Téged és a férjedet is! Pakoltatok vmit az autóból ill. vittétek be a házba. :D :D :D Hanna viszont sehol... :roll: hol bújtattátok??? :lol:

KépKép
KépKép
nana09

Nana,
Holnap 3-5-ig! Gyertek ha tudtok!

Kép

Kép
nyhk

Hopp, Nana lebuktunk :lol: .Hanna Anyukáméktól kis asztalt és 2 széket(mint amilyen az Ádádmé) kap, amit a Retzben vettünk meg, talán ezt láttad :wink: , Hanna meg a mamánál volt addig, meg előtte aludt itthon, Ők pedig őrizték az álmát :lol: .

Nyhk, közben látttam az Auchanban a csúszdát én is, azt hiszem szerencsénk volt.

Kép
seriff

Hanna extra rosszul aludt, Többiek?

Kép
seriff

Sziasztok!

Kob, a te kalacsod is istenien nez ki! :P Ez most nyalcsorgatos szmajli akar lenni. :wink:

Lina, remelem nem betegszik meg a lanyod!!!

Terveim szerint mi is megyunk a jatszohazba, multkor olyan jol ereztuk magunkat! :D

Megyek, Kati most nem enged irni... :roll:

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Seriff, szintugy.... :? Orankent keltunk... (hol egy asitos szmile???) :?

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok!

Csatlakozom az álmos csapathoz. Orsi két óránként kelt. Nekem ez is nagggyon sok volt. Elszoktam ettől.

Nana, azt hiszem nem lesz jó neked a Pampers kódgyűjtőnk. Rajta van, hogy csak a márc.31-ig születetteknek jó.

Játszóházba mi is indulunk, bár O. akkor szokott elaludni. Majd kiderül odaérünk-e.

A Senki se válaszolt a kérdéseimre :( Még egyszer megpróbálkozom.
Mikortól adtatok a gyerekeknek narancsot? Illetve miben vezetitek a gyerekekkel kapcsolatos dolgokat?

Kob, nagyon jól néz ki a kalács! Muszáj lesz visszakeresnem a receptet. :) Lányok hogy vannak? Műküdik a külön szobában alvás? Flóra minden éjszaka átjön hozzánk. Néha úgy hallom, hogy Orsi is lopakodik, aztán rájövök, hogy ő még nem tud kimászni a kiságyból :)

Úgy terveztem, hogy elkezdek apró sütiket sütni és elteszem őket fémdobozba karácsonyig. Azokat is eltehetem, amiben van tojás, tej?

Lina, Flóra első pöttye után 10 nappal jelent meg Orsin is.

pillle

Sziasztok :)

kob

bocsi hogy tegnap zavartalak :( :oops: ne hari

Mi tegnap csak elmentünk az ugráló várban nagyon jól érezték magukat a srácok hát felnőtteknek kicsit uncsi mert csak ott álsz és nézel ki fejedből persze édessek a gyerköcök ahogy ugrálnak de 2 óráűn keresztül ezt nézni... :roll:
találkoztunk sbeáékkal lilácska gyönyörű és hatalmas nagylány lett amióta én nem láttam :)

virág
nálunk is már kezd kicsit fárasztó lenni ez az önnálósodás
már öltöztetni sem hagyja magát Áki tegnap fél napig rohangált egy szál pelusban meg badyban mert nem engedte hoyg én adjam fel a gatyóját de egyedül sem boldogult vele.... már egész jól haladtunk a bilizéssel is aztán tegnap óta megint nem csinálja de ezzel teljessen ráérünk ne erőlttem neki néha megkérdezem de hagyom még szerintem ráér :) az este is alig tudtam bevinni aludni modta ne ne niki!!! hoyg Ő nikivel marad kint és még nem alszik ... a déli altatás is kész katasztrófa ....

balim
Te hogy vagy 7végékkel nem fárszt nagyon le, engem ez amostani 7vége totál le fársztott mikor niki is itthon van az egész nap. Ez a rohanás a főzés .....de azért csak 7 vége van mikor kicsit együtt is kellene lenni közössen játszni .... főleg niki nagyon igényli most érzem igazán hoyg 3 gyerköcöm van. Áki bilizne vagy éppen bepisil, ruha csere, Adrinak fenéktörlés, teaöntés, niki közben már nyuz hoyg vele is meg neki is, de közebn az ebéd is éppen sül vagy már éppen leégett :lol: :? ......... nem si tudom mi lezs velem ha Áki is beszél tegnap kiugrottunk még a tescoba is és egész végig azért kiabált hogy csücse du-du . Hogy Ő üljön a helyemre és majd Ő vezet és dudál de olyan fekvencián kiabálta már hoyg modtam bedugom a fülem a tescoban 3 an 6 felé :roll: :roll: jaj mi lesz még itt????? nyugtass meg hoyg lesz ez még jobb is mert most nagyon kétségbe vagyok esve :wink:
:lol:

na most hoyg igy "ki panszkodtam magam megyek és rendet rakok mert míg kisregényt irtam tökki vagy 4 kosár játékot szétszort .... igaza is van miért is nem ráfigyelek meg is érdemeltem :lol:

Kép

Kép

Kép
roz23

pille
boocsi én akartam még 7végén :oops: szóval én ugy tudom hoyg a citrus félék 1 év után adhatóak mert nagyon allergén.... (citrom narancs mandarin klementin .....)

Kép

Kép

Kép
roz23

pille ha gondolod bemásolom ujra kalács recit :wink:

na mostmár tényleg húúúúzok :D

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

pille,
Sebaj :) Közben telefonon rendeltem egyet....ki tudja mikor ér ide.... :roll: :roll: :roll:
Én narancsot és társait nem adnék 1 éves korig. Én azt olvastam erősen allergizáló hatású és hát az én Botim ekcémás :( sőt most már a Danus is :cry: (pedig neki eddig semmi baja nem volt) :cry:

KépKép
KépKép
nana09

Alvás...kelés...

Botond nem kelt sűrúbben, viszont nagyon sírva ébredt, pedig mostanában már csak nyüszizni szokott.

Viszont képzeljétek egy ici-picit sikerült hason fekve megemelnie a popsiját!!! :) :)
igazából csak dobálja és csak 1-2 cm-re tudja és csak az egyik oldalt felemelni, de már ez is ÓRIÁSI lépés nálunk.

KépKép
KépKép
nana09

Seriff,
Az nagyon aranyos, mármint a kisasztal a kiszékekkel és nagyon hasznos, nálunk Dani rengeteg időt tölt az asztalkájánál. :D

És hogy lesz nálatok a Karácsony? 3asban? :wink:

KépKép
KépKép
nana09

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?