Sziasztok lányok!
Jaj, úgy szégyenlem magam, hogy tegnap nem tudtam jönni közétek. Délután ugyanis elugrottam a Kikába lámpát venni. Hát, sajnos olyat sikerült vennem, ami a páromnak nagyon nem tetszik, mert az étkező fölé hármas lelógósat vettem, fentre a hálóba pedig rizslámpát, amit utál. De hát így jár az, aki nem megy a feleségével vásárolni, mert unja a nézelődést. Így legalább az lett, ami nekem tetszik.

Hihihi. Sajnos elég gyakran nem egyezik az ízlésünk, nagyon mások vagyunk. Csak ő inkább el tudja fogadni az én világom, az én döntésem, mint én az övét. Ő sokkal toleránsabb, mint én.
Eszter, szerintem sok mindenben hasonlóak vagyunk. Én is folyton pörgök, nyüzsgök, a férjemnek szegénynek néha már az agyára megyek. De valahogy néha úgy érzem, mintha a baba elvesztése óta kicsit lelassultam volna. Idebent is, már nem viszem annyira túlzásba a dolgokat, úgy gondolom, minden meg vár. Ez azelőtt sosem volt így! Lássuk pozitívan a dolgokat.
Minden probléma jó valamire!
Viszont csodás a görbéd, az meg tök lényegtelen, hogy cikcakkos. Jaj, de bízom benne, hogy Te leszel a következő babásunk. Most, hogy sajnos Virágnak megjött, Te vagy a következő, akinek esedékes a teszt. Én tutira nem bírnám megállni a tesztet, nem tudom, Ági hogy csinálta. Annak idején én a 30. napon teszteltem. Addig bírtam, és nem tovább. Szerintem idén (vagyis már 2007-ben) már a 28. napon fogok tesztelni. Ha jól számolom, az január 04-e, akkor kell majd megjönnie. Jaj, hogy fogom kibírni! Húúú, én is sok reményt fűzök az első próbálkozáshoz, aztán vajon mekkorát fogok csalódni?!

Majd meglátjuk. Hátha ilyen csodásan kezdenénk az új évet.
Eszter, jut eszembe, tudtatok szegény fiadnak vásárolni valami cipőt meg ruhát, amiket elloptak? Végül nem kerültek elő a ruhái?
Verzsike, nagyon szépen alakulgat a görbéd, és úgy látom, jó sokszor voltatok is együtt. Úgyhogy lehet reménykedni!!!
A kollegák hétvégén a kiránduláskor kérlelték a főnökséget, hogy jövőre disznóvágásos kirándulást csináljunk, hát, én is benne volnék. Valahol viszont reménykedem, hogy már nem fogok tudni menni pocakosan, vagy friss anyukaként, de ha mégsem lesz baba, akkor viszont én is várnám. Életemben egyszer voltam disznóölésen, de az maradandó emlékem maradt. Biztos nagyon jó volt!!!
Éva, én is nagyon várom már, mit mond a doki az eredményekre.
Lányok, tessék görbéket hozni nekünk!!!
Az enyém elég semmilyen még, úgyhogy a régi babásomat teszem fel, had irigykedjem saját magamra, és ESZTER, ez NEKED szól! Hogy lásd az én cikcakkjaimat is!!!
Ági, tényleg olyan jó, hogy jöttél, és írtál nekünk. Nagyon hiányzol ám!!! És mint mondtam, természetesen irigykedem Rád, de mivel tudom, hogy én is/mi is követkni fogunk Téged, sőt ránk még vár a boldogságos tesztelés is bibibibi, meg a bejelentés a családnak, úgyhogy engem ez éltet, és nagyon-nagyon várom már. Szóval semmi rossz érzés amiatt, mert egyedüli babás vagy! Hidd el, nagyon boldogok vagyunk, hogy sikerült Neked, hisz tényleg megérdemelted!!! Remélem, nekem is ilyen gyorsan fog menni, úgy gondolom, valamelyest engem is ezzel tudna kárpótolni az élet. Úgyhogy tessék gyakrabban jönni, és ne csak olvasgatni bennünket.
Vitaminokat szedsz? Biztos írtad, bocsika, hogy ilyen feledékeny vagyok.
Ildikó, merre is laksz, hogy írtad a postaköltséget?! Amúgy tényleg olyan jó volna ez az Aloe, de ez a hónap megint kimarad, ismét nullázom a bankszámlánkat, pedig még csak hó eleje van, és már alig van költségvetésünk. Pedig jön a karácsony. Ilyenkor szeretem azokat a bizonyos vésztartalékokat.
Jaj, már tiszta kisregényt írtam, úgyhogy be is fejezem.
Virág, azért hozzád még szólnék néhány sort. Nagyon-nagyon bízom benne, hogy nem bántottalak meg azzal, hogy az egyik felem örül a mensidnek, hisz tudod, hogy gondoltam, és hogy értettem. Ugye nincs harag?! Tudod, milyen vagyok! Lássuk pozitívan a dolgokat, találjuk meg a negatívban is a pozitívumot. Én így próbálom nézni a Te mensidet.
Mikor jösz haza pontosan? Nem lehetne, hogy még ezt a hónapot végigpróbálkozzátok? Úgy, hogy teljes erőbedobással mindent? Tudod, én erre a hülye hőmérőzésre gondolok, mert én még mindig úgy gondolom, nem sikerül pont pé-kor együtt lennetek. És mivel ilyen hosszúak a ciklusaitok, lehet, hogy pont nem akkor vagytok együtt. Nem akarok okoskodni, csak már annyira, de annyira AKAROM, hogy várandós légy. Te vagy az, aki már nagyon-nagyon régóta próbálkozol, végigéltél már megannyi pozitív tesztet, és borzasztó érzés lehet, amikor jön valaki a boldog hírrel, és megint nem Te vagy. Nagyon hosszúak a ciklusaid, lehet, hogy egy egyszerű hormonkezelés segítene, de ezt csak egy orvos tudná eldönteni, ő tudna segíteni. Lehet, hogyha itthon - mikor most hazajösz - elmennél már célirányosan egy dokihoz, rögtön tudna segíteni, ráadásul ingyen. Nincs erre lehetőség? Anyukád gondolom, be tudna jelenteni. De ha gondolod, én is szívesen ajánlom az enyém, be is jelentelek hozzá, csak mondd meg, mikor jönnél. Itt is aludhatsz nálunk, el is viszlek, Virág, kérlek szépen, találjunk ki valamilyen megoldást erre!!! Csak mondd meg, mikor jösz haza.
Na, és akkor az a bizonyos görbe Eszter számára.
Meri, jól eltűntél!