A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Soproni kismamák

Nitta! Gratulálok Zoé megszületéséhez, legyen benne nagyon sok boldogságotok és örömötök!

Kép

Köszönöm Kincső nevében a köszöntéseket, ha felébred, Viol megmutatom neki Bambit. Lassan szokása lesz hirtelen bealudni a nagyágyon nappal. Este is tündér, kedd óta leszokott a 23-24 órás kelésról, ha 1-2 óra körül kel, az nem visel meg annyira. Rik, én nem mertem soha bevinni a mi ágyunkba. Mikor még csöppség volt, én mentem át hozzá, és a szobájában lévő kanapén bújtunk össze és aludtunk el. Sokat tépelődtem, jó-e így, de eddig bevált. Gond nélkül elalszik este 8-fél 9 között a kiságyában. De még sok minden van előttünk: fogzás, beteg se volt még Nyuszifül...szerintem kiköt még ő az ágyunkban!
Holnap jön anyukám egy hétre hozzánk!!! Minden napra van elintéznivalóm, még karácsonyra nem készültem semmit...

Megyek, felébredt a Kisasszony.

Anikó

Kép[/url]
quito

Jó ha itt lesz anyud tudsz egy kicsit pihenni és intézni az ügyeidet!
Én úgy voltam mikor még Levi nem született meg,hogy az ágyunkba semmi képp nem fogom beszoktatni!Ennek ellenére 4-hós korától 10-hósig velünk aludt és nem alszik el egyedül egyedül hanem oda kell hozzá bújni és énekelni neki!Na,de nem mehet minden úgy mint ahogy az a nagykönyvben meg van írva igaz?ez van én nem bánom,hogy így alakult,de ha majd jön a kistesó törekedni fogok rá,hogy ő az ágyában maradjon!Sokat lehet tanulni az első babán!!
Vendég

Ja és nagyon boldog hófordulót Nyuszifülnek!!
Vendég

Sehol senki????????????,,

KépKép
KépKép
beus22

Beus
én itt vagyok!!!!
Álmatlanság van már rajtad???

Gabó
én a Rékával voltam nagyon következetes.No ágyunk,csak az övéba altattam.(nem is szeret mellénk feküdni azota sem :cry: )A Petránál meg a Gyula mondta,hozd inkább be,ne keltse fel állandoan a Rékát.Igy éjjel átsomfordál hozzánk....majd csak leszokik rola!!!!
Ja és a Petra imád is velünk henteregni az ágyban... :lol:
Vendég

helo Rik :lol: jah álmatlanságban szenvedek :lol:
Vivi alszik én meg nem tom mit csináljak..
alszanak a csajok?
te mit csinálsz még fent?

KépKép
KépKép
beus22

Réka nézi a Szombatesti lázt,nem birom jobb belátásra birni...
Petra meg már 8-kor elaludt!!!
Gyusza dolizik,én meg itt szörfözök!! :lol:
Urad neked is dolizik???
Vendég

Na asszem én is megyek csicsizni,már fáradt vagyok...ez az esős d.u.lefárasztott itthon!Csak szomszédolni voltunk.Lent nem,de nagyon hiányzott!! :cry:
Jo éjt,szép álmokat mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!! :D
Vendég

jo sokáig birja Réka!már lassan vége lesz
jah uram dolizik de ma még késöbb jön mint szokott mert lakodalom van az étteremben :?
mit fözöl holnap?nem jössz dumálni?? :lol:

KépKép
KépKép
beus22

Sziasztok!

Isten hozott Zoé baba, gratulálok Nitta!

Kép

KépKép
KépKép
mirama

gabó,
én is megnéztem a csaj értékelését, mielőtt licitáltam és csak jó volt. még semleges sem! :) én utánvéttel kértem a cuccot, kíváncsi vagyok mennyi lesz. :)

dorka sosem aludt vlünk, nem is szeretném. ő szobájában nincs még egy ágy, ahová ketten lefeküdhetnénk, csak a kiságy. mostanában úgy megy az esti dolog, hogy pancsi után kap egy kis tejpépet, játszik még, aztán amikor már sűrűn ásítozik, be a kiságyba - azonnal elkezd tutulni :? - kiveszem szopizni, vissza az ágyba, és akkor viszonylag csendben, vagy kicsi dünnyögéssel, duzzogással hömbölög, pakol, szerel, forgolódik még úgy negyed órát, húsz percet, aztán csend. és akkor jöhet a helyreigazítás, betakarás. ez van úgy negyed 10 körül.

KépKép
viol81

[quote="Andi"] írta:Andi"Hong Ji" nem varrt bele jobbat

Ez kééész, mennyit röhögtem!! :lol: Mármint a mondaton, nem a történeten... :P

KépKép
viol81

Viol!Na látod így szeretném majd én is a másodiknál!

Ez a babanet még ma sincs formában!!
Vendég

Viol!Na,hogy sikerült a tegnapi apa+lánya séta?

rik!Voltál fodrásznál?
Vendég

Gabo
18.án megyek!!!!!!
És már nagyon várom!!!!!!! :wink: :roll: :roll: :roll: :roll:
Veletek mizujs???Apa otthon lehet mert keveset jössz!! :cry:
Vendég

rik!Ja azt hittem már voltál!!Feledékeny vagyok!Hiába korral jár!!
Ma is melózik meg tegnap is melózott(fusi).Azért jövök ilyen ritkán,mert ebben a jó időben sokat voltunk kint a husival!
Vendég

Gabó
használd is ki a jó időt,szerintem most bekeményit majd a hideg.Nem is baj,talán eltünnek a bacik..:))

Cajok hol vagytok???????????????Nagy séta van ma??VAgy rokonlátogatás? 8)
Vendég

Hát ki is kell,mert én minuszokba nem fogok menni sehova csak ha nagyon muszáj!Még jövő hétre is elég jó időt mond bár hideg lesz,de legalább nem lesz eső sem meg hó sem!Épp mondtam a Balázsnak,hogy most milyen fasza idő van majd pont 27.-ére lesz nagy havazás mikor mennénk haza,mert kocsival akarok menni!Tuti így lesz tavaly is így volt idén miért lenne másképp! 8) 8) 8) :o
Asszem a héten lemegyek és kiválasztom a karifánkat!!Jujj,de izgi már teljesen be vagyok zsongva!

Viol!Még mindíg nincs kép a kutyátokról!Ejnye-bejnye!! :o :o
Vendég

Egy kis karácsonyi zenebona!

www.makvirag.extra.hu
Vendég

Nagyon keves az idom, talan ma kesobb tudok irni kicsit. Anyuek 5 nap mulva jonnek, mindent elo kell keszitenem.

Nitta!
Hatalmas gratula!!!!! Nagyon ugyes voltal, sok-sok boldogsagot a kis Zoeval!!!!!!!!

Bencenek utolag is Boldog Szulinapot!!!!

Majd meselek, mert megint van mit, most csak beugrottam olvasni, es lattam, hogy Andi kerdezted, hogy mikor irom meg a mezeseket. Ahogy kihultek. SZoval egy fel oran belul mar lehet is.

Itt van az enyem egy resze, a tobbit a Mikulas hazikoba tettem:
Kép

Kép
Kép
agi

ági!Hú,de nagyon guszták!!Ügyi vagy!! :lol: :lol:

Kép
Kép És újra a reklám hatása!
Vendég

sziasztok cajok!

nálunk tegnap miskolci barátok voltak,ill ma délelőtt mentek haza,jól éreztük magunkat(kicsit kikapcsolódtunk,bár "csak" itthon voltunk,de a fiúk söröztek,mi meg lányok martiniztunk,a gyerekek meg megőrültek-nekik 3 éves kisfiuk van).ma délelőtt kikísértük őket az állomásra,ebéd óta meg pihizünk.én még fotókat válogattam a naptárakhoz(péter csinálja,nyomtatja és nagyon szépek,mintha csináltattuk volna valahol,valakivel drága pénzért :wink: ),már évek óta adunk karácsonykor nagyiknak,rokonoknak,barátoknak-mindenki nagyon örül neki.

nitta
ügyes vagy,gratula a kiscsajhoz!és jól gondolom,hogy pont időben jött?!

andi
nem gond,majd anyósom megszereli,mert jövőre kell szilviéknek :lol: :lol: .örülök,hogy tidtátok használni(ha már mi nem,legalább ti...).képeslapot nem kaptunk(eddig)

ági
nem győzök ámulni-bámulni!!!nagyon ügyes vagy!"bérmézesezést" nem vállalsz...?! :P :lol: :roll: :wink:

gabó
egyébként én is röhögtem kicsit az usziban szegény gyereken :oops: (na meg tegnap is,mikor átmásoltam a kameráról videokazira)

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Szemizo!Tyű majd ha készen lesz felteszed ha gyönyörködjünk benne?Kell is egy kis kikapcs.!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Viol!Nagyon jó az óra amit rendeltél!! :) :)

Aniko!Szuperek a képek jó bozontos volt a Mikulás!! :lol: :lol:
Vendég

Nitta!

Gratulálunk, nagyon sok örömöt,
és boldogságot kívánunk!

Kép

katus78

Sziasztok!

Szemizo!

Sajnálom, hogy Zóra megint köhög.
Máté is :cry: holnap viszem a dokihoz, már hörög is :( nem tudom mit kéne még megtennem azért, hogy ne legyen ez egyfolytában beteg, most homeos bogyókat adok neki köhögésre, és hörghurutra, meg köptetőt, vitaminokat.

El fogom vinni orr fül gégészetre, mert a fülét piszkálja hónapok óta a dokinak, mindig mondom, meg sem nézi, mondván nem lázas, de könyörgöm sosem az.
Lehet a fülében van valami kikezeletlen gyulladás, nem tudok már másra gondolni.
Most is tegnap elkezdett köhögni, eddig semmi baja nem volt, orra nem folyik, de hörög!:(

Szóval nem tudok semmit ajánlani neked, mi is tanácstalanok vagyunk.

Megyek, mert elég nyűgös.
Jó éjt!

katus78

Katus!Jaj,de nagyon sajnálom,hogy Máté fiú megint beteg!!!
Reméljük idővel ki fogja nőni,de valami csak előidézi,hogy ennyit köhög és gyulladt a torka!!Kellene egy körültekintő kivizsgálás!!
Sajnálom!!
Vendég

gabó,
jól sikerült a séta! :) vége felé eleredt az eső, de arra már majdnem itthon voltak, de dorka épp akkor aludt el... így nem vettük ki a babakocsiból, hanem gábor betolta a garázsba és ott várta meg míg felébred. persze nyitott ajtónál, hogy friss levegő azért jöjjön be! :)
levit látom nem lehet elhúzni areklámok elől! :) na majd ha felnőtt lesz, hogy utálja majd őket! :)

katus,
basszus, hát már sosem lesz vége szegény máté köhögés mizériájának?? :? :( francba, olyan szar lehet, el tudom képzelni... sajnálom!! remélem kikeveredik belőle, találtok valami megoldást!!

ági,
hűű, nagyon jók amézesek!! :) ügyi vagy!!

óó, és andi, te is!!! hogy van neked még erre is időd és energiád?? :shock: :P

csilla,
martini, áááááááá!! :) :) énisénisénis!! :lol:

dorkának jön a2. foga, megint nem akar enni... szar hét elé nézünk... :?

KépKép
viol81

gabó
mit fotózzak le?mármint ami kikapcsol titeket?(talán a martinit :lol: :lol: :lol: ?)

viol
van még egy üveggel(apától kaptam,szép pohár volt hozzácsomagolva,ezért vett 2 üveggel,így van 2 igazi martinis poharam),gyere iszogatni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

katus
sajnálom mátét,olyan szar,hogy így betegeskednek.bár most zórának azért nincs vacak kedve,csak félek,hogy súlyosabbra fordul.

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Viol!Na akkor jól elvolt apa-lánya!! :) :o Jujj ezek a fránya fogak és még 18-hátra van!!De reméljük nem lesz gond velük!!
Ha jön Levi foga(most is jön egy neki)ő sem eszik szinte egész nap semmit!

szemizo!Ja a naptárat fotózd majd le!
Vendég

Gabo:tök helyes Levi.és mennyire leköti a reklám! :lol:

Csilla:klassz estétek lehetett :lol: de ennyi kell is :lol:

Katus:jobbulást Máténak!nem értem hogy a doki miert nem vizsgálta ki!szegény mindig beleesik :cry:

Ági:tök ügyes vagy szépek-guszták a mézesek :lol: nekem tuti nem lenne türelmem hozzá!
milyen idö van felétek?ho van?

jövö héten is itt bejön a hideg csütörtöktöl már nappal is minusz lesz :?

KépKép
KépKép
beus22

Nagyon sok boldogságot és egészséget kívánok Nittának és a pici Zoénak és persze Gyulának is! :D
Kép
Kép

KépKép
eszti76

Szuasztok Cajok!
Puszi mindenkinek de sajnos most is csak egy picit tudok itt lenni.
Mi is voltunk a Fő téren megnézni a Mikit.Szonját viszont a báránykák érdekelték jobban.
Jó éjt és szép álmokat mindenkinek!

KépKép
eszti76

Szuasztok=sziasztok! :D

KépKép
eszti76

Fő tér:
Kép
Ma esti Kevinezés:
Kép

KépKép
eszti76

Eszti!Nagyon hiányzol ám!!!!
Vendég

Sziasztok!

Gondoltam lefekvés előtt bekukkantok, és milyen jó hír vár :D

Gratulálok Nitta a kicsit megkésett Mikulás ajándékodhoz!
Sok boldogságot az egész családnak!

Kép

Kép
ábibaba

Jó reggelt fiatal asszonyok!!! :( :o :o

Szép napsütéses időre ébredtünk ma!! :o
Vendég

Sziasztok!

Ígért képek, a kiütésről, és a vakondos naptárról.
Lehet nem fog látszani, nagyon apro, kis piros kiütés, nagyobb képen látszik, de azt nem tudom feltölteni :(
Kép

Kép

Kép

Hétvégén itt voltak a tesómék, tesóm mint mikulás :lol:
Máté félt tőle :lol: :lol: :lol:

Kép

katus78

Én nem látom a pöttyöket!! :( :( Levinek ilyen nem volt! :) :)
Tök szuper a naptár!!
Tyű,de jó lehetett,hogy tesód beöltözött.Itt a képen elég nagy darabnak néz ki!!Életben is magas?
De azért megbarátkozott vele Máté?
Vendég

Gabó!

Hát nálunk jó egy fejjel magasabb :lol: , nem tudom pontosan mekkora.
Hát beült végül is az ölébe, de az elején csak hátrált. :lol: :lol: :lol:
Most megyünk a dokihoz, utána írok.

Szia

katus78

Oké kíváncsi leszek mit mond!
Nem nézted a reggelit?Abban volt szó gyógynövényekröl léguti megbetegedések ellen gyerekeknek!Macska menta!!
Vendég

Gabó!

Megint hörghurutja van! :( Komolyan mondom úgy el vagyok keseredve.
Kaptunk beutalót vérvételre, teljes nagylabor.
Nem néztem a reggelit, nem szoktam.

Hajnus!

Szorítok, hogy ne legyen semmi Bencével.

Szemizo!

Én is úgy félek már minden köhögésnél. Zóra hogy van?
Én már várom, hogy rossz idő legyen, mert a bacik, vírusok most nagyon "élnek" :evil: :evil: :evil:

Eszti!

Nagyon haláliak a gyerekek a képen, szerelem???
Hiányzol! Mikor szoktál hazaérni fél hat? nem is tudom egyelőre elképzelni milyen szar lesz visszamenni, melózni, és szinte csak este látni a kis bucit.:(

Mindenkinek szép napot!

Viol!

Filmek ????

katus78

Zsani!

Mi volt a Fagustban?

katus78

Gratulálok Anita és Zoé és sok-sok boldogságot kívánok Nektek!!!!!!

Kép

Beus,
Megírom a bogyókat, csak még nem volt időm megkeresni. :cry: :cry:
Megpróbálom még ma!!
Vendég

Sziasztok!

Csak gyorsan benézek,mert Kincső hamarosan hazahozza a Mamit, és szopi lesz.
Megjöttek a hűtőmágnesek, nekem nagyon tetszenek. Nagy meglepi lesz a családnak. Szerettem volna vele a férjemet is meglepni, de látta válaszmailt és lebuktam. De nem fogom neki megmutatni, csak a fa alatt, talán így is lesz varázsa a dolognak.

Katus- jaj, de rossz, hogy Máté beteg, remélem gyorsan kilábal belőle. Helyes volt a Mikulás ölében.

Viol- szorítok a fogacskának, hogy gyorsan kibújjon és Dorka megint vidám legyen.

Gabó-olyan komoly nagy fiad van! Mégiscsak kell majd nekem is egy kisfiú!!!

Eszti-édesek együtt!

Mennem kell, még sütit szeretnék sütni, túrósat, tésztanélkülit.

Szép napsütéses napot mindenkinek!

Anikó

Kép[/url]
quito

Katus!Jaj,de sajnálom!!!Csk kikeveredik már belőle ez a nagyfiú!

Aniko!Lefotózod majd a mágneseket?Kíváncsi vagyok rá!!
Vendég

Csk-csak
Vendég

gabó,
hűű, le fogom ám fényképezni a kutyát is, csak mindig elfelejtem... :oops: sosem jut eszembe... illetve van egy, amikor a nagy halat fotóztam, azon rajt van, de ott nem látni jól, majd lekapom egyszer rendesen is! :wink:

csilla,
tegnap ittam itthon egy pohárral! :lol: martinit! :wink:

katus,
jó a naptár! :)
de tesód nem így utazott, ugye? :) :wink: vagy szánon jött, ott meg úgysem feltűnő? :lol:
a pöttyöket én sem látom, jó lenne, ha nem is lennének ott!!!
közben már megnéztük a Fehér zajt is... :shock: Hú, qrva jó volt. nem szoktam ronyózni ilyen filmeken, de ez jó volt!!! :wink:
a többivel lasan haladunk ám, nem jut mindig filmre is idő... :wink: van, hogy mi is punnyadunk, ha dorka alszik, ha meg fent van, csapkod a földön mindent ami a kezébe kerül és a parkettán elég hangos. szal haladunk, de lassan.
egy volt kollegám is adott listát, de mondtam gábornek, hogy még ne válogassunk, mert nem tudunk annyi mindent megnézni, először ezeket. jó, megvár, az igaz, de annyi van, hogy ihajj! de araszolunk! :)
most épp a bambi szól mellettem! :wink: és nagyon jó! szerintem a többivel sem lesz gond! :D (de ha lenne se mondanám meg... :D)

eszti,
oh, akkor még mindig dúl a szerelem a sráccal, mi? :wink:

nekem ma azt mesélte az osztrák szomszéd néni, hogy fogzásra a borostyánkő medél iszonyat hatásos. kiskoráig ők nevelték az egyik unokájukat, mert az anyja akkor jött rá, hogy mégis kell neki, amúgy születése óta az öregekkel volt, szal minden kiskori nyavaját átéltek a kislánnyal és azt mondta az első foggal nagyon megszenvedtek, aztán jött a medál - folyamatosan rajt kell legyen a gyereken - és egy hang és szenvedés nélkül jött az összes többi fog. egy másik rokon kisfiúnál is kipróbálták, ott is ugyanígy ment. és közben ajánlgatja mindenkinek és mindenkitől csak pozitív visszajelzéseket hallott.
ti hallottatok már erről? borostyánkő. azt mondta a csiszolt is jó, de jobb, ha természetes formában van a láncon.

és!
nem tudja valaki megszerezni nekem a Rómeó és Júlia musicalt dvd-n? tegnap láttam a tv-ben, hogy kapható már dvd-n. úúúgy megnézném!!!

KépKép
viol81

pénteken nekem is megjöttek a mágnesek, tök jó! :) én a kissebbet kértem, az 400,- volt, de így is akkora, mint egy fénykép!

KépKép
viol81

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?